Találatok a következő kifejezésre: Ha vezetni és (63 db)

Nem tudjatok hogy kb milyen buntetesre szamithatok hogy ha elkapnak kozuton vezetni es othonfelejtettem a jogositvanyomat?

mekkora lehet ez a buntetes??

Legjobb válasz: ha csak tényleg otthon maradt,akkor olcsón megúszod,mert a rendõr már a helyszínen,telefonon letudja kérdezni,hogy van e valójában jogsid ,vagy nincs is ,

ha csak tényleg otthon maradt, akkor olcsón megúszod, mert a rendõr már a helyszínen, telefonon letudja kérdezni, hogy van e valójában jogsid , vagy nincs is ,
Igen ez pontosan így van annó nekem is így volt.

Lg kp502-re lehet olyan kocsis játékot letölteni ha elforgatom a telefont akkor is működik és úgy kell vezetni? És honnan tudom letölteni?

Remélem értitek mit akarok.

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne én már kerestem, de nem nagyon találtam :S

Ez engem is érdekelne én már kerestem, de nem nagyon találtam :S
én se, de engem is érdekelne!
a megszakitas nem vedekezes.Az ovszer, a tabletta stb a vedekezes!
ciklus.hu? haaat...elvileg nem sok....mondjuk 1-20%. de nekem ez mar sok semhogy bevallaljam, de te tudod. szerintem csak akkor "vedekezz" igy ha nem vilagvege ha becsuszik 1 baba. maskepp nem eri meg mivel nem tul hatekony.
nagyíon sok, bármikor becsúszhat, vagy akár az elõváladék is lehet olyan erõss, h. teherbe ess tõlle. és ugyebár nem akarod szét 72 órázni magad, meg miníg azon izgolni, h. meg jön-e vagy nem jön-e de ti tudjátok, mibe kerül venni óvszert, vagy akár tabit, vagy egyébb mást feltetetni, agy felhelyezni, de ti tudjátok, ti(azaz te) életed!!!:-)
50%? Szóval 2, 5X annyi az esélye, hogy megszakítással teherbe essen valaki, mintha gyerekért csinálnák? :)
Na igen..de a spontán peteérést se felejtsük el!Van 1-2 ismerõsöm aki esett már ezzel a , , védekezéssel'' teherbe. Tényleg csak akkor csináljátok ha nem baj ha jön a baba.
50%. vagy igen vagy nem.
Ha be mered vállalni hát csináld! de nagy butaság
kevés de becsúszhat éppen ezért nem ajánlott utánna meg jön a para h mi van terhes lettem?!
A kérdező hozzászólása: De feltetelezem, ha menszesz par napja mult el. Mert itt olvasgattam, es sokan azt irjak hogy emnszesz elott par nappal s utana 2-3 nappal nagyon keves az esely a terhesegre!
Amúgy én 18 éves korom óta megszakítással csinálom, némi kihagyással, amikor az aktuális barátnõ gyógyszert szedett, de még nem lett gyerekem.

Ha vezetni tanulok, és összetöröm a kocsit (az oktató jelenlétében), vagy csak koccanok kicsit, nekem kell megfizetni a kárt?

Legjobb válasz: Biztos nem neked kell fizetned! Ezzel csak ijesztegetnek az oktatók, hogy figyelj oda jobban... Anno engem is cseszegetett, hogy hányszászezer forint a váltó, meg az õ jogsiját veszik el ha gyorsan megyek :P De mivel õ az oktató rajta van minden felelõség... Az is, hogy megelõzze az esetleges koccanásokat, baleseteket. Szóval ne aggódj :)!!

Biztos nem neked kell fizetned! Ezzel csak ijesztegetnek az oktatók, hogy figyelj oda jobban... Anno engem is cseszegetett, hogy hányszászezer forint a váltó, meg az õ jogsiját veszik el ha gyorsan megyek :P De mivel õ az oktató rajta van minden felelõség... Az is, hogy megelõzze az esetleges koccanásokat, baleseteket. Szóval ne aggódj :) !!
nem, az oktatóknak ezért eleve magasabb a fizetendõ biztosításuk. Nem kell kifizetned:) )
Nekem anno azt mondta az oktatóm, hogy ha összetöröm, akkor ki kell fizetni...

Kémia feladatok! Valaki letudná nekem vezetni? És elmagyarázni, hogy miután mit kell számolni? :/ Ha már legalább az egyiket tudod nagy segítség lenne!

El?re is köszönöm!! :)

Legjobb válasz: Pofon egyszerü a képletek számítása: Elöször: mindig az Oxigént mindkét oldalon. Másodszor: mindig a Hidrogént mindkét oldalon. Harmadszor: az összes többit, mindkét oldalán az egyenletnek.

Pofon egyszerü a képletek számítása: Elöször: mindig az Oxigént mindkét oldalon. Másodszor: mindig a Hidrogént mindkét oldalon. Harmadszor: az összes többit, mindkét oldalán az egyenletnek.

14 éves kortól lehet kismotort vezetni? És ha igen mi kell hozzá?

Legjobb válasz: 13,5 évesen kezdheted el 14 éves korodba rakhatod le nem kell más hozzá mint pénz kb 50E forint

13, 5 évesen kezdheted el 14 éves korodba rakhatod le nem kell más hozzá mint pénz kb 50E forint
M kategóriás jogsit elkezdheted és ha sikerül vezethetsz vele egybõl segédmotort.

Aki azt hiszi, hogy pornót nézve tanulhat szexelni, az azt is hiszi, hogy ha F1-et néz és NFS-et játszik, abból megtanul vezetni?

Miért nem fogja fel sok fehérjehalmaz, hogy az is csak egy film: van forgatókönyv, rendez?, és színészek szerepelnek benne. Eljátsszák, hogy tetszenek egymásnak, hogy élvezik, amit csinálnak. A pasik bedobnak mellé két kék pirulát, a csajok meg felnyomnak egy flakon síkosítót. Amikor a filmekben ennél cifrább trükköket is megoldanak, miért gondolják mégis, hogy a pornófilm a valóságot ábrázolja, és tényleg így kell kinéznie egy "jó du.gásnak", rosszabb esetben "szeretkezésnek", ahogy a filmekben? Addig már eljutott pár kamasz, hogy a Supermant játszó színész nem tud repülni, s?t Superman sem létezik valójában. Miért pont ez olyan bonyolult??

Legjobb válasz: Jó a kérdés:D Kérdezhetnénk azt is, hogy aki azt hiszi, hogy úgy kell szexelni mint a pornóban, az azt is hiszi, hogy úgy kell vezetnem, mint a forma1-ben?:D De igazad van, és szerintem elég baj, hogy a szülõk nem mernek ilyen dolgokról beszélni, sokkal jobb lenne ha az ember olyantól hallaná ezeket a dolgokat, aki érzelembõl szeretkezik, és közel áll a gyerekhez.

Jó a kérdés:D Kérdezhetnénk azt is, hogy aki azt hiszi, hogy úgy kell szexelni mint a pornóban, az azt is hiszi, hogy úgy kell vezetnem, mint a forma1-ben?:D De igazad van, és szerintem elég baj, hogy a szülõk nem mernek ilyen dolgokról beszélni, sokkal jobb lenne ha az ember olyantól hallaná ezeket a dolgokat, aki érzelembõl szeretkezik, és közel áll a gyerekhez.
A választ nem tudom, de tetszik a kérdés! "sok fehérjehalmaz" =D
Azért hiszik, mert szellemileg és érzelmileg még nem felnõttek. Szerintem az ilyen emberek panaszkodnak folyton, hogy nem találnak normális nõt maguknak. Nem is csodálkozom rajta egyébként, és nem is értem, hogy õk miért...
Tetszik a kérdésed! 18 vagyok, nem rendelkezem túl sok tapasztalattal, de azt állíthatom, hogy ami az ilyen filmekben van, nem feltétlen elutasítandó! Ugyanis 1-2 pózt nyugodtan ki lehet próbálni, és nem feltétlen egybõl anál meg stb... De ha szeretsz valakit, azzal szerintem nem tudnál így bánni. Bár magamból indulok ki, én biztos nemtudnék. Na szóval, annyit szerettem volna kihozni ebbõl, hogy amint írtad is, hogy ez 1 film, az 1 játék, ez pedig maga a színtiszta valóság. Addig amíg valaki nem volt 1ütt valakivel, addig maximum fantáziálhat, de ha ott lesz az alkalom, azért csak tudni és érezni fogja mit kell tenni, ennyi ösztönünk azért szerintem akad. És ha egy kapcsolat kiegyensúlyozott, akkor mindenre van lehetõség, hogy megbeszéljetek az aktus elõtt dolgokat stb...
aki ilyen kérdést ír ki, azt hiszi hogy megváltoztathatja õket?
Ha már egy mûfajt kritizálsz, akkor nem ártana utánanézned az amatõr mûfajnak, vagyis házipórnónak-ez a legnézettebb mûfaj-a valóságot ábrázolja.Csõdbe vitte a rendezett pornófilmeket, lásd Kovi birodalma.Senki nem vesz már pornó dvd-ét, mert a neten nézik az amatõr pornót. És a gonzó stílusnak is utánanézhetsz, ez a 2.helyezett. Az európai férfi pornó színészek, vagy legalábbis a sztárok, nem használnak tabit.A csalókat kiközösítik, kiutálják, nem kap melót. Csak válogatott kefélõgépbõl lesz híres férfi modell.
utálom az ilyen kérdéseket... mi értelme van? Szerinted erre van válasz?! Az ember azért néz pornót, hogy felizguljon rá. Most nézzen olyat, amibe a pasinak nem áll fel vagy mégis hogy gondolod?! nem vagy te egy kicsit fiatal?
Hova tûnt Damon Hill?
Van egy haverom aki kockulás közben tanult meg vezetni:D
Te irígy vagy szerintem.
A kérdező hozzászólása: :D 1: Nem vagyok fiatalka, sõt... 2: Most agyalnak rajta, hogy egy pornó megnézése is legyen a felvilágosítás része az iskolában, ezt már több ország felvetette. 3: Akinek van saját fantáziája, annak nem filmekbõl jön az ötlet, hogy izgassa fel a másikat, vagy bedobjon egy tükör, és a többi. 4: Azok a pózok 90%-ban arról szólnak, hogy beférjen kettejük közé egy komplett forgatócsoport, nem arról, hogy hol dörzsöl és izgat kellemesen a pénisz egy nõt. :) Sõt, a legtöbb nyakatekert póznál pont hozzá se ér a csiklóhoz a pasi, és belül is inkább feszeget meg nyom, mint izgat. Viszont jól lehet kamerázni. 5: De, nagyon sokan a pornófilmek után "szabadon" képzelik el a nemiéletük, lásd: kopasz pun.ci, análszex, arcraverés, és társai. Amíg nem voltak alapvetõek a filmekben, nem volt alapvetõ az ágyban sem, ma már a fiatalok többségénél az. 6: Az amatõrök is pont azt próbálják eljátszani, hogy õk profi pornósok, és próbálják másolni. A népszerûségük oka, hogy orrba-szájba letölthetõek és megnézhetõek ingyen. Szívesen hinném azt, hogy ma nem az a divat, amit itt felvázoltam a kérdésben, de ugye.... elég itt körbenézni. 13-14 éves kölykök dugványoznak ész nélkül, és nem hagynak idõt maguknak, hogy elsajátítsák az alapokat. Semmi randizás, ismerkedés, tipitapi, egybõl bele kell csapni a lecsóba, és olyan orbitális ökörségeket tudnak kérdezni, hogy lefordulok a székrõl a röhögéstõl.
"Senki nem vesz már pornó dvd-ét, mert a neten nézik az amatõr pornót." Vagy letölti a netrõl a DVD anyagát. :P HA torrentoldalon jó arányt akarsz, tölts fel pornót és meglesz hamar. :D Kérdezõ: 1) Mibõl veszed, hogy az emberek többsége nem tudja a különbséget? 2) Igenis lehet ötleteket lopni a pornófilmekbõl. Nyilván nem 100%-ig másolva. 3) Ahogy fentebb említették már, szinte mindenki amatõr, vagy realisztikusabban felvett pornót néz manapság. Az ugyanis a többségnek izgatóbb, mint a lehetetlen, kicsavart pózok és a pocsékul eljátszott uh-uh hangeffektek keveréke.
Nos nem ertek egyet veled. En 8 eve elek nemi eletet, es rengeteg mindent sikerult lemasolnom pornobol. Az igaz hogy valosagban egeszen mas mint kepen, de semmi baj nincs a vad perverz szex-el. En azokat nem ertem akik csak szeretkezni tudnak. Szerintem a szex fogalma nagyon tag, es mindket dologban leven tapasztalatom azt kell hogy mondjam, sokkal egetrengetobb es nyogosebb kabito orgazmus tud lenni ha vad mocskos perverz szex van mintha meghitt szeretkezes. Sokkal nagyobb gyonyorok vannak ha az ember pajzanul indul neki. Ezt mar baratnomnek is bebizonyitottam, es azelott masoknak is. Aki nem tudja szabadjara engedni perverz fantaziajat, egy eleten at "hangtompitoval" for szexelni. Ez olyan mintha lenne egy ferrarid, de egy eleten at 70-el mennel vele mert ez a megszokas. Csak sajnalni tudom az ilyeneket. A porno igen is tud edukativ lenni, csomo erdekes poz van amit atmenekitettem vali eletbe, kulonbozo izgatasi trukkok, technikak, tukor alkalmazasa, csomo minden. Sok szerepjatekos szitut is ki lehet nezni belole. Osszesitve: Aki tud dugni, sok mindent ki tud probalni amit ott lat, ergo pozitiv hatasu. Csak az olyanok nem tudnak belole pozitivat kivenni, akik le vannak ragadva szeretkezesnel, vagy egyszeruen lenezik azt aki pornot nez, vagy szeret vadabbul es perverzebbul szexelni. De ez csak az en velemenyem, lehet masnak nem jon be.
Ki az isten akar a pornóból tanulni szerintetek? Ne legyetek már ilyen naivak!!! A férfiak nem azért néznek pornót, mert abból akarnak tanulni, csupán ki akarják élni a vágyaikat. Az hogy valaki túl sok pornót néz és összekeveri a szeretkezéssel az két külön dolog, de alapvetõen mindenki tudja, hogy hol a határ a pornó és a szex között.
Szánalmas dolog pornót nézni, nem tudom mi a jó benne, nem lehet belõle megtanulni semmit sem.
Konkrétan mi a problémád? Szépen körülírtad a dolgokat, még hasonlatot is csempésztél a kérdés körülírásába, de mi a lényege? Mit lehet lemásolni a pornóból, és mi az ami neked nem tetszik?
00:32 Biztos vagy benne, hogy érted a kérdést?
Speciel NFS-bõl tanultam vezetni, és versenyzek is, csak gokarttal, de versenyzek... (Csak, hogy megcáfoljam a példát.)

Miért "megy" a hasam ha autót kell vezetnem? Volt egy olyan helyzet vezetés közben amikor megijedtem és lehet, hogy ez üt vissza? Imádok vezetni, mindig is erre vágytam, de így. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nálam hányinger szokott lenni.Ha egy pár falatot eszek indulás elõtt és órákig kocsikázunk nagyon fel szokott fordulni a gyomrom.Csak akkr tudom nehezen átvészelni az utat ha üres gyomorral ülök a kocsiba.Nem lehet hogy neked is hasonlóan érzékeny a gyomrod?

Nálam hányinger szokott lenni.Ha egy pár falatot eszek indulás elõtt és órákig kocsikázunk nagyon fel szokott fordulni a gyomrom.Csak akkr tudom nehezen átvészelni az utat ha üres gyomorral ülök a kocsiba.Nem lehet hogy neked is hasonlóan érzékeny a gyomrod?
A kérdező hozzászólása: Sajnos már hónapok óta tart :( De amikor beülök, akkor elmúlik és ideges sem vagyok! Enni meg nem tudok semmit sem elõtte. Azért köszi a gyors válaszokat!
Azért, mert ideges vagy...
Elsõ vok megint. Próbálj nyugodtan vezetni, valószínû, hogy ez üt vissza. Vezess sokat, és elfog múlni, ha látod, hogy minden rendben megy.

Ha valaki megcsinálja a B jogsit, akkor utána rögtön szabad vezetni egyedül, vagy van valami korlátozás, hogy 2 évig kezdõ jogsinak számít, és a 2 év alatt csak úgy szabad vezetni, hogy ott ül mellette egy olyan ember, akinek van már jogsija?

Legjobb válasz: Ha kezedben a plasztikkártya, akkor vezethetsz már. Ez nem amerika, kezedben a jogsi, tiéd a felelõsség, egyedül, akár ülnek melletted, akár nem. (persze nem árt pár hétig na segítgetnek, de ez egyéni vélemény) 2 évig utánfutót nem vontathatsz, és amíg a 18-at be nem töltöd, nem vezethetsz külföldön. Ennyi a megkötés.

Ha kezedben a plasztikkártya, akkor vezethetsz már. Ez nem amerika, kezedben a jogsi, tiéd a felelõsség, egyedül, akár ülnek melletted, akár nem. (persze nem árt pár hétig na segítgetnek, de ez egyéni vélemény) 2 évig utánfutót nem vontathatsz, és amíg a 18-at be nem töltöd, nem vezethetsz külföldön. Ennyi a megkötés.
Soha nem volt ilyen szabály Magyarországon. Soha. UL szerint igen, valóságban nem. Elsõ két évben vontatni nem vontathatsz. Másik gyakori kérdésre is válaszolok: ha már betöltötted a 18-at, a kártya átvétele pillanatában mehet külföldre is. A kezdõ jogsi a napok elmúltával válik nem kezdõvé. Azaz a két év leteltekor semmi nem történik, semmit nem kell intézni, fizetni, cserélni utánajárni. A 2év letelte után húzhatsz utánfutót, minden faxni nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megy a zöld kéz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!