Találatok a következő kifejezésre: Ha van szaftos, (2 db)

lehet, hogy a sztori viszonylag sokat fog érni (bár kétlem), de te annál kevesebbet.
Az újságok hátulján szokott rajta lenni a szerkesztõség címe stb.. vagy a neten is megnézheted, valamelyik ocsmány pletkykalap címét tel. számát. Hívd fel õket, ha ez boldoggá tesz...Remélem nagyobb problémád nincs.
Hogy mennyit ér az attól függ mennyire érdekes a történet. Keress egy neked tetszõ ismert lapot, és hívd fel õket.
Az újság hátúlján rajt van!De csinálhatsz valami letöltõs oldalt ha tudsz vagy valami ilyesmit!És megszabod hogy mennyi legyen az ára ha télleg olyan hír és senkisem tudja és ha letöltik megtudják!De ha te tudod meg szerintem nem sokat ér!

Lányok! Nők! Titeket nem zavar ha a párotok pornót néz? Nálunk teli van a gép ilyen szaftos kis videókkal, és nagyon zavar! Nem vagyok prűd, de rosszul esik 21/L

Legjobb válasz: A férfiak jó része néz pornót, és ez nem megy a kapcsolat rovására. Nálatok nem a pornóval van baj, hanem azzal, hogy nem szexeltek már. Na meg a hozzáállásával: mi az, hogy örülj, hogy nem csal meg?? Az az alap, hogy nem csal meg! Valószínûleg már nem szeret, nem akar veled lenni, csak nem meri kimondani. Ha fontosnak érzed, akkor próbáld magát a kapcsolatot javítani, közös programokkal, stb, hogy téged mint embert érezzen újra közel magához. Az, hogy belemész sok mindenbe a szexben, a fõ problémát jó eséllyel nem oldja meg.

A férfiak jó része néz pornót, és ez nem megy a kapcsolat rovására. Nálatok nem a pornóval van baj, hanem azzal, hogy nem szexeltek már. Na meg a hozzáállásával: mi az, hogy örülj, hogy nem csal meg?? Az az alap, hogy nem csal meg! Valószínûleg már nem szeret, nem akar veled lenni, csak nem meri kimondani. Ha fontosnak érzed, akkor próbáld magát a kapcsolatot javítani, közös programokkal, stb, hogy téged mint embert érezzen újra közel magához. Az, hogy belemész sok mindenbe a szexben, a fõ problémát jó eséllyel nem oldja meg.
Nem zavar. Engem undorít, nem is nézem, de õ miért ne nézhetné? Õ meg nem féltékeny, ha letöltetem vele az aktuális pasi kedvencem összes filmjét.
A kérdező hozzászólása: Együtt élünk, de borzasztó érzés ...Nem tudom mit tegyek! Tényleg nem szeret ? Ez csak megszokás? csak nem meri kimondani?
A kérdező hozzászólása: Elõször is Köszönöm a válaszokat! Másodszor: Az elején mikor majd szét téptük egymást a vágytól, õ akkor is nézett ilyen kis videókat, de mindíg akkor nézi, mikor én alszom, vagy épp nem vagyok vele . Elõttem sosem! Ja és tagadja is, hogy õ magához nyúlna! Holott tudom, hogy megteszi, mert nem akar velem lenni, ha szeretkezünk is néha-néha akkor sem az igazi már, van hogy nagyon jó, de van hogy azt mondja nem megy és felhúzza magát, és engem okol érte....
nekem is rosszul esett, pláne mikor letagadta a párom, tényleg én is megteszek mindent.Szerencsére a gépe nincs tele ilyenekkel és nem is hanyagoljuk egymást, mondta, hogy nyugodjak meg én vagyok a mindene, de Õ férfi és néha jó ilyeneket néznie.
Nem zavar, de nálunk nem is pornóval van teli a párom gépe. A tv csatornákat váltogatva szoktunk belefutni ilyenbe néha, akkor van, hogy nézzük egy darabig, közösen. De a legtöbbször olyan megjátszottnak tûnik az egész, hogy a végére már mindketten röhögünk rajta. :D
Azt is el tudom képzelni, hogy a pornó miatt olyan képzete alakult ki, hogy az pornóban szereplõ nõk az igaziak, és az ott eljátszott aktus az igazi. Ehhez képest te máshogy nézel ki (nincs pl. hatalmas szilikon melled), és a valós aktus sem olyan, amilyennek azt a filmek alapján elképzelte. Én amióta (3 éve) párkapcsolatban élek a (mostmár) feleségemmel, azóta egyszer-kétszer ha néztem pornót és azt is viccnek tartottam...
Engem a pornó nem zavar, mi állandóan küldözgettük exemmel egymásnak, hogy kinek mi tetszik. De engem nem passzolt le a pornó kedvéért, ha ott voltam. Itt ez a gond, nem a pornó. 21L
hasonló helyzet állt elõ nemrég nálunk. én régebben néztem pornót, õ nem. letámadtam volna, bármikor bárhol, de egy idõ után elegem lett abból, hogy "most ne" a válasz.
A kérdező hozzászólása: Minden esetre köszönöm a válaszokat! Csak nem tudom, hogy eki hogy esne ha én ezt csinálnám? Egyátalán mért van szüksége erre a férfinak, ha párkapcsolatban él? ha kanos miért nem engem támad le?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy eltávolodtunk egymástól, én meg teszek mindent, hogy ne unjon rám, szerep játékok, orál...anál... stb...de heti 2 szer szeretkezünk, vagy még annyit sem! Én kívánom õt nagyon, de õ arra hivatkozik , hogy "fáradt" ami érthetõ is, de mindíg?? És a pornó filmre nem fáradt? Idegesít, hogy folyton rá találok egy-egy szex filmre, velem viszont nem csinálja...Meg kérdeztem tõle, hogy ez most mi? azt válaszolta, örüljek neki, hogy nem csal meg!És nem hús-vér nõvel csinálja
A kérdező hozzászólása: Hali mindenki! Én is kipróbáltam, hogy pornót nézek, kiváncsi voltam õ vajon mit reagál....hát...magamhoz nyúlni nem tudtam, de ahogy haza ért rögtön leült a gép elé, és hát...meglátta miket nézegetek...még tetszett is neki! (sajnos) Plusz felbátorodott, és õ is elkezdte nézni! Majd nekem esett, többször is szeretkeztünk, de nekem nem volt jó:( Õt viszont a mennyekbe repítettem! :) Cseppet sem zavarta, hogy én pornót néztem! De vajon akkor sem fogja zavarni.ha vissza utasítom?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!