Találatok a következő kifejezésre: Ha visszahúzódóbb és nem (3 db)

Ha visszahúzódóbb vagyok, és nem tudok rögtön megnyílni az emberek előtt - főleg a srácok előtt - akkor mit csináljak, hogy ne csak ott üljek a randin némán mellettük?

Srácokkal nehezebben is ismerkedem. Mi tév? legyek?

Legjobb válasz: Egy tippet tudok csak segíteni nekem mint fiúnak bejött, hogy akárhol voltam beszéltem csajokkal leszólítottam õket az utcán megkérdeztem az idõt és egy idõ után nem fog zavarni semmi egyszer csak észreveszed, hogy szinte megnyílsz az emberek elõtt és megtalálod a legjobb témákat egy-egy beszélgetés során, nem árt ha tudsz pár viccet, mert nem sok csaj szeret humoroskodni :D

Egy tippet tudok csak segíteni nekem mint fiúnak bejött, hogy akárhol voltam beszéltem csajokkal leszólítottam õket az utcán megkérdeztem az idõt és egy idõ után nem fog zavarni semmi egyszer csak észreveszed, hogy szinte megnyílsz az emberek elõtt és megtalálod a legjobb témákat egy-egy beszélgetés során, nem árt ha tudsz pár viccet, mert nem sok csaj szeret humoroskodni :D
Próbálj olyan témát szóbahozni, amelyben te is aktívan részt tudsz venni. Az elsõ egy-két alkalommal keress olyan helyet a randinak, ahol nem kettesben vagytok. Pl. park, sétálóutca, kirakatnézés. Az adott helyzet mindig ad témát a beszélgetéshez.
Eloszor beszeltesd Ot, tegyel fel neki kerdeseket-igy be tudsz kapcsolodni a temàba, jol fog esni neki ha erdeklodsz, ezutan biztosan megkerdezi miert csak rola beszeltek-beszelj magadrol, mosolyogj, tegy ugy mintha az eleted legtermeszetesebb szituaciojaban lennel(akkor is ha ideges vagy)Nezz melyen a szemebe!

Ha egy srác bevallja az érzéseit egy lánynak, utána miért változik meg a viselkedése? Lesz visszahúzódóbb a lánnyal szemben, holott nem kapott kosarat sem, és előtte nagyon jó barátok voltak?

Legjobb válasz: Mert egy fiú ha bevalja az érzéseit akkor valamilyen szinten oda a büszkesége, mivel csak így tudta elmondani, hogy mit érez és nem tudta kimutatni. Ne aggódj. Pár nap esetleg hét és minden a régi lesz, de ha szeretnél ettõl a kapcsolattól valamit akkor inkább kezdeményezz most te egy kicsit. 17/L

Mert egy fiú ha bevalja az érzéseit akkor valamilyen szinten oda a büszkesége, mivel csak így tudta elmondani, hogy mit érez és nem tudta kimutatni. Ne aggódj. Pár nap esetleg hét és minden a régi lesz, de ha szeretnél ettõl a kapcsolattól valamit akkor inkább kezdeményezz most te egy kicsit. 17/L
2x is meggondolja, hogy mit tesz és mit mond, hogy nehogy megbántson.
Nem tudom, de annyit hozzátennék, hogy tapasztalataim szerint az ilyen viselkedés elõl visítva menekülnek a lányok. Komolyan. Ez a legrosszabb, amit egy fiú tehet.
mert sebezhetõ lesz és ezt nem bírjuk :)
Ez függ attól is, hogy milyen volt elõtte a fiú és a lány kapcsolata. Valamint az is, hogy a lány mit reagált pontosan. Valamit ez a "holott nem kapott kosarat sem" ez úgy hangzott, mintha semmi választ nem kapott volna, annál rosszabb pedig nincs. Tudom. 18/F
Milyen választ adtál neki, miután bevallotta az érzéseit!? Mert annak hatására viselkedik így.Szerintem nem tudja mit gondolsz és hogyan bánjon veled ezek után, az a baja.

Visszahúzódóbb fiúk! Ha van egy lány, aki nektek tetszik, de még nem ismeritek és folyton más srácokkal látjátok nevetgélni, beszélgetni titeket ez mennyire idegesít? Bõvebben lent.

Vagy pl ha a lány is visszahúzódóbb és amikor köszöntetek neki,zavarba jött,nemköszönt vissza,lehetnek ezek okok arra,hogy haragudjatok rá,próbáljátok elkerülni õt?Mit kéne ilyenkor tennem hogy helyre hozzam az egészet?sajnos kicsit félek kezdeményezni,hátha visszautasítana..:)

Legjobb válasz: Húzzák a vérrel írt strigulákat a feketelistán.

Húzzák a vérrel írt strigulákat a feketelistán.
nem tudjuk hogy te a lány vagy vagy a fiú, nm bogarászom végig. a visszahúzódó nem félénket jelent, így értelmetlen a kérdés. ha valaki tetszik, beszélgess vele, ismerd meg, ha el akarod szúrni az egés zéelted, akkor maradj betoji és hagyd elszaladn ia lehetõségeket melletted. gyûjts pl macskakajakonzervet, jól jön majd ha 40 éves leszel.
A kérdező hozzászólása: hogyan tehetném jóvá?:/
Nem idegesít, nem haragszom, csak szomorú leszek :(
Hát eléggé idegesít, de csak akkor ha a lány visszaköszön nekem, tehát köszönõ viszonyban vagyunk. De volt már olyanra példa hogy hirtelen elkezdtünk beszélgetni és szépen megnyíltunk egymás elõtt. Akkor én is azokhoz a fiúkhoz tartoztam akik jókat nevettek vele. Késõbb amikor már szinte haveri viszonyunk volt össze szedtem minden lelki erõmet, és bátorságomat, és elhívtam randizni. Bármennyire is hihetetlen, igent mondott és jó kis délutánt töltöttünk együtt csak kettesbe, aztán jött a folytatása, nem is egyszer, és a harmadik randink legvégén megcsókolt a lány :) Mert tudta hogy félénk vagyok és visszahúzódó, de neki bejött ez a stílus, bennem látta az õszinte férfit aki képes egy lányért legyõzni félelmét és bátorságot szedni ahhoz hogy meghódítsa, nagyon büszke volt rám, belém szeretett, és én is megszerettem õt. Hatalmas esténk volt az akkori, jó nem szex lett belõle de hihetetlen hogy 1 órán keresztül álltunk a házuk elõtt és szinte egymásba kapaszkodtunk és csókolóztunk, ölelkeztünk, nevetgéltünk egymást csodáltuk. Ezt sosem felejtem el. Kár hogy már nem vagyunk együtt. Szakításunk oka a költözés és nem bírtuk távkapcsolatba a dolgokat, elengedtük egymást, így láttuk jónak.
átkozottué idegesít!!!!!rájövök, hogy nem felelek meg neki.minden egyes alkalom csak újra bebizonyítja h nincs önbizalmam és nem tudok beszélgetni csajozni....akikkel jól elkacarászik, azokat addig rúgdosnám, míg mozognak.a csajra is haragszom olyankor--naponta 10-szer---féltékennyé tenném kvára!!!
Engem csak az idegesit mikor ilyen kis páva nyomikkal lòg.
Ha nem ismerem, akkor miért idegesítene? Ha nem köszön vissza, akkor meg nem érdekel.
Eléggé felidegesít mert azonnal rámutat arra a hibámra, hogy én nem tudok vele így beszélgetni hiába szeretnék amitõl még jobban elmegy a kedvem az egésztõl, lecsökken az önbizalmam és a féltékenység lassan átmegy haragba.
Kérdezõ ez nagyon rossz húzás volt...tényleg nagyon elkeserítõ..illetõleg gátló tényezõ, hogy köztetek alakuljon bármi is, hiszen elve esélytelenek tûnik a dolog! Õszintén beszélgess a sráccal és finoman éreztesd, hogy õ fontos/szimpatikus neked pl állnak 10-en fiúk és ha köszönsz akkor az õ nevét emeld ki..vagy a legjobb, hogy csak neki köszönsz! Ha haverjával van akkor csak rá mosolyog és csak neki köszönj a havernak ne! Tudom paraszt dolog, de így egyértelmû, hogy neked õ tetszik! Azt fogja hinni szegény, hogy neked más tetszik és inkább nem közeledik feléd...ráadásul akaratlanul is vetélytársakat szereztél neki, akiket most neked kell leépíteni..mert azt hiheti egyik másik, hogy õ tetszik neked és ha ez a kiszemelted fülébe jut..besír!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!