Találatok a következő kifejezésre: Ha vkinek van, (313 db)

A krdesem az lenne h svájcban lakok mar egy ideje (eljegyeztek) de ha nem dolgozom akkor is szuksegem van tartozkodasi engedelyre? Ha igen milyenre? Es hol kell csinaltatni? Lecci ha vkinek van tapasztalata ebben segitsen koszi elore is

Legjobb válasz: Az eljegyzés nem jogi fogalom, ezért értelmetlen dolog. A tartózkodási engedélyre meg természetesen szükséged van, akár dolgozol, akár nem, söt még akkor is, ha netán összeházasodnál valakivel.

Az eljegyzés nem jogi fogalom, ezért értelmetlen dolog. A tartózkodási engedélyre meg természetesen szükséged van, akár dolgozol, akár nem, söt még akkor is, ha netán összeházasodnál valakivel.
A munkavállalási és tartózkodási engedélyeket a kantonok hivatalai adják ki. Aki eljegyzett Svájcban, az tudni fogja, hogy ott (Svájcban) hova kell fordulni. Ajánld figyelmébe a Szövetségi Migrációs Hivatal linkjét (másold ki és vidd magaddal): [link]
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen az infot felfogom hivni. Ja es az elsonek szeretnem mondani h az h eljegyeztek tudom h nem egy hivatalos dolog csak azert jegyeztem meg (zarojelben) mert nem dolgozom es nem munka celjabol vok itt.

Milyen olyan betegség van, amivel kb 40 éves korig lehet élni és max 1 éves korig kiderül, ha vkinek van?

Legjobb válasz: és hogy próbálnád feldolgozni, ha ilyen bajod lenne?

A kérdező hozzászólása: és hogy próbálnád feldolgozni, ha ilyen bajod lenne?
Cisztás fibrózis pl. Nem tudom, örülök, hogy nincs ilyen bajom.


Ha vkinek van sima metin2 en karaktere ami nem kell neki?

[email protected] re küld az adatait! Köszi

Legjobb válasz: Van, ninja lvl1 érdekel?:P

Van, ninja lvl1 érdekel?:P
A kérdező hozzászólása: azért kicsit nagyobb ra gondoltam...annyi kari van már amit nem használtak én meg nyomatnám vele
Van egy lvl32-es warim, megkérdezem, hogy kell-e a haveromnak, mert most õ használja
A kérdező hozzászólása: nagyon megköszönném ! :)
Mért nem mész fel adig?:) ha már 32 esnek is örülsz:) elkinlodsz 30 ig aztán jön a hal meg kagyló biznisz és máris job lesz minden. emelet érc biznisz is lehet 30 on persze ha megkapod 32est még könyeb:)

Nagyon bejön, de nem tom mivel mehetnék oda /vmi ürügy v ok/, h beszéljünk? Ha vkinek van vmi jó tippje, akk írjon pls?

Bejön az egyik évfolyamtársam..

Legjobb válasz: Ha pl ugyanaz a tanárotok akkor kérdezd meg hogy írtak-e már dolit és ha igen milyen volt nehéz/könnyû?Vagy valakit kersel h nem-e látta?

Ha pl ugyanaz a tanárotok akkor kérdezd meg hogy írtak-e már dolit és ha igen milyen volt nehéz/könnyû?Vagy valakit kersel h nem-e látta?
Szerinted jó a mellem? xD Érzed, hogy ver a szívem? (mellkason a kéz) xD
Te fgotad meg a seggem? Ki fogta meg a seggem? ha azt mondja hogy nem akkor... meg akarod fogni? ha megfogja akkor bejössz neki és egy hatalmas anális élményben lesz részed.
A kérdező hozzászólása: ömm... -.- köszi.. a hasonló válaszadók kíméljenek légyszi.. köszi..
A kérdező hozzászólása: az utolsó komizónak köszi:D, a másodiknak pedig...erre nem lehet mit írni..ha vkinek ez bejön az saját magát minõsíti..-.-
Melyik suliba jársz és hol? :)
A kérdező hozzászólása: az nem teljesen mind1??:D
Elég ismerõs ez a történet..... hátha tudom mivan :) Nah légyszi írd le abbólmég ugysederül ki semmi.Csak egy hely és sulinév

Azt mondják, ha vkinek van narancsbőre, igyon sok folyadékot, de ne igyon sok kávét, mert vízhajtó hatású, és így nincs értelme. Hallottam azt is, hogy zöldteát kell inni narancsbőr miatt. De az is vízhajtó hatású. Most akkor ez hogy van?

Legjobb válasz: A narancsbõr és a kávé kapcsolatáról: Az õrölt kávéval napi rendszerességgel be kell kenni a narancsbõrös bõrfelületet és pár hónap alatt garantáltan elmúlik. Nem vicc, halál komoly!

A narancsbõr és a kávé kapcsolatáról: Az õrölt kávéval napi rendszerességgel be kell kenni a narancsbõrös bõrfelületet és pár hónap alatt garantáltan elmúlik. Nem vicc, halál komoly!
Ezt a kérdést már én is feltettem más formában. Valószínûleg nem a vízhajtó hatás miatt nem jó a sok kávé, hanem vmi másfajta "méreganyag" lehet benne, ami lerakódik. Én most kevesebb kávét, és több zöldteát iszom. Az legalább hosszan ébren tart.
Adjátok el a lakást, mást nem tehettek...!
add el, vagy add ki albérletbe. ez van. szereltess fel a fogyasztás miatt órákat -feltéve ha kivitelezhetõ
Azért kell , mert oda vagytok bejelentkezve . Ha nem is laktok itthon, ahogy a nevében van, a közös költséget fizetni kell.Adjátok ki, vagy el.Akkor más fogja fizetni .
A közös költséget azért kell fizetni, mert van egy lakásod abban a házban. Ezt fizetni kell minden tulajdonosnak. HA nem tetszik, akkor VAGY eladod a lakást, VAGY kiadod albérletbe és a szerzödésben belefoglalod, hogy a közös költséget neki kell fizetnie.
Ha benne van a víz a közös költségben, akkor szereltessetek fel vízórát, avval is csökken a közösktg.

Hol juthatnék hozzá ülõgarnitura huzathoz 3-2-1 tipusu ülõgarniturámhoz ha vkinek van ötlete szivesen venném , ? érdemes varratni milyen anyagbõl készüljön mire kell ügyelni méretvételkor?

Legjobb válasz: Rendszeresen látok ilyen huzatokat a Bon Prix nevû ruhaküldõ cég katalógusában. Amúgy kárpitos munka ez, olyan szakembert kell keresni a valódi áthúzáshoz. Õ az anyagválasztásban is tud segíteni.

Rendszeresen látok ilyen huzatokat a Bon Prix nevû ruhaküldõ cég katalógusában. Amúgy kárpitos munka ez, olyan szakembert kell keresni a valódi áthúzáshoz. Õ az anyagválasztásban is tud segíteni.

Szerintetek érdemes megvenni ezt a fényképezőgépet? (link) Ha vkinek van, mi a véleménye róla?

http://www.artwork.hu/termek/0/288801/Coolpix_S3000_Roland_G..

Legjobb válasz: igen megéri, de mostanában picit olcsóbban is kapsz hasonló tudású márkás gépet.

igen megéri, de mostanában picit olcsóbban is kapsz hasonló tudású márkás gépet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!