Találatok a következő kifejezésre: Ha vki iszik (6 db)

Szia! Nekem is nagyon fontos lenne, ha valamit megtudsz errõl és ide nemjön használható válasz eltudnád küldeni??
a citromlétõl éppen hamarabb jön meg a menstruáció.sztem nincs olyan hogy le lehessen rövidíteni, vagy mégis.ha fog.gátlót szedsz, akkor rövidebb elsz a mensid, nekem amugy4-5napig tartott , de mióta tabit szedek 2-3nap.Mást nem tudok :D
a citromot én is próbáltam, nekem sem mûködött. a tabletta szedéssel lehet valamennyit. amúgy meg ha sokat idegeskedsz:)
az idegesség mindenkire másképp hat!! nekem mondjuk késõbb jön meg, ha ideges vagyok... de anyumnak meg elõbb jön meg, ha ideges! szoval ez olyan emberfüggõ.
Szia, ez amolyan városi legenda, ami minden embernél máshogy mûködik. Nekem alapból hamarabb szokott megjönni, és egy kis vörösbor még lök rajta, a citrom vagy narancs viszont kitolja. Ha meg azt akarom, hogy hamarabb elmúljon, szintén citrom, narancs és napi folyadékszükséglet + egy-másfél liter az, amit megiszok. Ezt nem a kisujjamból szoptam, hanem tapasztalat. És a sok víz a fájdalmak megszüntetésére is jó. Plusz, magnézium pezsgõtabletta vagy magnéziumos víz, pl: a Visegrádi.

Létezik olyan ember, aki 16 évesen még nem rugott be? Miért jó az vkinek ha adig iszik míg nem hány? Miért jó berugni, úgy h azt se tudd hol vagy?

Én még akkor se innék ha szakítanék a barátommal,másfél éve vagyunk együtt,mi értelme lenne?1 nap után úgy is újra sírnék.

Legjobb válasz: Én 20 évesen ittam elõször alkoholt, azóta jó párszor be is rúgtam, ami néha jó, mert olyankor sokkal jobban érzem magam...ha a hányást leszámítjuk. Olyan meg még nem volt hogy nem tudtam hol vagyok, meg nem is vagyok a részegen megdönthetõ fajta. Lehet jól birom a piát, aki viszont nem az ne igyon annyit, mert mikor valaki a saját hányásában fetreng az nem túl szép látvány:P

Én 20 évesen ittam elõször alkoholt, azóta jó párszor be is rúgtam, ami néha jó, mert olyankor sokkal jobban érzem magam...ha a hányást leszámítjuk. Olyan meg még nem volt hogy nem tudtam hol vagyok, meg nem is vagyok a részegen megdönthetõ fajta. Lehet jól birom a piát, aki viszont nem az ne igyon annyit, mert mikor valaki a saját hányásában fetreng az nem túl szép látvány:P
Szia! Én 18 éves fiú vagyok, és még én sem rúgtam be. Szoktam inni, de csak ha olyan esemény van. Egy a lényeg: tudni kell hol a határ. Annyit kell csak inni, hogy jól érezd magad! Semmi értelme annak, hogy mindent összehánysz!
A kérdező hozzászólása: A barátom is így tette tönkre magát, sav túl tengése van lehet h eddig is benne volt de a piától jött ki, és ez biztos.De mióta velem van sokkal kevesebbet iszik és csak akkor ha buli van, de mértékkel.
30 éves vagyok, elõször 12 évesen rúgtam be és mértéket tartva a mai napig szeretek inni. Van, hogy hónapokig 1 kortyot sem iszom mert rendszeresen tartom a böjtöt. Viszont tudom jól, hogy beteges dolog, de nem ítélem el a csontrészegeket mert én józanul imádom figyelni az õ megnyilvánulásaikat (hányás, fetrengés, lépcsõn legurulás, stb.). Nagyon viccesnek tartom õket, nem érzek irántuk szánalmat.
Szia, én 22 éves vagyok és lány. Én sem voltam még soha berugva. Nem is nagyon szeretnék, nem látok abban semmi jót, ha valaki tényleg leissza magát és nem nem tud magáról és a külvilágról. Egy lánynak meg kifejezetten gusztustalan-szerintem. (((Ne hagyd magad befolyásolni ezzel kapcsolatban, mert mások isznak, neked nem muszáj, mégha emiatt piszkálnak is.)))
Én 17 vagyok, és még sosem voltam részeg! Mindig csak annyit ittam maximum, hogy olyan kellemesen jó kedvem volt, de akkor tudtam, hogy nem szabad többet, mert az már ártana...nem tudom, miért jó részegnek lenni, egyik barátnõm úgy berúgott szilveszterkor, hogy a nevetség tárgyát képezte...és még csak nem is emlékszik rá.
én 16 vagyok, és életembe egyszer rúgtam be, 8 évesen, amikor a nagymamám adott nekem valami alkoholos fagyit, de önszántamból soha:D
Létezik persze, sõt ismerek olyat aki 40 éves, és teljesen antialkoholista, még sose ivott.
En nem mondom meg, hany eves vagyok, hozzad kepest mar 'oreg' :) , de meg soha eletemben nem rugtam be, es nem is hianyzik. Nem vagyok antialkoholista, esetenkent egy fel pohar pezsgot vagy bort en is megiszok, de ennyi. Szamomra visszataszito a reszegseg.
én 19 vagyok és még én se ittam alkoholt.tényleg nincs értelme annak h.vki a sárga földig leigya magát, csak mértékkel.
Hát szerintem azért már a 16 évesek nagy része valamilyen formában kipróbálta már az alkoholt, tisztelet a kivételnek.Én 17 éves múltam és bevallom szoktam néha inni, de csak keveset annyit hogy jó kedvem legyen tõle:) És az télleg jó érzés, meg másnap aztán megbeszélni hogy ki milyen "hülyeséget" csinált.Hisz mégis csak most vagyunk fiatalok, most kell kipróbálni új dolgokat, meg bulizni járni, nem akkor amikor az embernek már családja van, aztán visszagondol a fiatal korár és rájön hogy nem csinált semmi õrültséget, és akkor kezd el kicsapni a hámból.De még hozzátenném hogy mindent csak mértékkel szabd!!Annak semmi értelme nincs hogy segg részegre iszod magadat, hülyét csinálsz magadból, és mindet összehánysz.Arról nem is beszélve hogy a 13-14 éves kis taknyosok már isznak, ez már télleg felháborító.
Én 16 évesen ittam elõször alkoholt, de csak mértékkel. Úgy igazán berúgva, mint az albán szamár, olyan 25 évesen voltam elõször, és azóta is csak kétszer fordult elõ. Egyszer a legénybúcsúmon, meg még egy hasonlóan "ünnepélyes" alkalommal :) Nem is nagyon hiányzik, egy-két sör, vagy pohár bor nekem elég egy hosszú estére, ennyitõl meg senkinek nem lesz semmi baja.
Én 30 éves vagyok, de még sosem voltam részeg és nem is szeretnék. Nagyon ritkán iszom vmi nõi italt, de ennyi. Sajnálom azokat, akik nem tudnak ital nélkül ellazulni és egy jót bulizni. Arról meg, hogy milyen egy tajtrészeg lány, már szóltak elõttem... Aki meg azt hiszi, hogy az a menõ, szánalmas és nagyon gyerek még.
Szerintem normális dolog, hogy a tizenévesek ebbe is belekóstolnak. Én is iszogattam bulikban 15-16 évesen, mégis normális felnõtt ember lett belõlem. 23 éves vagyok, egy 2 éves kisfiú édesanyja, szóval azt hiszem, fel kellett nõnöm a feladathoz. Mégis, ha néha-néha bulizni megyek, hát szoktam inni, néha az is elõfordul, hogy kicsit berúgok. Persze nem úgy megyek haza :) De amúgy tiszteletben tartom, ha valaki úgy dönt, neki ez nem kell. Sosem cikiztem senkit azért, mert nem szokott inni, csak engem se piszkáljon senki azért, mert én meg néha igen. Ha már itt tartunk, Kovács Áron, aki manapság szerintem a legjobb pasi akit a tévében láthatunk, és amúgy rohadt jófej szerintem, szóval õ 35 éves korában ivott elször szeszes italt, de mégsem mondaná senki, hogy az a stréber, unalmas alak lenne.
17 éves vagyok. Eddig összesen 2, 5 dl bort ittam meg (nem egyszerre). Nem szeretem az ízét. 2003-ban hánytam utoljára, akkor is betegség miatt. :)
Szia. Én 17 éves vagyok és még én sem ittam alkoholt... (na jó tavaly nyáron egy kicsit - de csak mértékkel) Végülis én nem itélem el aki iszik, csak nem értem miért hányásig kell piálni?:) Hiába fizetted ki xD
Én 17 vagyok és mégsoha nem rúgtam be és nem is szeretmnék SOHA berúgni...Örülj neki, hogy te tudsz értelmesen gondolkozni...Én pl minden hétvégén (nem vicc)14-15 éves seggrészeg gyerekeket látok a mulatozókban... Legyél büszke magadra, hogy te más vagy!:)
Sziasztok, én 28 éves vagyok. Én 9 éve ittam elõször alkoholt. Az esküvõmön a pezsgõt. Azóta sem kaptam rá. Nagyon ritka, hogy alkoholt igyak. Fõleg, hogy én vagyok a sofõr kettõnk közül, de akkor sem innék ha nem vezetnék. Ráadásul egy lánynál sokkalta gusztustalanabb ha be van nyomva és fetreng.
Ja, nem rég tanultam egészségtanból: a máj óránként max 8 mg alkoholt tud lebontani, és eközben a folyamat közben olyan méreg termelõdik, ami magát a májat teszi tönkre, rohasztja, bontja. A többi szervrõl nem írt a könyvem, de már ez is borzasztó... :S
Én 30 voltam, mikor elõször és utóljára. Az ok lényegtelen. Mindig elitéltem azt aki iszik. Mára már megtanultam, hogy megváltani az alkeszek világát nem én fogom. Sajnos nagyon sok embert ismerek, akinek szenvedellyé vált az alkohol mert nagyon jo buli volt fiatalon és késõbb, mikor már túl volt a tini éveken sem tudta letenni. Közben nõsült, férjhezment, gyerekei születtek....az alkohol tönkre tette az életét pedig nem volt értéktelen ember. Ezt a kérdést nehéz megválaszoli és nagyon megértelek. Még jó, hogy vagyunk egy páran, akiknek nincs szüksége alkoholra, hogy jól érezze magát.
Én 16 vagyok. Nem azt mondom, h minden második nap részeg vagyok, de néha tényleg jó inni, ha át is léped a határt. Piától életemben eddig csak egyszer hánytam és nem is tervezem többször. De szerintem ehhez a korhoz hozzátartozik, h az ember sokmindent kipróbáljon és megtapasztalaja az élet ezen oldalát is.
Szia! Én lassan 29 vagyok. Életemben egyszer sem rugtam be és nem is akarok soha, nagyon ritkán iszok csak alkoholt (csak akkor amikor tényleg muszály: szilveszter, esküvõ stb.. de akkor is csak 1-2 korty) Én sosem értettem - fõleg a lányoknál - hogy miért nem zavarja õket, hogy úgy néznek ki mint a mosott szar ha berugnak és még büszkék is rá és dicsekednek vele, hogy "olyat buliztam a hétvégén és úgy benyomtam, hogy nem emlékszem semmire!!" Szánalmasok azok az emberek akik olyan szinten berugnak, hogy fogalmuk sincs hol vannak és a földön fetrengenek. Én teljesen elítélem az ilyen embereket akárnyám éves is! Persze az meg a legszebb ha már 16 évesen is tök részegen megy haza a buliból a szülei meg nem foglalkoznak azzal, hogy tök részeg vagy leszarják az egészet. Általában az ilyen esetek után (lányoknál) ne csodálkozzanak ha abortuszra kell menni, de persze ha megkérdezik, hogy ki az apja neki fogalma sem lesz róla! Ez nagyon szánalmas! Ja és az egyáltalán nem megoldás ha a promlémák elõl az alkoholhoz menekelünk, mert csak rosszabb lesz tõle minden! Szembe kell nézni a problémákkal akármilyen neház is!!!
18 vagyok, és életemben nemvoltam részeg. Nemértem azt aki a sárga földig leissza magát:S. Csan nagyritkán max nagyritkán 1 korty Bayleis mert finom. Egszer a sulival közelezõ bortostolásra kellett menni. Egy kortyot inni kellett, nah azthittem örjöngök. Szerintem undi, meg haragudtam, hogy muszály. Lány vagyok. Amugy nemtudom, egyik barátnõm mesélt a bulijairól. Most lessz neki 1. És ugytûnik nemtudok elmenni, de nem is bánom. aztmondták leitatnak, mert hogy mindenkinek kell hogy részeg legyen. :@ Mert ugy lehet bulizni.
Hát én 15 évesen már szerettem iszogatni bulikon. Most 21 vagyok, gyerekem van és férjem. Havonta egyszer elmegyünk bulizni, és bizony be szoktam olyankor csípni. Amikor fiatalabb voltam, sokszor csak abból állt a buli, hogy berúgtunk és fetrengtünk. Szerintem nem volt feleseges, kellett tudni azt is, hogy milyen mata részegnek lenni, hogy megtanuljunk úgy alkoholt fogyasztai, hogy csak annyira leszünk spiccesek, hogy jól mulassunk de tudjunk magunkról. Ha valaki nem szeret inni, ne igyon, de azzal sincs baj, ha valaki meg néha szívesen elereszti kicsit a gyeplõt. Nem vagyok alkesz, csak hát nálunk a társaságban eléggé általános dolog, hogy ha buli van, akkor jönnek a sörök egymás után. Aztá utána lehet róla dumálni, hogy ki milyen hülye volt :) De úgy konkrétan "beb*szni" már nem szoktam, csak mondom, olyan spicces szoktam lenni, ha éppen buli van, de azt is csak havi egy alkalommal. De szerintem tizenévesen meg kell tapasztalni, hogy milyen nagyon szarul lenni a szesztõl, mert akkor már késõbb nem fogja ezt a mûsort tolni. Szép is lenne, ha mindenki felnõtt családapaként, családanyaként szabadulna ki otthonról elõször, és kezdene mértéktelenül vedelni. Akkor inkább már tinikorban, és késõbb már tudni fog mértékkel inni.
És akkor még nem is szóltatokaróól, mit tesz a májjal, meg egyéb szervekkel. Életemben egyszer láttam májával tönkre ment embert, azt a sárga színt sosem felejtem el...nemsokára belehalt. Sok ismerõsömet tette tönkre az alkohol, ami tulajdonképpen méreg. Egy pár közülük bele is halt. Utálom az alkoholt, emelett nagyon ritkán iszok, mondjuk úgy max 2 pohár valamit. Sosem voltam olyan részeg, hogy ne emlékezzek semmire. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor rúgtam be, és én sem tudom, az embereknek sokszor miért nem számít az egészsége...

Ha vki keveset iszik keves lesz a magzatvize?

Legjobb válasz: semmi összefüggés nincs a kettõ közt!

semmi összefüggés nincs a kettõ közt!
a baba pisilyétõl is gyarapszik a magzatviz. szoval igenis van benne valami. ha neked kevés akkor igyál sokat mert a babának is jut és egyépként is napi 2-3 liter meg kell inni pláne babásan. és akkor a baba is többet tud pisilni.
Nem biztos, hogy a magzatvízre hatással van, viszont bizonyítottan koraszülést okozhat! Úgyhogy érdemes odafigyelni rá, hogy eleget igyál!
Én is igen keveset iszom sajnos, néha még egy litert sem egy nap. A magzatvizem normális mennyiésgü volt végig. 38 hetes vagyok. de próbáld meg, igyál eleget, mert fontos. (nekem egyszer nem lett jó a vizeletem)fõleg most, hogy jön a meleg!!
Sok folyadék fontos de figyelj oda mennyit, mikor és mit iszol!Én sajnos a terhességem végére nagyon felvizesedtem, éjszaka közepén arra ébredtem hogy majd szomjan halok!csak ittam, ittam , ittam!inkább ásványvizet igyál ha lehet ne gyümölcsleveket mert azok tele vannak cukorral!

Ha nagyon ritkán (évente 1x) iszik vki kávét akkor milyen hatással van rá?

Legjobb válasz: Én szoktam ilyet csinálni, de azért sem iszom kávét, mert semmit nem csinál velem. Volt, hogy a melóhelyemen tiramisut csináltam, és megmaradt egy csomó kávé, hát vagy 2 dl presszó kávé, megittam az egészet. Utána, kicsit mint ha "gyomoridegem" lett volna, nem voltam éhes, meg többet beszéltem mint máskor, de nem vészesen. Ennyit csinált velem.

Én szoktam ilyet csinálni, de azért sem iszom kávét, mert semmit nem csinál velem. Volt, hogy a melóhelyemen tiramisut csináltam, és megmaradt egy csomó kávé, hát vagy 2 dl presszó kávé, megittam az egészet. Utána, kicsit mint ha "gyomoridegem" lett volna, nem voltam éhes, meg többet beszéltem mint máskor, de nem vészesen. Ennyit csinált velem.
A kérdező hozzászólása: De nem lett az h nem tudtál aludni? :O
Semmit nem csinál, észre sem fogja venni. Én minden nap iszok szinte, de csak az íze miatt nagyjából 15 éves korom óta. Sosem éreztem magam éberebbnek, a vérnyomásomat sem emelte meg, semmi élettani hatása nincs rám, csak szeretem az ízét.
#1: 2dl presszókávé??? A tiramisuból? Az biztosan nem presszókávé volt, és a hatása a koffeinnek érezhetõ 1 alkalom után is. Max. nem turbóz fel úgy, ahogy várod, de ha a vérnyomásodat méred elõtte, és pl. utána óránként, látszik, hogy volt hatás.

1 éve vgyok együtt a barátommal, nagyon jol megvagyunk, de ha elmegyünk bulizni akkor ha kicsit tobbet iszik akkor "megbolondul"Vkinek otlete? Mit csináljak?

Mintha nem is o lenne.Volt mikor engem is meglokott ilyen állapotában persze ebbol nagy vita lett!Másnap meg szánja bánja dolgokat!Mondtam neki hogy akkor kevesebbet igyon és akkor nem lesz gond!Kapcsolatunk elején ez még nem zavart,de már igen és már nem merek elmenni vele bulizni.Ha meg kulon megyunk akkor meg nem tetszik neki!

Legjobb válasz: Elsõvel értek egyet.

Elsõvel értek egyet.
Az ilyenekbõl lesznek az alkoholista, asszonyverõ férjek.
Szerintem próbáld meg ész érvekkel rávenni a kevesebb piára, ha nem megy jöjön az érzelmi zsarolás ;) 19/F
érzelmi zsarolást tanácsolni?!?!?!?!?! Nem vagy normális! õszintén mondd meg neki egy nagyon jó pillanatában, hogy mennyire zavar. ha nem változik, akkor meg nem éri meg járni vele, de jól gondold meg. sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: 5 évig volt egy kapcsolatom az is igy kezdodott ilyen problémákkal de megjavult!Remélem o is megfog!
És amiután az 5 éves kapcsolatod kijavcult akkor már szakitottál és most kezdtél egy újabb férfit "idióta" jó útra tériteni? És ha ez is megjavul akkor majd egy újabb 5 évet egy újabb olyan férfival kezded elõlrõl?:) ))

Szülés után rajtam maradt 8kg. mennyi idő alatt tudnám ezt leadni kemény diéta nélkül, ha iszom a wu long anti adiposis teát? Minden nap sétálunk a babával 1 órát. Használt vki ilyen teát?

milyen eredményeket értetetk el?hol lehet kapni?gyógyszertárban van?

Legjobb válasz: Szia, rajtam is maradt 8-10 kg. Én elkezdtem iszogatni egy teát. Gyakorlatilag ugyanaz mint amit te mondasz, csak valamivel job az íze. Ginseng and slim, ami pedig ennél kb feleennyibe kerül: elhízás elleni tea. Mindekettõt kúraszerûen kell inni- garantáltan felgyorsítja az emésztést! Nekem ez a kettõ jött be... heti 0,5-1 kg-t fogytam eddig. A ginsengeset DM-ben is lehet venni- elhízás ellenit gyógyszertárban.

Szia, rajtam is maradt 8-10 kg. Én elkezdtem iszogatni egy teát. Gyakorlatilag ugyanaz mint amit te mondasz, csak valamivel job az íze. Ginseng and slim, ami pedig ennél kb feleennyibe kerül: elhízás elleni tea. Mindekettõt kúraszerûen kell inni- garantáltan felgyorsítja az emésztést! Nekem ez a kettõ jött be... heti 0, 5-1 kg-t fogytam eddig. A ginsengeset DM-ben is lehet venni- elhízás ellenit gyógyszertárban.
Nem kell ahhoz semmi! Ha vékony voltál szülés elõtt fél év alatt visszanyered a súlyodat diéta nélkül, sõt van aki még többet is fogy (strapásabb életmód a baba miatt, éjszakázás stb.) Rajtam 20 maradt és fél év alatt vékonyabb lettem mint elõtte, minden diéta nélkül. Magam is meglepõdtem, és ez 2 x ismétlõdött meg, mert 2 x szültem. Amúgy mindkét terhességgel 30 kg-ot híztam. Ilyesztõ, de ez volt!
Nekem semmi sem jött be. Két év alatt nem tudtam leadni egy dekát sem, sõt, híztam hozzá. 20 hónapig szoptattam, Másfél évig alig aludtam, strapás éjszakák, rengeteg meló, diéta... és semmi. Most, hogy már nem szoptatok, intenzív mozgásba kezdtem, bár erre rámegy az a kevéske szabadidõm, ami volt, remélem, hogy hatásos lesz, mert iszonyat fárasztó a gyerek mellett. Azért reménykedem és kitartok még 2-3 hónapig, remélem, addigra elindul valami pozitív folyamat.
Nekem is ez a problémám. Én már dolgozok, de még nem tudtam leadni a felesleget.Az ilyen teáktól nem lesz hasmenésem? Kellemetlen lenne útközben, vagy a munkahelyemen.
Kevesebbet egyel es mozogjal tobbet, mint eddig. Az evesnel figyelj oda a mennyisegre, es hogy mit eszel. A tiltott dolgokat ugyis tudod, hogy mit nem szabad enni. Mozogjal sokat, barmit. Igyal meg naponta 2 l vizet vagy asvanyvizet.
Mekkora a gyerek és szoptatsz-e? Ettõl is függ.
Én ittam régen is, és iszom most is. De nekem iszonyú anyagcserém van, és ez segített abban, h minden nap akár 2x is nagywczzek. Igy nekem pár kiló lement, de ez nem tartós fogyókúra. Inkább kiegészítés. Ha nem szoptatsz, megpróbálhatod, rossmannban, gyógyszertárban lehet kapni. Én láttam a tescoban is, de ott sokkal drágább volt. Eliszol egy dobozzal, de mellette próbálj meg kalóriát számolni. Számûzni a fehér kenyeret, cukrot, kevesebb szénhidrátot bevinni a szervezetbe, sok gyümölcs, és zöldség, és este 6 után ne egyél. Igyál sok ásványvizet v vizet, és tuti szépen lassan lemennek a kilók.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!