Találatok a következő kifejezésre: Ha volt már biztos lesz (9 db)

Ha volt beágyazodás már biztos lesz baba? Vagy meggondolhatja még magát?

mert szerintem nekem volt.vérzés hasfájás tünetekkel.

Legjobb válasz: Ha a beágyazódáa után biztos lenne a baba, akkor nem lennének vetélések. A szervezet az elsõ három hónapban "dönt", hogy megtartja-e a babát, persze sajnos akár 5 hónaposan is el lehet vetélni... De nem szabad ilyenekre gondolni, próbáljunk bizakodni, de biztosnak semmi sem mondható!

Ha a beágyazódáa után biztos lenne a baba, akkor nem lennének vetélések. A szervezet az elsõ három hónapban "dönt", hogy megtartja-e a babát, persze sajnos akár 5 hónaposan is el lehet vetélni... De nem szabad ilyenekre gondolni, próbáljunk bizakodni, de biztosnak semmi sem mondható!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ.
sajna nembisztos. van olyan is hogy lelökõdik a méhnyálkahártyával eggyütt és a leendõ anyuka azt sem tudta hogy létezett.
bocsi: született:)
A 12 hetes baba még nagyon pici, nem is értem igazán, hogy mondhatta meg a doki a nemét. Nem lehet biztonsággal megállapítani, mondjuk ha egy annyira egyértelmû pozíciót kapott el... hát talán. 19 hetesen már sokkal biztosabb. És minden rendben lesz, ne aggódj:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. :) 12 hetesen 4D-n voltunk és széttette a lábát a pici. Persze nem éljük bele magunkat, meg igazából soha nem volt az hogy kislányt vagy kisfiút szeretnénk, mindegy, csak végre legyen kisbabánk és egészséges legyen. De azért a kíváncsiság ott van. Én is abban bízom hogy ha eddig minden rendben volt akkor most is az lesz. :)
Szia, akkor a legbiztosabb a neme, ha majd látod élõben! :) Nekem végig azt mondták, hogy fiam lesz, de én éreztem, hogy nem. most pedig egy gyönyörû 4 hós kislány édesanyja vagyok! Boldog babavárást, könnyû szülést kívánok!
Szia, Nekem 19hetesen két nagy golyó volt a lába között, mégis úgy vagyok vele, hogy egy lánynév nem fog ártani. Érkezési oldalon kiderül az igazi neme. Láttunk már tévedéseket:D Ha 12hetesen jól volt, most már annyira irinyó pirinyó az esélye, hogy baj legyen, hogy már már nincs. Sajna elõ szokott fordulni, de ezzel ne is foglalkozz, nem lesz gond, sõt! Sajna a terhesség végéig fent áll, baj lesz, de jobb nem belegondolni. (én még 5hétig aggódok minden oks legyen) Jó pocakosodást:)
Szia! Nekem az orvosom azt mondta, hogy 12 hetesen nem lehet 100%-ig megállapítani a nemét. 19 hetesen már szépen lehet látni:) Nekem 20 hetesen mutatta meg magát a kislányom:) Most 1 éves:) A sogórnõm volt 12 hetesen 4D-n, azt mondták neki, hogy kislány, gyönyörû fia szüleztett:) Boldog babavárást:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek is Lányok! Csak pozitívan gondolkodok! És már érzem a mozgását, így könnyebb. Bár nem mindíg, de tegnap elõször 2 jókorát rúgott a hasfalamba:) Kíváncsi leszek mit mondanak a nemét illetõen, és hogy mi lesz :) Izgi ez a várakozás, és inkább ezen gondolkodom mint az egészségen parázzak (mert tudom hogy minden rendben lesz) :)
Sziasztok, szerintem ez dokitól függ. Az én dokim korán megmondta, hogy kislányunk lesz anno, és igy is lett. Most 14 hetes vagyok, és a genetikus is, és a saját dokim is megmondta, hogy kisfiú lesz. Egyértelmûen látszik a kukija.:) Ha valaki ért hozzá, és már látott 50000 babucit, akkor megtudja mondani.
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm, Neked Gratulálok a kislányhoz! :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam 4d-n nem bírtam tovább és kisfiú! Egyértelmûen látszott a kuki :)

38 hetes kismama vagyok. Nagyon köhögök, biztos császárom lesz. Mi lesz, ha mûtét közben jön rám egy köhögési roham? Volt már valaki ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: tuti nem fogsz köhõgni. ên annyira fêltem,h.az eda beszúràsa közben jön fàjàs és lebênulok,h. egyszerûen nem jött fàjàs közben. meg is jegyeztêk a növérek és a doki,h.milyen fura. pedig sokàig bíbelõdtek és màr 1-2 oerces fàjàsaim voltak. a szervezet csodàkra képes ;)

tuti nem fogsz köhõgni. ên annyira fêltem, h.az eda beszúràsa közben jön fàjàs és lebênulok, h. egyszerûen nem jött fàjàs közben. meg is jegyeztêk a növérek és a doki, h.milyen fura. pedig sokàig bíbelõdtek és màr 1-2 oerces fàjàsaim voltak. a szervezet csodàkra képes ;)
"Nagyon köhögök, biztos császárom lesz. " Ne haragudj, de ez hogy függ ossze? Köhögés miatt nem lesz csaszaros senki... Amúgy meg altataskor legzesbenitot kapsz, mesterségesen lelegeztetnek majd, igy nem fogsz kohogni.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy köhögés miatt nem császároznak.Akkor így írom: Egészségügyi okokból császáros kismama vagyok, de már 1 hete nagyon köhögök. Egyébként nem altatnak, hanem epidurális lesz.
Én a mûtét után a has miatt aggódnék. Mert ahogy köhögsz, mégjobban fog fájni a heg.
Kapsz majd kohoges csillapitot.

Tisztelt Doktor úr! 51 éves vagyok, március óta nem volt meg a menstruációm. Biztos lehetek-e abban, hogy ez már a változó kor, és hogy terhes már nem leszek ha nem védekezem. Tisztelettel, egy aggódó 51 éves nő.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Fél éves vérzéskimaradás után már valószínűleg nem fog újabb menstruációja jelentkezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Fél éves vérzéskimaradás után már valószínűleg nem fog újabb menstruációja jelentkezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 51 éves vagyok, március óta nem volt meg a menstruációm. Biztos lehetek-e abban, hogy ez már a változó kor, és hogy terhes már nem leszek ha nem védekezem. Tisztelettel, egy aggódó 51 éves nő.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Fél éves vérzéskimaradás után már valószínűleg nem fog újabb menstruációja jelentkezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Fél éves vérzéskimaradás után már valószínűleg nem fog újabb menstruációja jelentkezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha a 11 hónapos babám már evett olyan ételt, amiben volt tej, és nem lett tőle baja, akkor az már biztos, hogy nem lesz allergiás a tejre?

Evett már vajas pogácsát (én készítettem), rántott levest. Egyik alkalommal sem lettek kiütései. Akkor megnyugodhatok, vagy lehetnek majd még gondok a tej bevezetésével? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Bizony, lehetnek! A tejallergia sem mindig derül ki azonnal, sõt, akár évek múlva is jelentkezhetnek a tünetek... Sokszor csak abban nyilvánul meg, hogy sokszor van légúti megbetegedése a gyereknek... a szülõk orvostól orvosig járnak, míg egyiknek eszébe jut, hogy az okot is kiderítse....

Bizony, lehetnek! A tejallergia sem mindig derül ki azonnal, sõt, akár évek múlva is jelentkezhetnek a tünetek... Sokszor csak abban nyilvánul meg, hogy sokszor van légúti megbetegedése a gyereknek... a szülõk orvostól orvosig járnak, míg egyiknek eszébe jut, hogy az okot is kiderítse....
A kérdező hozzászólása: Akkor mi a tuti recept, hogy ne legyen majd tejallergiás a gyerekem?
11 hónapos már ihat tejet is. Már nem ettõl lesz tejallergiás, de ha a családban nem volt gond akkor kicsi az esélye. Elvileg 1 évesen már ihat tejet, akkor szerintem az az 1 hónap már nem számit.
Az unokahúgomnak 4 évesen derült ki, anyuka pedig vitte-orvostól orvosig..nála is gyakoriak voltak a légúti megbetegedések.
Így van, késõbb is kiderülhet, akár még felnõtt korban is. Egyébként az, hogy vajat evett, meg kell különböztetni a tejet és a tejtermékeket.
Nincs tuti recept. Vagy ha van azt nekem is jó lenne tudni, mert két gyerekem tejallergiás, hátha a harmadik nem lesz az. De persze gondolom õ is az lesz. Nálunk nem kimondott kiütés volt a tünet, inkább ekcéma. Tejet egyik sem ivott, amikor kiderült. A fiam a sajtokat imádta, lánykám a joghurtokat. Õ jobban a kazeinre, és elvileg már valamennyi tejet fogaszthat. Egyszer majd csak kinõljük, ha nem akkor meg már megszoktuk, kb. csak az ovival vannak gondok, ahol elvileg figyelnek rá, gyakorlatban, meg tejfölt etetnek a lánykámmal. Persze én kenegetem éjjel, nem õk...
Most mi döntsünk az életed (szerinted) fontos döntéseiben? Önállóan gondolom azt se tudod eldönteni, hogy milyen zoknit vegyél föl.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!igen, már ha ránézek akkor is eszembe jut, hogy miért tette meg miért nem õszinte:S...ha bulizni megy az jut eszembe h mikor megy vmelyik exéhez:S..mondjuk azóta bulizni se volt:S..rájött h elveszíthet és most jól viselkedik..de akkor is megtette:S
ha eddig az összes barátnõjét megcsalta, akkor biztos hogy újra meg fogja tenni. Ez egy jellembeli dolog. Van aki ezt csinálja, van aki semmiképpen sem csalná meg a barátját/barátnõjét, akármiylen lehetõség adódna. Nyilván ez utóbbi típussal jobb a hosszú távú kapcsolat..
Hát errõl van szó.Mérlegeld a helyzetet.Az hogy szereted, nem biztos hogy neked megérné ez hosszú távon:SAz állandó idegeskedés, gyanakvás rengeteg energiát ki fog venni belõled.Persze tudja hogy a turpisságra rájöttél ezért most mindent megtesz érted, hogy ne keveredjen gyanuba.Fél az újboli lebukástól esetleg.Ezek az emberek nem változnak, ha megbocsáltasz neki, nyeregbe fogja magát érezni, s az elsõ adandó alkalommal ismét félre fog lépni.Itt már sajnos szó nincs szerelemrõl.Nehogy az legyen a vége hogy õ rug ki idõvel, és te esel pofára a végén.:SMert mindig találhat az ember jobbat, szebbet okosabbat s ha megtalálja, gondolkodás nélkûl otthagyhat és a következõ Nõjével ugyanezt fogja eljátszani.Javíthatatlan esetek:S
A kérdező hozzászólása: eddig az összes bnõjét megcsalta..nem hiszem, hogy megtudna változni!félek, ha szakítok megbánnám, mert szeretem..de milyen kapcsolat aminek az az alapja, h megcsal:S...ráadásul tagad:S
én úgy vagyok vele ha megteszi 1xszer, megfogja tenni mégegyszer s így tovább nem mondom hogy nem követünk el néhányan jó pár hibát, de ha már az elsõ 1hónap után is félrelép ráadásúl a volt partnerével az 1 kicsit elgondolkodtató, fõleg hogy hazudik, tagadja bár ha nincs rá pontos bizonyíték az is lehet hogy csak féltékeny vagy.Annál meg nincs rosszabb s ezzel csak elúszítod a másikat magad mellõl.Annyit tudsz tenni hogy õszintén ülj le vele errõl beszélgetni, és ha valóban tudod hogy megtette mond meg neki hogy adsz mégegy esélyt, de ha újból rajtakapod vége a kapcsolatnak./a másik van számos jel amibõl levágható hogy megtette, csak azt hosszú lenne ide leírni/Bár mégegyszer írom aki megteszi 1xszer megteszi még1xszer s így tovább.
ha megváltozott azóta, akkor ne szakíts. biztosra tudod, hogy megcsalt?
nem niki vagy ?:D
ha szeret és zsereted akkor ne szakíts. örökké bánnád lehet..
nem azután kéne nagyonszeretnie téged h kiderült h megcsalt...ha kiderült ez neki rosssz, így akar bevágódni nálad megint hogy "nagyon szeret".....
A kérdező hozzászólása: amióta volt a vitánk belõle, ugye tagadta..de azóta teljesen más velem..megváltozott..ugy szeret, mint addig soha
A kérdező hozzászólása: biztos hogy megtette..és ráadásul több dologban próbált már hazudni nekem, , bármilyen kis apróság legyen is
ha egyszer megtette, megteheti máskor is..
biztos hogy megtette? mert énmár bünhõdtem párszor kitalált bünök miatt...
fontold meg, hogy ér e neked annyit, hogy meg akarj bocsátani neki. gondold át, hogy újra tudnál e benne bízni, vagy ezentúl folyton a nyakára járnál, hogy merre jár (amúgy teljesen jogosan...)? tudnál azzal a tudattal élni vele, hogy az exével megcsalt? aki egyszer megteszi, az bármikor máskor is megteheti. ha ezekre a kérdésekre válaszoltál magadnak, akkor szerintem a választ is össze tudod rakni. nem hiszem, hogy nekünk kéne döntenünk helyetted. én nem tudnék megbocsátani neki.
A kérdező hozzászólása: nem akarom, h ti döntsetek, csak segítsetek, mert nemtudom mi lenne a jó döntés:S
addig fog jól viselkedni, amíg látja, hogy megenyhülsz. utána szépen el is felejti a jól viselkedést. ez így lesz... sajnos itt a szakítás lenne a legjobb megoldás, de tudom, milyen nehéz az. még így is.

Ha ma délután halványan 2 csík volt az ovulációs tesztemen, akkor már biztos, hogy 1-2 napon belül peteérésem lesz?

Legjobb válasz: Csináld tovább a tesztelést! Normál esetben megfog érkezni a sötétebb tesztcsík, de én például 12 napja tesztelek, és még mindig csak halvány az ovuteszt, ami sajna negatív. :(

Csináld tovább a tesztelést! Normál esetben megfog érkezni a sötétebb tesztcsík, de én például 12 napja tesztelek, és még mindig csak halvány az ovuteszt, ami sajna negatív. :(
Nekem pl. nem volt meg a hasznalati utasitas szerinti igazi poz., azaz nem volt egyszer sem erosebb a teszt csik a kontrollnal, max. egyformat sikerult produkalnom. De biztos, h ez is poz. volt, mert baba lett abban a ciklusban :) Nekem pont ennel a babas ciklusnal volt cn. 12-n halvany csik, cn. 13-on egyforma, majd 14-en ismet halvany. Es baba lett :) Sok sikert!
Elõzõ válaszolónak: Ez simán lehetett, mert csak akkor negatyv, ha nincs rajta tesztcsík, vagy halványabb mint a kontrollcsík. Ha ugyanolyan színûek, akkor az pozitívat jelent! Gratulálok a kis Utódhoz!
SZIA NEKEM IS AZ EGYIK NAGYON VASTAG VOLT, A MÁSIK MEG NAGYON HALVÁNY....ÉS BABA LETT BELÕLE:) )))) EGY 28HETES KISMAMA:) ) SZÓVAL REMÉLEM NÁLATOK IS BABA LESZ:) ))

Hétfőn lesz 2 hete, hogy inszemink volt. Ha szombat reggel tesztelek, már mutathat biztos eredményt?

Legjobb válasz: Nem. 2-3 hét kell, de min. 2. Én inkább 3 hét után tesztelnék/teszteltem, addig pézkidobás és mivel nem tudod, hogy biztos-e, ezrt még csak meg s enyugtat. Inkább tereld el a gondolataidat, kapcsolódj ki, az többet segit.

Nem. 2-3 hét kell, de min. 2. Én inkább 3 hét után tesztelnék/teszteltem, addig pézkidobás és mivel nem tudod, hogy biztos-e, ezrt még csak meg s enyugtat. Inkább tereld el a gondolataidat, kapcsolódj ki, az többet segit.
Nekem a 14-ik dpo-n mar pozi volt a tesztem!
Nekem a 10!! napon mutatta ki a Clearblue.Tudtam, hogy nem szabad, de nem tudtam magam türtõztetni:) Utána kétnaponta csináltam tesztet és egyre erõsebb lett. :)
Gratulálok nektek! Valaki elmesélné, hogy hogy volt az inszem? Privibe nyugodtan. Nekem elvileg november 8 körül lesz, most kapom a gyógyszereket. Én sem fogom kibírni, és biztos hogy két hét után már megcsinálnám a tesztet! :D Írd meg, hogy mi volt!!
20:14-es! Én írtam Neked. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!