Találatok a következő kifejezésre: Ha vki akkor mikor lesz (10 db)

Ez igaz? úgy hallottam h nyelvvizsgára kettesével kell menni, tehát mindenkinek kell h válasszon egy párt akivel megy. Viszont mi van akkor ha vkinek épp nem lesz vagy nem jut pár? !

Legjobb válasz: Nem te választod, úgy osztanak be. Ezt a vizsga helyszínén közlik, hogy ki lesz a párod. Ha páratlanul vannak a vizsgázók, akkor lesz egy 3 fõs csoport.

Nem te választod, úgy osztanak be. Ezt a vizsga helyszínén közlik, hogy ki lesz a párod. Ha páratlanul vannak a vizsgázók, akkor lesz egy 3 fõs csoport.
de ez nem is minden nyelvvizsgánál van így, én a bizottságnak fejtettem ki gondolataimat. (BME nyelvvizsga)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. de amúgy erre a csoport osztásra miért van szükség? bocsi a sok kérdésért csak nem igazán vagyok vele tisztában:S
nem kell párt vinni, de nálunk lehetett, így én együtt mentem egy barátommal. Ha nem viszel, akkor a sorban utánad következõvel alkotsz egy párt.
Ez csak a TELC nyelvvizsgánál van.

Ha gyed után rögtön elmegyek betegre, akkor mi lesz a táppénz alapja? És ha előbb gyesre megyek és majd onnan betegre, akkor mi az alap? ( Gyes mellett nem dolgoznék. ) Köszönöm, hogy ha tudja vki.

Legjobb válasz: http://www.oep.hu/portal/page?_dad=portal&_pageid=34,55138&_.. Itt megtalálod, az az összeg lesz az alap ami után gyedre voltál jogosult.

http://www.oep.hu/portal/page?_dad=portal&_pageid=34, 55138&_.. Itt megtalálod, az az összeg lesz az alap ami után gyedre voltál jogosult.

Ha minden igaz akkor le fogják bontani a Puskást, de akkor mi lesz a nemzeti stadionunk? Egy 20e-s eto park v. sostói? Nem tdu vki vmi infót h mik a tervek?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint ugyanoda épül majd az új. De nem kellene lebontani, ha az építéskor nem b.szták volna el a kötõanyagot, ugyanis mindössze annyi a baja, hogy gyenge benne az anyag...

Tudomásom szerint ugyanoda épül majd az új. De nem kellene lebontani, ha az építéskor nem b.szták volna el a kötõanyagot, ugyanis mindössze annyi a baja, hogy gyenge benne az anyag...

Hogyha a t-mobil előfizetést nemtudom fizetni, és már a tartozáson rajta van a kötbér is akkor mi lesz a következő lépés? Ha nincs a nevemen semmi, h tudják behajtani? Lesz belöle vmi? VKINEK TAPASZTALAT?

nagyon fontos lenne, kérlek segítsetek,szarba vok :(

Legjobb válasz: A szülõk valószínû nem akarják vagy nem tudják az akár 100 ezres nagyságrendû tartozást kifizetni a 19 éves picikéjük hülyesége miatt

A szülõk valószínû nem akarják vagy nem tudják az akár 100 ezres nagyságrendû tartozást kifizetni a 19 éves picikéjük hülyesége miatt
Merre fele laksz? Lehet én tudok neked melohelyet
Melólehetõség? wow
A kérdező hozzászólása: pest megyében, Dabas fele.. amugy én már milliónyi önéletrajzot, jelentkezést adtam be és semmi... tescoba pl 3x adtam be..ja és az utiköltség x százalékát se térítik ha pesten melóznák..volánbusz havibérlet meg 35ezer.. havi..
A komáromi nokiagyárban fizetik az albérletet, meg napi 2xeri kaját adnak, és egy haza utat is térítenek, havonta.
A kérdező hozzászólása: nah hát az jó, csak ez azért nemjó mert rettentõ messze van :(
Átadják egy végrehajtó cégnek, és az elviheti az ingóságaidat is. Számítógép, TV stb.
Hidd el nem vagy egyedül aki iszonyú sok megpályázott állás után is munkanélküli
Fú vagy lány vagy? Van szakmád?Dolgoztál már valahol vagy eddig suliba jártál?
ha annyira kell a pénz akkor messze is elmennél. Sztem te arra apellálsz h majd anyád kifizeti helyetted
A kérdező hozzászólása: lány vagyok és sajna szakmám nincs.. nem várom el anyámtól h az én hülyeségem miatt fizessen, fõleg ugy hogy nem egy "gazdag család vagyunk.. szóval ..na mind1...
Milyen suliba jártál? Az nem jutott eszedbe hogy akár a munkaügyi hivatalon kerszetül elvégezz valamilyen OKJ-s(ingyenes) tanfolyamot?
Basszus Ha nem dolgozol legalább ne csináltál volna ekkora tel.számlát :( ÉS próbálkozz a mekibe, a tescoba...stb Nem szuper melók, nem könnyû, és nem fizetnek sokat de több mint a semmi
A kérdező hozzászólása: tudom.. és azt is h igazad van, azaz h igazatok! már megbántam..anyum se tud vele mit csinálni sajna , mindig mondja h miért nem megyek dolgozni, de a mai világba hova?:O ez itt a baj...
A kérdező hozzászólása: de én még csak 19 éves vagyok és semmilyen értékkel nem rendelkezem, édesanyámmal élek, de nincsen semmi a nevemen!
ELvisznek mindent ami mozdítható.Letiltatják a fizetésedbõl( ha már dolgozol)
Akkor megvárják amig lesz jövedelmed és majd kamatos kamattal emelt összeget vonatják le a béredbõl Meg akár bírósági tárgyalás is lehet belõle aminek a perköltségét is Te fogod fizetni
Beszélj egy helyi T-mobil igazgatóval, biztosan ki tudtok találni valamit közösen vele és a szüleiddel.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkitõl a segítséget... hát ez az egész helyzet ugy alakult ki .. hogy lett volna meló elyem.. és közbe mégsem lett... és melót nem is találok.. ezért nem tudtam fizetni... ui: anyum tulajdonát nem vihetik el ugye?:O
Mivel már nagykorú vagy anyud nem felelõs a tetteidért
Mennyi a tartozásod?
A kérdező hozzászólása: kötbérrel eggyütt 82 ezer :(
Nem is értem hogy lehettél ennyire felelõtlen. Csoda hogy anyád nem tekeri ki a nyakadat :S
Ugye tudod hogy ez az összeg napról napra emelkedik?
De miért itt a net elõtt ülsz és nem inkább keresed meg az egyik vezetõt és próbálsz alkut kötni vele?? Hidd el, nem harapnak, õk is emberek. Ha látják hogy fizetni akarsz de bonyolult a helyzeted akkor szerinted egybõl mennek a bíróságra? Fenéket. megegyeztek valamiben és idõvel szépen kifizeted. Nekik baromi mindegy, hogy 1 év alatt vagy egy összegben, csak legyen kifizetve. Menj be a helyi üzletbe, érdeklõdd meg az ottani nagykutya elérhetõségét, a titkárnõjétõl kérj idõpontot és majd neki is elmeséled. Mindent meg lehet oldani ha valóban meg akarja oldani az ember.

Mindenki azt mondja hogy 15 évesen ritka az hogy vki megtalálja az igazit, általában kb 20 évesen csak kapjuk meg. Ha egy 20 éves fiú és egy 15 éves lány jön össze akkor mi lesz?

Legjobb válasz: Én 16 éves vagyok, és nekem is egy 20 éves tetszik, illetve bele is szerettem.(már próbálom elfelejteni) 3 éve kezdõdött és én végig azt hittem, hogy érez irántam valamit. De tévedtem. most lett egy barátnõje, és szinte látni sem akar. Ez nagyon rosszul esik. Nem azt mondom, hogy minden 20 éves ilyen, de azért legyél óvatos, nem biztos hogy megéri!:*

Én 16 éves vagyok, és nekem is egy 20 éves tetszik, illetve bele is szerettem.(már próbálom elfelejteni) 3 éve kezdõdött és én végig azt hittem, hogy érez irántam valamit. De tévedtem. most lett egy barátnõje, és szinte látni sem akar. Ez nagyon rosszul esik. Nem azt mondom, hogy minden 20 éves ilyen, de azért legyél óvatos, nem biztos hogy megéri!:*
Szia! 16 éves vagyok, a barátom 22 és egy éve jöttünk össze. Az elején mindenki féltett tõle, mondták, hogy vigyázzak, csak ki fog használni. Aztán szerencsére nem lett igazuk. Azóta is úgyanúgy szeretjük egymást, mint az elején. Szerintem általában kell is pár év korkülönbség.
Én , mint õsöreg a témában.Saját tapasztalat:16 voltam, amikor megismertem, Õ 18 volt akkor.6 év után házasság 8 év házasság alatt 2 gyerek.Szerelmes lett a legjobbnak hitt barátnõmbe, amibe én belerokkantam, azóta sír-rí, hogy õ csak engem szeret és az csak egy meggondolatlan mondat volt a részérõl, soha nem csaltuk még meg egymást, viszont én az ominózus eset óta másképp nézek rá, nem bízom meg benne, nem tudok rá felnézni.Tehát jelenleg válság van. Én válni akartam õ nem.Idõközben becsúszott a 3. gyerek (teljes védekezés mellett)Õ boldogan várja én kétségek közt gyötrõdöm.Nagyon nagyot csalódtam, mert nekem sosem fért bele az igaziról alkotott imidzsembe, hogy szerelmet vall egy másik nõnek, ezért életem hátralévõ részét lelki sérültként fogom leélni.Ja, és a legfontosabb:Úgy 5-6 év házasság után, amikoris már 11-12 éve együtt voltunk Õ elkezdett azon vacilálni, hogy lehetséges, hogy túl korán állapodott meg nem gyûjtótt elég tapasztalatot, mert állandó jellegû szexuális problémáink voltak, amit én jobban toleráltam, mint Õ aki kezelni tudta volna.Mégis Õ volt az ezek után aki kifelé tekingetett.Ez fáj a legjobban.Ha segíteni nem is tudtam, hátha elgondolkodsz rajta.
Nem lesz semmi:) Néha jó a korkülömbség. Ritkának ritka hogy 15évesen kitartanak az emberek egymás mellett, de tapasztalatból mondom, hogy nem lehetetlen! Sok sikert. De azért vigyázz ezzel a 20éves sráccal ne hagyd magad kihasználni:)
Hát véleményem szerint nagyon vigyázz, sokszor sokmindent megtesznek az idõsebbek egy kóbor kalandért, neked kell eldönteni, hogy megbízol-e benne vagy sem. De ne aggódj, az is elképzelhetõ, hogy tényleg szeret, én csak óvatosságra akarlak inteni!
tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz (azaz én már inkább tizenhétnek számítok, õ pedig huszonegynek : D), és sosem volt gond a korkülönbség, két és fél éve vagyunk együtt.
Én is 15 voltam amikor megismertem a szerelmemet. Õ az igazi, ez biztos. 6 éve tart a kapcsolat, most 21 vagyok, és a barátom is annyi. 9 hónappal idõsebb nálam. Úgyhogy a szerelemnek semmi nem lehetetlen. nincs olyan, hogy valakik "túl korán" találkoznak.
Fiú vagyok, tehát ugy mondom mint aki "általában kihasználja a fiatal csajokat" :) . 22 éves vagyok barátnõm 17, 5 év van köztünk, igaz nem járunk régóta (4hónapja), de nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, szerencsére barátnõm érett gondolkodással rendelkezik, és néha gyerekes vagyok, igy pont oylan mintha mind a ketten ugyanannyi idõsek lennénk :) ! Soha nem gondoltam arra hogy csak kihasználjam, és jelenleg természetesen ugy gondoljuk, hogy egyutt is akarunk megöregedni, mert nagyon egymásra találtunk :) ! Szerintem ha a csaj és a fiu is normális akkor nem számít a korkülönbség, de mint fiu mondom, hogy azért nemar ovatosan kezdeni, mert én is tudom, hogy az idõsebb srácok elég gyakran átverik a fiatal (még naiv) csajokat. Sok sikert amugy :) !

Ha vki terhes akkor mikor lesz neki jelei? Pl: hányinger

Legjobb válasz: Ez egyénfüggõ. Nekem pl. semmi jele nem volt és nincs is a mai napig, egyedül annyi hogy többet járok pisilni, pedig már 18 hetesek vunk.:)

Ez egyénfüggõ. Nekem pl. semmi jele nem volt és nincs is a mai napig, egyedül annyi hogy többet járok pisilni, pedig már 18 hetesek vunk.:)
Szia! Nekem eleinte fájtak a melleim, de amúgy semmit nem éreztem ezen kívül ill. azóta sem, csak a baba mozgását érzem, ez viszont nagyon jó érzés. 29 hetes kismama
Nálam se volt semmi jele, csupán a menstruáció elmaradásából gondoltam rá, aztám 2 terhességi teszt is igazolta. :)
Általában már az 1-2 hetes terhességnek is vannak jelei, csak az ember még azt hiszi, hogy csak meg akar jönni és azt érzi vagy nem figyel rá és nem veszi észre. Ilyen jelek: az alhasban jelentkezõ szurkáló, görcsölgetõ érzés fõleg az egyik oldalon, ahol valamelyik petefészek van, hányinger émelygés, erõs szagoktól (pl kávé) undorodás, zavar a hangos zaj, mellbimbó viszketése. 5 hetes terhesség körül pedig már az alhas pici duzzadása. Persze van, akinek semmilyen tünete nincs, van akinek a 2. hónaptól (5. héttõl) kezdõdik.
Nekem (szerencsére) nem sok tünetem van. Csak a melleim fájnak kegyetlenül, és folyton álmos/fáradt vagyok. Mindezek a 6. hét kezdete óta.
nekem a mellfeszülésen kívül semmilyen tünetem nincsen. Igaz még csak 6hetes vagyok, de nem vagyok fáradékony, nincsen hányingerem, igaz sokat kell pisilnem, de ez elõtte is így volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenki a válaszokat

A peteérésnek akkor is ugyanolyan tünetei vannak ( folyás, hasszurka, hő megemelkedése, stb), ha vkinek petevezeték elzáródása van? Ilyenkor mi lesz a petesejttel?

Legjobb válasz: A tüneteket nem befolyásolja az esetlegesen elzáródott petevezeték. A petesejttel ugyan az t9rténik mint más meg nem termékenyült petesejttel. (valahol szétesik)

A tüneteket nem befolyásolja az esetlegesen elzáródott petevezeték. A petesejttel ugyan az t9rténik mint más meg nem termékenyült petesejttel. (valahol szétesik)

Bulimra csináltam egy társast 15 éveseknek, és sok mezőn lesz irva hogy 'kártya'. Ha erre lép, akkor huznia kell egy kártyát. Mik legyenek a kártyákon? Pl:- adj egy puszit rúzsos szájjal vkinek. - nyomj az orrodra fogkrémet, és piszézz vkivel.

Mik legyenek a kártyákon? (vicces feladatok)

Legjobb válasz: Hát attól függ milyen vicceseket akarsz , pl mi csináltunk hasonlót régebben csak extrémebb feladatokkal , kicsiben neméri meg jáccani nemlessz nagy poén

Hát attól függ milyen vicceseket akarsz , pl mi csináltunk hasonlót régebben csak extrémebb feladatokkal , kicsiben neméri meg jáccani nemlessz nagy poén
A kérdező hozzászólása: irhatsz extrémebbeket is, majd meglátjuk mennyire extrém :)
Már van, kérdezd meg anyádat!
...de ne lepõdj meg, ha erre a válaszra pofánb*sz, elvégre te kezdtél tahóskodni, a másik visszaszól valami frappánsat, nem durvát, majd erre anyázni kezdesz.. én beverném a szádat, az hétszentség.
A kérdező hozzászólása: attól még hogy így beszélsz nem leszel menõbb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!