Találatok a következő kifejezésre: Ha volt már biztos (50 db)

2 napja késik 3 nappal ezelőtt volt egy negatív tesztem, ma kíváncsiságból megnéztem a PG53 mikroszkóppal és negatív volt de a mensesnek semmi jele ha volt már egy negatív tesztem és a mikroszkóp is negatív akkor biztos hogy nem vagyok babás?

a ciklusaim 27-28 naposak , mellem érzékeny egyéb tünetem nincsen , a h?m reggel 36,3 volt de nekem még soha nem volt 37 a h?m.Nem tudom mit tegyek annyira szeretnénk már babát de lassan 3 éve nem sikerül.

Legjobb válasz: Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.

Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: még nem teszteltem a hét vége fele terveztem és akármi is lesz az eredmény elmegyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Szia. Már rájöttem hogy a mikroszkóp semmit sem ér szerintem és kik kell dobni a kukába. :-D
Szia! Nekem is rendszeres a ciklusom, a tünetem u.az volt, mint Neked. Egyszer késett 3 napot, nagyon örültem, mert elõtte soha nem volt ilyen! Elhatároztam, hogy ha aznap még mindig nem jön meg, akkor másnap veszek egy tesztet. Na, erre már nem volt szükség :-( Megjött. A mikroszkóp sem tuti, szerintem!

Ha beágyazódáskor volt 4-5 csepp vér, akkor már biztos, hogy jó helyre történt meg a beágyazódás?

Legjobb válasz: Elõször is: pár csepp vér nem garantálja neked, hogy ez tutira a beágyazódás jele volt. Másodszor: nem, nem biztos, hogy jó helyre történt. Ez nem abból látszik, hogy volt-e vér, vagy nem.

Elõször is: pár csepp vér nem garantálja neked, hogy ez tutira a beágyazódás jele volt. Másodszor: nem, nem biztos, hogy jó helyre történt. Ez nem abból látszik, hogy volt-e vér, vagy nem.

Ha volt beágyazodás már biztos lesz baba? Vagy meggondolhatja még magát?

mert szerintem nekem volt.vérzés hasfájás tünetekkel.

Legjobb válasz: Ha a beágyazódáa után biztos lenne a baba, akkor nem lennének vetélések. A szervezet az elsõ három hónapban "dönt", hogy megtartja-e a babát, persze sajnos akár 5 hónaposan is el lehet vetélni... De nem szabad ilyenekre gondolni, próbáljunk bizakodni, de biztosnak semmi sem mondható!

Ha a beágyazódáa után biztos lenne a baba, akkor nem lennének vetélések. A szervezet az elsõ három hónapban "dönt", hogy megtartja-e a babát, persze sajnos akár 5 hónaposan is el lehet vetélni... De nem szabad ilyenekre gondolni, próbáljunk bizakodni, de biztosnak semmi sem mondható!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ.
sajna nembisztos. van olyan is hogy lelökõdik a méhnyálkahártyával eggyütt és a leendõ anyuka azt sem tudta hogy létezett.

30 hetes vagyok de talán ha egyszer éreztem csuklani a lakóm? -volt már valaki így? Biztos a fekvése nem olyan hogy érezzem ugye? Mert az előzőnél meg nagyon is sokszor éreztem.

Legjobb válasz: Én már megszültem. Ha ez megnyugtat én egyszer sem éreztem, hogy csuklik, csak azt hogy mozog. Teljesen egészséges, már 6 hónapos a lányom és szokott csuklani (persze már egyre ritkábban).

Én már megszültem. Ha ez megnyugtat én egyszer sem éreztem, hogy csuklik, csak azt hogy mozog. Teljesen egészséges, már 6 hónapos a lányom és szokott csuklani (persze már egyre ritkábban).
Én egyetlen egyszer éreztem, hogy csuklott a babám, azt is a terhesség vége felé!
Szia! Pont 30 hetesen kezdtem el gondolkozni azon, hogy vajon az én babám miért nem csuklott még, erre másnap éreztük is, majd még 2 napon keresztül éreztük egyszer-egyszer. Rá pár napra még egyszer, na azóta semmi. :) Egyenlõre örülök, hogy egyáltalán csuklott, úgyhogy most még nem állok neki aggódni, hogy azóta miért nem csinálta. Lehet hogy tényleg számít a baba fekvése és azért érezzük keveset. Csak érdekes, hogy van akinek már a 20. hetek elején csuklott a babája és utána is folyamatosan. 32hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy írtatok:) nem tudtam van-e jelentõsége ennek a csuklásos dolognak, de rájöttem hogy nincs:) ))
A kérdező hozzászólása: ...és érzi hogy mi volt a bajom:) ))ma csuklott reggel nekem:) ))

Mit mit láttok a diagramomból? Mikor letehet ovu ha volt egyáltalán, mert a bejelölés már biztos nem jó.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d318b32d0c5288173725a9..

Legjobb válasz: Szerintem nem volt tüszõrepedésed, eddig nem maradt még fent tartósan a hõd, ahogy annak lenni kéne. :(

Szerintem nem volt tüszõrepedésed, eddig nem maradt még fent tartósan a hõd, ahogy annak lenni kéne. :(
Na, hogy állsz? Sikerül egyidõben mérni? :-)
Sajnálom, ami történt. Mióta vezetsz görbét? Az ezelõtti ciklusaidban volt peteérés? Ne add fel! Össze fog jönni nektek is a baba! Kitartás!
Remélem fent is marad a hõd! Ezt elfelejtettem mondani. Még el kell telnie pár napnak, hogy biztos legyen a tüszõrepedés. Szerintem te is szedd ki azokat a napokat, melyeken késõn mértél. Meg az sem jó, hogy ilyen rendszertelen a mensid. Én szoptatok, nekem is ilyen, de az ilyenkor természetes. Ovu nélkül is van mensi, nem azért késik, megjöhet anélkül, hogy lett volna a ciklusban peteérés. A méhfal egyszerûen leválik a saját súlyától. Dokinál nem voltál?
Csináltam az értékelhetõ adataidból egy diagrammot, úgy néz ki, hogy most volt tüszõrepedésed. :-) Én drukkolok!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/bd3b663c8086a71b50849d..
Sajnos ilyenkor nem lehet bízni a görbében, nem mutat valós eredményt, mert minden nap ugyanabban az idõpontban kellene mérni, +/- 20 perc. Ha nem tudod így mérni, akkor ne is mérd. Inkább figyeld a nyákodat, csinálj ovutesztet, stb., és úgy következtesd ki az ovut. Nem lenne szabad ennyire cikk-cakkosnak, hullámosnak lenni egy görbének. Ez azért van, mert nem jól csinálod. :( Én még itthon vagyok a kisfiammal Gyesen, minden nap 6-ra van állítva a teló. Ha dolgoznék, márpedig mûszakban járnék, akkor nem is mérném, teljesen felesleges lenne.
Elsõ vagyok. Most látom, hogy össze vissza méred a hõdet! Ez így értékelhetetlen!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen kivettem az eltérõ idõket, az nálam piros mert törölni nem akartam, így átlátható a görbe.Annyira sajnos nem biztató. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d318b32d0c5288173725a9..
A kérdező hozzászólása: Biztos igazad van, de ovu teszt sem jött be, mert már rég pozitiv volt 20 napja.
A kérdező hozzászólása: Ha kiveszem a késõbbi keléseket akkor 44. napig 36, 3 a legmagasabb hõ érték, utána eddig 36, 5 a legalacsonyabb vagyis elmúlt napokban még állandó.Még egy fontos, ha nincs peteérés vagy ovu akkor menstruáció sem jön meg? Ezért késik ilyen sokat?
A kérdező hozzászólása: Igen, sokkal jobb a kép ahogy te csináltad.Sajnos július óta, valami nincs rendben.Voltam dokinál a nyáron, azt mondták majd megjön.És idõvel meg is jött de akkor 65 nap volt, ez most a 2. túl hosszú ciklus.Csak egy ultrahangot csináltak, hiába kértem kivizsgálást.Lassan 2 éve mûtöttek méhen kívüli terhességgel, és azóta kérem az orvosokat vizsgáljanak ki.De ez nem mûködik rendelõben, magánrendelésre meg nincs pénzem mivel tudom hogy nagyon sok vizsgálat/ kezelés kellene.Most már 3.éve próbálkozunk a babával, de eredmény semmi.
A kérdező hozzászólása: Mindig ébredés után mérem, sajnos majdnem mindennap más idõben kell kelnem a munkába, de ébredéskor mérem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod és a biztatást.Sokat segítettél, mert rájöttem így hogy az idõ mennyire fontos.Görbét csak július óta vezetek, az elsõ probléma óta ahogy késett.Ha a leesett hõ majd a magasabb érték mint az elsõ félidõ, mindig peteérést jelent akkor van peteérésem.A gondot ott érzem hogy a tüszõ nem reped meg, legalábbis a ciszták ezt tanúsítják és az hogy többször próbálkozik a szervezetem.Én így sejtem magam vizsgálatából, de fogalmam sincs mit tehetnék ellene.

Van egy betemetett kút a kertünkben, négyzet alakú beton gyûrûzéssel. Ki lehetne ásni? 20 éve biztosan nem használták, tehát ha szennyvíz volt is benne, már biztosan nem fertõzõ. Öntözésre kéne.

Legjobb válasz: Ja igen, a szomszédnak van víz a kútjában. Nem tudni miért temették be, kiöregedett gazdák laktak a házban 20-22 éve.

A kérdező hozzászólása: Ja igen, a szomszédnak van víz a kútjában. Nem tudni miért temették be, kiöregedett gazdák laktak a házban 20-22 éve.
Na, mi a helyzet, ki lett ásva azóta?
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos válaszokat. Azóta egy közösségi oldal csoportban ijesztgettek mérges gázokkal is. Kicsit félek. Ráadásul az én kutam valószínûleg nem olyan egyszerû mint a tied, szerintem itt direktben az egész be lett temetve. Az a 60 ezer forint egyébként egészen biztos, hogy megéri, viszont jelenleg az anyós házában lakunk és nem akarok rá túl sokat költeni. A saját házamban nem lenne kérdés. Úgy tudom kút kiásást olyan 15 ezer forintért vállalnak méterenként, 4 méteren már biztosan van víz. Tehát reális az ár amit mondtál.
A kút mélysége kiszámíthatatlan. A másik házunknál a kút 4, 5 méteres, a szomszédé 6m. Azonban annak a szomszédjáé, ami tõlünk kb. 35 méterre van, 24m-es és ásott, 3 méteres vízoszloppal! Vagyis ez nagyon kiszámíthatatlan.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vidéken minden háznál alapvetõ volt a kút, de valóban szoktak kútgyûrût beásni víztározónak, de az inkább a házak mellett van, nem a telek közepén. A képen amit csatoltam az látható, ami után megtaláltuk a 15-20 éve betemetett kutat és leszedtem egy gyûrûnyit. Mivel paladarabok voltak benne leginkább, így meg volt a veszélye, hogy ha kilazul felülrõl, akkor beszakadok. Nem kellemes éles palákra ráesni 4-5 méterrõl miután bezuhanak. Mindenképpen hívj segítséget, mert egyedül nem tudod felhúzni is és szedni is. Ha mégsem lesz sok víz, még mindig belevezetheted az esõvizet a tetõrõl és nem a ház tövét áztatod. Locsolni tökéletes. Nekünk szerencsénk volt, mert magas benne a vízsoszlop és kiváló az utánpótlás. 60 ezerért pucolták ki és 40-ért hoztak rá egy gyûrût felülre, mert a terméskõ felül szétfagyott. Akkor soknak tûnt, de másfél év alatt behozta az árát. Tudtuk, hogy ott a kút, de a pontos helyét már nehéz volt meghatározni, mert minden tájolási pont megszûnt amik még a régi fotókon megvoltak a még álló kúttal. Azaz két kép volt, az egyiken volt egy fa ami a kút mellett állt, a másikon meg egy kerti kõ asztal, amit a fához lehetett viszonyítani. Így csak ásni kellett egy kereszt alakú kutatóárkot és voilá: [link] Gondolj bele, ha naponta 1 köbmétert ellpcsolsz a nyári 150 napban, az még kerti vízmérõvel is 40.000 Ft. Két év alatt megtérül. Szerintem alulról nem omolhatott be. Amíg gyûrû van, addig nem szabadna. A téglafalazatot be tudja nyomni a föld, de az sem jellemzõ. Szerintem szándékosan töltötték fel. 20 éve még olcsó volt a vízdíj, ma már nem annyira.
Szerintem a helyi öregeket, szomszédokat, utcabelieket kérdezd meg, lehet tudják.Akár lehetett ilyen megoldás másnál is régebben.
Ezt csak most vettétek észre? :D Érdekesen hangzik.
A kérdező hozzászólása: Ja igen, a "kút" oldalán egy betonból kialakított csatornát találtunk ami valamiféle kifolyó lehetett. Arra tippeltünk, hogy állatok itatásához használhatták, esetleg egy norton kúthoz tartozó "puffertartály?" Vagy derítõ? Vagy akármi? Sajnos most nem tudom lefényképezni.
A kérdező hozzászólása: Hát elvileg van emésztõ is, az tényleg nem kút, de amit találtam az valószínûleg kút. Viszont egyre rejtélyesebb a dolog, mert a padláson nemrég (nemrég jutott eszembe) találtam egy norton kútfejet is! A kérdés, hogy hol a fenében lehet a hozzá tartozó lyuk! Mindenesetre vannak "gyanús" objektumok a kertben helyenként... A másik érdekesség, hogy a szomszéd telek is üres, valaha ház állt ott, szerintem még évek kérdése, hogy el tudják-e adni. Lehet, hogy ott is van (talán fúrott kút)
Biztos vagy benne, hogy kút? Mert nálunk a kertben van egy négyzet alakú beton "lyuk", ami kb 2 méter mély (1x1 széles), és az alja is beton, tehát nem kút. Nem tudom, mit tárolhattak benne, mihez készült, mi zöld hulladékot tárolunk benne. És ha szennyvizet tároltak benne régen, akkor abból te tuti nem fogsz vizet húzni. Vagy szerinted keverték a szennyvizet a talajvízzel?
A kérdező hozzászólása: Most találtam egy tanulmányt miszerint itt (zsámbék) a talajvíz már 3 méteren is megjelenhet. Van egyébként egy 2 méteres pincénk, az nem vízes. de 4 méteren már biztosan lehet valami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy szóltál, hogy ez ilyen veszélyeket is rejthet, de egyébként nem teljesen értem. Kimosta a víz a földet a kút aljáról, vagy már eleve a feltöltésnél akadt fel a törmelék ott? Köszönöm a képet. A mi kutunkban most tulipánok vannak :) Elég jó nedves a föld, szóval lehetséges, hogy van alatta víz. (sõt biztos)
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ez komoly :) Mindenképpen vásárolnék hegymászó kötelet és hegymászó beülõt, és egy acélgerendára erõsítve ereszkednék. Lehet, hogy itt is ez a helyzet, kicsit amiatt aggódom még, hogy a feltárás miatt a környezõ kutak vízét beszennyezhetem.
Így nézett ki amikor azt mondtuk, hogy csinálja az akinek 2 anyja van - vagy szakember. [link]
Nálunk apám temette be 15 éve, aztán 2 éve megtaláltam (megkerestem) a legfelsõ gyûrût. Elkezdtem kiásni, de fél méter után már hallani lehetett a víz csobbanását, mert a törmelék laza volt, ami felakadt a beszerelt hidroforon. Ekkor megálltam és hívtunk kúttisztítókat, aki 60e-ért kiszedték a 2 köbméternyi törmeléket. Csak kötélbiztosítással lehet kitisztítani, mert a törmelék megindulhat és alákerülhetsz. Tudom, hogy van érzéked hozzá, de ha nincs segítség és kötélbizosítás (állvány), akkor életveszélyes. Na mindegy, azóta a 7 méteres kútban 2, 5 m-nyi víz van és kihúzhatatlan.
A kérdező hozzászólása: Házilag szeretném. Ráadásul biztosan nem is illegális ez...
Kútásó biztosan kitisztitaná.Nem lenne olcsó ez .
A kérdező hozzászólása: Gondolom szükség lesz egy beülõre, vödörre, alpinista kötélre, csigára? Mert gondolom minimum 10 méteres a kút.
Na, mi a helyzet, ki lett tisztítva azóta?

Ha 10én volt ovum és aznap voltunk együtt (utána 1 hétig nem) akkor ma már biztosan mutatnia kellett volna a 10es tesztnek ha sikerült volna?

Nincs értelme tovább tesztelnem ugye?

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/120924/DSC04638_www.kepfeltoltes.hu_... nekem is 10.én volt ovum és ezt tesztelem 20as érzékenységü teszttel

http://kepfeltoltes.hu/120924/DSC04638_www.kepfeltoltes.hu_... nekem is 10.én volt ovum és ezt tesztelem 20as érzékenységü teszttel
A kérdező hozzászólása: Uhh :) ) Gratulálok!!! Akkor lemondhatok errõl a hónapról is:((( Köszi!
Még csak 14 dpo-n vagy. Nyugi, még ne mondj le a hónapról. A görbevezetõ programok statisztikái szerint az elsõ pozitív teszt 11-18 dpo között várható. Beágyazódás kezdete után 5-7 nap, mire egy vizelet teszt pozitív lesz. Csak az a gond, hogy a beágyazódás kezdetét nem ismerjük, ezért lehetnek ekkora eltérések.
Kedves kérdezõ! Nehogy elkönyveld ezt a hónapot még sikertelennek. Butaság lenne, hiszen minden nõnek más és más a szervezete. Amíg nem jön meg addig igen is lehet reménykedni. Én nem tesztelnék majd csak egy pár nap után ha nem várttól számítva.

Szerintetek egy olyan srác akinek bőven volt dolga csajokkal (10-15 csajjal már biztos smárolt) ha egy olyan csajjal smárolna aki vele smárol először azt észrevenné?

ti észrevennétek?

Legjobb válasz: nem biztos van aki született tehetség aztán van akinek még a sokadik se megy

nem biztos van aki született tehetség aztán van akinek még a sokadik se megy
Attól függ hogy megy a csajnak. Ha (elsõre)jól nem biztos, de elõfordulhat. B.

Szerintetek gáz ha 20 évesen szűz vagyok? 14 évesen nem akartam elveszíteni discoba és most már csak olyan lánnyal szeretném akit igazán szeretek. Van is kiszemelt. Biztos volt már de nekem is ilyen problémám lenne.20 F

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz! Azzal jó elveszíteni akihez kötõdsz érzelmileg! Szép emlék marad legalább. Én még örülnék is , ha a pasim szûz lenne. :-D Mivel én is az vagyok. Sok Sikert;) 18,l

Szerintem nem gáz! Azzal jó elveszíteni akihez kötõdsz érzelmileg! Szép emlék marad legalább. Én még örülnék is , ha a pasim szûz lenne. :-D Mivel én is az vagyok. Sok Sikert;) 18, l
tegnapelõtt 02:04 teljesen igazad van:) 26f
pusztítsd el magad!
Én 18/L vagyok és szûz. A barátnõim közül már csak én vagyok az, de mivel õk nem néznek le, ezért nem is érdekel. Nem járok diszkókba, igazából elég visszahúzódó vagyok és talán az én hibám is, h nem találok magamnak pasit, de inkább ez, minthogy a fél falu átmenjen rajtam.
szerintem a lényeg hogy téged zavar-e ha nem(ami a kérdésbõl úgy tûnik) akkor nem az és én is hasonló cipõben vagyok 26 évesen de nem zavar mások véleménye meg nem érdekel.ha megtalálod a párodat akkor úgyis elfogad így.
A kiszemelt azt jelenti, hogy van egy lány, aki tetszik de még meg sem merted szólítani, vagy van barátnõd?
Értékes ember vagy!
No problém :) Exem 21 és még szûz, egyik haverom 24 és még az, mert ugyan úgy szerelembõl akarja és megis lesz neki mert most fogott egy aranyos csajt :) :P van ismerõsöm aki 22 volt mikor elvesztette. szal szerintem nem olyan nagy probléma :) )) L/17
sok ilyen kérdés volt már, mindenre ugyanaz a válasz, nem gáz, sõt becsülendõ
Csajok! Miért hiszitek hogy egy férfi szüzessége ugyanolyan jó dolog, mint ha egy nõ még érintetlen? A csávó, ha 14 évesen elveszítette volna, ma ugyanúgy nem emlékezne rá túlzottan, mintha ma elveszítené és 6 év múlva visszagondolna rá. Viszont azóta már meghúzott volna néhány csajt, lenne mind szexuális mind pedig párkapcsolati tapasztalata és 20 évesen nem ott tartana még mindig hogy csak kiszemelt valakit. Eszem megáll! Fõleg hogy a 26 éves lúzer szüzeknek mindig hozzá kell szólniuk! Az nem élet, ami nekik van!

Ha a ciklus 32. napján (1 nap késésnél) negatív az one step terhességi teszt, akkor már biztos, hogy nincs baba? Kb. a 17-18. napon volt ovulációm.

Legjobb válasz: Köszönöm. Elõzõ terhességemnél 4 nap késésnél volt pozitív, de akkor elõbb nem teszteltem.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Elõzõ terhességemnél 4 nap késésnél volt pozitív, de akkor elõbb nem teszteltem.
Amíg nem jön, addig van remény! Egyébként nem biztos, hogy nincs baba! Nem akarom, hogy beleéld magad, nem azért írom, de a barátnõmnek 4 nappal a nemvárt után csak halvány pozija lett.
Na látod! Még van esély! De ha nem, akkor is van még következõ hónap!
A kérdező hozzászólása: Kedves vagy, köszi a bíztatást.
Nekem 40 nap lett pozitiv!26-28 napos ciklus mellett.Késõi pé volt.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggel megjött, úgyhogy jól mutatta a teszt. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!