Találatok a következő kifejezésre: Ha volt már (2715 db)

Történt már veletek valami paranolmális jelenség? Ha volt már ilyen veletek leírnátok nekem?

Legjobb válasz: Nézzük csak. Paranormális jelenség. Para- valamihez hasonló. normal elfogadott, megszokott Tehát a kérdés az, hogy volt a normálishoz hasonló jelenség, amit tapasztaltunk. Volt. Jelentem volt ilyen jelenség. Pl. szinte mindig késik a buszom. Ez a megszokott. Egyszer pontosan érkezett. Ez csak hasonló a normálishoz.

Nézzük csak. Paranormális jelenség. Para- valamihez hasonló. normal elfogadott, megszokott Tehát a kérdés az, hogy volt a normálishoz hasonló jelenség, amit tapasztaltunk. Volt. Jelentem volt ilyen jelenség. Pl. szinte mindig késik a buszom. Ez a megszokott. Egyszer pontosan érkezett. Ez csak hasonló a normálishoz.
Ketten voltunk otthon. Mivel este volt bezártam a bejárati ajtót. Valaki kopogott a kiskutyák az ajtót ugatták. Ki lestem a kukucskálón és azt láttam, hogy egy sötét alak/ árnyék leguggol. Mire kinyitottam az ajtót, nem volt ott senki sem és abban a pillanatban lekapcsolódott a lépcsõházba a villany. Nem tudom, hogy ez mennyire paranormális jelenség, de ijesztõ volt.
Ha valaki egy elektromos mezõteret érez maga körül, de ezt érzékelheti a lakás másik sarkából is (falakon keresztül), akkor az egy test nélküli lény (szellem), ugyanolyanok mint mi, csak nekünk "még" van egy testünk. Nem kell megijedni, mert õ általában amúgy is be van rezelve, mert nem tudja, hogy hol is van (mennyország, pokol). A legjobb megoldás, ha elküldjük egy szülészetre, hogy keressen egy újszülött babatestet, nézze meg a testet, hogy egészséges legyen és, hogy az anyja is rendben legyen. Ez elég bizarrnak tûnik, de akinek vannak ilyen érzékelése, próbálja ki! Nagyon hálásak tudnak lenni!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 14 éves voltam, fülmûtétem volt. Elaltattak, és egészen különös álmom volt. Elõször azt álmodtam, hogy nem tudnak magamhoz téríteni. Aztán az egész átcsúszott valami egészen bizarr életfilmbe, mint amikor valaki elõtt elpereg az élete. Csak én nem a múltról álmodtam, hanem a jövõmrõl. Elõször az unokahúgom halálát. Egy nyugati kocsit, ami a miénk (1983-ban volt ez a mûtét). Aztán, hogy két gyerek él velünk, akik a féltestvérem gyerekei, és rosszul sült el. Családi házban laktunk, de állandó vitánk volt egy öregemberrel, akivel eltartási szerzõdésben voltunk (akkoriban azt se tudtam mi az). Aztán irodában, dolgoztam. Majd szalag mellett, fehér köpenyben és utáltam. Aztán apám halálát. Aztán a rettenetes nyomort amiben élek 35 éves korom után. Aztán a saját halálomat láttam. Természetesen nem vettem komolyan egészet. Egészen az unokahúgom haláláig. Egyre több egyéb részlet is eszembe jutott. Mindent megtettem, hogy elkerülje dolgokat, de minden bekövetkezett, pontosan úgy, ahogy álmodtam akkor. Legalább 10 éven át kapkodtam összevissza, ha olyan helyzetbe kerültem, ami ismerõs volt hirtelen változtattam az életemen - de semmi hatás nem volt. Minden pontosan úgy történik, akármit is teszek. Ennyi. Aki nem akarja, nem hiszi, igazából lesz.rom. Eddig ezt csak egy embernek mondtam el, de mivel itt úgysem hiszi szinte senki, másrészt nem tudja senki ki vagyok, nem igazán érdekel. Azóta szinte soha semmi paranormális nem történt velem. Se szellemek, se semmi. Csak az, amit már elõre tudok, hogy jön. KB 10 éve adtam fel, hogy küzdjek ellene. Most már elfogadtam, és tudom, hogy minden sors elõre megvan írva, mindenkinek el kell játszania a szerepét a Nagy Drámában. Bármekkora hatalmasság is, vagy akár egy õserdõ mélyén gubbasztó õslakos.
Szia! Velem nagyon sok paranormális dolog történt, de kettõt leírok: A barátnõm itt aludt nálunk, és éjjel felkeltem valamire, nem emlékszem, hogy mire, talán rosszat álmodtam, nem lényeges. Alig tudtam visszaaludni, valamit éreztem a szobámban, valamilyen aktivitást.... Végre visszaaludtam, de nem aludhattam olyan sokáig! Ugyanis valaki belelehelt fülembe! Elõször nem tudtam elképzelni, biztos csak a fáradságtól van, de nem, mert pontosan éreztem, hogy valaki belelehel a fülembe.... Amikor reggel elmondtam a barátnõmnek, nagyon megijedt... Itt van egy másik, ami még az elõzõ történet elõtt történt: Szintén a barátnõm volt itt nálunk, csak most nappal volt. Gépeztünk, aztán egyszer csak a barátnõm elkezd bámulni a hátam mögé... Lefagyott, nem tudott megszólalni. Elõször azt hittem, hogy hülyéskedik, de ismerem, és amikor hazudik, akkor mindig elneveti magát, de most kivételesen nem nevette el magát, meg sem tudott szólalni. Aztán megkérdeztem: -Mi a baj?(Nem mertem a hátam mögé nézni, mert féltem, hogy valami olyat látok, amit nem akarok...) -... -Na, mi van? -... Vártam egy kicsit, aztán utána végre megszólalt. Azt mondta, hogy látott a hátam mögött egy körülbelül 5 fejjel nálam magasabb 'alakot', és nézett le rám... Nagyon megijedtem, de azért még faggattam, hogy hogy nézett ki, de nem tudta pontosan azonosítani a kinézetét. Egybõl kifutottam, és pár napig nem is aludtam abba a szobában. Azóta is történnek ilyen kis apróságok. A végére: Ezek a történetek nem kamuk, tényleg megtörténtek velem, nem lenne sok értelme hazudni....
A történet a buszmegállóban kezdõdik. Miközben a buszt várjuk, elmesélem a többieknek, hogy álmomban elraboltak az idegenek anális beültetést végeztek el rajtam. Sanyiék próbálnák meggyõzni, hogy az eset valójában nem álom volt, de én nem hiszek nekik. Közben felbukkan Sheldon bácsi és megkérdezi, láttuk-e az idegen ûrhajót, ezzel akaratlanul is alátámasztva Sanyi állítását. Miután felszálltunk a buszra, Karcsi észreveszi, hogy az idegenek elfogták az öccsét, Imit, de a buszsofõr, Vazul néni nem hajlandó megállítani a buszt.
Hogy egy értelmes választ is kapj: Két évvel ezelõtt ( sajnos a pontos dátumra szintén nem emlékszem) egy este éppen lefeküdni készültem. Az ágyam szorosan a falnál van, a sarokban, ugyanebben a szobában van a testvérem ágya is és õ már aludt. Bebújtam a takaró alá és már éjfél körül járt az óra, mindenki aludt csak én nem. Mivel írtam, hogy közvetlenül a fal mellett található az ágyam, kopogásra lettem figyelmes, mely a falból jött. 5-10mp-es szünetekkel újra ismétlõdött. A sötétben mobilommal odavilágítottam testvérem ágyához, mert úgy gondoltam õ mozgolódik, de mélyen aludt. A kopogás tovább ismétlõdött. Felkeltem az ágyból és kimentem a szomszédos szobába, ahol a szüleim ágya van és mindketten aludtak. Azt hittem valamelyikük fent van és a konyhában tevékenykedik valamit, ugyanis a fal másik oldalán ez a helyiség található. A kopogás tovább folytatódott, így fogtam magam és kimentem a konyhába. Fülemet a falhoz tettem, de érdekes módon a kopogást nem hallottam. Vártam és még mindig csönd volt. Visszamentem a szobámba és az ágyam mellett álltam, de nem hallottam semmit. Lefeküdtem ismét és alighogy letettem a fejem a párnára, a kopogás újra elindult. Már azt gondoltam, hogy esetleg valamiféle egér lehet a falban(lyuk az persze nincs sehol), de a kopogás egyre erõsödött, gyorsult és átváltott dübörgésre, mintha a másik oldalról valaki teljes erõbõl a falat ütni ököllel. Ekkor már nagyon féltem és úgy éreztem, mintha lenne még valaki a szobában. Lehet ez már annak tudható be, hogy megijedtem, valami olyasmi érzés volt, mint amikor egyszer csak megérzi az ember, hogy valaki nézi és pont ránéz az illetõre, aki tényleg õt figyelte és tekintetük összetalálkozik. Magamra húztam a takarót és nagy félelem közepette, valahogy elaludtam... Másnap reggel elmeséltem a történetet édesanyámnak és mamának, akik megmosolyogták a storyt és úgy gondolták, hogy csak álmodtam az egészet vagy képzelõdtem. Ebben a pillanatban csengettek. Az ablakból látni, hogyha a kapuban megnyomja valaki a csöngõt. Kinéztem az ablakon, senkit nem láttam, de a csengõ még mindig szólt. Anyukám kiabált a másik szobából, hogy ki az és válaszoltam, hogy magától szól a csengõ. Ekkor Õ is és mama is odajött az ablakhoz és együtt figyeltünk. Ezután mama kiment a kapuhoz és pontosan mikor odaért, akkor maradt abba a csengetés...
A kérdező hozzászólása: :-\
Egyszer mentem és azt hallottam hogy három aranynyakláncos, napon barnult egyén arról beszéltek, hogy az egyik újmagyar egyszem gyerekekének, Kovács Aladárnak, kitünõ lett az eredménye az ELTE Bölcsész karán.Aztán meg arról beszéltek, hogy kinek mikor kell munkába menniük.(Gondoltam lopni, közmunka stb..)Az egyik ügyvéd a másik mérnök a harmadik meg valami jó menõ üzlet fejese.Aztán hirtelen megszólalt a Vivaldi négy évszak.Az egyiknek a telefonja volt az.El se hittem.Ilyen nem létezik.De azt hittem hogy csak állom.Biztos valami egzotikus nevük van.Nagy fenéket.Az egyik Árpád volt.Árpád nevet gypsik nem adnak a gyereküknek.Utánna meg Olaszul kezdtek el beszélni.Amíg élek nem felejtem el.Ennél nagyobb paranormális jeleneség elõ sem fordulhatna.A Parajelenségek 5be is beférne!!
Hát..., akkor ez a kérdés kivesézve! Ja és kérdezõ! Mennyit fizetsz érte? Vagy mi hasznom volna belõle? Mert csak úgy nem nagyon írogatunk meséket. A könyvesboltok polcai rogyásig vannak vele!
1. vagyok. Idegen szavak szótára: összetett szavakban az utótag valamihez való hasonlóságát vagy valami ellen való felhasználását jelöli
2.hozzászóló vagyok!Bocs a viselkedésemért, de van olyan amikor leírom a mit gondolok!¢.¢ Ez volt az ami legkorábban történt velem: Amikor megyek haza pénteken suliból vmi követett... Passz, hogy mi volt az de szerintem szellem... Látom a szellemeket tehát 100%, hogy az volt bár azért van bennem mici kétség...
Egyes teljesen értelmes választ adott, bár a 'para-' elõtagot félrefordította. A jelentése eltérõ, másmilyen, nem normális. A paranormális így egy normalitással ellentétes esemény. Velem rengeteg ilye történt. Például amikor életemben elõször a MÁV percre pontosan érkezett. Na, az eléggé paranormális volt.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudtok értelmes választ adni akkor ne írjatok ide
Igen, történtek, de mért kellene elmondanom?
11 - es nagy south park fan vagy velem csak aaz történt hogy a suliban kimentünk az udvarra a föld meg volt repedezve mikor másodszorra jöttünk ki akkor a fal volt megrepedezve de a föld nem. ennyi?

Ha volt már egy császárom és nem indul meg a 40. hét végéig a szülés mire számítsak? Indítanak, engedik túlhordani, vagy újabb császár?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ is császár volt és most pár hete a második is. 41. héten született a második babám (várnak vele picit) hátha megindul, ha nem túl kevés idõ telt el a 2 terhesség között. Indítani csak burok repesztéssel tudnak, oxitocint nem kaphatsz, mert szétrepedne a méhed tõle. Ha nem indul el magától akkor nagy valószínûséggel császár újra. Nekem az volt! Viszont sokkalta könnyebben viseltem, mint az elsõt. Másnap szinte már a mini maratont is lefutottam volna! :)

Nekem az elsõ is császár volt és most pár hete a második is. 41. héten született a második babám (várnak vele picit) hátha megindul, ha nem túl kevés idõ telt el a 2 terhesség között. Indítani csak burok repesztéssel tudnak, oxitocint nem kaphatsz, mert szétrepedne a méhed tõle. Ha nem indul el magától akkor nagy valószínûséggel császár újra. Nekem az volt! Viszont sokkalta könnyebben viseltem, mint az elsõt. Másnap szinte már a mini maratont is lefutottam volna! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. Neked mennyi idõ volt a két baba között? Nekem 2 év 3 hónap lesz.
A 2 gyerkõc között szinte ugyanennyi idõ van, mint nálatok lesz. Nálunk 2 év 7 hónap. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok! :)
Szia nekem 4 év lesz a két császár között, pont a héten beszéltem az orvosommal és nekem azt mondta ha magától nem indul be a 38. legkésõbb a 39.hétig akkor ismét császármetszés lesz. Nekem az elsõ baba 4350 gramm volt és ettõl fél a legjobban az orvosom hogy ismét ilyen nagy lesz a baba. Ahány kórház annyi szokás. 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm. Én Gyõrben szülök, remélem, ott sem engedik túlhordani. Kicsit magas a cukrom, ahogy az elsõ terhességnél is. Azt egyébként 10 nappal hordtam túl, és oxitocinnal sem sikerült megindítani. Ja, és betöltöttem a 35-öt.
Kóbor macskát vennék 300 Ft/db áron. Ugyanitt házikolbász eladó 400Ft/kg.
Szia! Nekem így volt, el sem tudtam élvezni, kb. egy óráig volt, a lány élvezkedett alattam, de nem tudom, hogy megjátszotta-e vagy sem, mert prosti volt.
Bár nem "dugás" volt, csak egy egyszerû szopás, de az elsõ néhány alkalommal nagyon sokáig bírtam és végig fel voltam izgulva. Egyszerûen mindketten tapasztalatlanok voltunk és ilyen nézõpontból szopás a másfél órás szopás :D 21F


Ma voltam 18 hetes uh-on és a baba koponyájában találtak 2 cisztát. Ha volt már ilyen valakinél mi lett belőle? Egészséges lett a baba? Nagyon megijedtem.

Az orvos azt mondta, hogy valószín? fel fog szívódni pár hét múlva, de azért menjünk el egy komolyabb genetikai uh.ra is.32 éves vagyok és a down kor sz?rés eredménye jó lett és az afp-m is .

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is volt. Az egyik doki ijesztegetett míg a másik megnyugtatott, hogy felszívódik. Így is lett. Kb 3 héttel késöbb már nem is volt ott. Ne aggodj egészséges a picid. Ez ilyenkor elõfordul. 33 heteske

Szia! Nálunk is volt. Az egyik doki ijesztegetett míg a másik megnyugtatott, hogy felszívódik. Így is lett. Kb 3 héttel késöbb már nem is volt ott. Ne aggodj egészséges a picid. Ez ilyenkor elõfordul. 33 heteske
Szia!Én két hete voltam a 4D genesisnél, ott mondták, hogy a babám agyában 3 ciszta van.Múlt héten volt a kötelezõ uh (20.heti), ott meg már nem volt ott egy sem.A szonográfus hölgy elmondta 4d-n, hogy ezek a ciszták jönnek-mennek, lehet két uh között pl. a májában v. veséjében lesz a babának, ami felszívódik úgy, hogy nem is tudunk róla.
Az én babámnál is a 18. hetin vették észre, hogy az egyik agyféltekében 6 mm-es, a másikban 7 mm-es cisztája van. Elküldtek a Baross u-ra genetikára, ahol más rendellenesség miatt (vesemedence-tágulatok) is ajánlották a magzatvízvételt. A 4 hét múlva esedékes kontrollon a ciszta felszívódott (a tágulatok is a veséjében), a fiunk egészségesen született meg. Az elõttem szólónak igaza van, a ciszták jönnek-mennek, fel fog szívódni. Ne idegeskedj, nyugi! Én is nagyon ideges voltam emiatt, a 20. héten nagyon megrövidült a méhnyak és 1 ujjnyira kinyílt a méhszájam. Az eredménye az lett, hogy a maradék 20 hetet gyógyszerekkel tömve és ágyhoz kötötten töltöttem, megelõzendõ a vetélést és koraszülést! Nyugodj meg, felszívódik!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat! Mindenkinek boldog babázást kívánok!

1 honapja szültem sajnos azóta széklet tartási gondjaim vannak előfordult már pár baleset is nagyon megvagyok ijedve ha volt már másnak is ez elfog mulni vagy mi a teendő?

a 6 hetes kontrolon megemlitem az orvosnak is ha addig nem mullik el. olvastam hogy szülés után ez kialakulhat.De félek hogy nem fog elmulni. habár már valamivel most jobb a helyzet mert mikor rámj?n a székelés probálom minél tovább visszatartani és csak akkor ül?k a wc -re ha már nagyon muszáj. ez használ is mert már vallameddig visszatudom de ez is csak 1-2 perc kérlek segitsetek mert nagyon tanácstalan vagyok

Legjobb válasz: Igen, nekem mind a kettõ problémát okozott, annyi, hogy a vizelet visszatartási gond nagyon hamar elmúlt, a szülést követõ 3. napon már jobb volt a helyzet, a végbélnél lévõ izmok még most sem teljesen az igaziak, de határozottan jobbak, ugyanis szülést követõen tulajdonképpen nem is éreztem, hogy nekem vannak olyanok. Egyáltalán nem tudtam rászorítani, semmi. Most már tényleg szinte minden a régi, pedig csak két hét telt el azóta.

Igen, nekem mind a kettõ problémát okozott, annyi, hogy a vizelet visszatartási gond nagyon hamar elmúlt, a szülést követõ 3. napon már jobb volt a helyzet, a végbélnél lévõ izmok még most sem teljesen az igaziak, de határozottan jobbak, ugyanis szülést követõen tulajdonképpen nem is éreztem, hogy nekem vannak olyanok. Egyáltalán nem tudtam rászorítani, semmi. Most már tényleg szinte minden a régi, pedig csak két hét telt el azóta.
A kérdező hozzászólása: remélem nekem is elfog mulni hamarosan.csak nekem már 5 hét telt el és kezdek kikészülni. minden nap fogom csinálni az intim tornát ahányszor csak tudom. eddig csináltam a végbél õsszeszoritássát tõbbszõr is naponta lehet az segitett valamennyit de a hüvely szoritást azt nem csináltam. tényleg sokat segitettél a válaszoddal is meg lelkileg is jó volt a biztatás kõszi szépen
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm a választ nagyon sokat segitettél rákeresek az intim tornára is . a vizelet visszatartással nincs gondom csak a székeléssel nem értettem pontosan hogy neked mi volt a baj de ha jól értelmeztem akkor mind a ketõvel?

2 napja késik 3 nappal ezelőtt volt egy negatív tesztem, ma kíváncsiságból megnéztem a PG53 mikroszkóppal és negatív volt de a mensesnek semmi jele ha volt már egy negatív tesztem és a mikroszkóp is negatív akkor biztos hogy nem vagyok babás?

a ciklusaim 27-28 naposak , mellem érzékeny egyéb tünetem nincsen , a h?m reggel 36,3 volt de nekem még soha nem volt 37 a h?m.Nem tudom mit tegyek annyira szeretnénk már babát de lassan 3 éve nem sikerül.

Legjobb válasz: Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.

Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: még nem teszteltem a hét vége fele terveztem és akármi is lesz az eredmény elmegyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Szia. Már rájöttem hogy a mikroszkóp semmit sem ér szerintem és kik kell dobni a kukába. :-D
Szia! Nekem is rendszeres a ciklusom, a tünetem u.az volt, mint Neked. Egyszer késett 3 napot, nagyon örültem, mert elõtte soha nem volt ilyen! Elhatároztam, hogy ha aznap még mindig nem jön meg, akkor másnap veszek egy tesztet. Na, erre már nem volt szükség :-( Megjött. A mikroszkóp sem tuti, szerintem!

Szedjem a Duphastont vagy ne, ha volt már egy elhalt terhességem?

Májusban volt egy elhalt terhességem ,amit m?téttel kellett befejezni.Most ismét babát várok.A dokim a kérésemre kiírta a gyógyszert,de nem merem szedni.Tudom,hogy volt már ilyen kérdés,de kérném,hogy aki járt már így az segítsen.Nem tudni ,az els? babám miért halt meg.

Legjobb válasz: Szia! Májusban nekem is elhalt a terhességem, 9 hetes volt, mûszeresen kellett befejezni. Augusztusban kiderült, hogy újra babát várok, a 6-dik héttõl kezdve az orvos javaslatára 3x1 Duphastont szedtem egészen a 12-dik hétig. A 13-dik héten már csak 2x1 -et, a 14-en pedig 1x1-et és utána hagyhattam el a gyógyszert. Jelenleg 20-dik hétben vagyok és teljesen panaszmentes. A Duphaston pótolja sárgatesthormont, mert ha kevés a sárgatesthormon a terhesség elhalása következhet be. Amarilla

Szia! Májusban nekem is elhalt a terhességem, 9 hetes volt, mûszeresen kellett befejezni. Augusztusban kiderült, hogy újra babát várok, a 6-dik héttõl kezdve az orvos javaslatára 3x1 Duphastont szedtem egészen a 12-dik hétig. A 13-dik héten már csak 2x1 -et, a 14-en pedig 1x1-et és utána hagyhattam el a gyógyszert. Jelenleg 20-dik hétben vagyok és teljesen panaszmentes. A Duphaston pótolja sárgatesthormont, mert ha kevés a sárgatesthormon a terhesség elhalása következhet be. Amarilla
Nekem utrogestant kellett szednem a 12. hétig (ugyanaz mint a duphaston), ettõl nem halhat el a baba csak segít, hogy esetleg sárgatest elégtelenség esetén ne vetélj el.
Szia. Nekem is elhalt egyszer már egy babám 8 hetesen. Most 12 hetes terhes vagyok és a 6-ik héttõl szedtem a Duphaston, reggel és este egyet.Még egy hétig fogom szedni, de már csak napi egyet. Szerintem mindenképp szedjed, csak jót tehetsz vele!!!!!! Gratulálok a babához! :)

Volt már valaki idén a Palatinuson? A többit akkor írom ha volt már valaki!?

Aki volt idén és tud szolgálni pár infóval(randihelyszín)az segítsen!

Legjobb válasz: Én voltam.

Én voltam.

Beszéljek vele erről vagy hülyeség lenne? Bocsi ha volt már ez a kérdés. (lent részletesebben)

Sziasztok! Van egy srác akvel járok, de kiderült az hogy korábban csak a szexre akart. De most már szeret engem. Szerintetek tényleg szeret engem vagy ez egy ujabb taktika a hamari szexre? Szerintetek beszéljek vele???

Legjobb válasz: hát attól függ... mennyi ideje vagytok együtt? ha már régebb óta (pár hónap),akkor nem valószínû hogy csak szexet akar,mert akkor minél hamarabb arra hajtana. A legegyszerûbb megoldás,hogy vársz. Ha nagyon mindig arról beszél, utalgat ilyesmi az is jel lehet,h csak szexre hajt, de ha nem adod meg magad egy darabig, kiderül az igazság. ha veled marad,szeret. ha nem, akkor csak szexet akar és keres egy könnyebb prédát.

hát attól függ... mennyi ideje vagytok együtt? ha már régebb óta (pár hónap), akkor nem valószínû hogy csak szexet akar, mert akkor minél hamarabb arra hajtana. A legegyszerûbb megoldás, hogy vársz. Ha nagyon mindig arról beszél, utalgat ilyesmi az is jel lehet, h csak szexre hajt, de ha nem adod meg magad egy darabig, kiderül az igazság. ha veled marad, szeret. ha nem, akkor csak szexet akar és keres egy könnyebb prédát.
Biztos én vagyok a hülye/ódivatú/nem elég trendi a mai világhoz vagy fasztudja, de nem az egy párkapcsolat lényege, hogy bíztok egymásban és mindent megbeszéltek? Vagy neked csak abból áll, hogy közös megegyezés alapján smároltok és szexeltek idõközönként?
A kérdező hozzászólása: dehogy is én nálam nem így van. csak félek hogy a kérdésem miatt vége lesz, pedig csak most kezdõdött. akkor szerinted beszéljek vele?(lehet hogy félek a választól)
Érdekes... Én is ehhez hasonló cipõben jártam.... Társkeresõ oldalon megismertem egy srácot, akivel egy hónap után lefeküdtem. Pár hónappal késõbb mesélte, 60%ban akart lefektetni, 40%ban akart komoly kapcsolatot. Az elsõ alkalom óta 7 hónap telt el, azóta is együtt vagyunk... Sorry az off-ért! A kérdésre válaszolva: légy türelmes, úgyis kiderül, ha csak a szexre hajt. (Zárójelben jegyzem meg, az nem jelent semmit, ha nem hozza fel folyton a szex témát, annak ellenére még hajthat arra.)
A kérdező hozzászólása: attól még hogy féltékeny még hajthat csak a szexre? (ma látszott hogy féltékeny)
Hajthat. Nekem is volt ilyen pasim, nem is lett hosszú életû a dolog. Elõzõ voltam.

Ha volt már, mi volt az, amit nem szabadott volna mondani a párodnak, mert megmérgezte a kapcsolatotokat?

Legjobb válasz: Lánynak mondtam egyszer, hogy nem dugsz jól...mérgemben. Onnantól kezdve sajnos nem volt jó a kapcsolat, pedig jól dugott :D

Lánynak mondtam egyszer, hogy nem dugsz jól...mérgemben. Onnantól kezdve sajnos nem volt jó a kapcsolat, pedig jól dugott :D
engem nagyon zavart az, amikor elvileg poénból mindenre azt mondta, hogy "tényleg? Nem viccelsz?"vagy ''nem mondod?:O" akármit mondtam, mindig ez volt a válasz. Egy idõ után kezdett az agyamra menni. Szerencsére leszokta.
"Ez az, nyeld be tövig, mint tegnap a barátnõd"
"Kicsim volt egy kis gond ma az autóval...de a barátnõm szerint sem az én hibám volt"
"A nõvéred lenyelte..."
Azt tudta, hogy évekkel korábban egyszer lefeküdtem egy barátjával. Onnantól mindig azt kérdezte, melyiküké nagyobb. Sokáig nem mondtam el, de aztán meguntam és megmondtam hogy a barátjáé. Utána minden veszekedésünk alkalmával a fejemhez vágta, hogy és igen, biztos kicsi van neki, menjek inkább a Petihez dugni...
"a szõke Szandikának jobb melle volt"
Ha a másik oldal is érdekel, amit én kaptam: - a szilikonmell király (nekem 75A-s mellem van) - igen, elképzeli, hogy megdug más nõket - és sztorizgatás az szexuális életérõl az exeivel! (Jó, ez lényegtelen, csak kissé paraszt) Ezeket még mindig nem emésztettem meg, pedig régiek.
"szeretlek" <--- Saját. "Nem érzem magam elég jónak hozzád, de örülök hogy velem vagy" "féltékeny vagyok
Amikor szóba került az összeköltözés, akkor megmondtam neki h õ jön hozzám, nem én õhozzá, mert neki van kocsija és szakítás esetén neki könnyebb lenne költözni mint nekem. Leesett az álla, durcizott egy hétig, aztán túltette magát rajta. De néha meg mindig megemlíti, h tudja milyen számító és szívtelen tudok lenni.
A kérdező hozzászólása: Értékelem a humort és köszönöm a válaszokat, azonban kicsit komolyabbakra gondoltam, mint pl. amit az elsõ írt.
kétszínû jellemtelen alak vagy!! ezt megtarttam volna magamnak mert szakított miatta


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!