Találatok a következő kifejezésre: Ha van vérzésem (218 db)

nem ! Nem ciki ez természetes! van aki nem is vérzik! Van aki szûzhártya nélkül születik!
Igen fog vérezni de egyén függõ, hogy neked mennyire...nem kell tõle tartani..mond meg a barátodnak, hogy mielõtt betenné neked elõtte kb 20 percig izgasson fel.., hogy kellõen ellazulj...és akkor elvileg nem fog annyira fájni..és nem lesz véres neki mert gumit kell használni :P jah és tuti nem fog ott hagyni:) ) --- F/17
Elsõ alkalommal nem árt óvszerrel védekezni (a továbbiakban sem, de feltételezem, hogy elsõre nem fogamzásgátlóval indít az ember) szóval a fiú farka nem lesz véres. Másfelõl pedig nyilván olyan kapcsolatban veszítsd el a szüzességed, ahol NEM CIKI a biológia.
Jájj, miért nem nézel vissza, mielõtt felteszed a 823. ilyen kérdést... 1. Igen, lehetséges vérzés, de nem fog ömleni belõled 2. Egy nagyon pici fájdalommal járhat a dolog, de kellõen felizgult állapot és figyelmes partner hamar átlendít a fájdalmon 3. Remélhetõleg tudja a leendõ partner, hogy szûz vagy, akkor meg miért lenne ciki? 4. Az "otthagyást" nem is kommentálom, mert nevetséges
Általában van vérzés, de kevés. Fájdalom teljesen egyénfüggö. Miért hagyna ott a fiu ezért? Inkább arra gondsoljatok, hogy -ha nem akartok gyereket - a fiu huzzon kotont! (Te fel vagy készülve?)
Nekem az elsõ nem fájt, nem is véreztem. Aztán másodjára (egy másik fiúval) kb. fél évre rá együtt voltam, az már fájt és véreztem is. Érdekes.. De amúgy a másodiknál is hamar elmúlt a fájdalom és elég jó volt :)
Nagyjából négy csepp vér az egész, nem sok. Igen, fáj. Nem, nem ciki, természetes. Ha cikinek érzed, nem jó pasival készülsz elveszíteni.
Én sem véreztem.Nem is fájt.
nekem fájt de nem volt vészes és nem véreztem

Nagyon Sos. Ovukor ha van vérzés, az hány napig tart? Mennyi szokott lenni norm. Esetben?

Legjobb válasz: Ovu alatt az ovulációra gondolsz? Mert az ovuláció kb. 10-11 nappal a menzesz elõtt van és olyankor nincs vérzés...

Ovu alatt az ovulációra gondolsz? Mert az ovuláció kb. 10-11 nappal a menzesz elõtt van és olyankor nincs vérzés...
A kérdező hozzászólása: Vannak nõk, akiknél a peteéréskor pecsételõjük van. Nekem eddig nem volt, most azonban van. Erre gondoltam.

Szüzesség elvesztése után, ha van vérzés, elég betenni egy tisztasági betétet? Nem ázik át?

Legjobb válasz: egyáltalán nem fogsz annyira vérezni, épp h egy pár apró pecsét lesz maximum. :) tisztasági bõven elég!

egyáltalán nem fogsz annyira vérezni, épp h egy pár apró pecsét lesz maximum. :) tisztasági bõven elég!
Nem fogsz nagyon vérezni, én például egyáltalán nem véreztem (vagy csak nem vettem észre), de baromira fájt. Szerintem egy tisztasági betét is elég, de lehet, hogy be se kell raknod semmit, hiszen ez nem olyan, mint a menstruáció, hogy folyamatosan vérzel.
mi azt honnan tudjuk, hogy mennyire fogsz vérezni?? hát tegyél be egészségügyit, és nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Elsõnek: nem is az volt a kérdésem, hogy mennyire fogok vérezni, hanem, hogy elég-e a tisztasági betét, úgy más tapasztalatai alapján...
Persze elég! nem vérzel annyira bàr kinél hogy. de a betét az pont jo nem fog àtàzni.
Engem sajnos nem küldtek el!
Én kétszer is voltam kórházban vérzés miatt, az 5. és a 7.héten, de nem kaptam utrogestant. Feküdnöm kellett és no-spat szedtem napi 3-t a 13.hétig. Semmi "plusz" vizsgálatra nem kellett mennem késõbb, csak a szokásosakra. Én is sokat kérdezõsködtem arról, hogy lehet-e a babának valamilyen baja a vérzés miatt, de sajnos nálam nem tudták biztosra megmondani hogy mitõl volt a vérzés. Valószínûleg a méhlepény kezdett el leválni és attól véreztem. Szerintem rendellenességet nem okoz, a legrosszabb esetben vetéléshez vezethet, de erre természetesen nem kell gondolni! A szülinapomon lettem pont 13 hetes terhes, mondtam is a páromnak hogy ennél szebb szülinapi ajándékom még nem volt:-) 32h km
A kérdező hozzászólása: miért sajnos?
én kaptam Utrogestant, de nem küldtek késõbb vérvételre a gyógyszertõl szépen elmúlt a vérzés, és rendben maradt a terhesség

Ez minek a jele? Másfél hónapja kb, hetente vagy másfél hetente megjön, közte vagy 1-4 nap szünet van, vérzés és folyás mentesen, ha épp nincs vérzés akkor barnás folyás van, ami nem volt idáig sose.

Dokinál még nem voltam, pedig a héten is el akartam menni kérni akartam időpontot, de megjött megint a vérzésem. És előzőleg is így jártam h akkor kértem és mikor ott volt a nap hogy megyek, megjött. Csináltatnom kellene rákszűrést is, de ahhoz ugye az lenne jó ha nem véreznék. Másik dolog ami zavar hogy egész héten fel voltam, vagyok fújódva, nem eszek, alig eszek puffasztó kajákat. Nem vagyok elhízva, a hasamon kicsi fölösleg van. Úgy nézek ki mintha terhes lennék. Hetente 2x edzek.

Legjobb válasz: Sokmindennek lehet a tünete, ezt doki tudná megmondani. Az, hogy ilyen össze-vissza, ráadásul elég sûrûn jön meg, szerintem elég nyomós ok arra, hogy vérzéssel is felkeresd az orvost. Ráadásul ha túl sokáig vérzel, vérszegénység is felléphet. Szóval inkább menj el orvoshoz így is, mielõtt még nagyon nem viccesre fordul a helyzet.

Sokmindennek lehet a tünete, ezt doki tudná megmondani. Az, hogy ilyen össze-vissza, ráadásul elég sûrûn jön meg, szerintem elég nyomós ok arra, hogy vérzéssel is felkeresd az orvost. Ráadásul ha túl sokáig vérzel, vérszegénység is felléphet. Szóval inkább menj el orvoshoz így is, mielõtt még nagyon nem viccesre fordul a helyzet.
A kérdező hozzászólása: elmentem, nem talált semmit, rendben találta a méhemet és a petefészkeimet. Viszont írt fel norcolut tablettát amit 2 hétig kell szednem és ahogy elmúlik a vérzésem el kell mennem rákszûrésre. ha beszedtem ezt, akkor utána lesz egy ahogy mondta egy jó erõs vérzésem és az ha elmúlik onnan ha megint újra kezdõdnek a panaszaim akkor menjek el újra. A felfújódásra pedig belgyógyászatot ajánlott ahova a napokba el is megyek.

A szülés utáni 6 hetes vizsgálatra akkor is vissza kell menni ha még mindig van vérzésem?

Legjobb válasz: Igen, sõt, ilyen esetben még fontosabb, hogy megvizsgáljanak. 6 hetes korra már el szokott múlni a vérzés általában. Nem árt, ha a doki vet rád egy pillantást, hogy minden rendben van-e. A vérzés miatt ne legyél zavarban. A nõgyógyász sok mindent látott már, pláne, ha nála szültél...

Igen, sõt, ilyen esetben még fontosabb, hogy megvizsgáljanak. 6 hetes korra már el szokott múlni a vérzés általában. Nem árt, ha a doki vet rád egy pillantást, hogy minden rendben van-e. A vérzés miatt ne legyél zavarban. A nõgyógyász sok mindent látott már, pláne, ha nála szültél...
ha csak maszatol, akkor igen. énhalasztottam 1 hetet. nem szentírás a 6 hét, de lebeszélheted elõre a dokiddal, h ne érjen meglepi. (hátha nem is dolgozik épp akkor)
Persze, menj csak nyugodtan. Mondjuk én sem pontban 6 hét után mentem, mert csak 8 héttel késõbb volt idõm, meg olyan, aki el tudott vinni (nincs autónk), mert nagyon messze van a kórház és még nem mertem annyit gyalogolni (a busz se jár fel olyan messze).
Nekem azt mondta a doki, hogy 6 hétig tarthat a vérzés normálisan. Én elmennék, ha még nem is múlt el a biztonság kedvéért. Én már csak ilyen vagyok, szeretek tutira menni.

Meddig tart a pecsételő vérzés? És ha ettől van vérzésed, akkor lehet használni terhességi tesztet?

Legjobb válasz: Van, amikor egy-két nap alatt magától is elmúlik és van, amikor csak orvosi vizsgálat után, gyógyszeres kezelés múlasztja el. Menj nõgyógyászhoz és kiderül, hogy mi okozza.

Van, amikor egy-két nap alatt magától is elmúlik és van, amikor csak orvosi vizsgálat után, gyógyszeres kezelés múlasztja el. Menj nõgyógyászhoz és kiderül, hogy mi okozza.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi válaszod.Ma is végeztem 1 tesztet és negatív lett.

Szerintetek normális ha gyógyszer mellett 2 napig van vérzésem és akkor is nagyon sok?

Lindynette 20-at szedek és kedden kell majd elkezdenem a 3. levelet,de amikor a 7 napos szünethez érek akkor már a második napon megjön és csak 2 napig tart és akkor meg annyi van,hogy naponta elfogy 1 doboz 16 db-os szuper tampon!A 3.naptól kezdve meg semmi sincs!Amikor nem szedtem a tabit akkor meg 4-5 napig volt meg és közepes volt a mennyisége viszont 3 napig nagyon görcsöltem amit a tabletta elmulasztott! A gyógyszerrel megvagyok elégedve,de nem tudom most mi legyen ezek után!Szerintetek ez elmúlhat még és lehet rendes mennyiség? a vérzésem vagy más gyógyszere kell majd váltanom valószín?leg?

Legjobb válasz: Ez nem menstruáció,ami tabi mellett van,hanem megvonásos vérzés.Soha nem lesz olyan mennyiségû és annyira fájdalmas sem,mint a rendes menstruáció.Amit leírtál teljesen normális,nincs baj a tablettával ebben a szempontból és ha megfigyeled ezekután mindig ugyanazon a napon fog megjönni és ugyanannyi ideig tart majd.

Ez nem menstruáció, ami tabi mellett van, hanem megvonásos vérzés.Soha nem lesz olyan mennyiségû és annyira fájdalmas sem, mint a rendes menstruáció.Amit leírtál teljesen normális, nincs baj a tablettával ebben a szempontból és ha megfigyeled ezekután mindig ugyanazon a napon fog megjönni és ugyanannyi ideig tart majd.
Szerintem meg olvasd el a betegtájékozatót. Egy nagyon gyakori mellékhatás hogy lerövidül a menzesz ideje. És normális mennyiségû vérzésed van csak kevesebb idõ alatt kell kijönnie. Ennyi. Tényleg senkinek nem jut eszébe elvolasni azt a darab papírt vagy én vagyok ilyen hülye hogy az én tájékozatómon szinte az összes válasz ott van amit kérdeznek itt, és másokén nem?
Azért azt ne mondjátok már, hogy egy nap alatt 16 db super tampon normális.... Ha a harmadik levél után is ez lesz, szerintem menj vissza az orvosodhoz. Majd õ megmondja, hogy normális-e vagy sem. Ha normális, akkor legalább megnyugszol.

Lehetek terhes hogy ha van egy kis élink píros vérzésem? Ha igen akkor mennyi ideig tarthat a vérzés? M

Legjobb válasz: Szerintem inkább a barnás-rózsaszínes menszit mondják gyanúsnak a várandósság szempontjából, de ha úgy érzed, hogy babás lehetsz, csinálj egy tesztet, ha elmúlt ez a menszi.

Szerintem inkább a barnás-rózsaszínes menszit mondják gyanúsnak a várandósság szempontjából, de ha úgy érzed, hogy babás lehetsz, csinálj egy tesztet, ha elmúlt ez a menszi.

Ha van közti vérzésem a fogamzásgátló tabletta szedése alatt, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Valószi´nü,hogy azért van közti vérzésed,mert a gyógyszered valamilyen oknál fogva nem szívódott fel. Fordulj orvoshoz,mert van eséjed ateherbe esésre.

Valószi´nü, hogy azért van közti vérzésed, mert a gyógyszered valamilyen oknál fogva nem szívódott fel. Fordulj orvoshoz, mert van eséjed ateherbe esésre.
Szia! Nem tudom mit szedsz (én Meliane-t), de nekem amikor ezt felírta a doki, külön kihangsúlyozta, hogy AZ A NORMÁLIS, HOGY 2 ADAG (LEVÉL) KÖZÖTT ÚN. MEGVONÁSOS VÉRZÉS JELENTKEZIK. 21 db tabletta van egy levélen, tehát az utolsó szem bevétele és a következõ levél elkezdése között egy hetet ki kell hagyni, mivel így jön ki a 28 napos ciklus. Ez azért is jó, mert ha esetleg (úgy mint nekem is) valakinek rendszertelen a mensese, a tablettával napra pontosan be lehet állítani, és nem éri az embert kellemetlen meglepetés.
Szia! Valószínû, hogy a gyógyszer hormontartalma nem megfelelõ számodra. Szólj az orvosodnak és másik gyogyót fog felírni. És így a teherbeesésednek igen nagy a százaléka!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!