Találatok a következő kifejezésre: Ha volt akkor (3861 db)

Ha volt, akkor miért volt sürgősségi császárod?

Hányadik hétben, milyen irányban vágtak, mi volt az indikáció, mi történt? Köszönöm ha elmeséled!

Legjobb válasz: Nekem autóbalesetem volt 40+5 napra született a lányunk, makk egészségesen. Lábamat és kezemet a varrás közben gipszelték. A lányom egybõl inkubátorba került megfigyelésre. Több, mint 1 hónapig voltunk bent a kórházba, a lányomat csak a 2. héten láthattam elsõnek, mivel belõlem mindenhol csövek lógtak ki. Az elõkészítést a mentõben elkezdték. Levágták rólam a ruhákat tetõtõl talpig, és ahol tudtak lefertõtlenítettek. Az infúziót is bekötötték úton a kórházba. Amikor beértünk a kórházba, az orvosok (köztük a sajátom is) már elõvoltak készülve, a mûtõben teljes "harci felszerelésben" várt mindenki. Mértek kétszer vérnyomást, majd azonnal altattak. A férjem megúszta karcolásokkal, õt beengedték a mûtõbe. Végig mellettem volt, õ mesélte el, hogy mi hogyan történt. Kb. 10-15 perc alatt kivették a lányunkat. A végésom mára (2 évre rá) kb. 5-10 centis. Szóval alig látszik. Kezdetben majd meghaltam a fájdalmaktól. Nem tudtam eldönteni, hogy a császársebem fáj vagy a törött csontjaim. A felépülésnél több idõre számítottam, de hetek alatt sikerült "rendbe" jönnöm. Most várjuk a második babát és ugyan ott fogok szülni, hiába van (már) 120 km-re. :)))) Mindezt összetéve, nekem kellemes érzéseim vannak a szülésrõl. Persze, korán sem átlagos szülésem volt, de amit értem megtettek... le a kalappal az orvosok és amentõsök elõtt! Amikor a legnehezebb volt és élet-halál között voltunk, õk akkor sem veszítették el a fejüket! És emiatt nagyon hálás vagyok nekik. Amíg élek, sosem fogom tudni ezt megköszönni nekik. Nem lehet egy ilyet szavakban kifejezni!!! Kívánom, hogy ne legyen s.császáros szülésed, de ha így történne, akkor ne ijedj meg. Légy ura a helyzetnek és figyelj arra, amit mondanak neked. Akár az orvosod, akár a mentõs! Csak nyugalom! :)

Nekem autóbalesetem volt 40+5 napra született a lányunk, makk egészségesen. Lábamat és kezemet a varrás közben gipszelték. A lányom egybõl inkubátorba került megfigyelésre. Több, mint 1 hónapig voltunk bent a kórházba, a lányomat csak a 2. héten láthattam elsõnek, mivel belõlem mindenhol csövek lógtak ki. Az elõkészítést a mentõben elkezdték. Levágták rólam a ruhákat tetõtõl talpig, és ahol tudtak lefertõtlenítettek. Az infúziót is bekötötték úton a kórházba. Amikor beértünk a kórházba, az orvosok (köztük a sajátom is) már elõvoltak készülve, a mûtõben teljes "harci felszerelésben" várt mindenki. Mértek kétszer vérnyomást, majd azonnal altattak. A férjem megúszta karcolásokkal, õt beengedték a mûtõbe. Végig mellettem volt, õ mesélte el, hogy mi hogyan történt. Kb. 10-15 perc alatt kivették a lányunkat. A végésom mára (2 évre rá) kb. 5-10 centis. Szóval alig látszik. Kezdetben majd meghaltam a fájdalmaktól. Nem tudtam eldönteni, hogy a császársebem fáj vagy a törött csontjaim. A felépülésnél több idõre számítottam, de hetek alatt sikerült "rendbe" jönnöm. Most várjuk a második babát és ugyan ott fogok szülni, hiába van (már) 120 km-re. :) ))) Mindezt összetéve, nekem kellemes érzéseim vannak a szülésrõl. Persze, korán sem átlagos szülésem volt, de amit értem megtettek... le a kalappal az orvosok és amentõsök elõtt! Amikor a legnehezebb volt és élet-halál között voltunk, õk akkor sem veszítették el a fejüket! És emiatt nagyon hálás vagyok nekik. Amíg élek, sosem fogom tudni ezt megköszönni nekik. Nem lehet egy ilyet szavakban kifejezni!!! Kívánom, hogy ne legyen s.császáros szülésed, de ha így történne, akkor ne ijedj meg. Légy ura a helyzetnek és figyelj arra, amit mondanak neked. Akár az orvosod, akár a mentõs! Csak nyugalom! :)
Nem éreztem mozogni már úgy jó fél napja! Ekkor voltam 37+4 hetes! Felhívtam a dokit, akkor azonnal berendelt fájásmérésre, ahol bár stabil szívhang volt, mozgás alig. Altatásban vágtak, onnantól kezdve, hogy bementem kb. 45 perc múlva meg volt a babánk! Többször beletekerte magát a zsinórba, de így, hogy hallgattam a megérzéseimre, nem történ tragédia!
A nyakára tekeredett a köldökzsinór, elment a szívhang, és már a kitolási szakasznál jártam. A dokim nem mert kockáztatni, azonnal vittek a mûtõbe. A vágásom alig látszik, szép. 8 hónapos a kisfiam.
36. héten placenta leválás miatt bikinivonalban vágtak, altatásban
41 hetesen épp feküdtem be a kórházba, még a doki mondta is ráértem volna holnap befeküdni, mert az sztkba elszámoltak nem ma vagyok 41 hetes, hanem holnap leszek, de ha már itt vagyok mindegy be is feküdhetek, de csak holnap indítja a szülést. Viszont kopogjak uh-ra, ha átöltöztem.Semmi magzatvíz, teljesen elmeszesedett lepény és rossz flowmetria, szóval egybõl megmûtöttek. Bár nekem az egész terhességem kész borzalom volt, mindig volt valami ami miatt imádkozhattam, hogy ne legyen baj, de egészséges fiú lett, már 8 hónapos, második gyerekem amúgy.Bikinivonalban vágtak.
indított szülésem volt, elsõ baba. Reggel 7-kor burkot repesztett egybõl a dokim, azt mondta 10 -kor hogy délre baba lesz, olyan erõsek a fájások. Tágulás semmi. A baba szívhangja rossz volt, körbevettek az orvosok, mert: mást látnak a papíron, mint amit hallanak. Az orvosom meg akarta várni, még a mások ágyon a szintén õ páciense megszül( csecsemõs nõvér) és délutánig ott hagytak. Majd fél 5-kor jött egy szülésznõ, megnézett és ordítozott a dokimmal, hogy keressenek azonnal egy anesztest, mert császár kell. 5-kor a mûtõben voltam, altattak, azt sem tudtam fiam vagy lányom született. Végül is minden rendben ment, a lányom teljesen körbetekerte magát a köldökzsinórral, ezért nem tudott lejjebb jönni, 10/10 es apgarja is lett. Nem éltem meg kudarcként, csak a jóra gondoltam. Azóta már kisfiam is lett, õ is császárral, de ott már ébren voltam, csodálatos volt! Most várjuk a 3. babócát, pár napon belül, õ is császárral lesz. Mindkettõ a 40. héten született 3- és 4 kilóval :-)
Utolsó vagyok, kiírt napon született.
39 hetet betöltöttem a második babával (elsõ császár), és egy-két napja rendszertelen gyenge fájásaim voltak, de hazaküldtek. Éjjel felkeltem pisilni, és láttam, hogy vérzek. Nem mozgott a babám. Rohantunk a kórházba, nem volt szívhang, majd meglett, de lassú volt. Azonnal vittek a mûtõbe, altattak, nem tudtam, él-e a fiam...szörnyen megijedtem. Az elõzõ metszés vonalán, bikinivonalon vágtak, mint kiderült, lepényleválás volt, és elkezdett szétnyílni a heg is. Éppen idõben értünk be. Õ igazi kis harcos volt, nem lett baja.
Nekem a 36.hétben volt sürgõsségi császár, altatással, bikinivonal mentén vágtak.Magas vérnyomás, Toxémia miatt. A lányom 2300g-volt és 47 cm. 2/8-as Apgar értékekkel. Mikulás napján látta meg a napvilágot, Szilveszter napján engedtek bennünket haza.
Az lemaradt, hogy nem derült ki, legalábbis a számomra nem, hogy mi volt a gond. Kisfiam 9/10-es Apgart kapott, teljesen egészséges. Nekem nem mondtak semmit, én pedig nem kérdeztem, örültem, hogy nincs semmi baj.
Jah és bikinivonalban vágtak, vízszintesen.
39+3-ra. Elkezdõdött a szülés, fájások, magzatvíz szivárgás...stb. Nem tágultam. Kaptam oxitocint és vajúdtam. Aztán egyszer csak jött az orvos, láttam, hogy megijedt, matatott lent, láttam, hogy tiszta vér a keze, hívta a szülésznõket, készítsenek elõ, már toltak is a mûtõbe. Az ok: lepényleválás. Egészséges picurim született :) !
42-ik hétig csak indítgattak oxival, végül magától indult be. Éjfélkor mentem be e szülõszobába, két órakkor már toltak át a mûtõbe, gyengült a szívhang, +beszorult. Gerincbe kaptam a lórúgást.
35. héten, placenta leválás miatt. Érzéstelenítéssel és bikinivonalban vágtak.
Elõre láthatóan is császáros voltam, mert a normális 3 ér helyett csak 2 volt a köldökzsinórban, ezért várható volt, hogy egy idõ után már bent nem tud a baba fejlõdni. Mikor igazolta az UH, hogy már nem fejlõdik, befektettek Oxytocinnal megterheltek protokoll szerint (ami totál fölösleges volt, zárt méhszájra), és a szokásosnál is alacsonyabb lett a baba pulzusa. Így felpörögtek az események, és nagyon hamar "kikapták"

Mennyi az esélye? ! Petting közbe én elégítettem ki hamarabb Én lenyeltem és utána ujjazott meg. Mennyi az esélye hogy az ö kezén volt ondó? ! (de megtörölte) Ha volt akkor tuti terhes lehetek! Lécci irjatok izgulok nagyon 16/L

Legjobb válasz: Tehát, mivel kicsit érthetetlenül fogalmaztál, tisztázzuk: leszoptad, benyelted a spermát, és azt kérdezed elõször, mennyi az esélye, hogy volt a kezén ondó? Hát, ha hozzányúlt utána a nemi szervéhez, akkor lehetett. Azt írod, megtörölte, és utána nyúlt beléd. Jobb lett volna, ha kiküldöd kezet mosni, mielõtt hozzád nyúl, vagy ha erre nincs lehetõség, legyen kéznél nedves törlõkendõ (pl. Rossmannban lehet kapni, pl. "vabene" vagy "alouette" a neve) Szerintem azért a leírtak alapján nagyon ügyesnek kell lenniük a spermiumoknak, hogy célt érjenek, de máskor jobban vigyázz! Most pedig a megnyugvásod érdekében szerezz be egy terhességi tesztet (akár tescóban is lehet venni, és akkor nem kell kérned, ha ez zavar, vagy bármelyik gyógyszertárban) és a leírt használati utasítás alapján végezd el.

Tehát, mivel kicsit érthetetlenül fogalmaztál, tisztázzuk: leszoptad, benyelted a spermát, és azt kérdezed elõször, mennyi az esélye, hogy volt a kezén ondó? Hát, ha hozzányúlt utána a nemi szervéhez, akkor lehetett. Azt írod, megtörölte, és utána nyúlt beléd. Jobb lett volna, ha kiküldöd kezet mosni, mielõtt hozzád nyúl, vagy ha erre nincs lehetõség, legyen kéznél nedves törlõkendõ (pl. Rossmannban lehet kapni, pl. "vabene" vagy "alouette" a neve) Szerintem azért a leírtak alapján nagyon ügyesnek kell lenniük a spermiumoknak, hogy célt érjenek, de máskor jobban vigyázz! Most pedig a megnyugvásod érdekében szerezz be egy terhességi tesztet (akár tescóban is lehet venni, és akkor nem kell kérned, ha ez zavar, vagy bármelyik gyógyszertárban) és a leírt használati utasítás alapján végezd el.
Igen van valószinûsége hogy terhes leszel! mivel a sperma rajta maradhatott az ujján és elég egy nagyon pici mennyiség is! Szerintem boldog kismama leszel! Üdv:Doki
lehetsz terhes, van rá esély
a sperma még 8 órán keresztül életképes ha kijut a férfi nemiszervbõl, szoptad kicsilány...szószerint
Simán lehetsz terhes!! Mit csinálj?!Ezt még te kérdezed?Nos, íme pár hasznos tanács: -beszélj a pasiddal, hogy lehet h apuka lesz. -szólj anyukádnak, hogy mi történt. -menjetek el majd nõgyógyászhoz. -aztán ha tényleg terhes vagy dönthettek, hogy szülsz vagy abortusz... Sok sikert!
Neveld fel tisztességgel.
Nyugi, nem lehetsz terhes!!!Amint a sperma kijut a levegõbe ott azonnal elpusztulnak!!!Nem vagy terhes!
bizony megvan az esélye, hogy teherbe estél...mikor volt meg a menzeszed? ugyanis elõtte és utána nincs sok esélyed teherbe esni (persze egy picike azért van). mindenesetre tesztelj majd egyet, ha másért nem, azért, hogy megnyugodj.
de honnan tudod h van a kezén sperma? ha te elégítetted ki õt szájjal, akkor minden sperma a szádba landolt, és le is nyelted. nem? nem a kezére élvezett, valszeg nemvolt a kezén semennyi sperma sem. fõleg ha még megis törölte. sztem kb semmi esélye h terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen az Õszinte és meg értõ és Kulturált válaszokat!!:(
azt irtad h ruhan keresztul simogatott, és nem ott. akkor ha ruhan keresztl simogatott akkor h lehetnel terhes? akkor nincs esély.
A kérdező hozzászólása: Miután elment és a számba élvezett! Utána elkezdett simogatni ruhán keresztünk meg bepuszilgatni...és csak a végén nyúlt oda! Szóval ami esetleg mikor eltette és véletlenül a kezére ment.. azt is a simogatás közben lejöhetett nem?!
Igen, szerintem lejött az addigra. Nem hiszem, hogy baj lesz.
Nem is értem a kérdést. Mért lett volna a kezén, amikor lenyelted?:O
Nem azért spriccel a férfi 30 centit, hogy holmi ujjazástól a legtöbb válaszadó a kismama névvel szólítson téged. Esélytelen, higgy nekem. Valakibe százszor beleélveznek és nem tudják összehozni a babát, pedig minden órában arra hajtanak. Ugyanmár... Ha meg terhes lennél, akkor gyorsba menj lottózni. Istenem.
utolsonak. van akinek egybõl összejön, akár egy spermás ujjazástól, és van akiben többször is beleélveznek és nem lesz baba. de erre nem lehet tamaszkodni. legyen kéznél kéztörlõ, és meg van oldva a probléma.
Kedves utolsó! (nem az utolsó elõtti vagyok, félreértés ne essék) Láttál te már embert ujjtól teherbe esni? Mert én még megszakításos terhességet sem láttam, pedig jó ideje dolgozom. Persze sokan állítják, de a végére bevallják, hogy de mégis egyszer baleset történt. Spermás ujjtól NEM LEHET TEHERBE ESNI!! Gondolkozzatok már egy picit...
és ha tegyuk fel a pasi ráélvez a kezére, és azt mindjart odarakja a hüvelyhez, akkor lehetséges. nekem is nem egy rokonom dolgozik egészségügyben, ugyh en se csak a levegõbe beszélek.
Én értem, hogy nem a levegõbe beszélsz, de hidd el, a spermiumoknak szüksége van arra a lendületre, amely lendülettel a péniszbõl lövellnek ki. Ujjtól nem lehet teherbe esni még ha azonnal beteszi, akkor sem. Rengetegen állítanak olyat, hogy jajj de igen, pedig nem. Ez annyira kizárt, minthogy ruhán keresztül nem lehet teherbe esni. Remélem a kérdezõ megnyugodott már. Sokan szerintem annyira felidegelték, hogy késni fog a vérzése. Remélem hisz nekem, megnyugszik, ha megjön akkor pedig mégjobban megnyugszik :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!:) :$
nem lehetsz terhes. aki azt állítja hogy igen, akkor annak kéne biosz órára beülni! Nem olyan egyszerû az sztem, h az ujjára került esetleges váladékból lenne baba :O Máskor azért figyelj oda!
Nem értem, mit hisztizik itt mindenki. Hirtelen tele lett az oldal seg_fejekkel, vagy mi? 16 év... és akkor mi van? Van aki 14 évesen [email protected] magát, csak hogy ne legyen szûz, neki pedig barátja van, akivel szeretik egymást és szeretnek együtt lenni. Nem értem, minek kell cseszegetni. Még csak nem is szexrõl volt szó, nem volt behatolás, csak petting. Juuuj, most hogy le leszek pontozva... hát dugjátok fel a pontjaitokat, ahova akarjátok. Ja, és kedves kérdezõ, bocsi az offért. Nem vagy terhes, ebben biztos vagyok, nyugodj meg és akkor se ess kétségbe, ha késik. Vagy ha mégsem tudod elfelejteni, akkor vegyél egy terhességi tesztet, az majd megmondja, hogy igazam volt;). Még sok kellemes éjszakát a barátoddal!
ja és ne idegeskedj mert még késõbb fog megjönni a bajod a stresztõl!
A kérdező hozzászólása: Mit csináljak?! léccives segitsetek
A kérdező hozzászólása: 12én volt meg utoljára...(kb 5napig) Léccives !
hát, ha az én 16 éves lányom spermát nyelne, meg már ujjazgatnák...... szerintem kicsit el vagy qurvulva már most. Amúgy nem lehetsz terhes, mondjuk úgy hogy igen minimális az esélye ! de van esély rá.
Szerintem nem valószínû, hogy terhes!!!Nem tudom mit kell szegény lányt ilyezgetni, így is már kétségbe van esve!!! De máskor azért figyeljetek oda hogy mit csináltok!!!
várd meg a 9hónapot, és szüld meg a babádat! biztosan fogjátok szeretni!
ha elveteted lehet hogy nem lehet tübbé gyereked!!
Nagy az esélye, szinte 100%
attól hogy a kérdezõ bután cselekedett, nem kell lehurrogni eléggé f*szok vagytok...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Barátom Azt mondta hogy mivel letölte és Nem azonnal nyult be..(ruhán keresztünk izgatott..simogatta És nem ott!!!) Igy nagyon kicsi azt esély szinte semmi hogy Maradt a kezén...! mégis nagyon félek..! Amúgy Nem hiszem hogy k...a lennék mert szeretek a barátommal lenni...!am köszönöm mindenkinek!
Ezekre a válaszokra inkább nem mondok semmit... Kedves kérdezõ! Nem lehetsz terhes. Nyugodj meg, aki mást mond hazudik. Megtörölte a kezét, nameg ha rá is került valamennyi, az nagyon kevés, és még azt is letörölte. A teherbeesés esélytelen.
Meglátszik, hogy a 14-16 évesek többsége felelõtlenül sexel csak azért, hogy ne maradjon le semmirõl. Utána meg itt rinyál. Anyucinak meg nem mer semmit mondani. Már az iskolában és otthon sem tartanak felvilágosítást? Az ilyen kis ribik meg is érdemlik, hogy teherbe essenek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem csak 15-16évees korban tanácstalan az ember...! 20éves is lehet ilyen helyzetbe...És nem vitát akarok ebbõl kialakítani távol áll tõlem ...csak tanácsot szeretem volna kérni! És kérdésedre válaszolva Utolsó válasz adó...Megvolt a felvilágosítás..
nyugi nem hiszem h terhes vagy!
hat nemtom. én tökre parás lennék. az biztos.

Úgy írja az ajánlás, hogy 9-10hótól kell bevezetni a tejterméket, ha nem volt allergiás a családban. Ha volt, akkor később. De ha nem ismerjük a baba egyik nagyapját és annak a családját. Akkor mi van?

simán lehetett ott allergiás

Legjobb válasz: A tejterméket is kóstoltatni kell, mint minden mást. Ha ne adj' Isten az elsõ néhány kanáltól látod az allergiás tüneteket, akkor stop. Szerintem :)

A tejterméket is kóstoltatni kell, mint minden mást. Ha ne adj' Isten az elsõ néhány kanáltól látod az allergiás tüneteket, akkor stop. Szerintem :)
ne haragudj, de olyan jót mosolyogtam :) )) a kérdésed bekerült a "túlparázós anyu kérdése" kategóriába :) )) szerencsére semmi nincs akkor ha az egyik nagypapát nem ismeritek, mivel az allergia hajlama csak anyai ágon öröklõdik, így elég az anyuka és annak anyját nézni ;)
A kérdező hozzászólása: ÁÁÁ, én már olyan fáradt vagyok, hogy nincs erõm se kedvem pánikolni, parázni, kivéve betegség esetén. Ez a kérdés inkább a pihent agyam szüleménye :-)) De ezt az anyai ágat nem tudtam.
2. vagyok. bocsánat, ez a tejtermékekre igaz, nem mindenre! :) én se tudtam, allergiás vagyok a tejre, vittem a babámat mindenfele emiatt és egy nagyon nagynevû bõrgyógyász mondta ezt nekem :)

Lányok, volt már orgazmusotok, ha volt akkor minden alkalommal van szex közben vagy csak ritkán, vagy még sohasem volt? Illetve maszti közben sikerül orgazmust elérni?

Az arányokra vagyok kiváncsi, én 24 éves vagyok, nekem csak akkor sikerül ha magamnak csinálom.

Legjobb válasz: hát nekem -az elsõ 2 alkalmat kivéve, amikor elvesztettem- mindig volt. van úgy, hogy többször is van egy aktus alatt és van úgy, hogy csak 1-2szer, de akkor az elég intenzív és percekig i eltart. 18/L

hát nekem -az elsõ 2 alkalmat kivéve, amikor elvesztettem- mindig volt. van úgy, hogy többször is van egy aktus alatt és van úgy, hogy csak 1-2szer, de akkor az elég intenzív és percekig i eltart. 18/L
Hüvelyi orgazmusom sehogy sincs, de csiklói mindig.
IGEN! Én is csak KÖZEL járok hozzá h orgazmusom legyen, de valamiért nem jön össze...
az elsõ pár alkalommal nem volt utánna mindig
Kizárólag lovaglópózban sikerül, akkor sem mindíg. Csiklóra én nem vagyok érzékeny, így maszturbálni sem szoktam.
Én masztizáskor is el tudok menni, illetve szex közben is. Bár elég nehezen jött össze eleinte, de van néhány póz amiben sikerülni szoktak. Csiklóorgazmusom szokott lenni, szex közben csak úgy megyek el ha a csiklómat simogatják. De volt néhányszor, hogy nem jött össze, pl ha nem sokkal korábban már elélveztem.
ilyenkor tudok igazán örülni annak, hogy fiúnak születtem. :-P
Nekem csak orális kielégítéssel megy, vagy ha én csinálom magamnak- de akkor is csak csiklói. Szex közben még soha nem volt orgazmusom. Több, mint másfél éve élek rendszeres szexuális életet, és amúgy nagyon élvezem a szexet, de elmennem nem sikerül, pedig Kegel- gyakorlatokat is csinálok már jó ideje. 19/L
A kérdező hozzászólása: nekem is úgy volt, hogy elsõ alkalommal lovagló pózban majdnem elmentem, csak a párom elõbb elmentem, de azóta is csak a közelében járok:(
Nekem egyszer sikerült elmennem szex közben, az pedig a legelsõ alkalommal volt...lovagló pózban. Azóta egyszer sem, pedig kifejezetten élvezem, és izgatónak találom a szexet a barátommal. Szóval nekem is csak akkor, mikor magamnak csinálom. 18/L
Nekem maszti közbe mindig van meg volt is mindig, de a szexet sajna még nem próbáltam :S 19/L
A kérdező hozzászólása: téged nagyon irigyellek :)
Nekem, miután elkezdtem szexuális életet élni, kb 2 évig nem volt aktus közben orgazmusom. Ha magamnak csináltam, akkor érthetõ, hogy olt, mivel magamnak érzem, hogy mit hogy.. :) De 2 év után, mióta sikerült ténylegesen ráéreznem a szexre, lazítani, kikapcsolni és élvezni, azóta mindig van, de általában csak egyszer.. :) L22

7-8 hets UH mekkora volt a petezsák a pocitokban? Embriócsíra vagy szívhang volt? Ha volt akkor mekkora volt a petezsák és mekkora volt a baba?

Legjobb válasz: A petezsák méretét nem tudom, de nekem 8 hetesen a baba CRL-je vagyis a fejétõl a popsiáig 14 mm-er volt, és volt szívhangja.

A petezsák méretét nem tudom, de nekem 8 hetesen a baba CRL-je vagyis a fejétõl a popsiáig 14 mm-er volt, és volt szívhangja.
Szerintem az a lényeg, hogy látott-e a dokitok magzati elemeket, embryot a petezsákban, vagy korai terhességnél szikhólyagot. A petezsák akkor is nõ, ha nincs benne baba. Nálam is így volt. :-( Tehát a baba itt a lényeg. Az 5. héten a petezsákot látni még csak, a 6-on már látni a magzati elemeket (esetleg a vége felé már pulzálást is), a 7. héten szívhang és már CRL-t mérnek. De a pontos hét megállapításakor nem mindegy, hogy mikor fogant a baba és a beágyazódás is csúszhatott. Tehát akár egy-két héttel is kitolódhatnak ezek a hetek, ha késõbb fogant a baba, de még ugyanabban a ciklusban. Nálam a 9. héten még mindig reménykedtek a dokik, hogy csupán késõbbi fogantatásról van szó. Tehát egyenlõre no para.
jajj nekem 5-6 hetesen 6 mm volt a petezsák ha neked 5 hetesen 10mm akkor az enyém kevés?????
Utolsó vagyok: Nekem ezelõtt két terhességem volt problémamentes. Ezért nem gondoltam volna, hogy ez velem is megeshet és mégis. Õszintén remélem, hogy a Te babád csupán késõbb fogant és minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: sajnálom a babádat.. :( nagyon félek, elsõ terhességemnél minden rendben volt de ez most más, de azért reménykedem..
Nekem 8hét 4 naposan volt a petezsák 26 mm, életjelenség, embryonalis elem nélkül. két nap múlva megindult a vetélés, amit azonnal mûtéttel fejeztek be. Remélem nálad van baba és nem kell ezt átélned!
Nálam 6 hetesen az embrio 4 mm volt és már pulzált, de állítólag az még nem a szívhang. Legközelebb jan. elején megyek, már nagyon várom és kíváncsi vagyok, hiszen akkor már 11 hetes lesz!
Szia! Nekem már 6 hetesen szivhangja volt a kisfiamnak! Üdv 32 hetes kismama! Kellemes ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Nekem 5 hetesen 10mm-es petezsék 7 hetesen(tegnap) 18mm-es petezsák volt, embriócsíra nélkül... :( 29-én megint megnézzük. A kislányunknál a petezsák 8 hetesen 25 mm volt..
Én voltam a 4. és 5. is és a legutolsó is. :-) Ez lemaradt...

Kinél volt már szellem? Ha volt akkor pontosan hány órakor? Mit csinált? Stb.

Alapjába véve nem hiszek semmiben! De történt éjjel hogy a rádió ami soha sincs bekapcsolva gondolt egyet bekapcsolt behangolta magát és szólt.... Ez nem is lett volna akkora probléma ha kitudom kapcsolni de nem tudtam! (végül is kihúztam és elhallgatott) Ezután a csukott ajtó elkezdett nyekeregni! (na itt már rázott a hideg) Napközben valaki pakolt a konyhában (pedig csak én és a 2 hónapos fiam voltunk itthon) Valaki írjon valami értelmeset mert kezdem azt hinni hogy becsavarodtam :)

Legjobb válasz: 1. Elromlott a rádiód, cseréld le! 2. A csukott ajtót még a szellem se tudná nyekeregtetni, ahhoz ki kellett volna nyitnia minimum 3. Pakolt? Ezt fejtsd ki! Ha hangot hallottál, az bármi lehetett bojler, radiátor (vagy valami fûtésbõl kiadott hang). Ha valami nem volt a helyén, gondolkodj el rajta, biztos, hogy nem te pakoltad-e el. Nem szellemek, nem is vagy becsavarodva, de ha tök egyedül vagy egész nap, vagy huzamosabb ideig a picibabával, elképzelhetõ, hogy bebeszélsz magadnak dolgokat. Tapasztalat!

1. Elromlott a rádiód, cseréld le! 2. A csukott ajtót még a szellem se tudná nyekeregtetni, ahhoz ki kellett volna nyitnia minimum 3. Pakolt? Ezt fejtsd ki! Ha hangot hallottál, az bármi lehetett bojler, radiátor (vagy valami fûtésbõl kiadott hang). Ha valami nem volt a helyén, gondolkodj el rajta, biztos, hogy nem te pakoltad-e el. Nem szellemek, nem is vagy becsavarodva, de ha tök egyedül vagy egész nap, vagy huzamosabb ideig a picibabával, elképzelhetõ, hogy bebeszélsz magadnak dolgokat. Tapasztalat!
ki kéne szenteltetni a lakást
köszi, rákeresek! :)
11.08! Az említett könyv éppenhogy tudományos szinten tárgyalja az agyi folyamatok mûködését. Hihetetlenül izgalmas, mit képes velünk elhitetni az agyunk. Mára a kutatási eszközökkel elég sok mindent bebizonyítottak. Vallásalapítók látomásai / a létezõ összes /, "látók", egyebek észlelései mind az agyban születnek és nagyon el tudják az embert vinni a valóságtól. A cím szerintem tökéletesen, tömören kifejezõ. Mióta olvastam, nem félek semmi földöntúlitól, megmagyarázhatatlantól. Sorsfordító könyv, hálás vagyok érte! Mindenre van valami magyarázat. A fejet kell rendbe tenni!
nálam a szekrényajtót zörgette. Be volt zárva és nem volt huzat. Többek közt.
Egyszer az én hi-fi-m is bekapcsolt éjjel, pedig hozzá sem nyúltam, ám mint kiderült, nem ok nélkül és nem is a szellemek beavatkozásának köszönhetõen. Valahogy napközben benyomtam ugyanis az idõzítõ gombot, ami ezt a hátborzongató véletlennek tûnõ dolgot eredményezte. Az én ajtóm is szokott nyikorogni, néha az én hátamon is végigszalad tõle a hideg, de ez akkor szokott elõfordulni, amikor huzat van a lakásban. Nem ritkán azt hiszem, hogy erõsen és stabilan behúztam az ajtót, de egyszer csak azt veszem észre, mintha valaki óvatos, kimért mozdulattal nyitná kifelé. Ekkor is csak a huzat ûz tréfát velem, de nem állítanám, hogy nagyon örülnék a jelenségnek :D
elõzõ: Az isten az agyban? ágyban? vallásos témájú? mert én nem vagyok az, mégis ilyenek történtek.. de szívesen elolvasnám, ha nem a vallás a vezetõszál.
nem tudom, hány órakor, de mindig este. Rég volt, ( de egy adott idõszakban sorozatban) - nem figyeltem az órát. Egyedül voltam otthon, már a külsõ zajok elcsendesedtek. Lehet, csak ez az ok, lehet, máskor is van, csak akkor nem lehet meghallani az egyéb zajok miatt. ne félj, nem csavarodtál be, van ilyen. Kicsit félelmetes, nekem apósom halála után volt (nem kedvelt engem) és magával akart vinni, ez meggyõzõdésem. Érzed, hogy jó, vagy rossz szándékú? Ha jó, nem kell tenni semmit, ha rossz, kérj segítséget, vagy küldd el! Nem szeretik a füstölõt, érdemes egy próbát tenni. (csak el ne feledkezz róla. Tûzveszély. Ja és komoly, nem vicc.
10:13-nak nem lehet mindent tudományosan megmagyarázni, megoldani
"ki kéne szenteltetni a lakást" A tudomány nevében!
Isten az agyban Ez egy könyvcím. Ha elolvastad, minden világos lesz...
Nálam volt tegnap is 2, 13:51 perckor érkeztek. Napóleon és Caesar és sakkoztam velük a kis franciát levertem de a római porba gyalázott

Volt olyan, hogy nem mertel elmenni egy sraccal/csajjal talalkozni? Ha volt, akkor miert nem?

Legjobb válasz: Nekem nem volt ilyen. (fiú vagyok)Aki ilyet csinál az bunkó k*csög. Ilyet csinálni.

Nekem nem volt ilyen. (fiú vagyok)Aki ilyet csinál az bunkó k*csög. Ilyet csinálni.
bocsi elõzõ vagyok félnek egymástól, a másik reakciójától
Szerintem az a baj hogy már az elején nem õszinték: elkéne mondani hogy mit várnak egymástól, stb. csak sajnos ezt nem minden lehendõ "pár" próbálja meg elmondani egymásnak
Nem volt. Miért félnék? Csak nem harap.
Volt, már meg is beszéltük másnapra a találkozót, aztán lemondtam, nem mertem elmenni. Akkora hasmenésem volt az antibiotikumtól, hogy még a nagyszobába sem mertem kimenni a vécébõl...
Nekem volt olyan régebben.Sokat beszélgettünk neten, de valahogy ugy éreztem az utolsó hetekben, hogy nem akarok találkozni vele mégsem.Valahogy olyan érzés jött belém, hogy nem kellene.Persze akkor még konkrét idõpont nem volt megbeszélve, hogy mikor lenne a találkozás.Így utólag visszagondolva, nem bántam meg, hogy így alakult.
A kérdező hozzászólása: Mi tart vissza...?* (akart lenni)
A kérdező hozzászólása: A masodik valaszolonak...megis vajon mi lehet az ? Mit nem enged ? Megis...?!
Nekem most is van ilyen. Neten ismerkedtünk meg. Annyira nagyon jó az egész. Összepasszolnánk, én mégis hezitálok. Vlmi visszatart, nem tudom mi. :(
Szerintem igaza van az utolsó válaszolónak ... De nekem egyszer volt ilyenben részem! És én is izgultam meg minden...De aztán úgy voltam vele egye fene...Úgyis messzebb lakik...Ha nem lesz semmi az sem baj! És azzal a srááccaol volt aztán a legszebb szilveszter estém(mert akkor találkoztunk elöször és utóljára) de megérte(Y) Szóval aki ilyenbe vág bele sok sikert neki! (és bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam) Am, hogy megprobáljak arra...Én ált. a külsöm miatt félek, hogy nem tetszik a fiúknak... mert egy kicsit duci vagyok...De már ettõl sem félek, mert úgy vagyok vele nem vagyunk egyformák és ha nem tetszek neki...Akkor majd yööön másik! Ennyi! Sok sikert mindenkinek párkeresésben!

Nektek volt valami emlékezetes/vicces jelenetetek a wotban (ha volt, akkor csak egyet írjatok, és ha van link, akkor linkeljétek be a replayt)?

Nekem ez volt: <[link] Gyorsítsátok fel, mert a játék közepe felé volt a lövés, de amikor el kezdek menni az m44 mellé, akkor lassítsátok le (ha megnézitek).

Volt már valakinek a kiskutyája fertőző májgyulladásos betegsége? Ha volt akkor otthon hogy segített rá a gyógyulásra?

azt tudom hogy nagyon sok vizet kell vele itatni meg főt csirkehússal kell etetni... de valaki tud még mást is ???

Legjobb válasz: A szopornyika vírus ellen nem lehet tenni semmit.Esetleg idõbe bevan adva a kutyának a védõoltás!Ha nincs bármit etethetsz vele,nem segít!Én tejet itattam a kiskutyámmal,de olyan gyorsan (2-3) elvitte.Mire ideért az állatdoki meghalt.Vérfolyt a szájából a fenekébõl,orrából.Akkor mondta,hogy szopornyika(fertõzõ máj gyulladás)-ban halt meg.

A szopornyika vírus ellen nem lehet tenni semmit.Esetleg idõbe bevan adva a kutyának a védõoltás!Ha nincs bármit etethetsz vele, nem segít!Én tejet itattam a kiskutyámmal, de olyan gyorsan (2-3) elvitte.Mire ideért az állatdoki meghalt.Vérfolyt a szájából a fenekébõl, orrából.Akkor mondta, hogy szopornyika(fertõzõ máj gyulladás)-ban halt meg.
Ez nem szopornyica. Fertõzõ májgyulladás. Nem, nem volt ilyen betegség nálam, mert oltatni szoktam kombinálttal is a kutyáimat.
A kérdező hozzászólása: Rubarth-kór ez a betegség neve már voltunk vele állatorvosnál kapott oltást és infúziót is ..csak h itthon tudok-e tenni vele még valamit hogy javuljon az állapota

Volt-e komolyabb problema a baratotokkal/baratnotokkel? Ha vol akkor mi volt az? Megoldottak-e ezt vagy pedig szakita lett a vege?

Legjobb válasz: A barátnõm volt hozzám képest rettenetesen gyerekes. Húztuk halasztottuk a dolgot, de a vége szakítás lett.

A barátnõm volt hozzám képest rettenetesen gyerekes. Húztuk halasztottuk a dolgot, de a vége szakítás lett.
Persze. Legyen az bármilyen kapcsolat, a viszály is annak a része. Ismerni kell az alázat és tisztelet szót, avagy tudni kell bocsánatot kérni és nem lesz szakítás a vége. Illetve tanulni kell a vitákból. Az én barátnõmmel kapcsolatunk elején nagyon sokat vitáztunk, szinte minden második hétvégén, amikor nálam volt. De már kinõttük szerencsére, megtanultuk, hogy legyünk mindig õszinték egymással, figyeljünk egymásra mint emberre, nem pedig a látszatra. Így soha nem veszekszünk. Persze volt már olyan is, hogy az asszonynak totál nem volt igaza, de félretettem a büszkeségem és nekiadtam az igazat. Jó emberismerõnek kell lenni, hogy tudd, hol a határ és mikor mit kell cselekednek, de ne hagyd, hogy az érzelmeid magával sodorjanak, mert ilyen esetben bizony szakítás lesz akkor a vége.
Igen, még augusztusban történt egy dolog, amit kissé nehezem re esett megbocsátani neki, egy picit még mindig rossz visszagondolni rá. De nekem többet jelent a kapcsolatunk, minthogy emiatt szakítsak vele. Mindenkinek vannak hibái, megérdemel mindenki mégegy esélyt.
Vita van, kb 2 hetente 1x, fáradtságból fakadóan legtöbbször vagy figyelmetlenségbõl, félreértésekbõl. Veszekedés az nincs mert felesleges és utálatos dolognak tartom. Nem vagyok hajlandó senkivel sem veszekedni, a párommal meg pláne nem. Ma pl. azon pattantunk össze, hogy mért nem halad a kerti munka mikor már 2 órája neki állt. Megkérdeztem, hogy valami baja van azért nem csinálja meg? Erre terelt, össze-vissza beszélt, erre én ott hagytam, bejöttem a házba. Utána jön és kinyögi, hogy az a baja, (szó szerint) hogy amúgy is egy lusta disznó, de ma egész éjjel nem aludt mert a gyerekünk rajta ugrált és fél 6-kor fel is kelt bokszmeccset nézni ami mellesleg [email protected] volt, meg se érte felkelni érte, na szóval ezért fáradt és nem esik jó neki dolgozni, csak azért ment ki a gyerekkel, hogy idebent csend legyen és tudjak takarítani meg tanulni. Elismertem a figyelmességét, fõztem neki teát, levágtam a haját most meg alszik a gyerekkel :) Sokáig csak én aludtam középen, de most ki akarta õ is próbálni, de szerintem még egy ilyen éjszakai ugra-bugra és átjön az én oldalamra aludni. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!