Találatok a következő kifejezésre: Ha van telo amit (102 db)

Ha van egy telo amit találtam, de nem adtam le, milyen következményei lehetnek, ha a rendőrség beméri a telót? Egyáltalán azt honnan tudhatom, hogy aki elhagyta bejelentette-e?

Legjobb válasz: Hát az élg meredek, hogy valaki elveszíti a telefonját, és rendõrségi feljelentést tesz. A telefon is csak egy tárgy, ugyanúgy kell vigyázni rá, mint egyébb értékeinkre, ha valaki elveszíti, az az õ baja. (a lopás az más tészta) A kártyáját letiltja a szolgáltatónál, kap újat, csak inkább az adatok elvesztése ami fájó ilyenkor (tapasztalat sajnos) Szerintem felejtsd el a rendõrséget, jobb õket kihagyni az ilyesmibõl. Hívj fel egy számot a mobilból, ami gyaníthatóan családtag ("anyu") és mond hogy megtaláltad a hülyegyereke telefonját, jöjjön érte, ha kell. Ha engem hívtak volna amikor elveszett az enyém, esküszöm odaadtam volna a telefont, csak az adataimat kapjam vissza.

Hát az élg meredek, hogy valaki elveszíti a telefonját, és rendõrségi feljelentést tesz. A telefon is csak egy tárgy, ugyanúgy kell vigyázni rá, mint egyébb értékeinkre, ha valaki elveszíti, az az õ baja. (a lopás az más tészta) A kártyáját letiltja a szolgáltatónál, kap újat, csak inkább az adatok elvesztése ami fájó ilyenkor (tapasztalat sajnos) Szerintem felejtsd el a rendõrséget, jobb õket kihagyni az ilyesmibõl. Hívj fel egy számot a mobilból, ami gyaníthatóan családtag ("anyu") és mond hogy megtaláltad a hülyegyereke telefonját, jöjjön érte, ha kell. Ha engem hívtak volna amikor elveszett az enyém, esküszöm odaadtam volna a telefont, csak az adataimat kapjam vissza.
Biztos nyitva marad valami alkalmazás ami leszivja.
mamám telójával is ez volt, ugyanúgy xperia p volt. neki elõször nagyon hamar lemerült, egyszer csak meg nem kapcsot be.(mondjuk az is közrejátszhatott hogy azelõtt fél évvel beleesett a vécébe a telefon). sok minden lehet igazából a probléma oka. nem tudni

Van egy SGH E250 -es készülékem megvan hozzá a progi amivel átehet róla tenni cuccokat (Samsung PC studio) akkor jó volt mostanába meg nem érzékeli a telót ami világít ha beledugom. A baj frissítettem is mitől van ez?

Legjobb válasz: Telepítsd újra a PC Studiot és állítsd be a telefonba,hogy csatlakozzon Samsung PC Studio-hoz! Lehetséges,hogy neked a Háttértár van kiválasztva! Nekem is ez volt a gondom a Samsung J700-as telómmal! Átállítottam és azóta rögtön felismeri a PC studio

Telepítsd újra a PC Studiot és állítsd be a telefonba, hogy csatlakozzon Samsung PC Studio-hoz! Lehetséges, hogy neked a Háttértár van kiválasztva! Nekem is ez volt a gondom a Samsung J700-as telómmal! Átállítottam és azóta rögtön felismeri a PC studio


Telón is jelentkezzen be a google fiókba és legyen net a telón is.

Kezdő vagyok kérdeznék talán nagy butaságot. Ha samsung omniám van (gts 7530) és irtó nehezen tanulom akkor el kell dobnom a telot vagy vannak programok amivel szem. Szabhatnám, . Alig találok vmi okosságot ehhez a telohoz. Sza. Vettem?

Legjobb válasz: magyarul nem tudod használni? keress olyat akinek nem okoz ez problémát és kérd meg hogy segítsen, ez a legegyszerûbb megoldás ha megmutatják és gyakorlod kicsit, nem lesz vele ilyen gond (én is tanítottam meg már 2 embert használni a telefonját, 2 rokont)

magyarul nem tudod használni? keress olyat akinek nem okoz ez problémát és kérd meg hogy segítsen, ez a legegyszerûbb megoldás ha megmutatják és gyakorlod kicsit, nem lesz vele ilyen gond (én is tanítottam meg már 2 embert használni a telefonját, 2 rokont)
hát én úgy mondanám, hogy a windows mobile már eléggé lejárt, bonyolult is kissé, de fõleg a programok megszerzése is gondot okozhat, alig lehet már találni rá. anélkül meg elég bonyolultnak érzõdik, pedig inkább túl semmittudónak lehet mondani.
Elõzõnek: Jó lenne már ha végre nem keverné össze senki a Windows Mobile-t és a Windows Phone-t, mivel baromira nem ugyanaz a két rendszer! A WM valóban kissé bonyolult volt, de a WP kimondottan átlátható felülettel rendelkezik! Nem, nem kell eldobni. Miért kéne? Ha neked valami nem tetszik akkor azt rögtön eldobod? Mindenesetre a WP felületét nem lehet cserélni az Androiddal vagy akár a WM-mel szemben. Van bármi konkrét dolog, amit nem tudsz megoldani a telefonodon? mert abban tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Valoban nem tudom használni.Vettem nagy képernyõs telót mert visz.idõs vaksi ;-)vagyok, és még a telefonkönyvem sem tudom úgy megjeleniteni hogy nagy számokat lássak, azaz keresek 1 vkit a listámon és nem tudom felnagyitani ..nem tudok telobeszélgetést felvenni pedig irto nagy szükségem van rá pont azért mert nem mindíg tudok besz közben jegyzetelni pont azért mert nincs idõm szemüveg cserélgetésre..tehát tudok vmi módon beszt felvenni ez fontos a munkámhoz..köszönöm ha vki segít, nincs pénzem másik telora..ezt akarom megtanulni!!
b95, de itt most egy Samsung Omniáról volt szó, ami nem WP-s, ezért mondtam, hogy régi, így a programok nagy része már nehezen beszerezhetõ. WP-rõl egy rossz szót sem szóltam, szeretem is.
Viszont a Samsung GT-S7530, ami a kérdésben szerepel, az nem más, mint a Samsung Omnia M, ami egy Windows Phone 7.x-et futtató telefon! http://www.gsmarena.com/samsung_omnia_m_s7530-4750.php http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/s7530-omn..
Az Omnia márkanév a Samsungnál a WM 6.x ÉS a WP 7.x készülékeket jelenti.
jah, így már igaz, a sima omnia az i900. leesett. akkor viszont nem mondtam semmit. :)
olvass el róla egy könyvet v nézz wicca s oldalakat tele a net csak a gugli kell hozzá
A kérdező hozzászólása: Oksi kössz :)

Az internet csak akkor müködik a telomon ha van fiwi, de tegnap kaptam 150mb. - ingyen internetet, és nem tudok netezni. Mit kell beállitanom? Am a telom Samsung galaxy 3

Legjobb válasz: a vezeték nélküli hálózatok beállításaiban engedélyezned kell a mobilnet kapcsolatot de biztos kaptál?? Mer ha nem akkor nagy számlát fog csinálni.

a vezeték nélküli hálózatok beállításaiban engedélyezned kell a mobilnet kapcsolatot de biztos kaptál?? Mer ha nem akkor nagy számlát fog csinálni.

Lesz egy domios (t-mobiles) számom és a barátommal benne leszünk egy ilyen családbarát kedvezménybe ami után havi 950et kell fizetni, ezzel a kedvezménnyel csak akkor tudok beszélni ha van legalább 30 ft a telómon? Most melyik az igaz (lent)?

mert a barátom azt mondta h kell legalább annyinak lenni de a barátn?m aki meg benne van már egy ilyenbe azt mondta h neki volt már teljesen 0 az egyenlege és akkor is ment

Legjobb válasz: Ha nincs semmi a telódon akkor is tudtok beszélni.Az a lényeg,hogy az egyik fél elõfizetõs kell legyen.

Ha nincs semmi a telódon akkor is tudtok beszélni.Az a lényeg, hogy az egyik fél elõfizetõs kell legyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

A perodikus rendszer ugye a nehez elemeken amik meg lehetnek tele van szoval ha van egy fejlettebb civilizacio kint valahol a vilagurbe akkor ugymond ok is csak ezekbol az anyagokbol tudnak epetkezni?

Legjobb válasz: Nem tudom, feltûnt-e, de ezek az elemek nem stabilak. Ha nekik elég, hogy, 0.0000001 mp-ig létezik - akkor talán építkezni is tudnak belõle. Amúgy ha az elemeken kívül a vegyületekkel is foglalkozol: ezekbõl gyakorlatilag végtelen sok van, amit még nem ismerünk.

Nem tudom, feltûnt-e, de ezek az elemek nem stabilak. Ha nekik elég, hogy, 0.0000001 mp-ig létezik - akkor talán építkezni is tudnak belõle. Amúgy ha az elemeken kívül a vegyületekkel is foglalkozol: ezekbõl gyakorlatilag végtelen sok van, amit még nem ismerünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!