Találatok a következő kifejezésre: Ha van utánna (115 db)

Szerintem fel kéne újítani az önindítót egy autóvillamossági szerelõvel. 8-10 000ft
A kérdező hozzászólása: Okés köszi és akkor az lehet a probléma igaz?? én is arra tippeltem!!
Szét kell szedni az önindítót elsõ körben és kiderül minden.
A kérdező hozzászólása: oké és onnan hogy tudom meg hogy szar vagy nem?? :)
Szerintem csak a bendix halódik, érdemes elsõkörben csak azt kicserélni. Nem egy nagy összeg...
Majd a autóvillamossági megmondja. Bár a bendix-el tuti gond van!
Amikor nem indul, ütögesd meg valamilyen hosszabb fémdarabbal, ha indul akkor a mágneskapcsoló lesz.
A kérdező hozzászólása: Köcce!
Egy nem tudományos pontosságú, de szemléletes magyarázat: Az anyag atomokból áll, az ataomokban elektronok keringenek. Az elektronok a keringési sebességüknek megfelelõ frekvenciájú fényt (fotonokat) bocsátanak ki. Ezek a fotonok a gravitációs térben felfelé haladva veszítenek az energiájukból, vagyis a frekvenciájuk csökken. Ezért a fenti megfigyelõ úgy érzékeli, hogy a lenti atomokban az elektronok lassabban keringenek, mint kellene, és mivel minden atomokból áll, ezért lent minden lassabb, vagyis lassabban telik az idõ.
Lehet hogy szemléletes, csak éppen semmi köze a valósághoz: Az atomban nem keringenek az elektronok, csak a Bohr féle atommodellben. Akár kering - akár nem, nem bocsáthat ki sebességarányos energiájú fotont. Ha így lenne, folyamatosan csökkenne az energiája, ennek két következménye lenne: 1. Nem diszkrét fotont bocsátana ki, hanem folytonos spektrumot. 2. Az elektron az atommagba zuhanna. Mindkettõ ellentmond mind a józan észnek, mint a tapasztalatainknak.
Nyilván elkerülhetetlen volt, hogy egy okostojás kioktasson a középiskolás fizikából, hogy bemutassa, mennyire okos. Magam is írtam, hogy a leírás nem pontos, arra való, hogy egy laikusnak is legyen valami képe a dolog magyarázatáról. És még arra is jó, hogy nagyságrendi becslést adjon az idõdilatáció mértékére. Egyébként meg tanuld meg: Semmilyen elmélet nem magyarázza pontosan a valóságot. Minden elmélet csak egy modell. Ezek közül a Bohr féle modell is egy, és valamilyen szinten jó leírást ad. Más modellek meg még jobbat. De bármelyiket is választod, mindegyik csak egy modell.
Megáll az idõ, ha rád talál az ajkam lángolón, A végtelenben járunk álmodón, Minden más elmúló, Csak ez az emlék el nem száll.
A kérdező hozzászólása: Köcce Egy tudományos mukához kellett.
A párod bõre valószínûleg nagyon érzékeny.
És nincs kellõ képen le fertõtlenítve.
Érzékeny a bõre és begyulladnak a tüszõk. Inkább csak vágja rövidre, akkor nem lesz ilyen gondja.
NEHOGY HOZZÁJUK NYÚLJATOK!!! HA PISZKÁLJÁTOK AKKOR (AKÁR) ÖRÖKRE MEG LÁTSZÓDHAT A NYOMA!!! MAGYARÁZAT: A borotva felsérti a felsõ bõrszövetet, és ettõl kipirosodik, ha úgy tetszik kipattogzik. Képrõl jobban meg lehetne állapítani, de nyilván nem kérek :D ---VAGY: Van még egy változat, mégpedig az, hogy a borotva, amit használt azt már valaki elõtte használta (esetleg fertõzött a borotva) MEGOLDÁS: Használjon habot, vagy testápolót, vagy vegyen másfajta borotvát. ---VAGY: Ha egyik sem segít akkor hagyja abba azon a területen a szõrtelenítést, hacsak nem akar mindig ilyen kiütéseket. Ui: borotválás után 3 nappal el kéne múlnia a kiütésnek, ha nem, akkor irány a bõrgyógyász!
Vigyáz te is elkaphatod. Ne menj hozzá közel, rendkívül veszélyes. Teherbe is eshetsz tõle.
Nem megijeszteni akarlak, de lehet a HPV virus egyik alfaja, alapvetõleg herpesz. Én lány vagyok, egyik partnertõl énis elkaptam, párat leégettettem bõrgyógyásszal, de ujak jöttek ki. Meg kellene bõrgyogyáznak mutatni, ha az, ir fel ecsetelõt. Rá is guglizhatsz, ott vannak képek, ha ugyan olyan, nem is kérdés. A HPV olyan, mint a pattanás, csak nem lehet kinyomni õket. Van, hogy maguktol elmulnak, van hogy nem. Alapvetoen az immunrendszertol fugg, ha gyengebb, surubben kijonnek a pöttyök. Sajna a borotvalas csak ront a helyzeten, addig csak nyirjatok, amig fel nem szivodik mind. Hámsérüléssel terjed tovabb, tehat a borotvatol csak tobb lesz. Ha nem HPV akkor veletlen sem akartalak megijeszteni! Ha az, nyugodtan kerdezz priviben, szivesen megosztom a tapasztalataimat, enis megijedtem az elejen, de nem olyan veszes, mint a neten irjak, tudni kell kezelni.Remelem tudtam segiteni.
Csinálj egy tesztet. Vannak akik véreznek még az elsõ hónapban.
Sajnos nem valószínû. De ha tesztelsz biztos lehetsz a dolgodban.:)
ahh nem hiszem hogy terhes vagy de ha megnyugtat tesztelj!
Ha a vérzés mennyisége és minõsége eltér a megszokottól, akkor van remény.

Az biztonságos jelszónak számít, ha egy értelmes szó, de nincs rajta ékezet, és még szám is van utánna?

Tudom, hogy szótárazással az értelmes szavakat ki lehet sz?rni, de például van egy szó: Munkahelymorál65 És ezt írom be a jelszónak: Munkahelymoral65 Akkor ez ugye nem egy értelmes szó, tehát ne lehet ki szótárazni, vagy igen?

Legjobb válasz: Ékezettel jobb, de biztosnak kell lenni abban, hogy a karakter-kódolás nem fog gondot okozni másik gépen. A szótár-alapú jelszótörõk tudnak amúgy olyat, hogy az ékezeteket kiveszik a szótári szavakból, meg a kis-nagybetû variálásokat is.

Ékezettel jobb, de biztosnak kell lenni abban, hogy a karakter-kódolás nem fog gondot okozni másik gépen. A szótár-alapú jelszótörõk tudnak amúgy olyat, hogy az ékezeteket kiveszik a szótári szavakból, meg a kis-nagybetû variálásokat is.
A legjobb, ha teszel elé és mögé is egy csomó számot, pl. 46457656729857. Ezt nem valószínû, hogy feltörik.
A kérdező hozzászólása: Akkor például a: 656leyankmuoraml656 jó jelszó??
Egyik sem biztonságos. Feltörhetetlen jelszó egyrészt nincsen, tehát a "biztonságos" jelzõ igencsak relatív ebben a témában. Nem internetes gépen (Ha a kétéves húgodtól akarod csak védeni a fényképeidet, akkora "b" szókõz a legkevésbé (mert az a legnagyobb, és arra tenyerel rá elõször, majd a "b", de a "B" már egész tûrhetõ. Máshol azért már komolyabban kell gondolkodni. Fontos, hogy a jelszó számodra valamiért jól megjegyezhetõ legyen, de mások számára értelmetlen és megfejthetetlen, lejegyezhetetlen legyen. Mondjuk vegyél egy könyv és film címének (vagy közmondás)szavainak elsõ betûjét, tegyél bele nagybetûket, írás, mûveleti jeleket, számokat, stb. Az is fontos, hogy hogyan bánsz a jelszóval. Egy jelszót csak egy helyen alkalmazz. Én mellõzném azt, hogy programra bízzam a jelszavaimat, inkább papírra, amit eldugok.

Van egy golf 1.1.6d autóm. Rendszeresen reggel nem indul. Ha betolom utánna már indul. Izzító gyertyát cseréltettem már. Mit nézessek meg rajta?

Legjobb válasz: Nem fogyott ki mostanában a gázolaj? Mert akkor levegõs lesz az üzemanyagrendszer,és légteleníteni kell. Az szokott ilyesmi gondokat okozni.

Nem fogyott ki mostanában a gázolaj? Mert akkor levegõs lesz az üzemanyagrendszer, és légteleníteni kell. Az szokott ilyesmi gondokat okozni.
Adagolót kell légteleníteni!
A kérdező hozzászólása: az a gond hogy az adagoló visszaengedi az üzemanyagot.tegyek be elé egy szelepet?és ha nem ez akkor hol engedheti vissza a gázolajat?
A kérdező hozzászólása: a légtelenítést hogy csináljam?
Lehet elugrott a vezérmûszij az adagolon, és roszkor spriccel, nézd nézesd meg hogy jelen van e.
Nekem is ez volt. Az akksim szart be, 3napja cseréltem akksit. Vettem bele 72eset és azóta nagyon jó.
Méress kompressziót
nekunk is volt hasonlo az csak kozelre mentunk az autoval es az aksi nem toltott ujra egy uj aksi megoldta a gondot

Autóm (Citroen ax) nem indult el. Akkumulátor lemerült! Kivettem akksit de annak oldalán fehér foltok vannak. Ha feltöltöm utánna még egy darabig eltudok járni azzal az akkumulátorral?

Legjobb válasz: Vegyél egy új akksit! Ezzel már csak a szenvedés lesz és gondolom nem akarsz ott "ragadni" valahol azért mert a rossz akku miatt nem indul.

Vegyél egy új akksit! Ezzel már csak a szenvedés lesz és gondolom nem akarsz ott "ragadni" valahol azért mert a rossz akku miatt nem indul.
elvileg ha fehér foltok vannak rajta, akkor valahol szivárog belõlle a sav.

Ha van hitelem de a számlámon nem látszik és nem vallom be a másik bank utánna tud nézni valahol hogy valóban nincs e hitelem?

Legjobb válasz: Nekem sem néztek utána soha. A bankszámlámon nem látszott,nem kérdezték,megkaptam a hitelt és ennyi.

Nekem sem néztek utána soha. A bankszámlámon nem látszott, nem kérdezték, megkaptam a hitelt és ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!