Találatok a következő kifejezésre: Ha van tejem akkor is igyak (3 db)

Ha van elég tejem akkor is igyak szoptatós teát?

Melyik a legjobb? Sokról hallom hogy hasfájást okoz a babánál.

Legjobb válasz: Szia. szerintem nem kell.Van amikor,pl.nekem a szoptatós tea nem segít,söt a babánál hasfa´jást vált ki.

Szia. szerintem nem kell.Van amikor, pl.nekem a szoptatós tea nem segít, söt a babánál hasfa´jást vált ki.
Szia! Idd a Hipp Natal-t az bio tea és nem fog tõle fájni a hasa a babának. Neked meg folyadékpótlásnak sem utolsó. Kellemes citromos íze van.
Ha van elég tejed, ne szopis teát igyál, hanem máshogy pótold a folyadékot! A szopis teát akkor használd, ha úgy érzed, csökken a tejmennyiséged. Ha akkor is iszod, amikor nem kell, akkor hozzászokik a szervezeted és nem fog használni, amikor kellene.
Dehogy, akkor nem kell, mert kidurran a melled! Nagyon sok tejet csinál, és csak begyullad. Ha a babának elég, akkor nem kell semmi. A szopis teát akkor kell inni, amikor fokozni akarod a tejtermelést, mert valamiért nem elég. Ha erre szükség van, akkor a Humana pl. nagyon jó.
Szia .Én ittam , mert nagyon szeretem az ilyen gyógyteák ízét.Se hasfájást, se cicikidurranást nem okozott nálunk.Pedig 2 évig szoptattam.

Annak is van esélye, akinek világ életében kis melle volt? Ha megszületik a baba, így is rendesen tud termelődni tej?

Én 12 hetes vagyok és sosem voltam "bögyös maca", most meg azon izgulok, hogy tudom-e majd szoptatni a picit?! Nagyon szeretném! N?ttek a cickóim már, de még nem túl sokat.... El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Tévhit, hogy a mell mérete számít a tejtermelésnél! Kisfiús mellekkel is lehet rendesen szoptatni és a tejcsárda-méretû nem biztos, hogy úszni fog a tejben! Én sem vagyok bögyös, de már 7 hónapja sikeresen szoptatom a 2. gyerekem! Csak akard, tényleg!

Tévhit, hogy a mell mérete számít a tejtermelésnél! Kisfiús mellekkel is lehet rendesen szoptatni és a tejcsárda-méretû nem biztos, hogy úszni fog a tejben! Én sem vagyok bögyös, de már 7 hónapja sikeresen szoptatom a 2. gyerekem! Csak akard, tényleg!
szia! nekem pici cicim volt az elsõ lányommal.2 évig szoptattam mellette 1 évig adtam is a tejet.egyáltalán nem függ a mell méretétõl.másik kislányom viszont már nem sikerült szoptatni sokáig.
Szia! Az elsõ gyermekem fiú, és õt nem nagyon tudtam szoptatni, de a másodikat (kislány) 2 évig, sõt még fejtem is le tejet és eladtam. Ja egész kicsi cicivel. Azért rendesen megnõtt, de szoptatás után visszavette eredeti méretét (méretét?...) Na mindegy, lényeg az, hogy nem függ a mérettõl. Ne izgulj, mert az árt a babának. Én a második gyerek születése elõtt elhatároztam, hogy mindenképpen szoptatni fogom, mert sajnos az elsõ nagyon allergiás lett mindenre, és tudtam, hogy csak szoptatással elõzhetem ezt meg. Tehát a kislányom megszületett és már a szülõágyon 1 órát szoptattam!!! Azután 10 hónapos koráig csak anyatejet kapott, végül 2 éves korában választottam el. Ha nem teszem szerintem még a mai napig szopna (most lesz 7 éves). Sok boldogságot kívánok a babához!!!:-)

Az miért van ha elkezd szopnizni a babám akkor orrán száján mindenhol csak folyik a tejem! Jut neki igy is elég? Vagy ez nem baj?

Legjobb válasz: ajaj, az nem jó! vagy nem jól szív a kicsid vagy hatalmas nyomással megy tejcsi. Próbáld meg a tejcsi elejét kiszívni, utána rátenni a picit, hátha...

ajaj, az nem jó! vagy nem jól szív a kicsid vagy hatalmas nyomással megy tejcsi. Próbáld meg a tejcsi elejét kiszívni, utána rátenni a picit, hátha...
a szoptatásnál nem csak a mennyiségre, minõségre is vigyázni kell. Ha túl sok jön, vagy nagy nyomással , az l a babádnak se jó, mert aközben hogy szopizik , õ ügyesen tud lélegezni...de ha már az orrából meg a száján is jön a tejcsi!? Mondom, próbáld meg az elejét leszívni, mert a közepefelé már kisebb nyomással jön kifelé a tejcsike! (az elejét meg elrakhatod mélyhütõbe, jó lesz késõbb!/
Az elõzõ tanácsok mellé még annyit, hogy szoptasd hátradõlve úgy, hogy õ rajtad feküdjön, így a gravitáció lassítja egy kicsit a tej áramlását. Idõvel jobb lesz, a tejleadás is gyengül és õ is erõsebb lesz. Ha átvészelitek ezt az idõszakot, könnyebb lesz sokkal utána.
Ez hülyeség, hogy nem kell kiszívni az orrából a tejet!!! Ha nem teszed, nem kap rendesen levegõt és nem fog tudni rendesen szopizni és megundorodik a cicitõl! És zavarja is a babát, ha tele van az orra trutyival!
Szia! Eleinte nekem is így volt. Nagyon megijedtem mikor folyt az orrából tej, gyorsan kiszívtam neki orrszívóval aztán mondták itt, hogy nem kell aggódni ez normális mert összeköttetésben van az orra a szájával és nem kell neki kiszívni. Ez azért van mert szerencsére jó sok tejed van és gyorsan jön a melledbõl. Szoptatás elõtt fejj le egy kicsit és utána jobb lesz. Én is így csináltam. Sajna nekem azóta már elapadt a tejem, hiába fejem, már alig van, most a tartalékokon élünk amit lefagyasztottam. Fagyaszd le te is, 3 hónapig eltartható, kitudja mikor lesz rá szükséged.
A kérdező hozzászólása: Szívni szívja, szerintem jól.. én arra gyanakszom hogy tul gyorsan jön és nem bírja nyelni..vagy nem tom :S
A kérdező hozzászólása: Jólvan akkor megnyugodtam..kipróbálom hátha jobb lesz:) Köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!