Találatok a következő kifejezésre: Ha volt vetélésem műszeres (2 db)

Ha volt egy vetélésem műszeres befejezéssel az mennyire befolyásolja a következő teherbeesést?

Eddig azzal vígasztaltam magam, hogy legalább könnyen teherbe tudok esni és majd lesz másik, aki egészséges. De most attól félek, hogy mi van, ha másodszorra nem megy olyan egyszer?en. El?z?leg azonnal sikerült amikor mi akartuk. Vagy ez egyéni alkattól függ?

Legjobb válasz: Sajnálom ami veled történt. Szerintem ez attól függ, hogy mennyi idõt vársz rá. Biztos, hogy kell egy mininális 3 hónap a regenerálódásra. De szerintem negatívan nem befolyásolja, ha nincs semmi szervi baj. Inkább a lelki okok, amik igencsak gátat szabhatnak annak, hogy könnyen teherbe ess. De ne add fel, figyelj oda magadra, és nem lesz gond. Tapasztalatból mondom. 13 hetes kismama

Sajnálom ami veled történt. Szerintem ez attól függ, hogy mennyi idõt vársz rá. Biztos, hogy kell egy mininális 3 hónap a regenerálódásra. De szerintem negatívan nem befolyásolja, ha nincs semmi szervi baj. Inkább a lelki okok, amik igencsak gátat szabhatnak annak, hogy könnyen teherbe ess. De ne add fel, figyelj oda magadra, és nem lesz gond. Tapasztalatból mondom. 13 hetes kismama
Szia! Én is pont ilyen helyzetben vagyok, mint Te! 4 hete volt mûszeres befejezésem és alig várom, hogy elteljen ez a 3 hónap. Nekem ennyit mondott a doki, a védõnõ viszont 6 hónapot mondott. A dokinak hiszek és júliusban újra próbálkozunk... :) . Naponta többször is olvasom ezt az oldalt, lelkileg nekem nagyon jót tesz, gondolom Te is így vagy vele. Drukkolok, hogy mihamarabb babásak legyünk!
Szia. Én tavaly nyáron jártam így, 10 hetes volt a babócánk. Kivártuk a 3 hónapot és szinte az elsõ alkalommal összejött. Most már boldog 28 hetes kismama vagyok. Remélem Neked is hamar összejön.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a biztatást. Már olyan betegesen olvasgatom ezt az oldalt, mint ha ettõl jobban menne az idõ, pedig egy fenéket!!
Ez így van a természet majd megoldja!
A kérdező hozzászólása: Azért csodálkozom a 3 hónapon, mert nekem volt több méhszáj mûtétem és méh tisztításom, de ezek után mindig azt mondták, hogy hat hét után lehet nemi életet élni, mert annyi idõ kell a gyógyuláshoz. Azt sosem tették hozzá, hogy de azért teherbe ne essek. Többek jártak így mint te és egészséges a babájuk. Megvárom amíg meggyógyulok és ha nem is célirányosan, próbálkozunk, de védekezni sem fogok.Hát lesz ami lesz. A természet állítólag okos.
Az elõzõ válaszoló vagyok. Az én dokim azt mondta, hogy ezután a mûtét után várjunk 6hetet a gyógyulás miatt. De nálunk ez tök véletlenûl történt meg egy jó kis buli után kicsit becsípve egymáséi lettünk. Akkor nem gondolkodtam azon, hogy úristen ezt nem szabadott volna. De meglett az eredménye egy gyönyörû kislány! Szerintem ha 6hetet vártok az bõven elég mert szülés után is annyi a regenerálódás és az komolyabb nyomokat hagy a méhen.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok! Elkeseredve már nem vagyok egyáltalán, inkább csak csalódott. Nekem is 3 hónap szünetet mondtak, de az utolsó válaszoló azt írt, hogy a mûtét után egy hónap múlva már sikerült. Az hogy lehet? Nem kellett várni? Ja és hogy kell azt a 3 hónapot érteni? Most vola mûtétem áprilisban akkor júliusban jöhet a baba?
Szia! Sajnos velem is megtörtént ez már 5-ször. Aki nem éli át ezt a fájdalmat nem tudhatja, hogy bennünk mi játszódik le ilyenkor. De a hatodik terhességem a mûtét után már egy hónnappal megmaradt. Sose gondoltam volna, hogy nekem egyszer lehet még egészséges kisbabám, vagy hogy teherbe eshetek úgy, hogy nem vetélek el. De kapaszkodott a picikém és egészségesen világra jött. Sajnos a terhességgel elég sok komplikáció volt de erõs voltam én is a baba is és sikerûlt a 41hét végéig kihordanom. Ne keseredj el biztos neked is sikerûl fõleg ha könnyen teherbe tudsz esni. Szorítok nektek.
Szia! Áttudom érezni a helyzeted, hasonló helyzetben voltam én is. A vetélésem után vártunk 3 hónapot és utána elsõre sikerült megint a terhesség. Ha lelkiekben felkészülsz rá nem lesz semmi baj.
szia, nekünk 14 hetes volt a kicsi mikor "elment"azóta 6 honap telt el sikertelenül, :-(( mindenki bíztat, hogy ne aggódjunk, minél jóbban várjuk, majd annál jobban örülünk neki!!hát én is csak ennyit tudok mondani neked!!sok sikert kivánok:) ))

Szerintetek lehetek terhes? 3hete volt spontán vetélésem, nemsokaig véreztem és nemis nagyon, müszeres beavatkozás nelkül. Az orvosom azt tanacsolta hogy ha akarunk babat, nemkell várnunk, probalkozhatunk.

igy kb egy hete voltunk együtt a párommal kétszer.s azota fura érzésem van es a mellbimbòm is mintha belenne barnulva (vagy csak kèpzelödök?) a doki szerint jövöhétre várhatò a menzeszem. van itt valaki aki járt már hasonloan?esetleg aki egyböl teherbesett veteles utan? ja amugy hetedik hét elöbb ment el a babam :(

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de egy het alatt meg be sem agyazodott, szal terhes tuneted meg nem lehet.

Lehetsz terhes, de egy het alatt meg be sem agyazodott, szal terhes tuneted meg nem lehet.
Mi a bajod a válaszoló kérdésével? Racionális és megalapozott, csak éppen te nem tudsz rá válaszolni racionálisan és megalapozottan... -.-
A kérdező hozzászólása: Milyen erdekes válasz...... Azért köszi "
Abszolút a Te dolgod, de megkérdezhetem, hogy mire vársz? Ha babás vagy, egy vetélés után talán jobb lenne, ha mielõbb tudnál róla, hogy esetleg tudj csináltatni hormonvizsgálatot, hogy minden oké-e, vagy hasonló. Ha meg nem baba miatt késik, lehet, hogy jó lenne tudni a késés okát. De csak magamból indulok ki, ahogy érzed. Én azt mondanám, hogy csinálj tesztet, talán már délutáni is kimutatja, de legkésõbb holnap reggel és az eredmény szerint meg tudod tenni a következõ lépést. De hangsúlyozom, a Te dolgod, ahogy jónak látod.
A kérdező hozzászólása: Hat még nemcsinaltam, hetvegen akarok.
Tesztet csináltál azóta? Az már biztosan kimutatja, ha babás vagy.
A kérdező hozzászólása: Azota még nemjött meg a memzeszem.két nappal ezelött viszont pisiles utan a papir kicsit veres volt, és azota semi. Mit gondoltok?
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy nagyon, köszii :) persze okvetlen megirom :)
Elvileg persze, hogy lehet próbálkozni azonnal, de én úgy gondolom, hogy a méh nem egy gép, amit beprogramozol, hogy "na, mostantól gyerekprojekt". DE! Kívánom, hogy sikerüljön! Én is vetéltem, én is nagyon-nagyon szeretném, úgyhogy az érzelmi részét tökéletesen megértem. Remélem, jó példa leszel számomra is arra, hogy vetélés után azonnal összejöhet az egészséges babó :) Tényleg szívbõl kívánom! Majd írj, hogy mi történik Veled! ;)
A kérdező hozzászólása: ja, és a doktornö mondta hogy nemkell vàrnunk semedig...szerinte lehet ujbol probalkozni
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, majd meglássuk mi lesz. de én anyira szeretnèk babát már, elöször is három hònap után lettem állapotos. szoval bízok benne hogy most minel hamarabb összejön .
Nem rosszindulatból, de nagy felelõtlenség volt vetélés után azonnal egymásnak esni több okból is. Egyfelõl a szervezetnek regenerálódnia kell, ha mûtöttek, ha nem. Nekem is kb. 3 hete ment el a babám (8 hetesen), szintén spontán, nagyon véreztem és viszonylag sokáig is tartott a vérzés. A doki azt mondta, hogy a méhem a természetes kiürítést végzi, nincs ezzel gond. Szigorúan megtiltotta a házaséletet, ugyanis ilyenkor fennáll a gyulladás és fertõzés veszélye, fõleg ha nem ürültél ki teljesen. Mindemellett azt mondják, hogy a méh a vetélés utáni elsõ menstruációval "felejt". Nagyon meg kellett volna várni legalább az elsõt. Mi is azt várjuk nagyon, remélem, hamarosan jön és akkor nekiállhatunk. Amúgy terhes tüneted még biztosan nincsenek, a beágyazódás kb. most történhet, ha egy hete voltatok együtt. Szerintem várj még. Ha nem vagy most terhes, akkor legalább a következõ menstruációig. Nem kell annyira sietni, ha az elõzõ baba is megfogant hamar és gyorsan, ahogy akartátok. Türelem.
A kérdező hozzászólása: Miként kéne râ válaszoljak? Megirtam hogy nemértem azért köszi, többet nemtudok. Oly valasz hogy te dolgod, minek kerdezed, ahogy erzed te tudod ez olyan dolog hogy nemmuszaj rá válaszolni senkinek ha felteszek kerdest. Ennyi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!