Találatok a következő kifejezésre: Ha vki 14 (6 db)

Most akkor az pedofília ha valaki 14-15 éves fiú személlyel közösül, vagy N /E M? Vki mondja már meg, mert kavarás van a média és a törvények, és az orvosi lapok egész mást mondanak.

szóval ha pl egy lánnyal közösülnék fiú létemre, azt sokan nem tekintik pedofíliának, csak egy olyan 30%, és 70% elfogadná, de ha pl egy 14 éves fiút próbálnék fel, azt már 70% tekintené és 30% nem..... most akkor mi az igazság?

Legjobb válasz: törvényileg ha te felnõtt létedre egy 18 életévét be nem töltött személlyel szexelsz és feljelent, akkor pedofil vagy

törvényileg ha te felnõtt létedre egy 18 életévét be nem töltött személlyel szexelsz és feljelent, akkor pedofil vagy
A törvény csak egy lényegtelen dolog, sajnos. Ha tizenkét éven aluli, de egy magyarországi kisebbség tagja az érintett, akkor büntetlenül megszülheti a gyerekét akár úgy is, hogy az apa is fiatalkorú. Ez azt jelenti, hogy a törvény pozitív diszkriminációt alkalmaz a kisebbséggel szemben, mert ez a kisebbség egy fejlettebb civilizáció és esetükben csak szexuális népszokásról beszélünk. A többségi társadalomra szigorúbb szabályok vonatkoznak, esetükben a tizennégy év az alsó korhatár a szexuális tevékenység vonatkozásában. Tehát egy tizennégy éves fiú a saját elhatározásából részt vehet szexuális tevékenységben, közös akarattal.
hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyezési_korhatár szívesen
Törvényileg sem így van. Tudtommal 14 éves kor felett van a beleegyezési korhatár, ami kb. annyit tesz, ha a lánnyal lefekszel, mert õ is akarta, de utána mondjuk a szülei megvádolnak, a vizsgálat során kiderül, nem történt erõszak, akkor nem vagy pedofil. ( vagy valami ilyesmi, nemtudom ) :D
Az a pederaszta.
A második verzióban elsõsorban nem a korral van gondjuk az embereknek hanem a homoszexualitással szembeni elõítélet is erõsen beleszól. Pedofília semmiképp nem lehet mert nem serdülõkor elõttiek, de 30 éves kora felett valaki a 14-15 éves korosztályhoz vonzódik azt joggal hívhatjuk efebofíliának. Jogilag viszont semmi vonzata nincs a fent leírtaknak.
A beleegyezési korhatár fõszabályként 14 év, de a 18. életévét be nem töltött személy büntetlenül folytathat szexuális viszonyt a 12. életévét betöltött személlyel is. Az alatt mindenképpen bûncselekmény.
bocs, 11, nem 111
pszichiáterek tényállása szerint az a pedofília, amikor arra gerjedsz, aki láthatóan gyereknek néz ki. tehát ha van pl egy 111 éves csaj, de kinéz 17-nek is, mert jó mellek, jó segg, az NEM pedofília. a lényeg azon van, hogy a gyerekhez vonzódik
A pedofília nem jogi fogalom, hanem orvosi. Jogilag 14 éves kor fölött szabad a pálya. Orvosilag a serdületlenek iránti vágyat jelenti a fogalom. A média meg le van szarva. Félanalfabéta, tanyulatlan megélhetési újságírók véleményére miért kellene adni?

Ha vki a 14. hét után elvetéln annak láthato jelei vannak pl. vérzés? Vagy csak erröl a következö uh-on szembesülne?

Legjobb válasz: ha elmegy a baba azt biztosan észreveszed(miután felszivodni nem tud) olyan mint egy erõs menstruáció vérzés, görcs

ha elmegy a baba azt biztosan észreveszed(miután felszivodni nem tud) olyan mint egy erõs menstruáció vérzés, görcs
Mi tavaly elvesztettunk 1 babat, igaz en csak 10 hetes voltam.Nekem a baba mar nem nott 1 bizonyos kor utan, csak azert meg remenykledtunk...es meg par hetig a szervezetem ugy gondolta , h minden OK.Azutan a dokim beutalt kivizsgalasokra a korhazba, mert mar par napja barnaztam, rendszeresen....Eztuan aznap ejszak 2x lettem rosszul a fajdalomtol, mostmar tudom h szulesi fajdalmaim voltak.Masodjara mikor riasztottuk az ugyeletes novert, adott 1 szurit(ez mar hajnali 4 kor volt ), amitol "elmultak" a fajasaim, es majd reggel hatkor a zuhany alatt (MEG SEM EREZTEm)....elveszitettem a babat.KIcsit morbidan hangzik...de 1 nagy kupac ver pottyant ki belolen, aztan mutettel fejezte be, mert az uh-n meg latszott 1 kicsi folt ami ott maradt. De miert erdekel ez?Remelem minden rendben van nalad!Vagy csak megijedtel valamitol?
Nekem semmi jele nem volt, egyszerûen méhen belül elhalt baba 14 hetesen. A következõ UH muttta ki, akkor már 2 hete nem fejlõdött. Mûszeresen befejezték.

Meg szeretnék tanulni társalgási nyelven angolul. Vki aki esetleg tudna segíteni? Mondjuk angol tanár, vagy kint él angliában. Eaz se lenne rossz, ha korombeli lenne, vagy egyezne a zenei ízlésünk, hogy legyen témánk.14

Tavasszal megyek Londonba (iskolai kirándulás),és szeretnék egy kicsit jobban megtanulni angolul.Társalgási nyelven.

Legjobb válasz: Akkor javaslom azt amit már többször is leírtam... Nézz és olvass sok filmet/könyvet Angolul!! Ha van olyan szó amit nem értelsz azt nézd meg a fordítóba! Esetleg ha va olyan barátod vagy családtagod aki jól tud angolul akkor velük is beszélhetsz. Plusz mondjuk írj me egy fogalmazás félét magyarul akkor azt fordísd le angollra....!:)

Akkor javaslom azt amit már többször is leírtam... Nézz és olvass sok filmet/könyvet Angolul!! Ha van olyan szó amit nem értelsz azt nézd meg a fordítóba! Esetleg ha va olyan barátod vagy családtagod aki jól tud angolul akkor velük is beszélhetsz. Plusz mondjuk írj me egy fogalmazás félét magyarul akkor azt fordísd le angollra....!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, szoktam filmeket nézni angolul, meg amikor tudok, akkor olvasok is könyveket angolul, de még nem tudok valami jól, és arra gondoltam, hogy ha lenne valaki, mondjuk egy levelezõtárs, akivel angolul beszélhetnék, akkor könnyebben menne.Hol lehet levelezõtársat keresni?Van esetleg valami oldal...
Soha nem értem meg, hogy azok, akik már rendelkeznek annyi angoltudással, hogy levelezni akarjanak, miért nem tudják egyszerûen beírni a Google-be, hogy "english penpals". Egyébként több oldal is van, én ezek közül az interpals.net-et ajánlom. Nekem ennek a felülete jött be a legjobban.

Vki világosítson fel, én úgy tudom hogy az angolkáknak 14 (2 évad) letölthető része van (ha nem így lenne akkor javítsatok ki), de nem tudom hogy honnan lehetne letölteni mert csak fizetős oldalak vannak az ingyenes rész meg nagyon lassú?

Legjobb válasz: Magyarul vagy angolul? Az egész (UK) sorozat 3 évad: 1. évad 8 rész 2. évad 10 rész 3. évad: 9 rész Ezenkivül van még egy amerikai Little Britain sorozat, de az ugy tûnik, elég gyorsan meghalt: összesen 6 rész Ha a kérdésed a magyar részek letöltésére vonatkozott, abban sajna nem tudok segiteni

Magyarul vagy angolul? Az egész (UK) sorozat 3 évad: 1. évad 8 rész 2. évad 10 rész 3. évad: 9 rész Ezenkivül van még egy amerikai Little Britain sorozat, de az ugy tûnik, elég gyorsan meghalt: összesen 6 rész Ha a kérdésed a magyar részek letöltésére vonatkozott, abban sajna nem tudok segiteni
A kérdező hozzászólása: A magyar szinkronosra vonatkozott a kérdés, de köszönöm szépen a választ. Eddig 14-et levadásztam.
Bocsi, hogy kérdezek, de honnan szerezted meg az elsõ 2 évadot?Én is csak fizetõs vagy torrent oldalt találok, de oda lehetetlen bekerülni!Nekem, mondjuk jobb lenne a torrent, mert a Modz...letöltõ füle folyton kilép!!!
Holnap suli...
Ez az, honlap suli, menj aludni! Viszket a puncus, mi? :) ) Hajráá, elõre tini ismerkedés, elõre szerelmi csalódások, és bánatok, és tapasztalatok! Hadd érezzelek titeket érzések, örömök, bánatok!! :) Húúú de irodalmi voltam!! :D
Dumálhatunk :)
Szia!Dumcsizhatunk
szia aktuális még??
16 éves kortól lehet nyári munkára menni !
14 éves kortól írásos szülõi engedéllyel ELVILEG mehetsz. De gyakorlatilag még a felnõtteknem sincs munka. Egyébként beírod google-ba, hogy diákmunka, minden kérdésedre választ kapsz. Ha dolgozni akarsz, ennyire legyél már önálló!
A kérdező hozzászólása: Oké köszi. Én is úgy tudtam hogy elvileg lehet menni szülõi engedéllyel menni diákmunkára de amikor beírtam a googlebe hogy diákmunka csak ilyen 18 éveseknek való jött ki :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!