Találatok a következő kifejezésre: Ha volt egy normális (85 db)

mûködni fog, de elõtte még érdemes kizárni a software hiba lehetõségét
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ a szoftveres hibának az esélye nagyon pici már hetek óta erre keresek megoldást és most szántam rá magam arra hogy kérdezzek itt is.Kösz még egyszer!

Normális ha volt egy kis elötejem most meg semmi?

Jelenleg 37 hetes terhes vagyok.A 33 hét környékén volt egy kis előtejem nem sok és csak pár napig volt. Normális, hogy abba maradt és most meg nincs semmi?

Normális ha van egy lány (én) akinek 13 évesen csak 3 pasija volt és az se a közelmultban?

hozzáteszem nem vok pláza cica nem is akarok az lenni de az azért rosz érzés h a hülye kis vihogo divat majmok "gyakrabban váltanak pasit mint alsonemüt" persze nem szó szerint de akor is majd nem hetente de engem észre sem vesznek a fiuk viszont akit csak távolabrol ismerek (fiuk) azt mondják h jól nézek ki de szerintem nem nézek ki jól

Legjobb válasz: Már bocsi! de 13 évesen mit akarsz??? itt nem az a kérdés hogy a helyzet normális-e, hanem hogy te vagy-e normális! Sokaknak 13 évesen még egyetlen kapcsolata sem volt, eszükbe sem jutna ilyeneken rágódni!

Hát nekem most 18évesen van az elsõ barátom, párom (bocsi, nekem a pasi kifejezés nem jön be , sem a csaj - az olyan érzéketlen-de ez csak saját vélemény) inkább párom, barátom, társam. És nem érzem úgy, h bármirõl is lemaradtam volna. És mint már elõttem is említették, nem a mennyiség, a minõség számít!
Már bocsi! de 13 évesen mit akarsz??? itt nem az a kérdés hogy a helyzet normális-e, hanem hogy te vagy-e normális! Sokaknak 13 évesen még egyetlen kapcsolata sem volt, eszükbe sem jutna ilyeneken rágódni!
Most miért kell így leszólni? Három pasi és mi olyan nagyon gáz ebben? Nem jött össze nekik megesik hogy egy kapcsolat nem az igazival jön létre és vége szakad... Én most 18 vagyok és nekem is volt egy srác akivel 14 évesen randizgattam de nem jött össze. 17 évesen pedig elõször volt barátom de akkor sem a nyerõ emberrel mert nem volt túl hosszú a kapcsolat. A legtöbb lány aki ilyen korban van mint õ már azért aggódik hogy ciki-e hogy még szûz. Na az a gáz és ez az egész világ... Szerintem se hallgass másokra ne hagyd hogy elhitessék veled hogy x-et meg y-nt máshogy kellene meg ez meg az menõ mert az a divat azt kell tenni... Tedd úgy ahogy neked jó^^
Ne hagyd magadat befolyásolni! Csak azért, mert ilyen nyomás érkezik más lányoktól, nem kötelezõ neked még hogy barátod legyen! Igaz, hogy kezdhet érdekelni, de 13 évesen még nem kellene amúgy sem, hogy váltogassa a fiúkat! Légy türelmes, és maradj meg ilyen normális, kedves lánynak. Hidd el, úgy rendes srácot, és kapcsolatot fogsz találni majd a késõbbiekben. Ne siettesd, ne ugorj bele kapcsolatokba csak azért, mert másnak van. A divatmajom cicákat csak használják, persze õk is másokat. Egyáltalán nem vonzó olyan lányokat látni a Ti korotokban, akik csak le akarják utánozni a felnõttek világát. Elég nagy gond az, hogy ezt látjátok tõlünk, hogy így kell viselkedni. De nem az a normális ám, amit filmekben, sorozatokban, reality show-kban láttok. Ezzel mind csak hamis felszínes képed adnak, elnyomnak minden emberi, morális értéket. Elnyomják azt a lényeget, hogy mitõl értékes egy nõ, egy férfi, és hagyják, hogy a felszínes kinézet, és viselkedés legyen a követendõ példa! A barát meg jönni fog majd, válassz okosan és rendes srácot, akit nem az érdekel, hogy milyen mini szoknya van rajtad, és mekkora mûkörme van egy lánynak, hanem az, hogy milyen szíve van, hogy beszél és bánik másokkal. Ezek az igazán fontos dolgok, nem a majmoskodás. Ne dõlj be, maradj ilyen amilyen vagy, sokkal boldogabb felnõtt leszel az életben. :o)
hát igen a "modern" világ
13 évesen csak 3 pasi? Én 19 vagyok, és nekem nem volt még 3 pasim, de bátran kijelentem teljesen normális vagyok. Nem a közelmúltban? Hát akkor hány évesen volt pasid? Ez most csak kamukérdés, ugye?
Te is hülye vihogó divatmajom vagy. Szerintem elõször egy nyelvtankönyvvel randizz. De nem érzed szánalmasnak, hogy 13 évesen ez a legnagyobb gondod? Ennyire viszketsz, vagy mi?
13 évesen 3 pasi? Hát nem semmi, nagyon ribancosnak látszol ez alapján.
ezt a kérdést fülig érõ szájjal olvastam végig:D mekorra problémád van, hogy 13(!) évesen CSAK 3pasid volt...17 vagyok és én most tartok a 3. kapcsolatomnál, de ahogy a jövöm nézem nem is szeretnék 4-et:D De tudod mit, ha ráérek madj elkezdelek sajnálni...13 éves létedre még nem a pasizással kéne foglakoznod, fõleg, hogy ugyis volt már 3:D. De amugy is, és öhhm..."rosz érzés h a hülye kis vihogo divat majmok "gyakrabban váltanak pasit mint alsonemüt" " ->na erre igazán nem mondok semmit, de megjegyzem, hogy igy lassan 18évesen te is közéjük tartozol.
Az elsõ pár hozzászóláshoz azért reagálva : nem a kérdezõ tehet róla, hogy ilyen kérdés egyáltalán felmerül benne. Ez a nyomás, ez a morál amit felnõttektõl látnak. Inkább segíteni kell nekik, mint megszólni.
16.51-esnek pedig: Ha idegbeteg vagy, minek válaszolsz? "ennyire viszketsz vagy mi?" szép dolog egy 13 évesnek ilyet írni. ennyi eszed van. megyek is innen, fel sem húzom magam. 21(L)
16.38-as szerintem nézz utána szótárban, mi az a ribanc, mielõtt ilyen butaságot írsz. Ebben a korban sokaknál a járás kimerül a kézenfogás meg a csókolózás fogalmával. 16.42-essel teljesen egyetértek, nem kell siettetni semmit! Kérdezõnek: Teljesen normális vagy, ne aggódj, nem kell kapkodni, se másokat utánozni. 21(L)
A kérdező hozzászólása: 16:38 as nak üzenem ne mond h ribancosnak látszok amig nem ismersz mellesleg én vok az egyik legviszafogotabb lány az oszt.ban
az a baj drága hogy gy is érzem hogy ennyi idõsen sok dologról fogalmad sinsc... az emberi értékekrõl...hogy ezeket nem számoljuk meg átlagoljuk hogy ettõl eddig hány volt... ez legalább annyira irracionális mintha vakon szeretnél valakit ennyi idõsen (legalábbis azt állítanád) lehetetlen Még annyi mindent kell tapasztalnod, meg a plázacicás leírás is, érzõdik hogy az elsõ negativumként felfogott nõideáll számodra a plázacica, ami ugyanakkor mégis megragadt benned valami vonzó szempontból is talán mert õk nagyobb feltûnést keltenek, de nem is tartozott a trágyhoz, mindenesetre nekem hihetsz mert hazai pálya a pszichológia...a szépség meg relativ szerintem, mindig is lesz olyan akinek nagyon tetszeni fogsz, valakinek eszébe sem jutna, az állandó önelégedetlenség is teljesen normális, fõleg egy fejlõdõ nõ életében de nem szabad túlzásokba esni... egészséges önkritika a késõbbiekben erõsiti a jellemed
A kérdező hozzászólása: köszi a NORMÁLIS válaszokat
"hozzáteszem nem vok pláza cica nem is akarok az lenni" Huh... még jó. 13 évesen nem is leszel plázacica, mert még gyerek vagy, de ha már eddig volt 3 pasid, mennyit fogsz begyûjteni 30 éves korodra???
Szia! Ejha, elég meglepõ ez a kérdés. Úgy látom, nálatok az alap dolog az, hogy minden kislánynak már ilyenkor barátja legyen (én sem szeretem a 'pasi' szót). Errõl te nem tehetsz, mivel ilyen környezetben élsz, de azért valljuk be, elég furcsa, hogy már 13 éves ennyi sok barátod volt. Most jössz a kritikus korszakba, ilyenkor nekem is ilyen dolgok jártak a fejembe, bár csak kevéssel vagyok tõled idõsebb, de az, hogy te már azzon panaszkodsz, hogy csak 3 pasid volt, az...az... Elõször azt hittem, hogy azt kérded, hogy nem vagy-e túl érett, hogy 13 évesen már 3 fiúd volt. Igaz, én csak 15 vagyok, de én még kislánynak érzem magamat ilyen dolgokhoz, és még nem vágyok fiúra. Na jó, perszehogy nekem is vannak néha vágyaim, de ha jobban belegondolok, akkor észreveszem, hogy még túl korai. Javslom, hogy ne próbálj olyan lenni, mint a többi, csak azért, hogy ne lógj ki a sorból. Itt a fórumban, meg máshol is megtudtam, hogy a fiúknak jobban bejönnek az egyedi lányok. Ja és teljesen fölösleges a: vok, szupcs, ceje, pux, cija, stb. szók használata. Ez szól a többi agoodó ksi tininek!
Ááá! Hülye vagy? Ez nagyon ciki! Húzz bele, mert lemaradsz! Nah jó! Ez hülyeség! 13 évesen 3 pasi nekem elég meglepõ! Totál normális vagy! Sõt, talán túl korán kezdted!
Én fiu vagyok de ha megkérdezem egy csajtól hány pasija volt akkor legyen minnél kevesebb. Miértis? Mert ha mondjuk egy 20 éves azt mondja hogy volt mondjuk 6 az nálam sok. Azt jelenti, hogy nem tud, vagy nem lehet mellette hosszabb távon megmaradni. Persze vannak kivételek, de szerintem ez a jellemzõ. És itt nem az egyéjszakás kalandokra gondolok, hanem a kapcsolatokra. Válaszolva a kérdésedre: nem kell a többiek után menned. Szerintem 13 évesen sok a 3 "pasi" - nevezzük inkább kisfiuknak. Foglalkozz inkább az ilyen kislányos cukiságokkal mint a pasikkal, ráérsz majd bõven 15 éves korod körül pasizni.
Én 23 éves vagyok, és csak 3 "pasim" volt, azért az idézõjel, mert számomra mind többet jelentett, mint egy "pasit". Most is van párom, ha így nézzük, õ a 4.
Szia! Nekem 13 évesen kapa fogaim voltak, szemüveget hordtam. 15 éves koromtól 18-ig fogszabályzót hordtam. Nagyon nem voltam valami vonzó látvány. Nekem 18 évesen volt elõször barátom. Jártam vele, mert jó volt, hogy valaki udvarolgat nekem. De idõ közben rájöttem, hogy nem vagyok belé szerelmes, és négy hónap után szakítottam vele. S néhány hónap múlva megismertem valakit, kapásból beleszerelmesedtem. Együtt vagyunk két éve. És nagyon szeretjük egymást. Lemaradtam volna valmairõl? NEM! És te sem vagy lemaradva semmirõl. Nem a mennyiség a lényeg. Inkább a minõség. Az érzelmek.
nekem az elsõ pasim 18 évesen volt! most 21 és a 3. kapcsolatomban vagyok! nem a mennyiség hanem a minõség számít!
Ehh...

Ha volt már egy normális terhességem (gondolok itt arra, hogy nem volt méhen kívüli), akkor az igaz, hogy a másodiknál is nagyon kevés rá az esély?

másnak is elmúlt az 5. hét után a hasfájás? olyan izomláz szer?en fáj! nem elviselhetetlen,és nem is egyfolytába,csak úgy néha néha el?jön!

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, normális, a hasfájás, akár mensi szerû kisebb görcsök is, ha nincs vérzés. Boldog babavárást! 20 hetes pocakos.

Szia! Ne aggódj, normális, a hasfájás, akár mensi szerû kisebb görcsök is, ha nincs vérzés. Boldog babavárást! 20 hetes pocakos.

3 hetes a kisbabám. Eddig minden peluscserénél volt kaki benne, de pár napja már kb. csak egyszer van, vagy ha megtornáztatom egy kicsit, akkor vagy 3 adagot is kakil. Ez normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális, három hetes kora körül már a legtöbb baba csak napi egyszer kakil. De olyan is van, amelyik három nap alatt egyszer. Ne aggódj, ez így a normális, nekem a védõnõ és a gyerekorvos is mondta.

Teljesen normális, három hetes kora körül már a legtöbb baba csak napi egyszer kakil. De olyan is van, amelyik három nap alatt egyszer. Ne aggódj, ez így a normális, nekem a védõnõ és a gyerekorvos is mondta.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!:)
Szia! Az én babám most volt két hónapos, 5 hetes korától 3 naponta van kakija. A dokinéni azt mondta, hogy nem gond, ez állítólag azokra a babákra jellemzõ, ahol van szorulásos felnõtt a családban, de ezt nem tudom, hogy igaz-e. A baba közérzetén semennyit sem rontott a ritkább kaki, úgyhogy ne izgulj.

21. heti vetélésem volt egy éve, fertõzés okozta méhlepénygyulladás miatt. Ha összejön a baba, mire kell figyelnem majd szerintetek? Vagy lehet normális terhesség, ami nem betegség?

Legjobb válasz: Sajnálom ami veletek történt:( Azt lehet tusdni mitöl lett a fertözés? Ha igen akkor meg van mire kell fiygelni. Ettöl a szerencsétlen esettõl még természetesen tudsz egészséges babát szülni. Sajnos sokaknak vannak problémák terhesség alatt és utána mégis születik babájuk. Az én férjem is igy lett. Anyósomban 7 hónapos terhesen halt el a baba, nem tudták megmondani az okát, sem a köldökzsinorral nem volt gond sem a babával. Utána mondták neki hogy örüljön hogy van már egy nagyobb gyereke nem lehet több ez biztos. aztán rá kb két évre megfogant a férjem, pedig õk már ugy voltak vele hogy nem lehet több gyerekük. Igaz problémás volt ez a terhesség mert kinyilt a méhszája és feküdnie kellett de megszületett a férjem makk egészségesen.

Sajnálom ami veletek történt:( Azt lehet tusdni mitöl lett a fertözés? Ha igen akkor meg van mire kell fiygelni. Ettöl a szerencsétlen esettõl még természetesen tudsz egészséges babát szülni. Sajnos sokaknak vannak problémák terhesség alatt és utána mégis születik babájuk. Az én férjem is igy lett. Anyósomban 7 hónapos terhesen halt el a baba, nem tudták megmondani az okát, sem a köldökzsinorral nem volt gond sem a babával. Utána mondták neki hogy örüljön hogy van már egy nagyobb gyereke nem lehet több ez biztos. aztán rá kb két évre megfogant a férjem, pedig õk már ugy voltak vele hogy nem lehet több gyerekük. Igaz problémás volt ez a terhesség mert kinyilt a méhszája és feküdnie kellett de megszületett a férjem makk egészségesen.
PERSZE HOGY LEHET NORMÁLIS TERHESSÉGED, sõt nagyobb a valószínûsége hogy az is lesz!milyen fertõzésed volt lehet tudnunk róla?
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudták megmondani... De én is így fogom fel, hogy attól még minden okés lehet...
Tavaly az egyik ismerõsömnek kellett megszülnie a kislányát pont emiatt a 23. héten, sajnos a baba nem élte túl.:( Most viszont már újra várandós, a 30. hétben van, és - bár veszélyeztetett terhes, és cukros is lett (nem az elõzmények miatt) - minden rendben van! Az orvosok is jobban odafigyelnek majd rád/tok, de természetesen lehet normális terhesség. Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: És miért veszélyeztetett, szabad megkérdeznem? Köszi a válaszokat!

Normálisnak tekinthető ha az egyik mellemben mindig több a tej mint a másikban? Illetve az egyik fejés során a bal mellemből a tej olyan halvány rózsaszínes árnyalatú volt. Ez mitől lehet?

A jobb mellemb?l fehér jött. Lehet valami probléma, betegség jele is? Tegnap vérzett a seb, de ma nem láttam hogy vérezne. (még nem tudunk tökéletesen szopizni és ráharap a bimbóra, ezért a seb)

Legjobb válasz: Nekem is és még számos barátnõmnek is a bal mellünkbõl jobban jön a tej. Nekem a fiam (elsõ baba) köszönte, le is szokott a jobb cicirõl 2 hósan. Most a lányomat szoptatom, õ kicsit nyugisabb is meg nem is hagyom rá hogy mindig a balból egyen, így õ a jobbat is "használja" 3 és fél hós. Ez teljesen normális, az ember két oldala semmilyen értelemben nem egyforma:) Max.nem vesszük észre:)

Nekem is és még számos barátnõmnek is a bal mellünkbõl jobban jön a tej. Nekem a fiam (elsõ baba) köszönte, le is szokott a jobb cicirõl 2 hósan. Most a lányomat szoptatom, õ kicsit nyugisabb is meg nem is hagyom rá hogy mindig a balból egyen, így õ a jobbat is "használja" 3 és fél hós. Ez teljesen normális, az ember két oldala semmilyen értelemben nem egyforma:) Max.nem vesszük észre:)
Szia! Nálunk is a bal a favorit, abból percek alatt jól lakik a kis 1hós, a másikkal pedig észrevehõen keményen kell dolgoznia, szerintem sokszor nem is lakik jól vele, mert feladja (fejni mindig tudok belõle szopi után). Sõt azt mintha nem is tudná olyan jól bekapni, még mindig sebes 1 picit.

Anno volt egy szülésindításom, beteg lett a baba, kaptam tágító injekciót, most újra babát várok, minden rendben. Akkor most szülésnél ilyeneket nem kapok majd ugye? És mi van ha nem tágulok normálisan?

Legjobb válasz: Félre értettél szerintem,elõzõ terhességemnél 20.héten észre vették,hogy beteg a baba,be kellett feküdnöm és meg kellett szülnöm,kaptam tágító injekciót(a kínok kínja volt az a néhány perc,de nem tágultam,majd kaptam infuzion keresztül is valamit,de az sem volt az igazi,végül este egy tágító tabletta és ez hozta meg a kívánt hatást. Arra lettem volna kíváncsi,hogy mostani szülésemnél majd kapok-e ilyen tágító injekciót,vagy ilyen esetben amikor rendesen kifejlõdött a baba és meg a akar születni és a folyamatok is beindultak adnak-e,vagy ilyenkor amit te írtál az van(a zselére gondolok és az oxitoxcinra például.) Bocsi,lehet,hogy én is hülyén kérdeztem:-))) Mi egyébként az a zselé?Azt hogy adják be?Fáj?

Na várj, várj! Annál a terhességednél azért ment ilyen nehezen a tágulás, mert ugye félidõs terhesen még éretlen a méhszáj, méhnyak.Azt a babát mesterségesen kellett kivenni úgymond. Egészen más a helyzet egy egészséges terhesség terminushoz közel!Ilyenkor már a szervezet magától kezdi a méhnyak rövidítítését és a méhszáj érlelését. Szóval semmi baj nem lesz a tágulásoddal hidd el. Nem benned volt a hiba, hanem mert a szervezeted akkor abban a terhességben még nem kezdett el dolgozni az ügyön. Remélem érthetõen írtam le:) ) 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Félre értettél szerintem, elõzõ terhességemnél 20.héten észre vették, hogy beteg a baba, be kellett feküdnöm és meg kellett szülnöm, kaptam tágító injekciót(a kínok kínja volt az a néhány perc, de nem tágultam, majd kaptam infuzion keresztül is valamit, de az sem volt az igazi, végül este egy tágító tabletta és ez hozta meg a kívánt hatást. Arra lettem volna kíváncsi, hogy mostani szülésemnél majd kapok-e ilyen tágító injekciót, vagy ilyen esetben amikor rendesen kifejlõdött a baba és meg a akar születni és a folyamatok is beindultak adnak-e, vagy ilyenkor amit te írtál az van(a zselére gondolok és az oxitoxcinra például.) Bocsi, lehet, hogy én is hülyén kérdeztem:-))) Mi egyébként az a zselé?Azt hogy adják be?Fáj?
Elsõ vagyok ismét..sajnálom ami a babóval történt és veled:(.. mindenkire más hatással vannak ezek a szerek..nekem például nem voltak fájásaim hiába reggel tízkor kaptam meg a zselét és az oxit..csak éjjel 11-kor éreztem, hogy fájásaim vannak addig meg aludtam szinte végig:) közbe meg tágultam..tehát ez is egyén függõ..a zselét a hüvelybe benyomják, nem fáj egyáltalán..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 35 hetes kismama, igen érthetõen írtad, köszönöm.Persze tudom, hogy amikor meg akar születni a baba és a testem is felkészült erre az más mint amikor "rákényszerítik".Csak ettõl az injekciótól iszonyúan parázok, na meg persze a kézzel tágítás is pokol lehet ahogyan írtátok, komolya ezektõl jobban be vagyok tojva mint a szüléstõl.Sõt lehet, hogy kinevettek, de az egészben már a kitolást várom nagyon, de tényleg nagyon.lehet, hogy azért mert tudom, hogy utána megkönnyebbülés jön és boldogság, nem tudom, de az sem érdekel ha az fáj.De ezek a matatások meg injekció még a gondolat is borzaszt. Köszi még egyszer.:-)))
Szia! Én a 1. héten átestem egy indított szülésen, de én csak infúziót (Nalador) kaptam. Hát 14 órán át semmi hatása nem volt, csak a víz folyt el a 15.órában. Doki elég sûrûn vizsgált, kézzel rátágított, mert én nem tágultam. Végül a 20.órában kiszedték belõlem, mert se fájás, se tágulás. Kézzel kitágított teljesen, és kihúzta a babát:( nekem ez volt a pokol Azóta 2szer szültem, mindkét fiút túlhordtam. Az elsõ magától jött, semmi fájás, stb, õ az elsõ vizsgálathoz képest 45perc alatt megszületett. A 2. tablettával lett indítva a 42.héten.Semmi mást nem kaptam.
utolsó vagyok... most látom, hiányosan írtam... A 21. héten volt indításom
Szia, mi a baja a babádnak? Nem hinném, hogy a tágító injekciótól lett volna baja..viszont a nõvéremnek a vákum miatt lett agyi károsodása sajnos..minden szülés más, nem lehet elõre tudni, hogy szükséges e újra majd tágítani, nekem zselét tettek fel és mellette oxitocint kaptam infúzióba , hogy gyorsabban táguljak..ez volt reggel tízkor akkor voltam két ujjnyira tágulva és éjjel fél tizenkettõkor lett meg a baba..szerencsére a tágításnak köszönhetõen mivel akkorra már alig volt szívhangja, , ha nem kapok gyorsítókat akkor halva szülöm meg, tehát van amikor bizony hasznos.
A kérdező hozzászólása: És a tágító injekció helyet nem adnak esetleg zselét vagy oxit, mert tuti ott készülök ki ha még egyszer injekciót szúrnak a méhszájamba.Iszonyat egy érzés én nem kívánom senkinek.
Ha nem tágulsz, most is kapsz. Én az elsõ fiamnál nem tágultam, kaptam zselét-amikor felteszik nem fáj--nekem nem hozott eredményt, 16 órát vajúdtam. Az utolsó 5 órában kézzel tágított a doki-fájások közben. Az kínok kínja volt. A második szülésemnél, 2 ujjnyival mentem be-de nagyon lassan tágultam. Kaptam oxitocint. Soha többet nem kérnék---1 órán át egymást érték a fájások... És nem kelhettem fel, fekve elég gáz volt.
Szerintem sem kell aggódnod, hidd el annál rosszabb nem vár Rád, mint az elõzõ babádnál, hiszen itt magadhoz ölelheted végre a Babádat!

Hétfőn (május.19én) kell megjönni a havimnak, de előbb vettem egy tesztet és kimutatta hogy terhes vagyok. Nem rég volt egy vetélésem és eléggé félek, kicsit szurkál a hasam meg olyan érzésem van mintha +akarna jönni. Ez normális ha fáj?

Igyekszem sokat pihenni, szedek magzatvéd? vitamint, sok gyümölcsöt eszem.Csak visszagondolva a vetélésre ami volt most eléggé félek (4-5 hetes voltam). Nagyon vártuk a babát!!

Legjobb válasz: Szia a megjön érzés teljesen normális tünet vigyázz magadra pihenj sokat és ne gondolj rosszra:)) gratula 20 hetes kismama

Szia a megjön érzés teljesen normális tünet vigyázz magadra pihenj sokat és ne gondolj rosszra:) ) gratula 20 hetes kismama
Ez teljesen normális érzés, de mivel volt egy vetélésed mielõbb menj orvoshoz, mert lehet utrogestant kell szedned, ami magzatmegtartó, nehogy megint elõforduljon a baj. Mindenképp siess a dokihoz, ha nagyon aggódsz menj egy ambulanciára szülészeti- és mondd hogy nagyon meg vagy ijedve, biztos ellátnak majd. Én is ilyen gyógyszert szedek, és tudom milyen. Ha dohányzol, tedd le, mert vetélés utáni közvetlen terhességnél nagyobb a rossz hatása. Pihenj , feküd, menj táppénzre. Ne idegeskedj, mert az csak árt.Sok-sok sikert, és nagyon drukkolok- Pécs
Szia Nekem is a mindjart megjon erzes ugy kb.a 10 hetig megvolt, es arra azt mondtak, h teljesen normalis. A veteles miatt menj mihamarabb orvoshoz, es gondolom, h fog adni vmi gyogyszert es tuti, h nem lesz semmi baj. Nagyon gratulalok nektek 24 hetes kismama
Szia!Mindenképp menj orvoshoz, és ne izgulj! Én 10 hetesen vetéltem el decemberben. Most újra terhes vagyok, 11 hetes, és duphastont szedek, mert a 9. hétben elkezdtem barnázni.Azóta fekszem, és bízom benne, hogy minden oké.Ne halogasd a dokit, bármi van, menj el, és megnyugszol!Az érzéseid normálisak, megértelek. Boldog babavárást! Móni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm sokat segített a biztatásotok, meg az hogy nem egyedül vagyok ezzel az érzéssel. Még eddig nem jött meg, úgy érzem nem is fog. A rosszulléteim nem változtak, meg van az émelygés, mell fájás, fáradékonyság.A vetélésem nekem is barnás folyással kezdõdött, de akkor napokkal elõre mindig fájt a hasam. Akkor hívtam a dokit magneB6-ot meg Rutascorbint kaptam, de sajna nem segített már. Igyekszem nem gondolkodni, csak pozitívan hozzáállni, és élvezni a terhességet amit már annyira vártam!! :-))))

Normális ha 3hónap alatt kb 5 pasija volt egy 16 éves lánynak?

Előtte is volt már jó néhány. Normális ez? Mit gondoltok egy ilyen csajról? Hogy tud mindenkibe beleszeretni?

Legjobb válasz: Normális? -> Nem. Ribanc. Sehogy, 3 hónap alatt meg pláne nem. A csaj valószínûleg valami érzelmi válságban lehet (pl. családja miatt) és bárki karjaiba rohan, vagy bárkit fogad. Vagy ezt látta a barátnõinél. :S 20L

Normális? -> Nem. Ribanc. Sehogy, 3 hónap alatt meg pláne nem. A csaj valószínûleg valami érzelmi válságban lehet (pl. családja miatt) és bárki karjaiba rohan, vagy bárkit fogad. Vagy ezt látta a barátnõinél. :S 20L
Ennek rengeteg oka lehet. Lehet, hogy kapcsolatfüggõ, lehet, hogy így próbálgatja a nõiességét, lehet, hogy tényleg úgy érzi, hogy szerelmes stb. Nem tartom jó dolognak, de hát még fiatalka...
Szerintem erre te is tudod a választ. Általában ilyenkor az jellemzõ a csajra, hogy nem szerelmes, csak a fellángolás vezérli, meg a hormonjai. Kalandokra vágyik, önbizalmat akar növelni, kiakarja használni a pasikat, csicskáztatni õket, vagy hogy pénzeljék, és drága ajándékokat vetessen, meg elvigyék ide-oda. Nálam ez nem normális hozzáállás.
Szerelem nélkül is lehet járni valakivel. Könnyûvérû a csaj, ennyi.
Az a kérdés, hogy le is feküdt e velük, vagy csak randizgattak. Ha szex is volt mindegyikkel az szerintem gáz.
Mit jelent, hogy pasija volt? Ismerkedett, de nem jött be? Vagy le is feküdtek? Nem mindegy!!! Válaszolnál ezekre?
Tapasztalatszerzés.
Férfiben is van ilyen itt vagyok rá én a példa. 1hónap alatt 10 lánnyal voltam persze ingyen csak megvigasztalni õket.Teljesen normális az egész ha védekezik és nem kap el semmi betegséget.De én végeztem azzal az életemmel.Megvan rá az esély hogy totál kiégsz.Én még idõben abbahagytam.
Õ dolga. Miért ne lehetne normális? Most komolyan! Nem tudom, hogy milyen kapcsolatai voltak. Komoly? Egy éjszakás? Nem ismerem, így nem gondolok róla semmit sem.
Attól függ meddig jutott. Ha csak kézfogásig, max csókig, akkor belefér... Ha le is feküdt, vagy bármilyen szex volt, akkor inkább nem véleményezem. Ha te az egyik "áldozata" vagy, akkor lépj tovább. Ha te magad vagy ez a lány, akkor gondolkozz el azon, hogy ezt miért csinálod? miért van erre szükséged, mit keresel, mire vágysz, és hogy valóban jó ez neked? Ha már feltetted ezt a kérdést, akkor te is érzed, hogy ez így nem jó. Legyen benned tartás, ne add magad azonnal, mert a végén senki nem fog téged értékelni... 28L
errõl szól a mai tini lányok élete, aztán megnézhetik magukat 20 évesen, idegroncsok lesznek.....messzirõl elkerülendõ az ilyen lány.
ez nem normális mert az lehet hogy öt hónap alatt beleszeretett 5 pasiba de...... azért valamelyiket biztos utálja már......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!