Találatok a következő kifejezésre: Ha vasárnap körül (12 db)

Ha vasárnapra nem várom, tesztelhetek holnap vagy nagyon korai?

Legjobb válasz: Én is vasárnapra nem várom. A hõm még fennt, de enyhe mensis érzésem van tegnap óta. Neked milyent tüneteid vannak? Sok sikert, szurkolok!!!

Én is vasárnapra nem várom. A hõm még fennt, de enyhe mensis érzésem van tegnap óta. Neked milyent tüneteid vannak? Sok sikert, szurkolok!!!
sziasztok Lányok :) én is vasárnapra-hétfõre nem várom, de nagyon nem :) csatlakozhatok? :) bár nekem sajnos semmi tünetem nincsen, Nektek? én sajnos teszt mániás vagyok, így volt már olyan hónap, hogy a ciklus 22. napján is teszteltem :) de most a Párom eltiltott tõlük. nem vehetek tesztet hétfõig...izgi lesz :) remélem nem jön meg...nagyon drukkolok Nektek!
Szerintem inkább várd meg minimum a nem várt napját, nehogy csalódás érjen!
13:13-as vagyok. Én is mérem a hõmet és ovutesztet is használok két hónapja + figyelem a nyákot. Minden ok, jókor is vagyunk együtt. Mégsem jön a baba. Nem értem miért. Mások meg egyáltalán nem akarják, és összejön csak úgy...
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nem szabad elkeseredni, biztosan jönni fog a baba.
A kérdező hozzászólása: Lányok! Nem bírtam ki, a párom mindjárt hoz egy tesztet. Az utolsó menses alapján 3 hetesnek kellene lennem, amit már mutathat a teszt. (Utánanéztem a neten!:) ) Aki olvassa szorítson! Köszi: Zsófi
A kérdező hozzászólása: Negatív lett... Már csak a jövõ hónapban van esély babára vagy csak korán teszteltem?
Szerintem ez még túl korai volt. Általában azt mondják, hogy még a legérzékenyebb teszt is csak 2 nappal a nemvárt elõtt válik pozitívvá. Hõmérõzöl reggelente? Abból ki tudsz indulni. Ne keseredj el, még semmi nincs veszve. Puszi: A.
A kérdező hozzászólása: Kedves A!:) Köszönöm a biztatást, jól esik nagyon!:) Szép estét!
Szia! Én hétfõre nem várom, de egyáltalán, így alakul a görbém:http://ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf077b6f.., ami bíztató, még nincs az a barna folyásom ami lenni sszokott, ezért reménykedem. Én hétvégén szeretnék tesztelni. Remélem mindegyikünknek + lesz a teszt! Szívbõl kívánom azoknak is akik babát szeretnének, hogy mielõbb kettõs látásuk legyen, de csak a csíkban:) :) :) további szép estét!
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek ma reggelre megjött, 3 nappal elõbb. Mondjuk nem tudom, mit vártam, mert csak a múlt hónapban hagytam abba a gyógyszert. A fiamnál is úgy volt, hogy egyszer még megjött az többet sem 1 évig.:) Nem sürget semmi, már van egy Tündérem és biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz még egy! Nektek szorítok!
Sajnálom, hogy megjött. Én is ilyen voltam, amikor abbahgytam a gyógyszert januárban. Minden hónappal egyre kevésbé vagyok már lelkes tesztelõ...Mostmár 7 hónapja, hogy nem szedem. A.
Mi másfél éve próbálkozunk, most volt a 3. inszemünk, nekünk is elsõ baba lenne. Második voltam.
Én is vasárnapra nem várom és teszteltem ma, mintha lenne ott egy második csík, 5 perc után jött ki.. de nagyon félek hogy szellemcsík..
A kérdező hozzászólása: Úgy legyen!:)
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam, csak vannak tüneteim és nagyon izgulok. Csak kibírom vasárnapig, igazad van. Köszönöm, szép napot!:)
Én hétfõre nem várom, és holnap tesztelek.. egy próbát megér, hátha. Persze csak ha van sok teszted otthon. Sok sikert! :)
Szia utolsó és kérdezõ! Nekem csak annyi "tünetem" van, hogy menis érzésem van tegnap óta. De ez szokott lenni máskor is már ennyivel a meses elõtt, szóval ez igazából nem is tünet. :( A hõm még fennt van, de egyébként is csak 2 nappal a nemvárt elõtt szokott csökkeni. Egyszóval: semmi tünetem nincs...
Sziasztok! Én hétfõ-keddre nem várom. Teszteljek?
hello :) 9:00 órás vagyok. most olvasgattam angol és magyar fórumokat is, mindenhol azt írják, hogy van, akinek a 8-9.dpo-n már halvány pozitív, de ez ritkaság, és inkább 12-14.dpo-t javasolják, ami ugya már 2 nappal van a nem várt elõtt vagy aznap...de én is tûkön ülök :)
Sziasztok! 8:30-as vagyok. Én hõmérõzök, és ebbõl biztosan tudom már mensi elõtt 2 nappal, hogy meg fog-e jönni. Két nappal elõtte mindig leesik 2 tizedet a hõm, aztán 1 nappal elõtte újabb 3 tizedet. Így elõre tudom, hogy megjön, nem kell feleslegesen teszteket vásárolnom és izgulnom. Nekem ez bejött. Bár még nem lettem babás, de elõrejelzõnek ezt használom.
A kérdező hozzászólása: De jó, hogy ennyien írtatok!:) Tudunk szorítani egymásnak!:) Feszül a mellem, ami mensi elõtt nem szokott, hányingerem is van, meg a hasam alja is fájdogál. Igazából ez az elsõ hónapunk és már van egy 2 éves fiúnk! Õ nagyon hamar megfogant, remélem a tesóra sem kell sokat várni. Nektek elsõ baba? Vannak tünetek? Régóta próbálkoztok?
Szia! Nekünk elsõ baba lenne, ha jönne. 5 hónapja próbálkozunk, már nagyon várjuk. Semmi tünet egyelõre, csak mesis érzés, de ez rendes menses elõtt is minidg van. Remélem, azért sikerült. Kicsit aggaszt mondjuk, hogy nincs tünetem.
szia, 9:00 órás vagyok. nekünk is elsõ baba lenne, már jöhetne :) 3 hónapja próbálkozunk, mindig jókor vagyunk együtt (mérem a hõm + ovu teszt), de eddig még semmi...remélem most mindannyiunknak összejön
A kérdező hozzászólása: A! Elsõ baba lenne?
Ezt a kérdést így ahogy van én is feltehettem volna.
Nekem dec. 2-án volt pé-m, tegnap és ma is teszteltem, halványan pozitiv lett. (14-15. nap pé után) Ugyanezek a tüneteim vannak mint neked, hasam puffadt, fõleg alul, állandóan pisilnem kell. Ma véreztem egy picit délelõtt, de azért remélem hihetek annak a halvány csikocskának. Szerintem pé. után 14. napon már tesztelhetsz reggeli vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 1. válaszoló: Hajrá! Drukk neked! 2.válaszoló: Gratulálok!!! Sok boldogságot Remélem akkor én is pozitívat fogok tesztelni. :)
A kérdező hozzászólása: Húh! Köszi! :) :) Akkor vasárnap vagy hétfõn tesztelek, de lehet hogy 24-én, és így lesz (remélem) mit a fa alá tenni! :)
Kívánom, hogy ez legyen eddigi életed legszebb karácsonya :) "google a barátunk"

Ha vasárnap éjfél körül voltam a barátommal vagy lehet volt már hétfő 1 óra is. Ma veszek be tablettát akkor még hat ugye?

Védekeztünk csak kiszakadt a gumi de azt mondta nem volt még semmi. De biztos ami biztos

Legjobb válasz: Még hat... de jobb lett volna hamarabb

Még hat... de jobb lett volna hamarabb
szerintem nem hat mert a 2. tabletta már nem esik bele az idõbe. csak az elsõ.
szia!én az elõzõ válaszoló vok.ha most veszed be akkor a közösülés óta eltelt 61 órája rá 12-16órára kell a másikat bevenni akkor az már 73-76 óra és túlesett a 72 órán.
szia ne izgulj simán belefér még a 80 óra is!sajna tapasztalat mert izgultam érte egy ciklust h ne legyen baj és nem lett
lehet azért mert amúgysem lettél volna terhes ha nem veszed be

Járt már igy valaki! 4 -nap van még a nem vártig, igaz vasárnap csináltam 1-tesztet én ugy látom h halvány pozitiv de csak akkor látom ha a fény fellé forditom vagy nagyon korán teszteltem?

Legjobb válasz: Nagyon korai! Én nem értem, miért kell nemvárt elõtt tesztelni. Ha meg megjön, akkor óriási a csalódás... Sajnos nagyon gyakori a biokémiai terhesség. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ez a szitu, mert óriási eséllyel egészséges terhességed van, de tök felesleges a menstruáció kimaradása elõtt tesztelni, vizslatni a tesztet, forgatni, aztán ha nem a kívánt eredményt látod, elszomorodsz. Légy türelmes, hidd el, megéri egy egyértelmû pozitívat látni!

Nagyon korai! Én nem értem, miért kell nemvárt elõtt tesztelni. Ha meg megjön, akkor óriási a csalódás... Sajnos nagyon gyakori a biokémiai terhesség. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ez a szitu, mert óriási eséllyel egészséges terhességed van, de tök felesleges a menstruáció kimaradása elõtt tesztelni, vizslatni a tesztet, forgatni, aztán ha nem a kívánt eredményt látod, elszomorodsz. Légy türelmes, hidd el, megéri egy egyértelmû pozitívat látni!
Van képed róla?Hát ha hamarabb volt peteérésed akkor szerintem lehetséges.
Szerintem csak szellem vagy száradási csíkot láthatsz rajt. A pozitív teszt második csíkja is rózsaszín, a száradási csík fehér vagy szürke. Milyen teszt? Mikor voltatok együtt? Mikor volt ovud? Ovutól számítva legkorábban 14. napon lehet esetleg halvány csík a teszten, de abból még vetélés is simán lehet. Nincs értelme ilyen korán tesztelni.
igen, én ugyanígy jártam, már 4 nappal elõtte látszott nagyon halványan a csík, aztán napról-napra erõsödött
Akarjátok ezt a babát? Mert ha az ember nagyon akarja akkor hajlamos 2 csíkot látni bármely tesztben. Ha pedig nagyon nem akarja és retteg a 2 csíktól akkor is hajlamos 2 csíkot látni. Egy igazi pozitív teszten kérdés nélkül is tudja az ember, hogy 2 csíkos, nincsenek kételyei. Az igazság majd csak akkor derül ki ha 3-4 nap múlva újra tesztelsz, vagy ha 4. nap megjön a mensid.
Egyik gyerekemmel 6 nappal elõtte erõs pozitívat teszteltem. EZ attól függ, mikor fogant a baba. Mondjuk én már émelyegtem akkor és ismertem pontosan az érzést, ami csak terhesen van nekem...

Mit tehetek ha a szomszédom korán reggel traktorozik, zajol az udvarán vasárnap is?

Pedig jelzem városban lakunk. F?tési szezonban pedig a fóliaháza füstje mind ide jön, mert mi egy kis dombon lakunk. Se ablakot nyitni nem lehet se kimenni egy kicsit a teraszra, vagy míg kiérek az udvaron mindenem füst szagú lesz. Utálom, hogy soha nem tudok egy jót aludni.

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy 22-tõl 06-ig számít csendháborításnak, ha valaki zajong de konkrétan a helyi önkormányzatnál lehet érdeklõdni, hogy szabályozzák e a dolgot külön határozatban?

Úgy tudom, hogy 22-tõl 06-ig számít csendháborításnak, ha valaki zajong de konkrétan a helyi önkormányzatnál lehet érdeklõdni, hogy szabályozzák e a dolgot külön határozatban?
Semmit.Költözz tanyára, vagy panelba ott majd más fog zavarni.Nem tilthatod meg hogy a munkáját végezze , nem irodista , hogy hétvégén láblógasson , hanem ha dolog van el kell végezni!És azt sem tilthatod meg, hogy termelje a zöldségeket a fóliában.Mint ahogy a rengeteg fa és széntüzelésû kályhásnak se tilthatja meg senki a füstölést télen.
Semmit! A saját területén úgy traktorozik ahogy akar.

Ovu teszt is kimutatja hogy baba van? Vasárnap nem kéne meg jőnnie. Ha tesztelek még korai?

Legjobb válasz: Szia! Álíítólag az ovuteszt pozitív marad,ha sikerült a baba. Neked poz? Drukkolok és majd írj!

Szia! Álíítólag az ovuteszt pozitív marad, ha sikerült a baba. Neked poz? Drukkolok és majd írj!
probálkozz egy terhességi tesztel pénteken, érzel vmit, görcsölés , émelygés?
A kérdező hozzászólása: 3 éve.akkor bizti nem jõtt õssze?
Nem szabad így felfogni. Mióta próbálkoztok? Mi már több, mint 2 éve és csak most sierült. De még szívhangunk nincsen.
A kérdező hozzászólása: ok kõszi.majd legkõzelebb.vagy soha
Sajnos nem :(
A kérdező hozzászólása: most csináltam ovu tesztet egy csik volt csak.akkor nm vagyok terhes?
Ha ovutesztre gondolsz az nem korai mert az a peteéréstõl kezdve pozitívat jelez, ha terhesség van. Nem 100%, de legtöbbször. A terhességiteszttel viszont legalább hétfõig várni kell, mert az csak akkor mutatná ki .
Szia! Szerintem várj még vele legalább vasárnapig. Tudom, hogy nehéz, de én is várok, és addig is megpróbálok mással foglalkozni, nem mindig azon túráztatni az agyam, hogy vajon most sikerült e...
A kérdező hozzászólása: de még nem lenne korai a teszt?
A kérdező hozzászólása: gõrcsõlést már pé kezdetek ota érzek.néha megborzongok a szegoktol.
lesz :)
22 óráig van pénztár.

Ez a mozgásterv :-hétfő: 15km görkori -kedd: 20 km bicigli -szerda: 15 km görkori -csütörtök 1 óra jazz-balett -péntek: - - szombat vagy kori vagy bicigli (kedvtől függ -vasárnap:- Elég-e a fogyáshoz, izmosodáshoz, ha nem mit csináljak?

12 éves vagyok, lány, 158cm 45 kg, nem nasizom, csak citromos vizet iszom..elég rossz genetikával rendelkezem mindenki 80-120 kg a családban , szívbetegek,cukorbetegek,vesebetegek,magas vérnyomásúak. Ezt szeretném elkerülni a mozgással és úgy gondolom ha most bevezetem és egy kicsit szenvedek érte később gyerekjáték lesz.

Legjobb válasz: Szerintem hirtelen sok lesz. 1-2.Hónapban legyen csak H-Sze-P Edzés 3-6.Hónapig mondjuk: H-K-Cs-P 6 hónap után mehet heti 5 edzés

Szerintem hirtelen sok lesz. 1-2.Hónapban legyen csak H-Sze-P Edzés 3-6.Hónapig mondjuk: H-K-Cs-P 6 hónap után mehet heti 5 edzés
A kérdező hozzászólása: 5 évig RSG-ztem most 3 éve jazz-balettozom, de jövõre nem tudom milyen sportot válasszak, nem tudsz segíteni?
Miért váltogatod ilyen "gyakran" a sportokat? Szerintem maradhatsz a mostaniaknál, csak növelned kéne az intenzitást
A kérdező hozzászólása: a jazz-balett másik városban van (oda járok suliba)és nem tudok addig bennt maradni Egerben.:/

Ha hétvégén szombat és vasárnap is pihenőnapom, de nem ébredek fel csak dél körül, akkor is kell a 2, 5-3g fehérje/tskg-t bevinni szálkásításnál?

mert ha a fél napot átalszom alvás közben nem hiszem hogy túl nagy izommunkát végzek :D

Legjobb válasz: Az nem számít, hogy alszol-e vagy sem. A válasz: Igen, akkor is kell.

Az nem számít, hogy alszol-e vagy sem. A válasz: Igen, akkor is kell.
Mindig kell elég tápanyag, mert a szervezet akkor is mûködik, amikor alszol.

Sokkot kapnál, ha még ilyenkor vasárnap este fél9-kor is kapirgálna a felső szomszéd, mert felújít?

Már több hete csinálja, de én már megfeszülök az idegt?l. Nem tudom mit tud még kapirgálni a lakáson, de még sehogy sem áll vele. Kapirgál, söpröget, neszel egész nap, munka után jön, estig meg sem áll, de én már nagyon kész vagyok t?le. Mint egy régész, olyan precízen mindent kivés, kisöpör. Még csupa beton minden, így évek múlva lesz kész. :(

Legjobb válasz: Nem figyelnék oda és talàn akkor nem kapnék sokkot. pl. tennék fel zenét, vagy hangosabbra venném a tv-t.

Nem figyelnék oda és talàn akkor nem kapnék sokkot. pl. tennék fel zenét, vagy hangosabbra venném a tv-t.
A kérdező hozzászólása: Én ebben a lakásban már tönkre mentem idegileg. Ma is estére már a gyomrom kész volt az idegeskedéstõl.
A kapirgálást még elviselném, de ha hét végén délután fúrnak, attól idegbeteg vagyok.
A kérdező hozzászólása: De miért ilyen antiszociálisak az emberek? Az ilyen menjen tanyára, ahol se szomszéd, se semmi, ott senkit sem zavarnának az ilyenek.
A felettem lévõ lakó, van hogy reggeltõl estig magassarkúban flangál fel alá.Hajnal 4 kor mos... stb....
A kérdező hozzászólása: Persze van házirend, már nem is csinálhatná, vasárnap ha jól emlékszem 8-12-ig lehet felújítás miatt zajongani. De hát ez kit érdekel a mai világban. De ez a folyamatos neszelés, szöszölés, meg néha leejt valamit és ugye nincs semmi a betonon, még hangosabb így minden.
Maikor panelban laktam, sokszor még késõbb is hangos volt valaki. Meg kell tanulni elviselni. Egy idõ után már nem nagyon törõdtem vele.
a mienk fur valamit a falba mar egy honapja.... minden este 8-tol akar 11-ig is. en mar orulnek a soprogetesnek...
Két dolog: ma már nincs csendháborítás, este 22:00-tól, helyette a magán tulajdonhoz való jog van. Ami annyit jelet röviden, hogy te a saját tulajdonodat szeretnéd rendeltetésszerûen használni. Pl. a lakást, otthonod pihenésre. Ha ebben korlátoznak engedély nélkül, akkor szabálysértési eljárást von maga után. A másik dolog: ha felújítok akkor illene a lakóközösséget értesíteni a közös képviselõn keresztül a munkálatokról. Vélelmezem itt emeletes házról beszélünk. Ebben benne kell lenni, hogy mely napon mettõl meddig tartanak a munkálatok. Ellenkezõ esetben mint elõbb, szabálysértés lehet a vége. Kivétel az amikor közvetlen kárelhárítás folyik amikor még ha nyugalmat megzavaró zajjal is de a kárt, a további kárlehetõséget el kell hárítani. De ezt is normális keretek között kell elvégezni.
A kérdező hozzászólása: Kisgyerekünk van, fél 8-tól altatás van mindennap. Meg egyébként sem szoktunk mellette hangosan hallgatni a tv-t sem. Ha meg alszik, akkor meg már azért nem zajongunk.
Az ilyen menjen tanyára, ahol se szomszéd, se semmi, ott senki sem zavarná az ilyeneket. Ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!