Találatok a következő kifejezésre: Ha vegig jarok, (100 db)

Ha az audi 80ban ugyan az a 1.9 TDI motor van mint a golf 3-ban akkor miért mondják azt hogy az audi 250ezernél már a végét járja a golf pedig lemegy a térképről?

Legjobb válasz: Ezt hol hallottad hogy a 80-as audi 250e-nél a végét járja? Jár hozzánk egy szerelõ vásárolni 1.9 tdi 80-asa van, 84,000-et mutat az óra - most fordult körbe! Az autó szegény már elég leharcolt, de a motor még nem kapott generált soha.... A 80-as Audi híresen strapabíró járgány, azért van még belõlük mindig nagyon sok az utakon, pedig már vagy 20 éve nem gyártják egyáltalán.

Ezt hol hallottad hogy a 80-as audi 250e-nél a végét járja? Jár hozzánk egy szerelõ vásárolni 1.9 tdi 80-asa van, 84, 000-et mutat az óra - most fordult körbe! Az autó szegény már elég leharcolt, de a motor még nem kapott generált soha.... A 80-as Audi híresen strapabíró járgány, azért van még belõlük mindig nagyon sok az utakon, pedig már vagy 20 éve nem gyártják egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Szemezgetek is vele, gondolkodtam hogy 2-es golf GTF vagy 3mas 90 lovas tdi... de hát mondom minenkinek golf van lehetne egy audi 80 is mert ebben van 1.6os meg 1.9es úgy mint a golfokban. Akkor ez is megy annyit?
Egyik haveromnak 500 ezer km felett van a 80-as Audiban és a korábbi tulaja pedig nem kímélte. Az a baj sokan nem is gondolják mit kibírnak a motorok, mert rengeteg az óra visszaállítás. Persze lehet valós is az a 250 ezer, de akkor viszont nem általános szerintem
Azt ne felejtsd el , hogy az Audinak horganyzott karosszériája van , elvileg soha nem rohad el. És én pl:még nem láttam rozsdás Audit !!!!
A kérdező hozzászólása: Én már láttam rohadó audit, de nem olyan mértékben mint az angol hondák. Van egy 100-asunk, eddig egy hengerfejgenerálon van túl és az egymillión is, a sárvédõ élei rohad mert a kõ szétverte a mûanyagot is és ott állt meg a víz. ja amúgy GTD-t akartam írni nem GTF-et
Az az Audi azért rohadt, mert tuti össze volt törve csúnyán, és nem csinálták meg rendesen. És az a 80-as azért haldoklott 250.000 km-nél, mert vagy átfordult már egyszer az óra benne, vagy minden volt tulajdonosa visszatekerte eladásnál. És gondolom minden 80-asnak volt már vagy 10 tulaja. Szóval ezért.
A kérdező hozzászólása: Hát ha én vennék az biztos hogy egybõl megbontanám a motort mert tudom hogy jobb félni mint megijedni. Inkább kicseréltek mindent minthogy 10 kilométer múlva megálljon.
Hmmm a kérdésedre válaszolva....ez olyan golfos drosztos magasztalós duma . Ne vedd figyelembe ...

Terhességem végén járok, kell-e a magándokimnak fizetni, ha a kórházba hív hetente NST-re, méhszájvizsgálatra. Ha nem ő rendel, akkor is leszalad az osztályról hozzám. Vagy ez benne van a szülésért "járó tarifában"?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy vagyok. Eddig a magánrendelésre jártam, ott 5e Ft/alkalom volt. Múlt héten voltam elõször a kórházba, volt CTG, UH, és hüvelyi vizsgálat, a dokim csinált mindent, de én nem fizettem érte semmit, nem is kérdeztem meg. szerintem ilyenkor nem szokás adni. holnap új CTG lesz, a dokim épp szabin lesz, és nem is találkozom vele. Majd csak a jövõheti CTG alkalmával látom õt újra, ha addig nem szülök meg. :))

Én is ugyanígy vagyok. Eddig a magánrendelésre jártam, ott 5e Ft/alkalom volt. Múlt héten voltam elõször a kórházba, volt CTG, UH, és hüvelyi vizsgálat, a dokim csinált mindent, de én nem fizettem érte semmit, nem is kérdeztem meg. szerintem ilyenkor nem szokás adni. holnap új CTG lesz, a dokim épp szabin lesz, és nem is találkozom vele. Majd csak a jövõheti CTG alkalmával látom õt újra, ha addig nem szülök meg. :) )
én a kórházban nem fizettem, de nem is kell. A magánrendelésen 9.000 ft/alkalom volt meg amit szülés után adtunk, tehát abban bõven benne volt. ne fizess te sem, majd csak szülés után. pláne ha most majd nem is a saját dokidhoz mész. minden jót. 7 hós kisfiú anyukája
én vagyok megint, de a válaszom mádodik része az elsõ hozzászóló válaszára válasz. ne haragudj. még fáradt vagyok. szóval ne fizess a sajátodnak sem a kórházi ellátásért. :)
Én is jártam a kórházba az utolsó 3 hétben. Megkérdeztem a dokimat vizsgálat végén, hogy mivel tartozom, azt mondta semmivel, kórházi eszközökkel vizsgál és ez nem magánrendelés.
Esetleg készíts be pénzt és kérdezz rá majd ha megint õ lesz, hogy mennyivel tartozol. Megmondja ha kell neki vmi hidd el.
A kérdező hozzászólása: ok
A kérdező hozzászólása: Köszi Lányok!

Mi van ha magánorvoshoz járok és hetente akar a végén behívni én pedig nem bírom azt kifizetni?

Mit kell ilyenkor tenni?Mikor elkezdtünk hozzá járni semmi gond nem volt,csak közben munkanélkülire kerültem.Most 30hetes vagyok 2hétre hívott vissza ,mert kicsit többet keményedtem de semmi gond a méhszájjal.Kérdeztem most már így kell jöjjek azt mondta nem.Én nem tudok alkalmanként 8ezret kifizetni ha hetente fog behívni.Mit csináljak ekkor???Kérhetem,hogy a kházban vizsgáljon?Amúgy területileg nem abba a kh ba tartozom,de a kh miatt mentem oda a dokihoz,mert nem akartam a sajátomba menni.Nem jókat hallani róla.Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: A helyedbe megbeszélném veled a próblémát.Hogyha rendel kórházba is akkor még szerencsés vagy én is így oldottam meg.Mivel a magánrendelése marha borsos lett volna be járok hozzá a kórházba és 5000 ftot szoktam fizetni.Neki is jó nekem is.Viszont... Én is tartok attól, hoögy amikor majd nst-re kell menni meg hetetnte lát akkor mindig kell-e fizetnem... Én a helyedbe mivel még csak 30 hetes vagy, vmi piát vinnék neki, persze ha nem az alkalmazottja veszi le rólad a pénzt.De mindenképp beszéld meg vele ezt a problémát.Hidd el kerenek õk eleget, nem hiszem, hogy olyan éhesek lennének.

A helyedbe megbeszélném veled a próblémát.Hogyha rendel kórházba is akkor még szerencsés vagy én is így oldottam meg.Mivel a magánrendelése marha borsos lett volna be járok hozzá a kórházba és 5000 ftot szoktam fizetni.Neki is jó nekem is.Viszont... Én is tartok attól, hoögy amikor majd nst-re kell menni meg hetetnte lát akkor mindig kell-e fizetnem... Én a helyedbe mivel még csak 30 hetes vagy, vmi piát vinnék neki, persze ha nem az alkalmazottja veszi le rólad a pénzt.De mindenképp beszéld meg vele ezt a problémát.Hidd el kerenek õk eleget, nem hiszem, hogy olyan éhesek lennének.
A kérdező hozzászólása: nekem most az is furi volt, hogy említettem, hogy sokat keményedik a hasam-átváltottam béres magnéziumra, most semmi gond nincs.Megvizsgált teljesen zárt a méhszáj-mondjuk nagyon fájt most a vizsgálat..tudja, hogy nincs már munkám és erre mégis behívott 2 hét mulvára kontrollra mondván ellenõrzi a méhszájat.Na de ha semm baj nem volt eddig és teljesen zárt-nem értem , hogy mire jó ez???Így is alig bírom fizetni-nem beszélve a szülésrõl ami szintén sokba kerül, ezt már letisztáztam vel...szval nem tudom, nem akarok összekapni sem vele, mert rá vagyok szorulva ha abban a khban akarok szülni, de ez így nagyon sok lesz nekem..Mikor arról kérdeztem, mi van ha rosszul vagyok, nem azt mondta hívjam nyugodtan, hanem, hogy menjek be a khba és majd hívják.ez is furi volt, hogy 8ezerért úgy gondolom, állhatna a szolgálatomra ha szükségem van rá.vagy rosszul látom???
Abban igazad van, hogy 8ezerért nyugodtan mondhatta volna, hogy hívd nyugodtan, ha baj van. Szerintem ezért van az embernek választott orvosa (és ezért fizet), hogy ha gondban van tudjon kit felhívni. Arra készülj fel, hogy az utolsó hetekben 2 naponta, sõt a legvégén naponta kell menni, és akkor nekem nem csak nst-t csinált, hanem vizsgálta is a méhszájat. Tehát akkor fizetni is kellett mindig. Tehát szerintem az anyagi problémáidat nyugodtan megbeszélheted vele, nem csak te vagy ilyen helyzetben. Ha nem érti meg, akkor jobb még most másik dokit keresni.
A kérdező hozzászólása: de nekem az nst-t nem ott végzik a rendelõben majd, hanem a khban.Tehát nem a dokim rendelésén.Akkor is kel tartsak ettõl??
A kérdező hozzászólása: Jah meg a ctg-t is a khban csinálják....õ a rendelésen csak méhszáj állapot felmérést csinál, meg beutalót ad..esetleg receptet ír fel..
Meglátásom szerint csak biztosra akar menni, hogy ne legyen semmi baj. (Mikor rákérdeztél, hogy ezután mindig így kell-e járnod, azt mondta nem.) Én 31 hetes vagyok, a dokim azt mondta, még 2x menjek a rendelõjébe, utána már a kórházba kell járnom a vizsgálatokra. Szerintem a te dokid is így gondolhatta. Mindenesetre beszélj vele, én mindig elõre tájékozódom, hogy mire számítsak.
A 2. válaszoló vagyok. Nekem is a kórházba kellett járnom nst-re. De ott ideadták az eredményt papíron, és azzal másnap kellett menjek a dokihoz. Akkor õ azt megnézte és meg is vizsgált. Nem biztos, hogy mindenhol így van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, legtisztább ha kerek perec rákérdezek a dolgokra, mégha az kínos is lesz.de az én pénzemrõl van szó és jelen esetben nem mindegy mennyi és miért.

Fűtésnél ami jelen esetben padlófűtés, de nem is ez a lényeg ha a végét járja a keringtető szivattyúm azt miből veszem észre hogy tönkrement? Nem robban tőle fel az egész rendszer ha leáll?

Legjobb válasz: Mivel fütesz? Elkezd kattogni,nyöszörögni a keringetõ. Ha bekapcsolod a rendszert és ráteszed a kezed a keringetõre, ha egy kicsit remeg akkor müködik. Ha gázkazánod van és elromlik a keringetõd,akkor nem robbanhat fel a kazán.

Mivel fütesz? Elkezd kattogni, nyöszörögni a keringetõ. Ha bekapcsolod a rendszert és ráteszed a kezed a keringetõre, ha egy kicsit remeg akkor müködik. Ha gázkazánod van és elromlik a keringetõd, akkor nem robbanhat fel a kazán.
A keringetõn van egy csavar... A közepén... Csavar kiteker és járó állapotában csavarhúzó beledug... Ennyi...
"Csavar kiteker és járó állapotában csavarhúzó beledug..." Kifolyt víz feltakarít... Ennyi... :D
Nyugi, ha nem forgat a szivattyú túlmelegszik a cirkó és letilt mér idõben! Ha a nyomás megemelkedik akkor pedig a biztonsági selepen távozik a némi víz kiséretében. Többszörösen le van biztosítva a rendszer!
A kérdező hozzászólása: Ez a "Csavar kiteker és járó állapotában csavarhúzó beledug..." Kifolyt víz feltakarít... Ennyi... :D Tehát ez mit akar jelenteni, beledugom a csavarhúzót és abból mi derül ki? Egyáltalán mire szolgál az a középcsavar?
A kérdező hozzászólása: Senki sem tudja ?

A 38. hét végén járok. A nyákdogó eltávolodásakor az lehetséges, hogy többször is folyás van? A magzatvíz ha elfolyik akkor mennyiségre mennyit várjak! Ha Fájásaim nincsennek akkor még nem kezdődhet a szülés?

Legjobb válasz: Szia! A nyákdugó nekem olyan volt, mint a vízzel készített vaníliapuding. És igen, folyás kíséri, többször is. Elmehet a nyákdugó akár szülés elõtt 1 héttel is, de nem jellemzõ, inkább 1-2 nappal hamarabb szokott. Ha elmegy a vized, az sokféleképpen lehet. Vagy szivárog, azt észreveszed a vizes bugyidról, vagy egy nagy placcsanással kifolyik belõled, és utána szivárog tovább. Na azt tutira észreveszed. Ha nincs fájásod, attól még elkezdõdhetett a szülés, csak nem érzed, ez így normális. Kisebb-nagyobb jóslófájásaid lehetnek, és ha szabályos idõközönként jelentkezik, akkor már tutira jön a baba :o). A fájások közben keményedik a hasad, ebbõl is tuthatod, hogy itt az idõ. Ha most ment el a nyákdugó, azért tedd be a maradék cuccot a kórházi pakkodba! Szép szülést!

Szia! A nyákdugó nekem olyan volt, mint a vízzel készített vaníliapuding. És igen, folyás kíséri, többször is. Elmehet a nyákdugó akár szülés elõtt 1 héttel is, de nem jellemzõ, inkább 1-2 nappal hamarabb szokott. Ha elmegy a vized, az sokféleképpen lehet. Vagy szivárog, azt észreveszed a vizes bugyidról, vagy egy nagy placcsanással kifolyik belõled, és utána szivárog tovább. Na azt tutira észreveszed. Ha nincs fájásod, attól még elkezdõdhetett a szülés, csak nem érzed, ez így normális. Kisebb-nagyobb jóslófájásaid lehetnek, és ha szabályos idõközönként jelentkezik, akkor már tutira jön a baba :o). A fájások közben keményedik a hasad, ebbõl is tuthatod, hogy itt az idõ. Ha most ment el a nyákdugó, azért tedd be a maradék cuccot a kórházi pakkodba! Szép szülést!
A nyákdugót lehet észre sem veszed, és kicsit ez is más mindenkinél. ÚGy kell elképzelni, mint egy sûrû, összecsomósodott folyás. De utána még lehet van 2 heted a szülésig, nem annyira szülés elõtt jön ki:) A magzatvíz elfolyhat egyszerre, és szivároghat akár 8 órán keresztül is. Nem feltétlen jönnek mindjárt a fájások is, de ha a víz folyik, akkor be kell menni a kórházba, mert a babát jobban éri fertõzés!! Ne félj, mindenki eddig észrevette hogy mikor kell menni :-)) Fájdalommentes szülést kívánok.-)
Szia!Nekem a 36.héten rozsaszínü volt a nyákdugó ami elfolyt.1 hétre rá született meg a kisfiam, a magzatviz ami otthon elfolyt kb.1 liter volt.Sok sikert!!és boldog babázást!

Lehetséges, hogy csak akkor fogok tudni kibékülni a külsőmmel, ha végre egy lány őszintén szeretni fog és jár velem a külsőm ellenére is?

Sziasztok! Eddig még egy lánnyal sem jártam úgy igazából, távkapcsolatom volt már, de végül személyesen sosem találkoztam a lánnyal. De ő olyan lány volt, akinek állítólag nem számít a külső, bár én az ilyenben sosem hitem,, hogy létezik, hiszen még nekem is számít a külső, annak ellenére, hogy képes vagyok átlagos lányokhoz is vonzódni, ha személyiségre jó fejek, szimpik. Olyan szinten nincs önbizalmam, hogy félek kimenni az utcára emberek közé, mert attól tartok, hogy valaki beszól milyen ronda vagyok vagy csak kinevet. Sok lánynál próbálkoztam már személyesen és neten is, nem egy lány mondta, hogy ronda vagyok vagy nevetett ki, mert lemertem őt szólítani. Az ilyen lányok miatt nagyon nincs már semmi önbecsülésem se. Nem is merek már leszólítani lányokat, félek, hogy újra ilyen kegyetlen csajt fogok ki, aki kicsúfol meg kinevet sok ember előtt. Azóta csak neten próbálkozom, itt volt lány, akinek állítíólag kép alapján bejövök, helyesnek tart. Fura mód egész sok van, ahhoz képest, hogy nagyon sok lány rondának nevezett már, de az a bajom, hogy igazából kint az életben egy lány sem tapad rám vagy ad valami egyértelmű jelet. NÉha szemeznek, de ez semmi, lehet csak épp elbambult vagy unatkozott vagy csak kiváncsiságból nézegeti az embereket. Szóval az a baj, hogy a lányok nem olyanok, mint a fiúk. Mi fiúk kifejezzük egyértelműen, ha tetszik egy lány, mondjuk én már vigyázok ezzel, mióta sokszor koppantam, de látom, hogy mi megy fb-n is, ömlengenek a dicsőítő írások a lányok képei alá. Gondolom ezért is van az, hogy míg a fiúk inkább önbizalomhiányosa, addig a lányok egója az egekben, sajnos. Én csak szeretnék végre egy szerethető személyiségű, kedves, aranyos, megértő lányt találni, akivel boldogok lehetnénk, nem értem miért a rossz fiúk meg a menő nagyképű fiúknak jut csak a jóból. Én nem vagyok egy társasági arc, de ez is a külsőm miatti önbizalomhiány miatt alakult ki, tudom, ha sok bókot, dícséretett és szeretet kaptam volna lányoktól a való életben, akkor én is egészségess, normális, társasági arc lennék.

Legjobb válasz: Ha ez megnyugtat, a fiúk is lerondázzák gyakran a lányokat, még akkor is ha nem ronda, csak épp nem modell alkat vagy nincs babaarca. esetleg egyik sem. Vagy kicsi a melle. Szerintem ez teljesen természetes. A másik meg még nagyobb közhely lesz, mindenkinek más tetszik.

Ha ez megnyugtat, a fiúk is lerondázzák gyakran a lányokat, még akkor is ha nem ronda, csak épp nem modell alkat vagy nincs babaarca. esetleg egyik sem. Vagy kicsi a melle. Szerintem ez teljesen természetes. A másik meg még nagyobb közhely lesz, mindenkinek más tetszik.
Kép van rólad?
Hallod egyszer élsz. szedd össze magad.
Az önbecsülésednek nem csak a külsõ adottságaidra kellene alapozódnia. A nem túl szerencsés külsõn is sokat lehet javítani intenzív edzésekkel, ápoltsággal. De az ember értékét nagyban meghatározza az is, hogy mennyire tud küzdeni céljai eléréséért (pl. keményen tanulni, dolgozni), értéket teremteni (pl. munkájának eredményével), kulturáltsága, jelleme, képzettsége...
nem, nem és nem értem miért kell mindent a külsõre fogni.
Rengeteg nõ attól érzi magát jól, ha egy férfitól kap jó visszajelzést, és a férfi elhiteti vele, hogy õ neki a legszebb. Hidd el, hogy ez nem jó. Egy ideig mûködik, de a férfi is rájön, hogy a nõ valójában nem elégedett magával, és nem képes magát elfogadni, sõt szeretni sem a saját külsõjét. Az ilyen nõk mindig panaszkodnak és elégedetlenkednek, míg mellettük a férfi állandóan bizonygatja, hogy " de drágám szép, vagy stb, én imádlak stb", és aztán ebbe a férfiak is belefáradnak ám egy idõ után. Aztán ebbõl indul az egész manipuláció, amibe szintén belefáradnak a férfiak. A férfiak olyan nõt keresnek, akin látják, hogy rendben van magával, és így könnyebben is bókolnak, mert jó a nõ kisugárzása. Ha nem vagy magaddal kibékülve, akkor romlik a kisugárzásod, és nehéz bevonzanod bárkit is....
Jajj bocsi, én azt hittem nõ/lány vagy :D de ugyanez vonatkozik arra, ha férfi/fiú vagy...
Én láttam egyszer egy olyan kepet hogy milyen egy srác rövid hajjal és hogy milyen" páva " frizurával ... Hatalmas a kulonbseg lehet segítene rajtad is :)

Ha nagyon unatkoztok, volna kedvetek leírni, linkelni hogy szerintetek hogyan öltözködik egy huszas évei végén járó irodai alkalmazott feleség és édesanya?

26-30 körüli, egy gyermekes, férjes asszony aki irodai, papírmunkát végez. Elmondom miért érdekel, hamarosan vissza állok a munkába és úgy érzem kislányosan öltözködöm. Nagyon kellemetlen nekem. Nem tudom miket vegyek hogy nőiesebb legyek.

Legjobb válasz: Húha. Ennyire elegánsnak kellene lennem? Én az éjszaka sokat törtem rajta a fejem és eszembe jutott, hogy itt a közelben van egy farmer kereskedés, ahol lehet kapni mindenfélét. Ha még meg van, rég jártam arra. Úgy gondoltam veszek 1 feketét és 1 sötét kéket: http://www.rawrdenim.com/wp-content/uploads/2011/06/WomensJe.. http://www.joesbootshop.com/images/B51252008%20BLK.jpg Van hozzá egy 7 cm-es sarkú szürke átmeneti cipõm és van egy 5 cm-es sarkú fekete. Ez eddig jó? De a legnagyobb gondom a blúz. Fogalmam sincs milyet vegyek. Nincs is nekem. Eddig csak pólókat hordtam, fiús, vagy kislányos nagy mintás egyszerû rövid ujjú pólókat. Beszerzek még egy kosztümöt, valami egyszerût. Dehogy milyen felsõt vegyek a nadrágokhoz azt nem tudom.

A kérdező hozzászólása: Húha. Ennyire elegánsnak kellene lennem? Én az éjszaka sokat törtem rajta a fejem és eszembe jutott, hogy itt a közelben van egy farmer kereskedés, ahol lehet kapni mindenfélét. Ha még meg van, rég jártam arra. Úgy gondoltam veszek 1 feketét és 1 sötét kéket: http://www.rawrdenim.com/wp-content/uploads/2011/06/WomensJe.. http://www.joesbootshop.com/images/B51252008%20BLK.jpg Van hozzá egy 7 cm-es sarkú szürke átmeneti cipõm és van egy 5 cm-es sarkú fekete. Ez eddig jó? De a legnagyobb gondom a blúz. Fogalmam sincs milyet vegyek. Nincs is nekem. Eddig csak pólókat hordtam, fiús, vagy kislányos nagy mintás egyszerû rövid ujjú pólókat. Beszerzek még egy kosztümöt, valami egyszerût. Dehogy milyen felsõt vegyek a nadrágokhoz azt nem tudom.
1-es vagyok. Ne haragudj, de amit belinkeltél két farmernadrág tökéletesen jó a hétköznapokra, arra hogy leszaladj a boltba, vagy a játszótérre, de nem a munkahelyre. És legfõképp nem csinos, és nõies. De ha neked az tetszik, akkor sose leszel csinos és nõies.
hasonló cipõben vagyok mint te, bár én 25 vagyok és nincs gyerekem, de szerintem nem is ez a lényeg. Én is most kezdtem irodába dolgozni. (ez elõtt egy boltba voltam... így igazából oda én se csíptem ki magam.., de most már ki kell) leírom az én véleményem: - nincs baj a hosszú nadrággal, aminek nem kell feltétlenül farmernek lennie, legyen fekete, kék, fehér (személy szerint nekem most nyáron ez a kedvencem) nagyon jól lehet varialni egy csini felsõvel vagy inggel, kiegészítõkkel stb. - vegyél kis ruhákat amik nem rövidek lengék, szerintem azzal sincs gond - szoknyák: szintén jól variálhatók hirtelen ennyi jutott eszembe. elsõ válaszolónak: nem sértésbõl, de amiket belinkeltél szerintem kicsit "öregesek" kivéve az utolsó az nagyon tetszik. mindenkinek más a stílusa, véleménye. neked az jön be a kérdezõnek meg a farmerek.. ennyi :)
megint én, elfelejtettem odaírni, hogy legyen a nadrág inkább csõszárú egy magasabb sarkú cipõvel nagyon csinos és elegáns, valamint a barackvirág színû nadrágot elfelejtettem írni, egy fehér felsõvel szerintem az is nagyon jó, nyárias
megint én :) nézegettem a boneprix-t, én ezeket tudnám elképzelni irodába: http://www.bonprix.hu/termek/hosszu-ujju-bluz-979649/?catego.. http://www.bonprix.hu/termek/bluz-940425/?category=371&type=..
A kérdező hozzászólása: Köszi egyes. Van mit tanulnom. Tényleg nem illik a farmer? Nem gondoltam volna. Köszi mindenkinek.

Ha a második levél végén járok a Belara fogamzásgátlóban, és még van 6 szemem, akkor normális, hogy rózsaszínes vérzésem van?

N?gyógyászatilag kizárt, hogy bármi bajom lenne, ma voltam dokinál, és utána jelentkezett, de ? semmit nem csinált, csak vérképért voltam, meg a ráksz?rés eredményéért. Mondjuk a héten sokat stresszeltem emiatt az eredmény miatt, meg hogy fájt amikor pisiltem, és idegeskedtem, hogy mi lesz... Lehet a stressz miatt? Vagy csak szokja a bogyót a szervezetem? Ez normális még?

Legjobb válasz: http://www.pirulapatika.hu/210169515/betegtajekoztato/belara.. Szerintem ennyi még belefér abba, hogy a gyógyszert megszokja a szervezeted. Három levél után ha a gond továbbra is fennáll érdemes orvoshoz fordulni

http://www.pirulapatika.hu/210169515/betegtajekoztato/belara.. Szerintem ennyi még belefér abba, hogy a gyógyszert megszokja a szervezeted. Három levél után ha a gond továbbra is fennáll érdemes orvoshoz fordulni
Én is Belarát szedtem és szex közben mindig véreztem. Doki azt mondta, hogy ez az egyik legjobban vérzésre hajlamosító gyógyszer. Nekem abba kellett hagynom. Még azt is mondta, (nem az aki felírta, máshoz mentem vissza)senkinek nem írná ezt fel, mert nem túl jó gyógyszer.

Ha egy párkapcsolat már a végét járja?

4 éve vagyunk együtt a barátommal,1 éve élünk együtt,de mindennap egy pokol,tegnap jöttem rá hogy semmit nem érzek iránta,ő minden este későn jön haza,de nem azért mert dolgozik,hanem játszik egy jó haverjával de mindennap,haza jön éjfélkor,és meg sem kérdezi h mizu? hanem egyből beszél vele skypo-n és játszanak,én minden este csinálok munka után is finom,vacsorát,de semmi:S veszekedés van minden este,pénz miatt,mindig a pénzt követeli,hogy az nem elég hogy a lakást,meg a kaját fizetem:S több kel:S és hogy minden hónap 5.-én le teszem a pénzt az asztalra,hogy,mennyit kaptam Tegnap este haza jött.és én inaktiváltam a facebookomat,de egy nagyon kicsit vissza aktiváltam,hogy anyukámnak vissza írjak,pont akkor jött meg,igy nem volt időm rá vissza inaktiválni:S Erre haza jön idegesen már akkor,megnézi a facebookot és meglátott,hogy él az oldalam:S elhordott engem minden kis,,k..ának,mindenek amit csak eltudtok képzelni,mondom neki jó szívem ne haragudj,anyunak írtam vissza de ne írjál vissza annak a ku..vának.oké mondom,holnap reggel le törlöm,Nem most azonnal elkezdi.mondom holnap,mondom filmezzünk és együnk,mert neked csináltam a vacsorát,jó oké eszik és filmezünk dobál mindent az ágyra de idegből. Aztán alvás van de közbe be szólogat,már semmi nem olyan mint volt:S minden az én hibám,de egy kapcsolatban 2 ember a hibás nem?? elhiszem hogy én vagyok 100%-ban a hibás:S este már elis fordult és nem ölelt át,pedig szokott,este éreztem,hogy már semmit nem érzek iránta.Rideg lett számomra:S

Legjobb válasz: Nem is értem, hogy miért vársz mások megerõsítése, ha Te tudod, hogy ebben a kapcsolatban nem vagy boldog, akkor szakíts. Örülj, hogy nem késõbb derültek ki a problémák, amikor már jellemzõen közös gyermek, ingatlan miatt párok jobban függnek egymástól.

Hagyd el, amint tudod. 1. Mi az, hogy nem lehet FB-od, vagy bármi másod. Miért lennél attól k**va? Mit nézegeti egyáltalán a tiédet? 2. Fõzöl, gondoskodsz róla, és lesz**rja. 3. Minden nap késõn jár haza. Ha hazamegy sem veled foglalkozik, hanem a haverjával. 4. Mi az, hogy nem levelezhetsz anyukáddal? Mi az, hogy lek**rvázza az édesanyád? Ezt hogy hagyhatod? 5. Mit csinál a pénzzel, amit leteszel? Oké, hogy lakbér+rezsi+kaja, de mire kell a több? Õ dolgozik? Keres?
Nem is értem, hogy miért vársz mások megerõsítése, ha Te tudod, hogy ebben a kapcsolatban nem vagy boldog, akkor szakíts. Örülj, hogy nem késõbb derültek ki a problémák, amikor már jellemzõen közös gyermek, ingatlan miatt párok jobban függnek egymástól.
Tudod mi a megoldás? Kezdetnek például fejezd be ezt a meghunyászkodó, alázkodó viselkedést, hogy mindent elviselsz neki és még te érzed magad hibásnak, mikor õ a tapló. Aztán dobd ki.
Hagyd el.En szívesen barátkoznék veled.26/f.En nem lennék ilyen veled :)
mi a francért vagy még vele???? dobd ki a p....csábaaaa, és nehogy már te fõzz neki amikor egy taplóóóóóó
Ezen besírtam h miért nagy a melled...... :D
Menekülj!!! Semmibe vesz és teljesen megaláz!
Mondjuk két ekkora fogyatékos pont egymásnak való. Szerintem maradj mégiscsak vele.
Valamire büszke lett?? Jééézusom, ember, te hogy bírsz egy ekkora szemétládát elviselni magad mellett? Folyamatosan megaláz, lábtörlõnek használ, minden lehetséges módon lenéz téged, ébredj már fel!!! Szerintem valami beteges érzelmi függésben lehetsz ettõl az "embertõl", amibõl nagyon de nagyon gyorsan ki kéne másznod, mert nem sok idõt jósolok az elsõ pofonig (amit persze te kapsz majd tõle, és ha eddig még nem volt..) Ha kidobod, úgy fog rimánkodni utánad, mint még soha, ígérni fog fût-fát (hiszen elveszti a nagyszerû lábtörlõjét), de legyen eszed, a saját érdekedben dobd ki ezt az embert az életedbõl!!!
Már bocs, de ez egy f.asz.
A kérdező hozzászólása: Igen dolgozik, és ott van a kollégája, a legjobb barátja, akivel mindennap ugyanaz van, munka után éjfélig játszás, aztán itthon folytatás, igen mindennap fõzök mosok takarítok, anyukámat nem szereti:S meg hogy miért nagy a mellem ez a baja? h látszik kicsit a képen, pedig normális pólóba vagyok, és h minden nõ egy k..va.. mert h szõke hajam van+ nagy mell nem tehetek róla:S de nem ku-vás képet teszek fel, ennyit errõl, hanem normálisan ülök van rajtam egy normális póló... szval érdekes.mindennek elhord..:már szarul esik:( ja és mindenhova együtt megyünk a kollégájával, most hétvégén örültem hogy vasárnap itthon vagyok, mert elmentem az Ikeába, hogy itthonra vegyek csomó dolgok, erre ír a krisztián rá, hogy nincs-e kedvünk át menni játszani, mondom jaj szívem fáradt vagyok, te mehetsz nyugodtan, jolvan akkor basz..odj+ tiszta ideges volt, mint egy óvodás úgy viselkedik, nem tudom, mire de valamire, nagyon büszke lett, és beképzelt
Ez valami világvégi nyomorék, elsõ 5 sorból ezt szûrtem le.
Hagyd el. Rád is vár valaki, akivel boldog leszel.
Hát húzzál onnan a p1csába.
Ideje volt felismerni, hogy ez nem egy normális kapcsolat. Te egyedül ott hibáztál, hogy hagytad idáig fajulni a dolgokat, már az elsõ jeleknél ott kellett volna hagynod. Miért hagyod, hogy uralkodjanak rajtad és megalázzanak?
állj a sarkadra énis ilyen kapcsolatban éltem , hagyd el , mégha nem is végleg de tanítsd meg, nem vagy a kutyája, így nem bánhatnak senkivel sem !
A kérdező hozzászólása: Ma dolgozni sem tudtam be menni, olyan rosszul érzem magam, amiket rám mondott, amilyen szavakkal dobálódzik:S
Én már annál a pontnál kirúgdostam volna a házból (szó szerint!), mikor az édesanyámat lek_rvázta. :D De ha neked ez jó (márpedig ha 1 évig tûrted, akkor jó), sok boldogságot kívánok a párodnak! ;) Mert hát neked nem lesz boldogságod, az biztos...

Más is úgy gondolja, hogy a házasság intézménye fölösleges, ami csak papírmunkával, és huzavonával jár, ha vége van?

Legjobb válasz: Ha lenne egy tuti szuper kedves, okos, ráadásul bomba nõd, akkor te is büszkén elvennéd feleségül, nem?

Ha lenne egy tuti szuper kedves, okos, ráadásul bomba nõd, akkor te is büszkén elvennéd feleségül, nem?
"egy fölösleges [email protected]ág, ami csak papírmunkával, és huzavonával jár, ha vége van" Hát igen, a mai világ nagy értékei és gondjai. Sajnálom, hogy ebben a korban élek.
Abszolút. Ezért sem fogok megházasodni. Geráppááááá...
Akkor felesleges, ha nem tartod meg a párodnak adott szavad és nem gondolod komolyan.
Már megint. Szerelem, felelõsségvállalás, ezeknek semmi de semmi köze a házassághoz. Mióta tart vissza egy férfit a házasság ha menni akar? A legtöbbször a nõk mondják hogy anyagilag nem tudnak kilépni belõle. Ugyanakkor érdekes, hogy a házassági szerzõdést meg eretnekségnek tekintik. 34 ffi
Egyetértek, baromság. 22F
Farmerban is mehetsz házasodni, gyûrû se kell, tök ingyenes. Amúgy nem felesleges, de sajnos sok buta ember van, akik ezzel menekülnek az igazi felelõsség alól, mert tudják, hogy nem képesek megmaradni egy hosszú kapcsolatban.
Szerintem is hülyeség a házasság.Csak értelmetlen pénzkidobás, a válásról már ne is beszéljek. 21/L
Ahogy más is mondta, csak üzlet. A ruhától a szervezõlön át a kajásokig, egy rakat ember ebbõl él. Még jó hogy azt sulykolják hogy mennyire kell. Kondícionálás a javából. 34 ffi
Ja, [email protected]ág, drága is, kvázi értelmetlen is, sok a papírmunka, meg kell hívni rokonokat, ismerõsöket, etetni-itatni kell. Mégis, mindjárt itt az esküvõm, és nagyon várom már! Kell hozzá egy megfelelõ partner, és akkor természetesnek fogod érezni. És szerintem ez egy mód arra, hogy kimutasd mások elõtt, hogy igenis nagyon komolyan gondoljátok, boldogok vagytok együtt, és így is akartok maradni.
Én kitartok a barátom mellett, házasság ide vagy oda, egyáltalán nem emiatt fogok mellette maradni. Én már kicsit elavultnak érzem a házasság intézményét, egy hagyomány, amit csak azért tartanak szép dolognak, mert régi - de javítson ki, aki másképp tudja. A nevemet feleslegesnek tartom megváltoztatni, a pénzemet értelmesebb dolgokra is el tudom költeni. Szóval igen, nagyjából azt gondolom, amit te.
Az én látásmódomban:vannak olyan rendkívüli reklámot kapott, szuperül "eladott" dolgok az életben amik BIZONYOS köröknek extra bevételt jelentenek.Ugye a házzaság is pénzbe kerül.Szinte minden ünnepnél költeni kell az embrnek "mert sikeressen rá lettek IRÁNYÍTVA az emberek. Arra kellene rájönni hogy az emberi oldalon túl nem számít semmi, az érzelmek, a gondolatok a másik emberrõl számítanak csak, nem pedig egy papírfecni vagy nem egy pirosbetûs ünnep a naptárban amivel szinte már kötelezõen kikényszerítenek az embertõl pénzt különbözõ jól megmagyarázott okokból.Sajnos sikeressen.Ezt érzem.
Szerintem nagyon szép és jó dolog, csak az a baj, hogy az emberek nem tartanak ki egymás mellett a rosszban. A másik hogy jön a kalandvágy és mindenki b.szik mindenkivel. Sajnos ezt látom...
Szerintem nem azért felesleges, mert macerás ha vége van, ha tudom hogy együtt maradok valakivel (tegyük fel, hogy tényleg tuti, 100% biztosan tudom hogy együtt maradunk), akkor is feleslegesnek tartom. 21n
Voltam házas, elváltam. Most azt kellene írnom, hogy teljesen igazad van. De! Ha így gondolod, akkor számodra tényleg az és ne házasod addig, míg így gondolod. Lassan egy éve szeretném megkérni egy lány kezét. Nem tervezem, hogy vége lesz.
Ha házasságnak nem az a célja, hogy visszatartson, ha menni akarsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!