Találatok a következő kifejezésre: Ha volt már biztos lesz baba (2 db)

Ha volt beágyazodás már biztos lesz baba? Vagy meggondolhatja még magát?

mert szerintem nekem volt.vérzés hasfájás tünetekkel.

Legjobb válasz: Ha a beágyazódáa után biztos lenne a baba, akkor nem lennének vetélések. A szervezet az elsõ három hónapban "dönt", hogy megtartja-e a babát, persze sajnos akár 5 hónaposan is el lehet vetélni... De nem szabad ilyenekre gondolni, próbáljunk bizakodni, de biztosnak semmi sem mondható!

Ha a beágyazódáa után biztos lenne a baba, akkor nem lennének vetélések. A szervezet az elsõ három hónapban "dönt", hogy megtartja-e a babát, persze sajnos akár 5 hónaposan is el lehet vetélni... De nem szabad ilyenekre gondolni, próbáljunk bizakodni, de biztosnak semmi sem mondható!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ.
sajna nembisztos. van olyan is hogy lelökõdik a méhnyálkahártyával eggyütt és a leendõ anyuka azt sem tudta hogy létezett.

Ha a 11 hónapos babám már evett olyan ételt, amiben volt tej, és nem lett tőle baja, akkor az már biztos, hogy nem lesz allergiás a tejre?

Evett már vajas pogácsát (én készítettem), rántott levest. Egyik alkalommal sem lettek kiütései. Akkor megnyugodhatok, vagy lehetnek majd még gondok a tej bevezetésével? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Bizony, lehetnek! A tejallergia sem mindig derül ki azonnal, sõt, akár évek múlva is jelentkezhetnek a tünetek... Sokszor csak abban nyilvánul meg, hogy sokszor van légúti megbetegedése a gyereknek... a szülõk orvostól orvosig járnak, míg egyiknek eszébe jut, hogy az okot is kiderítse....

Bizony, lehetnek! A tejallergia sem mindig derül ki azonnal, sõt, akár évek múlva is jelentkezhetnek a tünetek... Sokszor csak abban nyilvánul meg, hogy sokszor van légúti megbetegedése a gyereknek... a szülõk orvostól orvosig járnak, míg egyiknek eszébe jut, hogy az okot is kiderítse....
A kérdező hozzászólása: Akkor mi a tuti recept, hogy ne legyen majd tejallergiás a gyerekem?
11 hónapos már ihat tejet is. Már nem ettõl lesz tejallergiás, de ha a családban nem volt gond akkor kicsi az esélye. Elvileg 1 évesen már ihat tejet, akkor szerintem az az 1 hónap már nem számit.
Az unokahúgomnak 4 évesen derült ki, anyuka pedig vitte-orvostól orvosig..nála is gyakoriak voltak a légúti megbetegedések.
Így van, késõbb is kiderülhet, akár még felnõtt korban is. Egyébként az, hogy vajat evett, meg kell különböztetni a tejet és a tejtermékeket.
Nincs tuti recept. Vagy ha van azt nekem is jó lenne tudni, mert két gyerekem tejallergiás, hátha a harmadik nem lesz az. De persze gondolom õ is az lesz. Nálunk nem kimondott kiütés volt a tünet, inkább ekcéma. Tejet egyik sem ivott, amikor kiderült. A fiam a sajtokat imádta, lánykám a joghurtokat. Õ jobban a kazeinre, és elvileg már valamennyi tejet fogaszthat. Egyszer majd csak kinõljük, ha nem akkor meg már megszoktuk, kb. csak az ovival vannak gondok, ahol elvileg figyelnek rá, gyakorlatban, meg tejfölt etetnek a lánykámmal. Persze én kenegetem éjjel, nem õk...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!