Találatok a következő kifejezésre: Ha veszek autót, és a kereskedésben (2 db)

Ha veszek egy autót, és a kereskedésben semmit nem mondanak, akkor honnan tudom, hogy milyen benzint kell tankolnom bele?

Legjobb válasz: ha nem kérdeztél rá akkor nem is mondanak semmit, de kérdezd meg a benzin kutast (lehetõleg férfit) és õ biztos segít

ha nem kérdeztél rá akkor nem is mondanak semmit, de kérdezd meg a benzin kutast (lehetõleg férfit) és õ biztos segít
A kereskedésben adnak hozzá könyvet, nem? Szerintem abban tuti benne van.
A forgalmi engedély is tartalmazza a tankolható üzemanyagot. Amúgy ha azt akarod tudni, hogy most tankolj-e bele EVO-t meg OMV100-as meg hiperszuper kutyulékot, akkor arra NEM a válasz. Benzinesbe 95-öst, dízelesbe dízelt. :)

Egy használt autóvásárláskor milyen plusz költségek vannak még az autó árán kívül ha kereskedésben veszem, és mekkora az a költség?

Legjobb válasz: Ugyanazok, mintha magánszemélytõl vennéd: Vagyonszerzési illeték (átírási díj) jelenleg a köbcentitõl függ, forgalmi engedély, törzskönyv díja (a www.magyarorszag.hun meg tudod keresni, hogy mennyibe kerülnek), kötelezõ biztosítás díja (autótól, tulajdonostól/üzembentartótól és biztosítótól függ, hogy mennyi)

Ugyanazok, mintha magánszemélytõl vennéd: Vagyonszerzési illeték (átírási díj) jelenleg a köbcentitõl függ, forgalmi engedély, törzskönyv díja (a http://www.magyarorszag.hun meg tudod keresni, hogy mennyibe kerülnek), kötelezõ biztosítás díja (autótól, tulajdonostól/üzembentartótól és biztosítótól függ, hogy mennyi)
A kérdező hozzászólása: Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!