Találatok a következő kifejezésre: Ha volt már biztos (48 db)

2 napja késik 3 nappal ezelőtt volt egy negatív tesztem, ma kíváncsiságból megnéztem a PG53 mikroszkóppal és negatív volt de a mensesnek semmi jele ha volt már egy negatív tesztem és a mikroszkóp is negatív akkor biztos hogy nem vagyok babás?

a ciklusaim 27-28 naposak , mellem érzékeny egyéb tünetem nincsen , a h?m reggel 36,3 volt de nekem még soha nem volt 37 a h?m.Nem tudom mit tegyek annyira szeretnénk már babát de lassan 3 éve nem sikerül.

Legjobb válasz: Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.

Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: még nem teszteltem a hét vége fele terveztem és akármi is lesz az eredmény elmegyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Szia. Már rájöttem hogy a mikroszkóp semmit sem ér szerintem és kik kell dobni a kukába. :-D
Szia! Nekem is rendszeres a ciklusom, a tünetem u.az volt, mint Neked. Egyszer késett 3 napot, nagyon örültem, mert elõtte soha nem volt ilyen! Elhatároztam, hogy ha aznap még mindig nem jön meg, akkor másnap veszek egy tesztet. Na, erre már nem volt szükség :-( Megjött. A mikroszkóp sem tuti, szerintem!

Ha beágyazódáskor volt 4-5 csepp vér, akkor már biztos, hogy jó helyre történt meg a beágyazódás?

Legjobb válasz: Elõször is: pár csepp vér nem garantálja neked, hogy ez tutira a beágyazódás jele volt. Másodszor: nem, nem biztos, hogy jó helyre történt. Ez nem abból látszik, hogy volt-e vér, vagy nem.

Elõször is: pár csepp vér nem garantálja neked, hogy ez tutira a beágyazódás jele volt. Másodszor: nem, nem biztos, hogy jó helyre történt. Ez nem abból látszik, hogy volt-e vér, vagy nem.

Ha volt beágyazodás már biztos lesz baba? Vagy meggondolhatja még magát?

mert szerintem nekem volt.vérzés hasfájás tünetekkel.

Legjobb válasz: Ha a beágyazódáa után biztos lenne a baba, akkor nem lennének vetélések. A szervezet az elsõ három hónapban "dönt", hogy megtartja-e a babát, persze sajnos akár 5 hónaposan is el lehet vetélni... De nem szabad ilyenekre gondolni, próbáljunk bizakodni, de biztosnak semmi sem mondható!

Ha a beágyazódáa után biztos lenne a baba, akkor nem lennének vetélések. A szervezet az elsõ három hónapban "dönt", hogy megtartja-e a babát, persze sajnos akár 5 hónaposan is el lehet vetélni... De nem szabad ilyenekre gondolni, próbáljunk bizakodni, de biztosnak semmi sem mondható!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ.
sajna nembisztos. van olyan is hogy lelökõdik a méhnyálkahártyával eggyütt és a leendõ anyuka azt sem tudta hogy létezett.

30 hetes vagyok de talán ha egyszer éreztem csuklani a lakóm? -volt már valaki így? Biztos a fekvése nem olyan hogy érezzem ugye? Mert az előzőnél meg nagyon is sokszor éreztem.

Legjobb válasz: Én már megszültem. Ha ez megnyugtat én egyszer sem éreztem, hogy csuklik, csak azt hogy mozog. Teljesen egészséges, már 6 hónapos a lányom és szokott csuklani (persze már egyre ritkábban).

Én már megszültem. Ha ez megnyugtat én egyszer sem éreztem, hogy csuklik, csak azt hogy mozog. Teljesen egészséges, már 6 hónapos a lányom és szokott csuklani (persze már egyre ritkábban).
Én egyetlen egyszer éreztem, hogy csuklott a babám, azt is a terhesség vége felé!
Szia! Pont 30 hetesen kezdtem el gondolkozni azon, hogy vajon az én babám miért nem csuklott még, erre másnap éreztük is, majd még 2 napon keresztül éreztük egyszer-egyszer. Rá pár napra még egyszer, na azóta semmi. :) Egyenlõre örülök, hogy egyáltalán csuklott, úgyhogy most még nem állok neki aggódni, hogy azóta miért nem csinálta. Lehet hogy tényleg számít a baba fekvése és azért érezzük keveset. Csak érdekes, hogy van akinek már a 20. hetek elején csuklott a babája és utána is folyamatosan. 32hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy írtatok:) nem tudtam van-e jelentõsége ennek a csuklásos dolognak, de rájöttem hogy nincs:) ))
A kérdező hozzászólása: ...és érzi hogy mi volt a bajom:) ))ma csuklott reggel nekem:) ))

Mit mit láttok a diagramomból? Mikor letehet ovu ha volt egyáltalán, mert a bejelölés már biztos nem jó.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d318b32d0c5288173725a9..

Legjobb válasz: Szerintem nem volt tüszõrepedésed, eddig nem maradt még fent tartósan a hõd, ahogy annak lenni kéne. :(

Szerintem nem volt tüszõrepedésed, eddig nem maradt még fent tartósan a hõd, ahogy annak lenni kéne. :(
Na, hogy állsz? Sikerül egyidõben mérni? :-)
Sajnálom, ami történt. Mióta vezetsz görbét? Az ezelõtti ciklusaidban volt peteérés? Ne add fel! Össze fog jönni nektek is a baba! Kitartás!
Remélem fent is marad a hõd! Ezt elfelejtettem mondani. Még el kell telnie pár napnak, hogy biztos legyen a tüszõrepedés. Szerintem te is szedd ki azokat a napokat, melyeken késõn mértél. Meg az sem jó, hogy ilyen rendszertelen a mensid. Én szoptatok, nekem is ilyen, de az ilyenkor természetes. Ovu nélkül is van mensi, nem azért késik, megjöhet anélkül, hogy lett volna a ciklusban peteérés. A méhfal egyszerûen leválik a saját súlyától. Dokinál nem voltál?
Csináltam az értékelhetõ adataidból egy diagrammot, úgy néz ki, hogy most volt tüszõrepedésed. :-) Én drukkolok!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/bd3b663c8086a71b50849d..
Sajnos ilyenkor nem lehet bízni a görbében, nem mutat valós eredményt, mert minden nap ugyanabban az idõpontban kellene mérni, +/- 20 perc. Ha nem tudod így mérni, akkor ne is mérd. Inkább figyeld a nyákodat, csinálj ovutesztet, stb., és úgy következtesd ki az ovut. Nem lenne szabad ennyire cikk-cakkosnak, hullámosnak lenni egy görbének. Ez azért van, mert nem jól csinálod. :( Én még itthon vagyok a kisfiammal Gyesen, minden nap 6-ra van állítva a teló. Ha dolgoznék, márpedig mûszakban járnék, akkor nem is mérném, teljesen felesleges lenne.
Elsõ vagyok. Most látom, hogy össze vissza méred a hõdet! Ez így értékelhetetlen!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen kivettem az eltérõ idõket, az nálam piros mert törölni nem akartam, így átlátható a görbe.Annyira sajnos nem biztató. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d318b32d0c5288173725a9..
A kérdező hozzászólása: Biztos igazad van, de ovu teszt sem jött be, mert már rég pozitiv volt 20 napja.
A kérdező hozzászólása: Ha kiveszem a késõbbi keléseket akkor 44. napig 36, 3 a legmagasabb hõ érték, utána eddig 36, 5 a legalacsonyabb vagyis elmúlt napokban még állandó.Még egy fontos, ha nincs peteérés vagy ovu akkor menstruáció sem jön meg? Ezért késik ilyen sokat?
A kérdező hozzászólása: Igen, sokkal jobb a kép ahogy te csináltad.Sajnos július óta, valami nincs rendben.Voltam dokinál a nyáron, azt mondták majd megjön.És idõvel meg is jött de akkor 65 nap volt, ez most a 2. túl hosszú ciklus.Csak egy ultrahangot csináltak, hiába kértem kivizsgálást.Lassan 2 éve mûtöttek méhen kívüli terhességgel, és azóta kérem az orvosokat vizsgáljanak ki.De ez nem mûködik rendelõben, magánrendelésre meg nincs pénzem mivel tudom hogy nagyon sok vizsgálat/ kezelés kellene.Most már 3.éve próbálkozunk a babával, de eredmény semmi.
A kérdező hozzászólása: Mindig ébredés után mérem, sajnos majdnem mindennap más idõben kell kelnem a munkába, de ébredéskor mérem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod és a biztatást.Sokat segítettél, mert rájöttem így hogy az idõ mennyire fontos.Görbét csak július óta vezetek, az elsõ probléma óta ahogy késett.Ha a leesett hõ majd a magasabb érték mint az elsõ félidõ, mindig peteérést jelent akkor van peteérésem.A gondot ott érzem hogy a tüszõ nem reped meg, legalábbis a ciszták ezt tanúsítják és az hogy többször próbálkozik a szervezetem.Én így sejtem magam vizsgálatából, de fogalmam sincs mit tehetnék ellene.

Ha 10én volt ovum és aznap voltunk együtt (utána 1 hétig nem) akkor ma már biztosan mutatnia kellett volna a 10es tesztnek ha sikerült volna?

Nincs értelme tovább tesztelnem ugye?

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/120924/DSC04638_www.kepfeltoltes.hu_... nekem is 10.én volt ovum és ezt tesztelem 20as érzékenységü teszttel

http://kepfeltoltes.hu/120924/DSC04638_www.kepfeltoltes.hu_... nekem is 10.én volt ovum és ezt tesztelem 20as érzékenységü teszttel
A kérdező hozzászólása: Uhh :) ) Gratulálok!!! Akkor lemondhatok errõl a hónapról is:((( Köszi!
Még csak 14 dpo-n vagy. Nyugi, még ne mondj le a hónapról. A görbevezetõ programok statisztikái szerint az elsõ pozitív teszt 11-18 dpo között várható. Beágyazódás kezdete után 5-7 nap, mire egy vizelet teszt pozitív lesz. Csak az a gond, hogy a beágyazódás kezdetét nem ismerjük, ezért lehetnek ekkora eltérések.
Kedves kérdezõ! Nehogy elkönyveld ezt a hónapot még sikertelennek. Butaság lenne, hiszen minden nõnek más és más a szervezete. Amíg nem jön meg addig igen is lehet reménykedni. Én nem tesztelnék majd csak egy pár nap után ha nem várttól számítva.

Szerintetek egy olyan srác akinek bőven volt dolga csajokkal (10-15 csajjal már biztos smárolt) ha egy olyan csajjal smárolna aki vele smárol először azt észrevenné?

ti észrevennétek?

Legjobb válasz: nem biztos van aki született tehetség aztán van akinek még a sokadik se megy

nem biztos van aki született tehetség aztán van akinek még a sokadik se megy
Attól függ hogy megy a csajnak. Ha (elsõre)jól nem biztos, de elõfordulhat. B.

Szerintetek gáz ha 20 évesen szűz vagyok? 14 évesen nem akartam elveszíteni discoba és most már csak olyan lánnyal szeretném akit igazán szeretek. Van is kiszemelt. Biztos volt már de nekem is ilyen problémám lenne.20 F

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz! Azzal jó elveszíteni akihez kötõdsz érzelmileg! Szép emlék marad legalább. Én még örülnék is , ha a pasim szûz lenne. :-D Mivel én is az vagyok. Sok Sikert;) 18,l

Szerintem nem gáz! Azzal jó elveszíteni akihez kötõdsz érzelmileg! Szép emlék marad legalább. Én még örülnék is , ha a pasim szûz lenne. :-D Mivel én is az vagyok. Sok Sikert;) 18, l
tegnapelõtt 02:04 teljesen igazad van:) 26f
pusztítsd el magad!
Én 18/L vagyok és szûz. A barátnõim közül már csak én vagyok az, de mivel õk nem néznek le, ezért nem is érdekel. Nem járok diszkókba, igazából elég visszahúzódó vagyok és talán az én hibám is, h nem találok magamnak pasit, de inkább ez, minthogy a fél falu átmenjen rajtam.
szerintem a lényeg hogy téged zavar-e ha nem(ami a kérdésbõl úgy tûnik) akkor nem az és én is hasonló cipõben vagyok 26 évesen de nem zavar mások véleménye meg nem érdekel.ha megtalálod a párodat akkor úgyis elfogad így.
A kiszemelt azt jelenti, hogy van egy lány, aki tetszik de még meg sem merted szólítani, vagy van barátnõd?
Értékes ember vagy!
No problém :) Exem 21 és még szûz, egyik haverom 24 és még az, mert ugyan úgy szerelembõl akarja és megis lesz neki mert most fogott egy aranyos csajt :) :P van ismerõsöm aki 22 volt mikor elvesztette. szal szerintem nem olyan nagy probléma :) )) L/17
sok ilyen kérdés volt már, mindenre ugyanaz a válasz, nem gáz, sõt becsülendõ
Csajok! Miért hiszitek hogy egy férfi szüzessége ugyanolyan jó dolog, mint ha egy nõ még érintetlen? A csávó, ha 14 évesen elveszítette volna, ma ugyanúgy nem emlékezne rá túlzottan, mintha ma elveszítené és 6 év múlva visszagondolna rá. Viszont azóta már meghúzott volna néhány csajt, lenne mind szexuális mind pedig párkapcsolati tapasztalata és 20 évesen nem ott tartana még mindig hogy csak kiszemelt valakit. Eszem megáll! Fõleg hogy a 26 éves lúzer szüzeknek mindig hozzá kell szólniuk! Az nem élet, ami nekik van!

Ha a ciklus 32. napján (1 nap késésnél) negatív az one step terhességi teszt, akkor már biztos, hogy nincs baba? Kb. a 17-18. napon volt ovulációm.

Legjobb válasz: Köszönöm. Elõzõ terhességemnél 4 nap késésnél volt pozitív, de akkor elõbb nem teszteltem.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Elõzõ terhességemnél 4 nap késésnél volt pozitív, de akkor elõbb nem teszteltem.
Amíg nem jön, addig van remény! Egyébként nem biztos, hogy nincs baba! Nem akarom, hogy beleéld magad, nem azért írom, de a barátnõmnek 4 nappal a nemvárt után csak halvány pozija lett.
Na látod! Még van esély! De ha nem, akkor is van még következõ hónap!
A kérdező hozzászólása: Kedves vagy, köszi a bíztatást.
Nekem 40 nap lett pozitiv!26-28 napos ciklus mellett.Késõi pé volt.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggel megjött, úgyhogy jól mutatta a teszt. :(
Szerinted? Erre a kérdésre te is nagyon jól tudod a választ
A kérdező hozzászólása: :(((((( de van olyan nem, h akkor is megjöhet? :((((((
Az esély nagyon nagyon kicsi. Csinálj tesztet, és akkor meglátod!
Én is barnázgattam hetekig, az elsõ trimeszterben tkp. végig. De csak barnázgattam, össze se lehetett hasonlítani a rendes menzesszel. Meg az elején, amikor meg kellett volna jönnie, akkor pár csepp fekete (!) vér jött, ez ment át barnázásba. Elõször azt mondták, méhen kívüli, mert 7 hetesen petezsákot se láttak, de nem volt az, most kétéves a nagylány. A te eseted más, neked bõ a vérzésed, ahogy írtad, szerintem nem vagy terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!