Találatok a következő kifejezésre: Ha vkinek méhnyakrákja (3 db)

Ha vki él már nemi életet és megkapja a HPV (méhnyakrák) elleni oltást akk annak lesznek követekezményei? Mert nekem azt mondták, h akk nem hat smit.

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy a nemi érintkezés során megfertõzõdtél-e a HPV vírussal. Ezt viszont erre irányuló laborvizsgálat nélkül nem lehet megmondani. Ha igen, akkor fölösleges az oltás, ha nem, akkor megvédhet a fertõzéstõl.

Az attól függ, hogy a nemi érintkezés során megfertõzõdtél-e a HPV vírussal. Ezt viszont erre irányuló laborvizsgálat nélkül nem lehet megmondani. Ha igen, akkor fölösleges az oltás, ha nem, akkor megvédhet a fertõzéstõl.
hamár benned van a hpv teljesen értelmetlen és pénzkidobásd beadatni a védoltást, mert semmit sem érsz vele. viszont amíg csak lappang benned a hpv (merez sokáig lappanghat) akkormég nemtudják kimutatni vizsgálattal, de ittsem ér már semmit a védõoltás. ezér vanaz h aki már él nemiéletet annak felesleges az oltás
A kérdező hozzászólása: de se a barátom se én nem voltunk senki mással. csak együtt.
Akkor lehetséges, hogy még nem fertõzõdtetek. Ha anyagilag meg tudjátok engedni, adasd be.
A kérdező hozzászólása: ingyen van mert fizeti az önkormányzat. de ha megkapom az oltást akk közben lehet szeretkezni nem? mert nekem azt mondták h addig míg az utolsót meg nem kapom addig nem lehet.. de sztem ez nagy hülyeség
A HPV bõr érintekezéssel is terjed és teljesen mindegy, hogy valaki nem úton kapja-e el, vagy pedig egyéb úton. Ezer millió felvilágosító cikk van errõl neten is. Mielött nem jó infókat adtok át másnak legalább olvassatok elötte a dologról. A HPV-t akárhogy elkaphattad, nem kell ahhoz hûtlennek lenni, mint ahogy a TV reklámban is van egy csomóan teljesen tévhitben élnek, mert azt hiszik, ha tartós kapcsolatban élnek, nem kaphatják meg. ezét mondom, olvassatok utána. Ha már neked diagnosztizált HPV-d van akkor ne adasd be megadnak, mert ez egy megelõzõ oltás, nem pedig gyógyító. Fél évente járj el rákszûrésre, és akkor elmondhatod, hogy te odafigyelsz rá. És ha ne adj isten baj lesz akkor is még idõben kiszûrik. Amúgy a HPV fertõzöttek 20 %nak lesz belõle rosszindulatú daganat. Ez sem halálos kór, mint ahogy a H1N1 sem :) Vannak onkogén HPv fajták, amibõl rák alakulhat ki és van ami nem. Ezt találtam ami még jó lehet: A HPV kontaktusok útján terjed, leginkább szexuális úton, ráadásul a szex minden formájával, ezért is tekinthetõ napjaink leggyakoribb vírusos eredetû szexuális úton terjedõ betegségének. Az óvszer ugyan csökkentheti a kockázatot, de nem ad teljes védelmet és biztonságot, mivel a vírus bármilyen fertõzött bõrfelületrõl átkerülhet a partner bõrére! <---ez a lényeg! Eü-s
Eüs! Írta a kérdezõ, hogy diagnosztizált HPV-je van vagy nem írta? Nem írta, nalátod! Ha az lenne neki, nem tette volna fel a kérdést! Úgyhogy csak adasd be azt az ingyen oltást, ártani biztos nem árt, de használhat.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget.
Az oltás akkor is hat ha már benned van a vírus, kereszthatásokat is kifejthet, én így gyógyultam meg!

Ha vkinek rosszindulatú méhnyakrákja van, annak kiveszik a méhét? Lehet ettől függetlenül gyereke, ha nem veszik ki?

Legjobb válasz: Ha nem huzodott a méhre,egy darabot szoktak levágni a méhszájbol.Majd a kezelések.Ha nem veszik ki a méhet igen lehet gyereke.

Ha nem huzodott a méhre, egy darabot szoktak levágni a méhszájbol.Majd a kezelések.Ha nem veszik ki a méhet igen lehet gyereke.
hogy tartozna bele nemi életbe az önkielégítés?
Bocs , hogy ezt mondom elég pihent vagy ahogy a kérdésedet nézem. 1.Méhnyakrákot nem kaphatsz az önkielégítéstõl. 2.Woody Allen-nek volt egy kijelentése: Ha nem lennének zsebtolvajok akkor nulla lenne a nemi életem. Ergo amit az ember a nemi szervével csinál azt tekinthetjük nemi életnek. Tehát , ha sovány is a repertoár lehet mondani azt, hogy saját magaddal már van nemi életed, ha önkielégítést végzel.
Méhnyakrákot kaphatsz bármikor, mivel ez nem nemi úton terjedõ betegség, így akkor is elõfordulhatna ha soha az életben nem érne hozzá senki a puncidhoz, még te magad sem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!