Találatok a következő kifejezésre: Ha van pasim akivel lassan (3 db)

Ha van egy pasim akivel lassan 3 hete együtt vagyunk és már volt köztünk petting, mikor feküdjek le vele, hogy ne tünjön olyannak, "könnyen beadtam a derekam"?

Már többször próbálkozott de mindig visszautasítottam és csak ez-az volt.

Legjobb válasz: nem írtad, hogy szûz vagy-e még...bár ha az vagy, ha nem, akkoris csak ugy tedd meg, ha késznek érzed rá magad és biztosnak érzed a kapcsolatodat. ha ez nincs meg, nem is fogod élvezni igazán.

nem írtad, hogy szûz vagy-e még...bár ha az vagy, ha nem, akkoris csak ugy tedd meg, ha késznek érzed rá magad és biztosnak érzed a kapcsolatodat. ha ez nincs meg, nem is fogod élvezni igazán.
Fontos az is, hogy hány évesek vagytok, mióta ismeritek egymást és hogy elõtte volt-e szexuális kapcsolatotok mással. Mert ha még nem nagyon ismeritek egymást és valamelyikõtök szûz is, akkor még várjatok. Mondjuk én még akkor is várnék, ha nem így lenne, mert 3 hét elég kevés idõ. Azért 1-1, 5 hónap kellene nekem, akkor is, ha nem az elsõ lenne.
ha volt szexuális kapcsolatotok is, akkor is érvényes szerintem az, hogy mikor érzitek biztosnak a kapcsolatotokat. hidd el, jön majd az érzés magától, hogy nem bírjátok már tovább szex nélkül. te sem....addig meg felesleges erõltetni.
Ha két ember szereti egymást:) akkor sok minden megtörténhet én amikor megismerkedtem a párommal elsõ randin ott voltam nála és már akkor nagyon kívántuk egymást.Másnap pedig ottfelejtõdtem a lakásán és azóta is itt élek:) most kérte meg a kezem:) szerintem tegyél úgy ahogy a szíved diktálja nincs határozott idõ aminek el kell telnie ha megismerted:)
A kérdező hozzászólása: Már mind2nek volt pár szexuális kapcsolata és másfél hónapja ismerem, 3 hete lassan, hogy járunk!!!!

Pasi vagyok lassan több mint 3 éve nem szexeltem és újra szexelnék, hamar el mennék? Miért van ez hogy ha egy faszi hosszabb ideig nem szexel akkor hamar el megy?

Normális válaszokat szeretnék kapni a hülyeséget leszarom .

Legjobb válasz: Neharagudj meg de erre nem lehet normalis valaszt adni!hany eves vagy?

Neharagudj meg de erre nem lehet normalis valaszt adni!hany eves vagy?
nincs így. nem mindenkivel.
Nõknél is pont így van, magamról tudom. És amikor a párom hamar elélvez, mert pl. nem láttuk egymás pár hétig, akkor türelmes vagyok, hiszen tudom, hogy várható volt.
Mindig az kell, ami nincs. Ha nem vagytok egymás nyakában, akkor nem untok egymásra, ez is igaz!
A kérdező hozzászólása: Ez nem igaz, h az kell ami nincs. Csak szerintem a pasik egybõl a lényegre térnek. Nem kell egybõl döntésre kényszeríteni a nõt
Mert a nokbol hianyzik a logika, emiatt forditva mukodnek, es sirnak ha az elerhetetlen pasi szarik rajuk
Tulajdonképpen senki sem elérhetetlen. Csak a legtöbb ember felszedéséhez változni kell. Néha lejjebb kell ereszkedni, hogy passzoljunk valakihez, ennek viszont nincs értelme.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!