Találatok a következő kifejezésre: Ha van vérzésem a (178 db)

nem ! Nem ciki ez természetes! van aki nem is vérzik! Van aki szûzhártya nélkül születik!
Igen fog vérezni de egyén függõ, hogy neked mennyire...nem kell tõle tartani..mond meg a barátodnak, hogy mielõtt betenné neked elõtte kb 20 percig izgasson fel.., hogy kellõen ellazulj...és akkor elvileg nem fog annyira fájni..és nem lesz véres neki mert gumit kell használni :P jah és tuti nem fog ott hagyni:) ) --- F/17
Elsõ alkalommal nem árt óvszerrel védekezni (a továbbiakban sem, de feltételezem, hogy elsõre nem fogamzásgátlóval indít az ember) szóval a fiú farka nem lesz véres. Másfelõl pedig nyilván olyan kapcsolatban veszítsd el a szüzességed, ahol NEM CIKI a biológia.
Jájj, miért nem nézel vissza, mielõtt felteszed a 823. ilyen kérdést... 1. Igen, lehetséges vérzés, de nem fog ömleni belõled 2. Egy nagyon pici fájdalommal járhat a dolog, de kellõen felizgult állapot és figyelmes partner hamar átlendít a fájdalmon 3. Remélhetõleg tudja a leendõ partner, hogy szûz vagy, akkor meg miért lenne ciki? 4. Az "otthagyást" nem is kommentálom, mert nevetséges
Általában van vérzés, de kevés. Fájdalom teljesen egyénfüggö. Miért hagyna ott a fiu ezért? Inkább arra gondsoljatok, hogy -ha nem akartok gyereket - a fiu huzzon kotont! (Te fel vagy készülve?)
Nekem az elsõ nem fájt, nem is véreztem. Aztán másodjára (egy másik fiúval) kb. fél évre rá együtt voltam, az már fájt és véreztem is. Érdekes.. De amúgy a másodiknál is hamar elmúlt a fájdalom és elég jó volt :)
Nagyjából négy csepp vér az egész, nem sok. Igen, fáj. Nem, nem ciki, természetes. Ha cikinek érzed, nem jó pasival készülsz elveszíteni.
Én sem véreztem.Nem is fájt.
nekem fájt de nem volt vészes és nem véreztem

Ez minek a jele? Másfél hónapja kb, hetente vagy másfél hetente megjön, közte vagy 1-4 nap szünet van, vérzés és folyás mentesen, ha épp nincs vérzés akkor barnás folyás van, ami nem volt idáig sose.

Dokinál még nem voltam, pedig a héten is el akartam menni kérni akartam időpontot, de megjött megint a vérzésem. És előzőleg is így jártam h akkor kértem és mikor ott volt a nap hogy megyek, megjött. Csináltatnom kellene rákszűrést is, de ahhoz ugye az lenne jó ha nem véreznék. Másik dolog ami zavar hogy egész héten fel voltam, vagyok fújódva, nem eszek, alig eszek puffasztó kajákat. Nem vagyok elhízva, a hasamon kicsi fölösleg van. Úgy nézek ki mintha terhes lennék. Hetente 2x edzek.

Legjobb válasz: Sokmindennek lehet a tünete, ezt doki tudná megmondani. Az, hogy ilyen össze-vissza, ráadásul elég sûrûn jön meg, szerintem elég nyomós ok arra, hogy vérzéssel is felkeresd az orvost. Ráadásul ha túl sokáig vérzel, vérszegénység is felléphet. Szóval inkább menj el orvoshoz így is, mielõtt még nagyon nem viccesre fordul a helyzet.

Sokmindennek lehet a tünete, ezt doki tudná megmondani. Az, hogy ilyen össze-vissza, ráadásul elég sûrûn jön meg, szerintem elég nyomós ok arra, hogy vérzéssel is felkeresd az orvost. Ráadásul ha túl sokáig vérzel, vérszegénység is felléphet. Szóval inkább menj el orvoshoz így is, mielõtt még nagyon nem viccesre fordul a helyzet.
A kérdező hozzászólása: elmentem, nem talált semmit, rendben találta a méhemet és a petefészkeimet. Viszont írt fel norcolut tablettát amit 2 hétig kell szednem és ahogy elmúlik a vérzésem el kell mennem rákszûrésre. ha beszedtem ezt, akkor utána lesz egy ahogy mondta egy jó erõs vérzésem és az ha elmúlik onnan ha megint újra kezdõdnek a panaszaim akkor menjek el újra. A felfújódásra pedig belgyógyászatot ajánlott ahova a napokba el is megyek.

A szülés utáni 6 hetes vizsgálatra akkor is vissza kell menni ha még mindig van vérzésem?

Legjobb válasz: Igen, sõt, ilyen esetben még fontosabb, hogy megvizsgáljanak. 6 hetes korra már el szokott múlni a vérzés általában. Nem árt, ha a doki vet rád egy pillantást, hogy minden rendben van-e. A vérzés miatt ne legyél zavarban. A nõgyógyász sok mindent látott már, pláne, ha nála szültél...

Igen, sõt, ilyen esetben még fontosabb, hogy megvizsgáljanak. 6 hetes korra már el szokott múlni a vérzés általában. Nem árt, ha a doki vet rád egy pillantást, hogy minden rendben van-e. A vérzés miatt ne legyél zavarban. A nõgyógyász sok mindent látott már, pláne, ha nála szültél...
ha csak maszatol, akkor igen. énhalasztottam 1 hetet. nem szentírás a 6 hét, de lebeszélheted elõre a dokiddal, h ne érjen meglepi. (hátha nem is dolgozik épp akkor)
Persze, menj csak nyugodtan. Mondjuk én sem pontban 6 hét után mentem, mert csak 8 héttel késõbb volt idõm, meg olyan, aki el tudott vinni (nincs autónk), mert nagyon messze van a kórház és még nem mertem annyit gyalogolni (a busz se jár fel olyan messze).
Nekem azt mondta a doki, hogy 6 hétig tarthat a vérzés normálisan. Én elmennék, ha még nem is múlt el a biztonság kedvéért. Én már csak ilyen vagyok, szeretek tutira menni.

Meddig tart a pecsételő vérzés? És ha ettől van vérzésed, akkor lehet használni terhességi tesztet?

Legjobb válasz: Van, amikor egy-két nap alatt magától is elmúlik és van, amikor csak orvosi vizsgálat után, gyógyszeres kezelés múlasztja el. Menj nõgyógyászhoz és kiderül, hogy mi okozza.

Van, amikor egy-két nap alatt magától is elmúlik és van, amikor csak orvosi vizsgálat után, gyógyszeres kezelés múlasztja el. Menj nõgyógyászhoz és kiderül, hogy mi okozza.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi válaszod.Ma is végeztem 1 tesztet és negatív lett.

Ha menszesz naptárat vezetek akkor a pecsételődő vérzést is be kell jelölni vagy nem? ( a pecsélödő vérzés a menszesz végén van)

Legjobb válasz: A menzesz naptárban szokás a vérzés erõsségét is jelölni. Tehát igen, azt is kell jelölni, csak jelezni kell, hogy az már csak pecsételés.

A menzesz naptárban szokás a vérzés erõsségét is jelölni. Tehát igen, azt is kell jelölni, csak jelezni kell, hogy az már csak pecsételés.
Ha a vérzés utolsó napjaiban tapasztalsz enyhe vérzést, az nem pecsételõ vérzés ;) (Az még a menstruációd, csak gyengébb a vérzés erõssége. Pecsételõ vérzésnek a ciklus egyéb napjain jelentkezõ vérzést szokták hívni ;) ) Egyébként, ahogy ez elsõ válaszoló írta: jelölni szokták a vérzés erõsségét. Így az utolsó napokat is jelölheted, és ki tudod emelni, hogy ott már gyenge a vérzés :)

Ha nincs vérzésem, barnásom. Egyáltalán nincs semmi ilyenem az jó ugye? Nem érzek semmi rosszat nagyon jól érzem magam. Eszek, iszik, alszok . Ezért agaszt, hogy remélem minden rendben van a babával

Legjobb válasz: szia, Ne aggódj, minden okés! Az jelentene valamit ha lenne vérzés, vagy barnázás.. Nekem sincs se hányinger se rosszullét. Az elsõ babóval sem volt. Õ mát 16 hós.

szia, Ne aggódj, minden okés! Az jelentene valamit ha lenne vérzés, vagy barnázás.. Nekem sincs se hányinger se rosszullét. Az elsõ babóval sem volt. Õ mát 16 hós.
Ne aggódj! Nekem sincs tünetem, és minden rendben van. Inkább örülj neki, hogy nem vagy rosszul.
Gondolom voltál orvosnál és õ is megnyugtatott... Nekem legalábbis sokat jelentett, hogy kb. hat hetesen elmentem hozzá és mindent rendben talált. Volt szívhang, megfelelõ helyen tapadt meg stb.
Szia, hányadik héten vagy? Természetesen, ha nincs vérzés, barnázás az nagyon-nagyon jó. Én azon aggódtam, hogy semmi émelygés, aztán pár napja barnázás jött, jól meg is ijedtem, de szerencsére elmúlt. Le is kopogom valahol. Aztán most a 6. héten kezdõdik a hányinger is, de még ígysem vészes. Nem mindenki van rosszul a terhesség elején. Örülj neki, de azért ne erõltesd meg magad! Pihenj is. :o) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugszom egy kicsit.egyébként 15-hetes vagyok.köszönöm a válaszokat puszi és boldog karácsonyt nektek

Rettenetesen erős vérzésem van. Ez a menszeszem 2. napja. Ha megemelek valamit, - nem vicc - szó szerint érzem, hogy kibuggyan a vér. Egy tampont képes vagyok egy óra alatt megtölteni. Ez normális?

Ilyen még sose fogdult el?.

Legjobb válasz: Nekem is ilyen vérzésem vol, úgy 5-6 napig mindig, 11 éves korom óta. Ezért lettem állítólag vérszegény és vashiányos. A fogamzásgátló jó megoldás ilyenkor, csökkenti a vérzés erejét és idejét is. mindenképp konzultálj nõgyógyásszal, nehogy baj legyen.-)

Nekem is ilyen vérzésem vol, úgy 5-6 napig mindig, 11 éves korom óta. Ezért lettem állítólag vérszegény és vashiányos. A fogamzásgátló jó megoldás ilyenkor, csökkenti a vérzés erejét és idejét is. mindenképp konzultálj nõgyógyásszal, nehogy baj legyen.-)
Elõfordulhat, persze, ilyenkor általában rövidebb a menzesz. Egyébként menzesz közben sok nõ vetél el úgy, hogy nem is tudott a terességrõl, ez is egyfajta természetes tisztulás. Azért ha több napig ilyen marad, nem árt orvossal beszélni, nehogy túl nagy legyen a érveszteség.
Egy kérsdés:Hány éves vagy, és hány é ve menstruálsz?(Ez inkább 2 volt...).Mert ha még az "elején" vagy, akkor lehet még, hogy nem állt be rendesen a hormonháztartásod (nekem is így volt néhány évig, most 19 vagyok és már normális) de ha idõsebb vagy, akkor lehet, hogy csak simán ilyen típus vagy.Barátnõmek is iszonyat erõs vérzése van, õ ilyen típus.

Ha van közti vérzésem a fogamzásgátló tabletta szedése alatt, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Valószi´nü,hogy azért van közti vérzésed,mert a gyógyszered valamilyen oknál fogva nem szívódott fel. Fordulj orvoshoz,mert van eséjed ateherbe esésre.

Valószi´nü, hogy azért van közti vérzésed, mert a gyógyszered valamilyen oknál fogva nem szívódott fel. Fordulj orvoshoz, mert van eséjed ateherbe esésre.
Szia! Nem tudom mit szedsz (én Meliane-t), de nekem amikor ezt felírta a doki, külön kihangsúlyozta, hogy AZ A NORMÁLIS, HOGY 2 ADAG (LEVÉL) KÖZÖTT ÚN. MEGVONÁSOS VÉRZÉS JELENTKEZIK. 21 db tabletta van egy levélen, tehát az utolsó szem bevétele és a következõ levél elkezdése között egy hetet ki kell hagyni, mivel így jön ki a 28 napos ciklus. Ez azért is jó, mert ha esetleg (úgy mint nekem is) valakinek rendszertelen a mensese, a tablettával napra pontosan be lehet állítani, és nem éri az embert kellemetlen meglepetés.
Szia! Valószínû, hogy a gyógyszer hormontartalma nem megfelelõ számodra. Szólj az orvosodnak és másik gyogyót fog felírni. És így a teherbeesésednek igen nagy a százaléka!

Ha nincs görcs, barnázás, vérzés a kismamánál, akkor a babával minden rendben van ugye? A méh változásából adódó pici fájások vannak.2szer éreztük a picit, de azóta nem! 17 hetesek vagyunk Aggódó kispapa!

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódjatok! A méh növekedéséhez kapcsolódó érzések a terhesség velejárói, ha nincs görcs és/vagy vérzés akkor nincs semmi gond. Az elején a mozgásokat sem lehet biztosan minden nap érzékelni. Ha kismama jön, megy napközben és nem igazán figyel rá akkor a pici mozgásokat nem biztos, hogy mindig észreveszi.

Szia! Ne aggódjatok! A méh növekedéséhez kapcsolódó érzések a terhesség velejárói, ha nincs görcs és/vagy vérzés akkor nincs semmi gond. Az elején a mozgásokat sem lehet biztosan minden nap érzékelni. Ha kismama jön, megy napközben és nem igazán figyel rá akkor a pici mozgásokat nem biztos, hogy mindig észreveszi.

Lehetek terhes hogy ha van egy kis élink píros vérzésem? Ha igen akkor mennyi ideig tarthat a vérzés? M

Legjobb válasz: Szerintem inkább a barnás-rózsaszínes menszit mondják gyanúsnak a várandósság szempontjából, de ha úgy érzed, hogy babás lehetsz, csinálj egy tesztet, ha elmúlt ez a menszi.

Szerintem inkább a barnás-rózsaszínes menszit mondják gyanúsnak a várandósság szempontjából, de ha úgy érzed, hogy babás lehetsz, csinálj egy tesztet, ha elmúlt ez a menszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!