Találatok a következő kifejezésre: Ha vele ő a (224 db)

A barátom már volt házas és a nő és ő is felvették egymás nevét (pl. Kiss-Marton Angéla, Kiss-Marton Péter) ; ha velem összeházasodik a nő ugyanúgy megtarthatja "ex-férjes" nevét?

Igaz abban az esetben érdekesebb, ha pl. Kiss Péterné lenne és utána engem is annak hívnának. Szóval nincs ilyen megkötés, hogy újraházasodás esetén elévüljön a volt párral a házas neve? (mert akkor tul.képp egy férfi hány n?nek adhatja nevét?!)

Legjobb válasz: Ahányat elvesz, annyinak. Ha ötször házasodik, mind az öt felesége viselheti a nevét, ha akarja.

Ahányat elvesz, annyinak. Ha ötször házasodik, mind az öt felesége viselheti a nevét, ha akarja.
Az elsõ jól beletrafált: nagybátyám 5-ször nõsült, 5-ször vált, és a telefonkönyvben 5 Szalay Józsefné volt. Egymás alatt, szép sorban.
Igen, megtarthatja. Kivéve, ha bûncselekményt követ el, akkor az exférj bírósági úton kérheti, hogy "érdemtelenné válás" jogcímén vegyék el a férjezett nevét. A férjem elõzõ felesége a mai napig Kissné Nagy Mária néven fut, én meg maradtam a lánykori nevemen, mert baromi ritka családnevem van. De ha úgy döntöttem volna, akkor én meg Kissné Kovács Emese lehetnék. (A nevek természetesen fiktívek.)
Igen, ezen van a hangsúly "ha akarja". A nõ döntése, hogy válás után milyen nevet használ.
Nem kell visszatérni a lánykori névre.
Pedig nem is ismertem õket:) Viszont volt egy középiskolai tanárom, aki szintén 5-ször nõsült, feleségei szintén tanárok. Ballagások elõtt vadásztuk a városban a feleségeit a tablókon.
Gondolom a párod már nem használja a nõ nevét....
A pasid felvette a nõ nevét???
9-40-es vagyok Ez jó! Nálunk meg anyu volt úgy, hogy ha beszélni szeretett volna valamelyik nagynénivel, akkor lakcím alapján próbálta azonosítani õket, vagy ha nem ment, akkor telefonált, és bemutatkozott, ilyenkor amelyik nagynénit hívta, az megismerte a hangját, (ekkor már anyu is rájött, melyikkel beszél) utána mondta, amit akart, ha nem is õt akarta hívni, akkor csak beszélgetett kicsit, és hívta a következõt. Mindezt azért, mert egyszer volt olyan, hogy hívta valamelyiket, és beleszólt, hogy szia Erzsi, Erre a válasz az volt, hogy én Panni vagyok.
Nem kell elítélni azokat a nõket, akik megtartják a férjezett nevüket. Ha azzal a névvel futották be a karrierjüket, akkor akár komoly veszteségük is származhat az új névbõl. Gondolok ez alatt orvosokra, ügyvédekre, akiket a nevük alapján azonosít a pornép. Persze biztos egy csomó más példa is van erre.
Ha neked ez nem tetszik, megvereted a nõket, hogy azonnal mondjanak le a férjed nevérõl, ami már téged illet. Micsoda blamázs lenne, hogy ezek után még 5 nõt hívnának Kovácsnénak.

Mit tegyek? Eddig mindigis a fiuk erdekeltek.16eves leszek es mostanaban folyton csak a legjobb baratnomre tudok gondolni. Mindig o jar a fejemben vele almodom. Es ha vele vagyok legszivesebben megcsokolnam. De o csak a legjobb baratnojekent nez ram.

ettol most leszbi vagyok?

Legjobb válasz: Nyilván megvan benned a hajlam. Nos, nem irigyellek, mert a barátnõd jó eséllyel a fiúkat szereti, tehát esélyed sincs nála. Cserébe jó neked, a nõi öltözõkben és zuhanyzókban számodra izgató dolgokat láthatsz :)

Nyilván megvan benned a hajlam. Nos, nem irigyellek, mert a barátnõd jó eséllyel a fiúkat szereti, tehát esélyed sincs nála. Cserébe jó neked, a nõi öltözõkben és zuhanyzókban számodra izgató dolgokat láthatsz :)
Ha belehúzol, még gyorsan felérhetsz Pestre és beállhatsz a b*zik közé a szombati felvonuláson! :D
A kérdező hozzászólása: koszonom a tanacsaitokat.
Nekem az a fura hogy én egy rosszul sikerült éjszakán 3 bnõmmel is csokoloztam XD Köztük az egyik a legjobb bnõm volt. Mégsem történt semmi olyan, hogy most érzések jönnének vagy valami.....Jó az egyikkel többször is meg másik este is XD De csak annyi, hogy jó volt a technikája:D Megértettük egymást:D De semmi olyan, hogy megkivánnám vagy valami mint egy pasinál. Szóval szerintem ki kéne próbálnod ahoz hogy tudd hogy csak kívncsiság vagy szivesen tovább is mennél. Jó nálam nem volt probléma ez a legjob bnõs dolog mert igazábol egyikünknek sem fordult volna meg a fejében több. Szóval nálunk ilyen téren nem volt gond. Ezért mondtam hogy szntem próbáld ki egy olyan csajjal akit szépnek találsz és nem áll olyan közel hozzád. Ha bejön vagy valami, akkor nem tudom egyik buli alkalmával mikor kötetlenebb a hangulat és ittatok mondjuk a bnõddel akire a kérdésben utaltál, akkor esetleg hozd fel ezt a kíváncsiságos dolgot, próbáld oda terelni a szót, és akkor ajáld fel vagy ha látod hogy Õ is kíváncsi csókold meg vagy ahogyan a helyzet éppen adja. Végülis fiatal hát ha Õ is kíváncs, és így nem derülne ki hogy talán te többet akarhatsz tõle, mert ráfoghatod a kíváncsiságra. Csak be kell vállalnod hogy lehet utána neked rossz lesz esetleg. De így legalább megtudod hogy mi van. L/19
Kérdezõhöz: Ejj de hasonló cipõben járunk...:S nekemis ugyanez a szitu csak énmár másfél éve érzem ezt.. xD:S:S:S
Na figyu pasi vagyok küldj privibe egy fényképet magadról es ha olyan akk osszefutunk, megpróbállak visszaterlni a , , helyes" útra.ez halál komoly.ok?
Szerintem csak arrol van szó, hogy idõsödsz , és egyre több dologra vagy kíváncsi sexel kapcsolatban ezáltal esetleg megfordulhatnak a fejedben olyan dolgok amik elõtte nem. Ezzel nincs semmi baj még ha biszex is lennél. Bár szerintem max kíváncsi lehetsz. Esetleg nem tudom próbálj ki egy csókot bár nem hiszem, hogy a barátnõddel kellene annak nem biztos, hogy jó vége lenne. Inkább egy hozzád nem pont közelálló lánnyal akit mondjuk nõi szemmel is csinosnak tartasz, és ha érzel valamit, hogy kívánod vagy vágyat éreznél arra, hogy tovább menyetek, akkor valószínûleg biszex vagy:D Vagy leszb:D De nincs ezzel semmi baj ha jól esik. L/19
A kérdező hozzászólása: egyszer mar felhoztam egy ilyen temat hogy mit tenne ha leszbikus lennek.azt mondta hogy ugyanugy a baratnoje maradnek.nem vetne veget a baratsagunknak ezert. no igen de ha tudna hogy belezugtam.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a segitseget.hat mar 5 eve egyosztalyba jartunk es kb 3eve lettunk baratnok.de csak most kezdtem maskepp nezni ra.nemis tudom hogy miert egyszeruen mikor vele vagyok kivanom ot.nemis ertem magamat.egyszer mikor az egyik kozos baratnoknel voltunk letepert az agyra es kikapcsolta az ovemet.de ezt szerintem csak hulyeskedesbol csinalta.
Honnan tudod hogy õ is olyan lenne mint az a másik barátnõd?ha tényleg a legjobb barátnõjeként néz rád ahogy te is írod akkor meg értene, sõt lehet hogy még tetszene is neki.jó lehet hogy ez most hülyén hangzik meg hihetetlenül, de szerintem meg lehet próbálni.Nekem is van egy "legjobb barátnõm"mi is nagyon jó viszonyban vagyunk és ha õ nekem azt mondaná hogy figyelj én többet gondolok rád mint egy barátnõre és többet érzek irántad mint barátság, én nem sértõdnék meg rá meg nem bántanám utána azzal hogy fúúú te miket mondtál nekem és hogy ez vagy vagy az vagy.Meg érteném.szerintem tisztáznod kellene magadban az érzéseidet mert ha tényleg úgy van ahogy te le írtad akkor nem fog változni és csak saját magadat kínzod vele hogy ott van melletted el mondanád neki de nem mered mert félsz a válaszától vagy a reakciójától.Én hetero vagyok de nekem is volt ilyen érzésem mint neked most.Te életed te tudod hogy mennyi ideig tudsz ezzel az érzéssel élni úgy hogy nem mondod el/nem mondhatod el, de szerintem ha el mondanád vagy ha nem is akarod neki el mondani konkrétan ki fejezni azt amit érzel akkor legalább jelezd felé.lehet örülne neki.nem tudom õ mit tett azért hogy te ilyen érzéseket táplálj iránta?mióta vagytok barátnõk?ha válaszolnál azt meg köszönném.szeretnék neked segíteni!persze csak ha nem gond!:)
Szia szerintem nem vagy lezbikus:) csak kíváncsi milyen lehet.Én is smároltam már csajjal nem is egyel. De a pasikhoz vonzódom volt is egy 1 éves kapcsolatom:) És most is járok egy sráccal:)
A kérdező hozzászólása: ha valaki meg hozza szeretne szolni csak nyugodtan varom a valaszaitokat
A kérdező hozzászólása: koszonom a tanacsokat. szerintem soha nemondom meg neki h mit erzek. egyszer csokoloztam az egyik baratnommel es elmondtam neki es nemtetszett neki azota mindig buzeral h leszbi vagyok.ugyhogy szerintem nala semmi esejem nincs pedig nagyon szeretem
szerintem nincsen veled semmi baj!egyszerûen csak biszex vagy, vagy csak kíváncsi!lehet õ is ugyan azt érzi irántad mint te csak nem tudsz róla.lehet õ sem meri neked meg mondani.próbáld meg másra terelni a figyelmedet, és ha nem megy és továbbra is csak õ jár az eszedbe akkor próbáld meg ezt valahogy jelezni neki.egy véletlen érintés, stb stb stb. Sok sikert!:)
Csak biszexuális vagy. Szerintem próbálj meg hármasban szexelni vele és egy fiúval, hogy eldönthesd, melyik jön be jobban.
Szerintem is csak kíváncsi vagy, ha 3-4 hónap múlva is ezt érzed akkor lehet h télleg leszbi vagy dehát szerintem nagyon izgató tud lenni :D
Nem hiszem, max. biszex lehetsz. Nagyon sok nõben van biszex hajlam, csak kevesen élik ki, és még kevesebben akarják/tudják ezt tartós/végleges kapcsolat formájában elképzelni. A lelki és a testi vonzalom között sokszor nem lehet a határt megállapítani, és amíg meg nem tapasztaltad a hátrányos következményeit, baromi izgató, amikor egy közeli barátság átcsap valami másba. Mégis azt mondom, hogy ha kíváncsi vagy a leszbikus dolgokra, ne a legjobb barátnõddel való kapcsolatot tedd kockára a próbálgatás kedvéért. Szexelni, nyalakodni bármikor találsz valakit, na de legjobb barátot? azt lehet, csak egyszer az életben. Nagyon hallgass rám, én anno így vesztettem el a legjobb barátnõmet, amilyen nem lesz még egy. Ne idealizáld túl a leszbikusságot (erre sokan hajlamosak...), az is csak ugyanolyan kapcsolat, mint egy férfival, ugyanúgy lehetnek problémák, még ha ne mindig ugyanolyanok. Ha ki is iktatódnak a férfiaknál szokásos problémák, hidd el, egy nõvel meg lesz más. 29/N bi
Szerintem nem csak kíváncsi vagy. Ha esetleg megcsókolnád akkor küldj róla egy képet.:)
szerintem neked kellene beállni;)

Szakitottam a baratommal es most ujra joban vagyunk, nem akarok vele jarni de ugy gondlom h lefekudnek vele, o lenne az elso es mar nagyon szeretnek lenni valakivel. Mit ereznek ha megtennem?

Legjobb válasz: hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod

hát ha megteszed akkor az elején örülni fogsz neki, de ha majd valakibe szerelmes leszel akkor nagyon fogod bánni, hogy miért voltál olyan türelmetlen és miért nem vártál még egy kicsit ugyhogy szerintem légy türelemmel csak azért mert hajtanak a hormonok ne feküdj le vele!!eljön majd az idõ amikor biztos leszel abban h ezt te tényleg akarod
Szerintem is bánni fogod. Egy ember olyasvalakivel feküdjön le akit szeret is.
Szerintem ne tedd meg, mert amikor eljön az újabb szerelem, akkor bánni fogod, hogy nem akkor és azzal tetted meg elöszõr, aki szeret téged és te is õt.Ne kapkodd ezt el, gondold át alaposan, nehogy megbánd utána.
Talán leginkább ürességet éreznél. Amikor meg valakivel tényleg szerelemmel együtt vagy, akkor megértenéd, mennyivel többet adhat egy olyan kapcsolatban a szex.
Én is voltam így... Szerencsére nem tettem meg mert pár hónapra rá jött a nagy Õ akivel azóta is együtt vagyunk. Ha megtennéd, megbánnád... Nagyon... Rosszul éreznéd magad késöbb miatta, hidd el! ÉS akkor mi van ha 17 vagy? Semmi... Csak olyannak add aki megérdemli!!!
Mikor én is szakítottam a párommal , rá 1hónapra lefeküdtünk nah és azóta megint összejöttünk és 2, 5éve már együt vagyunk:D
Ham már dugtatok akkor semmi sem fog máshogy lenni... Visszatér majd belétek az az érzés mintha együtt lennétek és ennyi. Ha csak sex van abból nem lesz baj! Bánni meg nincs mit megbánni!!! Jó szexet nem lehet meg bánni!!!:D
A kérdező hozzászólása: de mar 17 vagyok es eppen azert gondoltam ra mert nem kozonbos meg szamomra
de a szüzesség elvesztését meg lehet bánni...

Miért van az hogy ha szakitok egy fiuval akkor nem lehetünk csak barátok? Mert ő ha nem járok vele akkor a barátom se akkar lenni, és állandoan bunkó velem.

Legjobb válasz: Megdöglött a kutya, de megtarthatod. neked hogy esne, ha szakít veled a nagy szerelmed és mégis elvárná, hogy ott legyél a közelében?

Megdöglött a kutya, de megtarthatod. neked hogy esne, ha szakít veled a nagy szerelmed és mégis elvárná, hogy ott legyél a közelében?
hogy várod el hogy miután szakítasz vele utána ott legyen a közeledben mint a barátok és végignézze ahogy boldog vagy nélküle...
Mert bunkó. Nekem nem is egy exem van akivel szakítás után is jóban maradtunk. Persze egy ideig nem nagyon találkoztunk h kiheverje a másik fél a szakitást (de akkor sem bunkóztunk a másikkal) de utána semmi baj nem volt.
Ez nem bunkóság kérdése. Én is azt mondtam egyik exemnek, hogy nem leszünk barátok, mert õ szakított velem és én még maradtam volna mellette. Ha barátok lettünk volna, akkor mindig reménykedtem volna, miközben azt nézem, hogy már saját életét éli. Ennek semmi értelme. Hát megmondtam, hogy inkább ne.
nagyon gyerekek vagytok még. Exemnek is kapcsolata van nekem is és jóban vagyunk. Az h reménykedsz miután szkított veled csak a te bajod
Igen és? Az én bajom, de minek tetézzem a bajomat? Nem általános ez, van exem akivel jól elvagyunk, van amelyikkel haragban vagyunk, van akivel inkább nem találkozom, ennyi.
Basszus 16 éves gyerek vagy mi a francért akarsz már kefélni 4 hónap után, ez semmi 4 hónap , ti meg csak adjátok alá a lovat ügyesek vagytok...nem kell szexelni, ha nem vár akkor csak a szexre kellesz, félsz tehát nem vagy felkészülve, terhes védekezés mellett is lehetsz, szóval inkább még hagyjad legalább még 1 évesek lesztek
jó minõségû gumi nem szakad el, kevés rá az esély
jah. durexet vegyetek, én sok life style-t elszaggattam már, az szar. AL hogy ha szûz vagy parázol a terhességtõl, de ne fossál. Nem leszel az.
ha mindketten ellazultok és a párod is figyelmes és gyengéd lesz veled akkor nem lesz semmi probléma :)
Ez egy olyan mufaj, hogy csak akkor szabad csinalni, amikor mar nagyon akarod. Te még nem tartasz ott, tehat ne tedd. Ennyi.
Ha nem akarsz vele lefeküdni akkor ne tedd! Ha erõlteti dobd a francba.
Dugjatok, csak ne háborúzzatok. Traktorgumit használjatok, az jó vastag, nem szakad el, nem lesz defektes. Vegyétek videóra, és tegyétek föl a Youtube-ra.
Szerintem azon parázz h lehet csak ki akar használni..
Igen NE parázz, a szex kellemes dolog. Meg fogadd meg a többiek tanácsát^^ , / \, , _ .'| , {{| /}}}}/_.' }}}}` '{{' '. {{{{{ _ ;, \ , }}}}}} /o`\ ` ;) {{{{{{ / ( }}}}}} | \ {{{{{{ \ \ }}}}}} '.__ _ | {{{{{{ /`._ (_\ / }}}}}}' | //___/ `{{{{` | '--' }}}`
akkor cumikázd le
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat :)
na ezért is van az az ódivatú, nagyon begyöpösödött szemléletmód is, hogy csak házasságon belül, mert ott nem kell se parázni, se semmit, nem probléma, ha gyerek lesz. Így viszont tele van a gyakori olyan kérdésekkel, hogy "Segítség, lehetek terhes" és egyéb problémákkal jönnek, akik mégis megtették, de valami gond lett belõle.

Miért van az ha megismerkedek valakivel és ő kezdeményez aztán belemegyek és bele is szeretek később viszont mintha teljesen kicserélték volna megváltozik és otthagy? Velem van a baj?

Legjobb válasz: Szerintem akkor van ilyen, ha valaki nem akar komoly kapcsolatot a másiktól, addig teper, amíg nem kapja meg, amit akar, utána már lazán veszi, vagy vége is lesz. Velem is volt már ilyen párszor :(

Szerintem akkor van ilyen, ha valaki nem akar komoly kapcsolatot a másiktól, addig teper, amíg nem kapja meg, amit akar, utána már lazán veszi, vagy vége is lesz. Velem is volt már ilyen párszor :(
velem is mostanában történt egy ilyen :/ azt mondta hogy komolyabb kapcsolatot szeretne velem..bele is mentem..de midig én kerestem : most meg kicsit fáj hogy nem ir vissza ilyenek :/
Szia kérdezõ! Mintha én írtam volna, legutóbb én is így jártam, és én sem tudom pontosan miért lehet ez, én is azon gondolkodtam, hogy velem van-e a baj, de jó lenne tudni mi lehet a gond... 22/L
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek és a masodikkal együttérzek total ugyan ez van velem is és szerintem nem feltétlenül velünk van a baj

Büntet a gyerekem vagy tényleg nem éhes? Hetek óta nem eszik velem, velünk együtt, a múltkor is mondtam hogy nincs mese, ha nem jön enni és inkáb ő kikapcsolta a mesét és elvonult, minthogy egyen.

Van egy 5 hós tesója,de igyekszem sokat törödni vele is,mármint a nagyobbikkal.Meg azt mondja nem szeret,stb.Más 3 éves gyerek is így viselkedett,mikor megszületet a tesó?vagyis el már jóval utánna kezd?dött.

Legjobb válasz: Az evés megtagadásáról nem tudok nyilatkozni, de a testvérféltékenység jeleit én csak a pici 8-10 hónapos korában kezdtem tapasztalni, addig semmi. Szerintem szigorral nem tudsz rá hatni. Kedvesen hívd asztalhoz, és mondd, ha nem eszik ebédre, majd eszik uzsonnára, vagy vacsira stb. Csak türelmes szeretettel fogod tudni enyhíteni. Õ valszeg most realizálta, hogy akkor a pici már "nem megy vissza". Próbálj olyan programot csinálni, akár csak fél-egy órára, hogy csak vele mész el valahová kettesben, és csináljatok olyat, amit szeret, vagy csak egy séta és "beszélgettek". Javulni fog, és tarts ki! Arra, hogy "nem szeretlek" meg ne reagálj, és fõleg ne olyat, hogy "ezt nem mondhatod" stb., mert õ ez nem szó szerint gondolja, olyasmit akar, hogy "ez így nekem nem jó". Átmeneti lesz, ha szeretettel kezeled. Türelem!

Az evés megtagadásáról nem tudok nyilatkozni, de a testvérféltékenység jeleit én csak a pici 8-10 hónapos korában kezdtem tapasztalni, addig semmi. Szerintem szigorral nem tudsz rá hatni. Kedvesen hívd asztalhoz, és mondd, ha nem eszik ebédre, majd eszik uzsonnára, vagy vacsira stb. Csak türelmes szeretettel fogod tudni enyhíteni. Õ valszeg most realizálta, hogy akkor a pici már "nem megy vissza". Próbálj olyan programot csinálni, akár csak fél-egy órára, hogy csak vele mész el valahová kettesben, és csináljatok olyat, amit szeret, vagy csak egy séta és "beszélgettek". Javulni fog, és tarts ki! Arra, hogy "nem szeretlek" meg ne reagálj, és fõleg ne olyat, hogy "ezt nem mondhatod" stb., mert õ ez nem szó szerint gondolja, olyasmit akar, hogy "ez így nekem nem jó". Átmeneti lesz, ha szeretettel kezeled. Türelem!
Testvérféltékenység általában nem mindjárt jön, hanem 3 hónap a sztenderd...Formája bármi lehet.... Az evéssel nem büntet, fogalma sincs, hogy ezzel büntetni tud, de azt látja, hogy bosszant. Ne foglalkozz vele. Éhenhalni nem fog, ha könyörögsz csak rosszabb lesz. Tedd ki neki a kaját, ha nem eszik, kap a következõ evéskor. Ha akkor sem eszik, kap a következõ evéskor. Elõbb utóbb éhes lesz, csak nem könyörögj neki és ne kínálgasd!! És tudatosítsd benne, hogy szereted.
A kérdező hozzászólása: Köszike, hát nem könnyû.egyik picsi másik pici, de igyekszem.

15 éves lány vagyok, a barátom nemsokára 19 éves lesz. Egy ideje tervezem hogy lefekszek vele, ő régebben már párszor bepróbálkozot, de mindig elutasítottam szegénykémet. Szerintetek örűlne neki ha most én hoznám fel a témát?

Lassan 5 hónapja vagyunk együt. a Barátom nagyon szeret, megért?...

Legjobb válasz: akkor vágj bele, ha te is igazán akarod, csak azért ne, mert tudod hogy õ szeretné. egyébként a kérdés hülyeség, miért gondolod hogy elhajtana, hogy "nem drágám, nem akarok veled sexelni..." nyílván örülni fog neki. esetleg ha meglepiként szervezed meg neki, mégjobban fog örülni. az elsõt érdemes olyan helyen csinálni ahol jól érzed magad: mondjuk otthon, szülõket elküldeni (nézd anya, vettem nektek színházjegyet :), szobát romantikusan berendezni (rózsaszirmok, stb...) . amikor átmegy hozzátok vagy egybõl le fogja vágni, de ha másnem utána nagyon meg fogja neked köszönni

akkor vágj bele, ha te is igazán akarod, csak azért ne, mert tudod hogy õ szeretné. egyébként a kérdés hülyeség, miért gondolod hogy elhajtana, hogy "nem drágám, nem akarok veled sexelni..." nyílván örülni fog neki. esetleg ha meglepiként szervezed meg neki, mégjobban fog örülni. az elsõt érdemes olyan helyen csinálni ahol jól érzed magad: mondjuk otthon, szülõket elküldeni (nézd anya, vettem nektek színházjegyet :) , szobát romantikusan berendezni (rózsaszirmok, stb...) . amikor átmegy hozzátok vagy egybõl le fogja vágni, de ha másnem utána nagyon meg fogja neked köszönni
Annak jobban örûlne ha nem beszéled meg vele egyszer csak kezdeményezed felé a sexet. Próbáld úgy szervezni a közös alvást hogy csak áthívod hogy alodjon ott nálad vagy te alszol nála.
persze, hogy örülni fog:) ügyesen, és ésszel! jó szórakozást:) 18/L
nyugodtan hozd fel neki a témát 100% hogy örülni fog. Ui.:érezzétek jól magatokat
Nagyon jófej barátod van, becsüld meg;) Azt tanácsolom, várj addig a szexszel, ameddig szeretnél, muszájból ne tedd meg! Azonban ha már érettnek érzed magad hozzá, nyugodtan hozd fel a témát:) Lényeg: védekezzetek és érezzétek jól magatokat (meg egymást):P L/17
Persze, hogy örülne. Érezzétek jól magatok ;). Ja és használjatok gumit. :D
Nem fog örülni.... Majd csak esküvõ után...
szerintem meg ne csinálj vele még semmit ha ö kanos simogasd neki szeritnem ö enyivel is be éri...elvered neki és kész !
szõke vagy, érzem.
Kerlek te csaj irj nekem egy emailt mert szeretnek neked mondani valamit!!De nem szeretnem masok elott mondani!Koszonom:*
Ha biztos vagy benne, hogy akarod tedd meg!Vedekezz!Es ugyelj arra, hogy ne verjen at a baratod!Mert megtortenhet, hogy utana kidob!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok cigány!!!! Alap h védekezünk xD
pedig cigányéknál igenis pulyátkell ilyenkor csinálni.amennyibe nemvagy cigó használj gumit.amúgy szerintem még korai.:)
A kérdező hozzászólása: úgy értem h csakis gumival, a barátom is mondta h csak gumival nem akar még családot:D
és h érted, h alap? mivel? mert a te korodbeli csajok jönnek aztan sirni ide, h terhesek-e, mert nem védekeztek, csak vigyáztak.. :S
jó szex-et:)
A kérdező hozzászólása: Alap h védekezünk:D és köszönöm az értelmes válaszokat:) amúgy amikor megismertem a barátom nem tudtam h hány éves, és engem nem izgat h 18 elmúlt :D
pedobear mod V1.3 most komolyan...mit esztek a 18+ srácokban?? tegnap olyat láttam...13 éves KISLÁNY írta myviprandin: pasit keresek 15-19 éveset -.-" hát no comm.
DEFEND! védekezz mindenképpen, lehetõleg Shield Blockkal, amit 75%-os block ratet ad 10 sec-re. A Shield wall azért nem jó mert csak csökkenti a damredet 50%-al, viszont az armor mitigációd igyis magas!! bubit csak akkor használj ha HSelni akarsz!
utolsó, el se hiszem, h vannak itt, gyk-n még olyan normalis emberek, akik tudnak a védekezésrõl!! :) ) jo volt ezt olvasni..
23:55 [email protected] hülye vagy már bocs, hogy lehet ilyen tanácsot adni valakinek, védekezni márpedig fontos, olyan nincs, hogy majd vigyáz, vegyél gumit kérdezõ!
utolsó, ekkora baromságot ne mondj már 1 15 éves csajnak, h csinalja gumi nelkul!!!!! kérdezõ, védekezni, mégpedig gumival!! hacsak nem akarsz terhes lenni.. itt nincs mire vigyázni.. pff.. :S
Ha te is felvagy keszulve akkor igen!De vigyazz mert megbanhatod!A baratod biztosan orulne neki! Hasznaljatok gumit biztonsagosabb!!Az is igaz, hogy gumi nelkul jobban erzed es jobb erzes de ezt te dontod el, hogy akarod de ha vegul is ugy dontesz, hogy gumi nelkul akkor mond a baratodnak, hogy vigyazzon de szerintem o mar tapasztalt ebben!
15 évesen még nem kellene.. ha 1 év után is még veled lenne, akkor tenném meg..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szõke:D Am köszönöm a választ: 00:22 és 00:34:)
egyet értek a harmadikkal majd ráér esküvõ után!

A barátomat mindig Valamelyik ismerősöm mindig látja smárolni egy másik lánnyal. De ő azt állítja mindig valamilyen félreértés van ekkor. Most pedig nem akar találkozni velem. Ha Vele vagyok jajj, de szeret ha nem, akkor ide se gyere. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ja, csak félrenyelte szegény lány a rágóját, õ pedig segített neki. A másiknak pedig kiesett a tömése, õ pedig visszarakta. Egy igazi lovaggal van dolgunk:D

Ja, csak félrenyelte szegény lány a rágóját, õ pedig segített neki. A másiknak pedig kiesett a tömése, õ pedig visszarakta. Egy igazi lovaggal van dolgunk:D
Ebbe mi a nem egyértelmû?
talán ideje lenne felébredned ! Ennyi ember csak nem hazudik .. Miért is tennék ? Nem hiszem , hogy azért mondják el amit láttak , hogy ártsanak neked ! .. Szerintem hagyd el ... ne õ legyen aki majd ezzel is beléd tipor ! Rossz lesz egy ideig.. de pár hónap után máshogy fogod látni a dolgokat ! Tudod amikor az ember szerelmes máshogy látja a dolgokat , nem veszi észre ami egy kivülálló számára egyértelmû ..
A kérdező hozzászólása: Többen is látták más-más lányokkal... Én szeretem õt, de már nincs is önbecsülésem. A valamelyik helyett pontosabb az unokanõvérem, a fél 11dik évfolyam, barátok, fiúbarátok... A srácok akiknek bejövök egyszerûen csak azt mondják, hogy hagyjam ott õt. :) De nem beszélnek rá semmire sem. De én SZERETEM EZT A LÜKÉT!! Csak már nagyin. de nagyon bánt...
Hát, ki kellderíteni.Meg ha bízol benne, akkor egyenlõre hihetsz a pasidnak.
De, ez az ismerõs pontosan az, aki õt akarja reszelni.
ez az ismerõs nem véletlen egy fiú aki téged akar reszelni?
"Valamelyik ismerõsöm mindig látja smárolni egy másik lánnyal. " Ja persze, pont mindig találkozik az ismerõseiddel, miközben smárol valakivel, találj ki jobbat...
Ez a "valamelyik ismerõsöm látta" ez tudod mennyire hiteles....
Át lettél [email protected] a palánkon kislány! Nem egyértelmû? És az ismerõseid is látják. Nagyon csúnyán hülyére vesz! Nem kéne hagyni. A srácnak lapát, te meg keress normális srácot!

Ha vele vagyok, ő a legfontosabb és imádom, de ha hazamegyek akkor úgy érzem, menekülnék ebből a kapcsolatból. Mit lépjek?

lasssan egy éve van barátom ?szintén szoval eléggé hullámzo iránta amit érzek többször volt h szakitottam vele de teljesen kikészült és viszszakönyörögte magát aztán fellángoltak az érzelmek de aztán megint elmulnak. most megint együtt vatgyunk de most ha vele vagyok imádom szeretem még a sex is jobb mint régen, de ha hazamegyek akkor mégis inkább keresnék egy srácot aki jobban hozzám valo (én 16 ? 25 éves)mindig mondja h szeret meg h neki én vagyok az igazi nem tudna nélkülem élni.nem tudom mit tegyek. látom rajta h télleg ?szintén szeret a szemében látni. de én ezt nem biztos h ugyanezt érzem iránta. ?szintén magam sem tudom....

Legjobb válasz: Azért a 16-25 korarány kicsit sok. 9 év! Talán pont ez is közrejátszik, hogy labilisnak érzed a kapcsolatot. Mérlegelj magadban, miért szakítottál vele? Milyen típusú srácot neveznél hozzád valónak? Egy 16 éves lány igényei kicsit mások mint egy 25 éves érett férfié! Mind érzelmi, mind szexuális tekintetben. Üljetek le, és beszéljétek meg a dolgokat, hátha van megoldás! Mondd el neki õszintén, hogy mit érzel! Ha tényleg szeret, meg fogja érteni.

Azért a 16-25 korarány kicsit sok. 9 év! Talán pont ez is közrejátszik, hogy labilisnak érzed a kapcsolatot. Mérlegelj magadban, miért szakítottál vele? Milyen típusú srácot neveznél hozzád valónak? Egy 16 éves lány igényei kicsit mások mint egy 25 éves érett férfié! Mind érzelmi, mind szexuális tekintetben. Üljetek le, és beszéljétek meg a dolgokat, hátha van megoldás! Mondd el neki õszintén, hogy mit érzel! Ha tényleg szeret, meg fogja érteni.
16 évesen teljesen másképp látsz és érzel, mint ha 25 lennél majd meglátod. -lehet most itt van életed szereleme az a férfi akit megérdemelnél, de nem tudod értékelni, mert még nem vagy érett hozzá! az õ komoly érzései téged taszitanak, ragaszkodik hozzád, mert szeret, te pedig nem szereted úgy ahogy õ, ezért is löknéd el magadtól. Mit ne tegyél!! szánalomból ne legyél vele, mert most csak ez köt össze benneteket!! azt tudd, hogy késõbb te is lehetsz majd ilyen helyzetben, mert minden amit a mostban teszel annak a következményeit te is megtapasztlod, itt egy találó mondás ki mit vet úgy arat
Én azt mondom lépj tovább! Fiatal vagy még elõtted az élet! Válogass! Üljetek le, és mond el neki mit érzel! Egy 25 éves embernek meg kellene értenie, hogy vége! Sok sikert!
lehet h a lelked méllyén érzed hogy sok az a 9év ha nem szereted annyira akk lehet h nem is szereted csak azt hiszed sztem nem kellene vele maradnod pux

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!