Találatok a következő kifejezésre: Ha veszek telket, (90 db)

Használt Iphone 4s 16gb fekete, független 110ezerér, ma fogtam a kezemben tök szép, és tökéletes, szerintetek? Megéri? Csak azért hezitálok mert épp eladom a laptopomat ennyiért de ha veszek telót akk nem lesz laptop. :S

Ti mit tennétek?, bár van asztali sz. gépem csak tesómmal együtt használnánk akkor..

Legjobb válasz: Egy újért adnék maximum 70e Ft-ot, egy használt 50-et sem ér!

Egy újért adnék maximum 70e Ft-ot, egy használt 50-et sem ér!
utolsó, nem kértem kommentet. véleményt írtam róla. amúgy mindenki annyit ad érte, amennyit számára megér! Nekem ennyit, ha nem kapok ennyiért, akkor nem lesz ilyenem. ennyire egyszerû. de nem is bánkódok miatta az biztos!
ennyiért bõven megéri, de tényleg vizsgáld meg elõtte.
A kérdező hozzászólása: na eladtam a laptopot 110ér, és veszek egy Asus k53e sx1379D -t nvidia Geforce 610m 2GB, intel pentium DualCore 2.2Ghz, 4Gb ram 1333mhz, BT, USB 3.0, bár nincs rendszer de azt hip hop teszek rá :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, a laptopot eladom de ujat veszek helyette, telót meg majd késõbb :)
ép ésszel nézett valós értékre tényleg nem ér többet 70-nél. De az Apple cuccok árát figyelembe véve jó ár érte a 110.
utolsó, látom neked sincs semmi értékérzeted. amúgy 110ért kicsit keveslem az árát, ismerõstõl vennéd? mindenféleképpen írjatok adás-vételit letiltás elleni garanciával. nekem i4-em van, és mellett egy samsung netbook-om, erõs akkuval, és nekem is már többször jött jól, hogyha olyan helyre mentem, ahol nem tudtam a telefont feltölteni, akkor segített a töltésben. Másra nem is nagyon használom, gondolom a laptopod kicsit többet tud, de én is annak idején azért váltottam netbook-ra, mert az erõs laptopom nem használtam ki. Én azt mondom, szerintem eladhatod, ha sokmindenre nem használod.
Ennyit megér, de a laptoppal szemben már nem.
Én sem áldoznám be érte a lapit... Megéri az árát a telcsi de egy hét után már ráunnál és hidd el visszasírnád a laptopot :)
Nem rossz ár. De én nem áldoznám be miatta a laptopom, szerintem az többet ér. Szifonnál elmúlik az újdonság varázsa 1 hét alatt
Jól döntöttél.Inkább a laptop, mert az iphone nem ér annyit.

Ha veszek egy kis telket 1-2 millióért, aztán veszek egy lakókocsit, felállítom a telken és abba költözök azt olcsóbb fenntartani, mint garzon panellakást venni?

Legjobb válasz: lehet lakni lakókocsiban is ,sokan vannak már Magyarországon is ilyenek, van egy csomó elõnye a panelhoz képest,pl nem kopicsolnak a comcédék, XD

lehet lakni lakókocsiban is , sokan vannak már Magyarországon is ilyenek, van egy csomó elõnye a panelhoz képest, pl nem kopicsolnak a comcédék, XD
Ennyi erõvel a hajléktalanszállón a legolcsóbb az élet. Víz? Gáz? Villany? Egy lakókocsi hosszútávon nem élettér. Utazáshoz ok, de egy helyben lakni? Hát, nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Amerikában sokan csinálják, és ott elvileg magasabbak az életkörülmények, mint nálunk, tehát magasabbak az emberek elvárásai.
Jó, de Amerikában olyan helyeken lakóautóznak, ahol nincs mínusz 10 fokos tél, hanem inkább a déli és az óceán pari államokban. Gázpalackkal fûteni ott olcsó, olcsó a benzin is náluk. Nálunk egy 3e ft-os gázpalack jó ha 3 napig elég arra a 7-8 négyzetméterre.
A lakóautózok jó részének ( nyugaton ) van rendes lakása is, nyáron , tavasszal autóznak , télen meg otthon dekkolnak. Aki az USA - ban lakóautóban ( lakókocsipark ) lakik , az nyomorszinten él , hiszen még egy könnyûszerkezetes házat sem sikerült összehozni. És mi van ha egyszer ellopják , hiszen az autó ellopható ?
Igen jol leírták már elöttem. Az amerikai lakókocsizást azok csinálják akik annyira szegények, hogy nincs más lehetöségük. Ezek a lakókocsi negyedek délen van ahol nincs szükség fütésre. Itt nagy a bünözés és nagy a szegénység. Nyugaterurópában föleg a németeknél ez egy élet stílus, de nem télen. Rengeteg tó, fokyó vagy más szép területnél van olyan kemping ahova állandó lakókocsikat telepítenek le. Ezek a kempingek picik, van wc, víz, fözési lehetöség, zuhanyzó stb... Ide föleg nyugdíjasok vonulnak ki nyáron majd összel vissza, de nekik van fix házuk ahol élnek. A lakókocsi pillanatok alatt áthül. Szomszédainknak van lakókocsiuk, ök pl most már le is állították, mert már 10 fokos hidegben éjszaka áthül a kocsi, így ilynekor már nem mennek vele.
" Angol lakóházak- Mobil home " -nál nézz szét, nem drága és vetekszik egy tégla-épülettel. " Nemcsak szegények" használják állandóra angliában sem.
40 éve mi is olyan albérletben laktunk a párommal, hogy reggelre befagyott a víz a pohárba. Akkor inkább lakókocsi...
Nem elég a lakókocsi, be kell köttetni a gázt a vizet is. Ruhákat mosodába kell vinned. Ingázhatsz állandóan a boltba, tárolni semmit nem tudsz.

Az előfizetéses teló miért olcsóbb, mint a kártyás? Ha előfizus telót veszek, akkor havonta csak az előfizetést+ha túllépem a keretet azt kell fizetnem? Szóval nem kell a teló árát ugye?

Bocsi,de eddig csak kártyás telóm volt :(

Legjobb válasz: mert az elõfizetéses az a szolgáltatónak fix bevétel...ezért van a hûsésnyilatkozat is...a kártya meg ugye nem fix.. igen,csak a túllépést kell fizetni

mert az elõfizetéses az a szolgáltatónak fix bevétel...ezért van a hûsésnyilatkozat is...a kártya meg ugye nem fix.. igen, csak a túllépést kell fizetni
#hûségnyilatkozat
A kérdező hozzászólása: dejóóó. szóval csak bemegyek és meg is vehettem ha aláírom h 2 évig fizettem a havi pl. 3000 ft-ot?
így van:) de nem tudom van-e korhatár a hûségnyilatkozat megkötésénél.lehet h.csak felnõtt meghatalmazott írhatja alá....hány éves vagy?
19:04 vagyok de ez nem 100%..lehet h.nem is fontos a korod..de ezt ott a telefonszolgáltatónál megmondják..
A kérdező hozzászólása: 16


Ha veszek a t-mobilnál egy iphone 4s-t 199.900ft. ért akkor mennyi app jár hozzá vagy, hogy van? :o ha csak a telód veszem akkor?

a

Legjobb válasz: Hülye vagy? nehogy vegyél annyiért, van már 150k-ért is. Appokból meg mindenhol csak a gyáriak vannak rajta... http://www.argep.hu/product_1748196.html

Hülye vagy? nehogy vegyél annyiért, van már 150k-ért is. Appokból meg mindenhol csak a gyáriak vannak rajta... http://www.argep.hu/product_1748196.html

Ha zártketi telket veszek felkell kinálni a helyi önkormányzatnak?

Legjobb válasz: ez egy kis telek, ami szántoként van telekkönyvezve. ha megszeretném venni akkor az önkormányzatnak ki kell fügeszteni? és ha igen mennyi idõt kell rá várnom?

A kérdező hozzászólása: ez egy kis telek, ami szántoként van telekkönyvezve. ha megszeretném venni akkor az önkormányzatnak ki kell fügeszteni? és ha igen mennyi idõt kell rá várnom?
Nem tudom mi vonatkozik a zártkerti telekre, de az biztos, amennyiben az önkormányzatnak elõvásárlási joga van, akkor az eladónak kell felkínálnia, nem a vevõnek. Az eladónál kell megérdeklõdni mi a helyzet.

Ha veszek egy telket, honnan tudom hogy nem üdülőövezeti telek, hogy építhetek rá családi házat, és hogy mennyi a beépíthetősége?

Legjobb válasz: En erdelyben elek es nalunk ebben az esetben kell kerned de meg mielott megvened egy urbanisztikai bizonylatot amely elarul minden infot.Es ha tudod hogy mit akarsz epiteni akkor epitesre kerd vagy kerje a tulajdonos ne eladasra.Szerintem M.o is valahogy igy kell mukodjon

En erdelyben elek es nalunk ebben az esetben kell kerned de meg mielott megvened egy urbanisztikai bizonylatot amely elarul minden infot.Es ha tudod hogy mit akarsz epiteni akkor epitesre kerd vagy kerje a tulajdonos ne eladasra.Szerintem M.o is valahogy igy kell mukodjon
Bemész a polg. mesteri hivatalba, és az építéshatóságon az ügyintézõ megmondja.

Ha veszek 1 telenoros telot használtan és veszek bele 1 új sim kártyát akkor azt hogyan kell aktiválni? A szolgáltatónál vagy itthon is lehet?

nem tudom hogy van ez hogy most vagy számlázzák minden hónapban vagy pedig vannak azok a feltöltő kártyák amiket pl. postán is lehet kapni (az utóbbit jobban szeretném)

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem régen úgy lehetett aktiválni egy feltöltõkártyát, hogy pénzt utaltál rá. Az elõfizetést pedig aktiválták. Nem vagyok biztos benne, közel 10 éves a SIM kártyám. :)

Ha jól emlékszem régen úgy lehetett aktiválni egy feltöltõkártyát, hogy pénzt utaltál rá. Az elõfizetést pedig aktiválták. Nem vagyok biztos benne, közel 10 éves a SIM kártyám. :)
Otthon is lehet csak meg kell lened 14 nek és kell egy személyigazolványnak nálad lenni és asszem ahogy aktiváltad 3 napon belül 3000 forintra kell feltöltened nekem így volt de kérdezd Telefonos ügyfélszolgálat :1220 (telenor) Asszem a szolgáltatónál mármint hogy bent a boltban nem is lehet
Ha veszel SIM kártyát akkor a szolgáltató is tudja aktiválni, viszont otthon te magad is!De ez feltöltõkártyás SIM-re vonatkozik! Az elõfizetéses nem tudom, hogy van!
Feltöltõs simet (Praktikum express) online a Telenor honlapján vagy a csomagon feltüntetett hívószámon tudsz aktiválni. Havidíjas simet csak ügyfélszolgálaton tudsz igényelni és azt ott helyben aktiválják.

Ha veszek egy telót a telenornál előfizetésesen. Pl 19900Ftért és Smarttarifa Extra 1 tarifával annak az ára 2790ft/hó. Akkor csak 2790ftot kell fizetnem 2 évig? VAgy még a telót is kikell fizetni pluszba? Mert azt nem írja.

http://www.telenor.hu/mobiltelefon/telenor/onetouch-s/fekete

Legjobb válasz: Készülék ára: 18 905 Ft Smarttarifa Extra 1 2 éves hûséggel és 2 éves tarifamegtartással Havidíj: 2790 Ft

Készülék ára: 18 905 Ft Smarttarifa Extra 1 2 éves hûséggel és 2 éves tarifamegtartással Havidíj: 2790 Ft

Elég, ha 2 évesnek csizmát veszek télre, vagy hótaposó is szükséges?

Legjobb válasz: hótaposót csak akkor vennék ha már van hó. én csizmát se veszek elég egy magasszárú bakancs.

hótaposót csak akkor vennék ha már van hó. én csizmát se veszek elég egy magasszárú bakancs.
A kérdező hozzászólása: Kisfiú. Már kinéztem neki egy csizma-bakancsfélét. Igazad van, megvárom, mit szól a hóhoz. Ha nagyon tetszik neki, akkor beruházunk egy hótaposóra. Köszi még1x!
A kérdező hozzászólása: Köszi! És ha már van hó, akkor kell a hótaposó, vagy elég a csizma?
kislány? én nem szoktam csinin öltöztetni télen úgyhogy azért bakancs. hótaposó: elég ha kinézed és ha szeret a hóban lenni akkor megveszitek. csizma: én nem szeretem de az is jó végülis kényelmes legyen neki. és ne ázzon be könnyen tisztitható legyen és gyorsan száradjon lehet kapni impregnáló spray-t azt se lehet mindenféle cipõre alkalmazni érdemes venni. - nem ázik be még annyira se - szóval a csizma olyan hogy vagy tetszik vagy nem a hótaposót csak akkor venném ha szereti a havat és játszik odakint egyébként -mint nálunk akinek nem szereti a gyereke a havat - ott jó a bakancs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!