Találatok a következő kifejezésre: Ha vki alacsony (3 db)

Van valamilyen szerepe, hogy hány százalékban adunk választ? Tehát ha vkinek nagyon alacsony, akkor törlik az oldalról, vagy mi?

köszi :)

Legjobb válasz: Semmi, ez csak útmutatás. Gyakorlatilag arra szolgál, hogy tudd, hogy ki milyen "megbízható", vagy mennyire tartják annak (a válaszai alapján).

Semmi, ez csak útmutatás. Gyakorlatilag arra szolgál, hogy tudd, hogy ki milyen "megbízható", vagy mennyire tartják annak (a válaszai alapján).
Meg hogy ne írjanak hülyeségeket, hanem inkább értelmes választ, hogy jobb eredményük legyen!
A kérdező hozzászólása: jaj értem :) köszi:)

Ha vki terhes alacsony vagy magas a hormontartalma?

Legjobb válasz: Az emberi szervezetben sokféle hormon van. Milyen hormon tartalomra gondolsz?

Az emberi szervezetben sokféle hormon van. Milyen hormon tartalomra gondolsz?
Magas, hiszen ilyenkor megnövekedik a hormon szintje és úgynevezett anyai hormonok is bekerülnek a rendszerbe....Ez szopiztatásnál átkerül a babába is.Amikor vége a szoptatásnak mind a 2 szervezetbõl el kezd ürülni, ekkor indul meg a fogyás nagy álltalánosságban/még a babánál is/

Két hete 36 fokos ébredési hővel lehetek terhes? Ha egyébként már késik is pár napja, mellfeszülés is van? Volt vkinek ilyen alacsony hőm-ű progifázisa?

Azt olvastam, h a progeszteron fázisban megemelkedik a h?, és legalább 36.4 nek kéne lenni

Legjobb válasz: ilyen alacsony hõ szerintem inkább arra utal hogy még mindig nem volt peteérésed ebben a ciklusban, és azért késik. Szerintem szinte kizárt hogy ilyen alacsony hõvel terhes legyél.

ilyen alacsony hõ szerintem inkább arra utal hogy még mindig nem volt peteérésed ebben a ciklusban, és azért késik. Szerintem szinte kizárt hogy ilyen alacsony hõvel terhes legyél.
Szia. Hát nekem nem volt azért ilyen alacsony amikor terhes lettem.Nekem a nemvárt napján is csak 36.6 volt, de azért ez bõven több mint a te hõd. A nemvárt elõtt egy nappal lett nekem pozi a teszt ugyan úgy 36.6-os hõvel. 25 hkm
36 fok kevés. Azért ilyen alacsony, és azért késik, mert ovulációd sem volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!