Találatok a következő kifejezésre: Ha van pasim (1367 db)

Mi van ha van pasim de mást szeretek?

van egy pasim akit szeretek de van egy olyan srác aki tudom,hogy nem akar kapcsolatot deazt is tudom hogy ? is érez irántam valamit és tehát ?t is szeretem,sokat gondolok rá elgondolkozok milyen lenne vele meg ha egy képet meglátok róla máris érzem belül hogy kell de a pasimat is szeretem! nemtudom mit tegyek

Legjobb válasz: ha van pasid, de mást szeretsz, akkor egy ribanc vagy!

ha van pasid, de mást szeretsz, akkor egy ribanc vagy!
elvileg szereted a barátodat, de ha tényleg szeretnéd, akkor nem gondolnál másra. egyértelmû, h ilyenkor lépni kell, mármint túl lépni ezen a kapcsolaton, fõleg ha már folyton másra is gondolsz... mióta vagytok együtt?
szerelmes nem vagy, ez tény. ez szvsz nem is gáz ha még egy kapcsolat elején vagy. viszont ha nem érzel semmi olyat hogy ezt a fiút jobban meg akarod ismerni, és vele akarsz lenni, nembaj ha nemtudod miért, csak mert jó a társasága, hanem a másik iránt érzel igy, akkor a mostani pasid ne hülyitsd, igy nem csak neki rossz, biztos hogy te sem tudsz szerelmessé lenni amig másra is ugy tekintesz hogy úgy érdekel. hamár régóta vagy mostani barátoddal és ugy érzel igy mellette, hogy más kell, akkor egyértelmû, sajnos, el kell hagynod
A kérdező hozzászólása: 4hónapja vagyok vele eggyüt. lehet nemtudom d eköszönöm a válaszaitokat
felejtsd el a masikat!!!! ha 4 honapja vag yegyutt a mostanival es megvagytok akkor ok..ne gondolj a masikra ez csak kivancsisag kesobb elmulik..ez nem szerelem, de ha te ugy erzed h az akkor elobb szakits a mostanival mert 2 nem mukodik egyszerre..es most szakits mielott megcsalnad!!!! azatan kitudja a masik pasi felese olyan normalis mint amostani es lehet h 2 hetig sem birnatok es szakitazs es eldobtad az igazit meg a masikat... gondold at h menynire szereted amostanit es erdemes -e kockaztatni??
Sehogy.
A kérdező hozzászólása: okés. azért köszi a válaszokat!:)
Akkor most csak a kérdésre koncentrálva: Ne szedd el mások barátnõjét, mert te sem örülnél ha a tiédet venné el vki...Másrészrõl meg 15 évesen nem hinném hogy sokáig együtt lesznek a saját tapasztalataim alapján...Ez a kamaszkor azon fázisa, amikor rájössz, hogy "kell vki akit a csajodnak pasidnak nevezhetsz, különben felvágod az ereidet".
Figyelj, addig amíg a csajnak van barátja, nem tudsz mit tenni, majd ha esetleg szétmennek, akkor gõzerõvel startolj rá!Ilyen egyszerû a képlet!
A kérdező hozzászólása: na evvel sokra megyek. úgy mondjátok mintha meg kéne várnom a 18-at h lányhoz szólhassak... kortól tekintsetek el és koncentráljatok a kérdésre
Dedósok vagytok. Elõrször járjátok ki az iskolát!
SEHOOOOOOGY. ELÕBB NÕJ FEL!
A kérdező hozzászólása: hihi:)
Szerintem akkor is hagyd a csajt. Próbálkozz a csávónál.
A kérdező hozzászólása: De nekem Õ tetszik!
várd meg, amíg szétmennek.
sehogy
15 éves pasi az komoly pasi lehet. Hagyd a p*csába.
A kérdező hozzászólása: nagyjából igen.

Érzéseim szerint tetszek egy lánynak, próbálkoztam is nála, viszont, ha elkezdem tapizni rögtön dühroham jön rá, amin eléggé meglepődtem. Ha van pasija szerintem akkor sem érthető ez a viselkedés. Van tipp, miért csinálja?

Ezek a dührohamok pofonokból állnak, s?t néha elég fájdalmasak. Azóta nem tapizom, viszont jóban vagyunk, és továbbra is küldi a "jeleket". Csak játszik velem?

Legjobb válasz: na most nem tudom miért gondoltad h hagyni fogja. az én elveim szerint ennek valahogy így kéne mûködnie: 1. ismerkedés, jelek küldése 2. randik, összejövünk, megcsókol 3. együtt vagyunk már egy ideje, teljesen beleszerettem 4. elérkezettnek érezzük az idõt h megismerjük egymás testét is, tapizás 5. elég ideje vagyok vele együtt h úgy érezzem nem bánom meg ha lefekszem vele. de amíg nem jársz vele, nem bizonyítottad h szereted és tudsz vele gyengéd lenni, számíthat rád, addig felejtsd el a testiséget! jobb helyeken ahhoz megalapozott érzelmek kellenek!

ha meg így gondolkodsz akkor kívánom a lánynak h minél hamarabb felejtsen el. aki az arcodat simogatja arról feltételezhetõ h szeret téged. nem olyan értelemben ahogy te fogod fel a szerelmet. amúgy arra nem gondoltál esetleg h a lányoknál egyáltalán nem úgy mûködik a dolog, mit nálatok? rám pl. 1 évet várt a barátom míg lefeküdtem vele, nem volt soha egy sürgetõ szava sem, mivel õ szeretett (még most is:) , tényleges szerelemmel. ha maradsz a csapjunk a közepébe módszernél, akkor hagyd azt a szegény csajt úgyse tudnád boldoggá tenni, menj és keress egy olyat aki elsõre odaadja magát. amúgy hány évesek vagytok?
Ez jó: csapjunk bele a közepébne? :D ez olyan mintha úgy szexelnél, h a lány nem is nedves, nincs felizgulva......:S Sztem pár hónapos ismertség, együttjárás után sem kéne letapizni! Így már értem mér kap dürohamot. Én is azt kapnék:) csak én szerencsére fiu vagyok:P
Akkor spórolj, és keress valami nõt az út szélén. Ha valakivel kapcsolatba akarsz kezdeni, akkor az nem így megy. Ezzel könnyen elérheted, hogy bunkónak tartson, így a helyedben ezt a közeledési módot hanyagolnám.
a tapizás nem a szerelemvallás legjobb eszköze... kb azt sugallja h jó nõ vagy, bejössz, megkívántalak és akkora bunkó vagyok h nem tudom magam visszafogni. lehet h szerelmes beléd, ezzel viszont teljesen szétromboltad benne a magadról alkotott képet. õszintén mit szólnál hozzá, ha lenne egy lány, akit nagyon szeretnél, és miközben te nézel rá olyan szépen és gyengéden simogatod az arcát és azon gondolkodsz h mennyire jó vele lenni... hirtelen benyúlna a gatyádba és ráfogna a dologra... hát nem hinném h ebbõl arra következtetnél h mennyire viszont szeret. a lényeg: ha így néz rád, ha az arcodat simogatja, akkor inkább azt várja tõled h megfogd a kezét, vagy átkarold, vagy azt mondd neki: de szép vagy, úgy örülök h itt vagy mellettem. ennyi. nem olyan nehéz kinyögni, ahhoz sokkal inkább pofa kell h le merj tapizni valakit anélkül h már járnátok egy kis ideje
Elsõnek nem tapizni kéne. :)
Tudod az udvarlás nem tapizásból áll... Az akkor szokott lenni amikor már együtt járnak... Ezt eddig nem tudtad? Az meg, hogy simogatja az arcod, nem egyenló a te tapizásoddal... Amíg ezt nem tudod, addig inkább ne akarj barátnõt, hacsak nem valami [email protected] akarsz...
na most nem tudom miért gondoltad h hagyni fogja. az én elveim szerint ennek valahogy így kéne mûködnie: 1. ismerkedés, jelek küldése 2. randik, összejövünk, megcsókol 3. együtt vagyunk már egy ideje, teljesen beleszerettem 4. elérkezettnek érezzük az idõt h megismerjük egymás testét is, tapizás 5. elég ideje vagyok vele együtt h úgy érezzem nem bánom meg ha lefekszem vele. de amíg nem jársz vele, nem bizonyítottad h szereted és tudsz vele gyengéd lenni, számíthat rád, addig felejtsd el a testiséget! jobb helyeken ahhoz megalapozott érzelmek kellenek!
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat, fõleg te, aki többször is írt, aranyos vagy, sokat segítettél:)
A kérdező hozzászólása: komolyodni viszont...húha:D nemhiszem, hogy fogok, aki szeret így szeressen.:) egyébként nem vagyok bunkó mint amennyire látszik, csak nagyon bejön a csaj:s az a baj, hogy nem vagyok érzelgõs típus, pedig a csajoknak az jön be. nemjó ómen:D
nem is kell érzelgõsnek lenni, csak picit kimutatni szóban is h mennyire tetszik :) egyébként meg látod, írtad h mennyire bejön, akkor a kedvéért talán egy picit változni is tudsz :) tudom én mirõl beszélek az én barátom is ilyen durrbele típus volt elõször, de a kedvemért változott és nem bánta meg, 2 éve nagyon boldogok vagyunk :)
A kérdező hozzászólása: majd megpróbálom, de szerintem csak akkor ha más nem zavar, és kb kettesben lehetünk:) amúgy azt nem értettem még, hogy ilyen durva volt, nem azt mondta, hogy figy ezt még ne, vagyd most hagyd abba, necsináld stb, hanem azonnal dirrdurr csittcsatt:D de komolyan mondom már csak ez miatt a hevessége miatt is tetszik:) jaés a tapizás se volt olyan nagy szám, pár seggrepacsi azt kalap, ezért nem értettem hogy lehet így kiakadni.
"nem azt mondta, hogy figy ezt még ne, vagyd most hagyd abba, necsináld stb, hanem azonnal dirrdurr csittcsatt" Te sem azt mondtad neki, hogy szeretnéd megkörnyékezni - hanem azonnal tapiztad. Erre egy vészreakció volt, amit kaptál. Egyelõre egyformán viselkedtetetek (csak közben neki van igaza). Az, hogy pár hónapja már beszélgettek, még nem jelenti azt, hogy ott nyúlsz hozzá, ahol csak tetszik. Hívtad már valahova BESZÉLGETNI? Vagy próbáltad megérinteni elõször a kezét? Jobb ötlet lett volna. Viszont némileg fejlõdõképesnek tûnsz - talán lassan felfogod, hogy az élet nem olyan, hogy ide nekem mindent, de gyorsan. Ha képes leszel fejlõdni, és a MÁSIKRA is odafigyelni - elõtted a élet!
A kérdező hozzászólása: vagycsak én értem félre a jeleket? pedig elég félreérthetetlenül küldi, van hogy az arcomat is símogatja, de most már nem merek közeledni hozzá...
...ja, még annyit, hogy ha a pofozkodása ellnére még mindig hajlandó veled beszélni - sõt, még kedves is - akkor egyelõre nem veszítettél el mindent. Akkor ez azt jelenti, hogy erõteljesen le kell lassítanod a tempót, és SOKKAL jobban odafigyelni arra, hogy õ mit szeretne. Beszélgess vele ilyen témáról is - de ha tényleg õrá vágysz, akkor felejtsd el a "ma letapizom, holnap felborítom" elképzeléseidet. Van ilyen lány is, de azt általában az út szélén találod.
az 1. válasz adónak mondom...ott van az a sorren:D most ha megcsókolod abba általába tapizás is van..szóval-.-:)
hát talán mégse vagy reménytelen eset :) az viszont egy kicsit kiakaszt h társaságban ciki szépeket mondani, viszont az nem ciki ha tapizod ezerrel :S:S csak egy kicsit kell visszavenni az önbizalmadból nem tudom szûz vagy e vagy sem de tud h nagyon nagyon nagyon tapasztaltnak kell ahhoz lenni, hogy egy lányt ki tudj elégíteni. amíg a lány nincs megérve a dologra, addig neki ez nem öröm hanem kényszer pl. arra h megtegye azért h ne hagyd el. ezt nem élvezi. ha valamennyire fontos neked a lány, akkor legalább annyival tiszteld meg h õ mit szeretne és mit nem. de remélem lassan azért benõ a fejed lágya :D még elég fiatal vagy hozzá h megengedhesd magadnak az ilyen véleményt, de aki komoly barátnõt akar, annak magának is meg kell komolyodnia!
A kérdező hozzászólása: ráadásul mindig társaságban találkozunk, és így nehéz bármit is...
A kérdező hozzászólása: nem akarom minél hamarabb megfektetni, csak nálam valahogy a szerelem társul a testiséggel. igen, szinte azonnal. de szerintem ez minden férfinél. azt a PR szöveget komolyan gondolnám, csak pl az "olyan szép vagy" lerágott csont, meg nyálas. ettõl függetlenül mondanék neki szépeket, szívbõl, de annyira més sosem tártam ki magam, hogy eddig eljussak.
Tényleg ne mondj neki ilyeneket, mert nem illetek össze. Mondd meg neki, hogy te le akarnál feküdni vele, és nem bírsz már várni. Utána pedig búcsúzz el tõle. Elhiszem, hogy ez nem könnyû - de 100% hogy boldogtalanná tennéd õt - és te sem élveznéd igazán. Nem õ a te párod.
felejtsd el a lányt akkor. ne azért mondd mert azt akarja hallani. hihetetlen, de semmi nem történik akkor ha elmondod neki mit érzel (már ha érzel valamit egyáltalán). az a baj h te is az a tipikus tucatsrác vagy, h a haverok elõtt megjátszom a kemény legényt, meg h bárkit felszedek anélkül h éreznék iránta valamit is. na most ezzel nem elítéllek, de... mondhatok valamit? a barátom pont ilyen volt 2 éve. konok, nagyszájú, kemény srác, alig láttam elmosolyodni... aztán megismert. gondoltam magamban mennyire jófej ez a srác dehát milyen zárkózott, folyton csak menõzik stb... mondanom sem kell nem telt bele 1 hónapban és full szerelmes volt :) ha rám nézett mindig mosolygott :) rengetegszer simogatta meg csak úgy spontán az arcomat mielõtt összejöttünk. egy normális lánynak ERRE van szüksége, ha ez neked csak színjátszás lenne akkor várj még pár évet az ismerkedéssel, vagy menj le egy diszkóba és szedd fel az elsõ szembe jövõ kis csitrit aki hajlandó lesz ott helyben lefeküdni veled
Komolyan sajnálom szegény csajt. Ha csak azért mondod neki "azokat a dolgokat", hogy utána minél hamarabb megfektethesd, akkor... nem akarok bunkó lenni, így viszont nem tudlak jelzõvel illetni.
A kérdező hozzászólása: az a fura, hogy én tudnám mi lenne a helyes, viszont képtelen vagyok várni olyan sokat, és -már bocs, de az a nyálas szöveg amit írtatok hogy mondjam neki, nekem nemnagyon jön be. PR duma lenne, és azt nem szeretem. bár ha belegondolok, ha úgyis azt akarja hallani, akkor lehet kibököm:) én 17, õ 16.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem a legjobb eszköz, csak én nem nagyon vagyok a sok randi udvarlás miegyebek híve...szerintem csapjunk bele a közepébe!:D
A kérdező hozzászólása: persze hogy nem elsõre tapiztam... pár hónapja ismerjük egymást, jókat beszélgetünk nevetgélünk. csak érzem, hogy tetszem neki, mert ahogy néha rám néz... aztán kapom a nagy semmit, nem azt mondom feküdjön le velem, de a tapival sztem már levághatná h akarok tõle valamit. persze ebben az is benne van, hogy félek megmondani hogy tetszik, ezért mentem rá a tapizásra...:)
az elsõ vagyok: mikor az elsõ csók megtörténik, nem valószínû h a csaj jó néven veszi ha egybõl ráfogsz a seggére vagy a mellére. legalábbis ilyen korban, mint õk, nem. ---válasz az utolsónak---

Hogyan szerezzem meg ha van pasija?

Sziasztok! Szóval vagy két hete megismertem egy csodás leányzót egy fesztiválon. Nagyon jól elbeszélgettünk sok közös dolog van bennünk és az életbeli felfogásunk is eléggé egy hullám hosszon van. De kiderült hogy van barátja pár hónapja, viszont elég ritkán találkoznak mint az kiderült. Azóta kétszer találkoztunk (elhívtam kávézóba, nem akart jönni a barátja miatt stb, de aztán csak rá tudtam venni) beszélgetünk majdnem minden nap. És további "találkozókat" beszélek meg vele :) Úgy érzem kicsit ő is vonzódik hozzám, de nagyon mondja hogy ő nem csalja meg a barátját, stb.... Viszont nekem nagyon megtetszett ennyire eddig rajta kívül csak két csaj tetszett még, de ők már múlt... :) A probléma az hogy van köztünk 6 év kor külömbség :S annyira nem zavar, csak az hogy fiatal és lehet hogy elég komolytalan szétszórt.. de ahhoz majd még jobban meg kell ismernem :) Tehát segítségeteket szeretném kérni, amennyiben valaki tud is, nem csak "pofázni", hogyan "nyerhetném" el hogy velem legyen??!!! :DD

Legjobb válasz: Hasonló dilemmában voltam. Annyiban, hogy az a csaj, aki nekem tetszik, foglalt. Hát, ha õ nem akarja, nem történik semmi. Így ha kellesz neki, akkor jelezni fogja, ha nem, akkor bármit teszel, nem fogsz kelleni neki.

Hasonló dilemmában voltam. Annyiban, hogy az a csaj, aki nekem tetszik, foglalt. Hát, ha õ nem akarja, nem történik semmi. Így ha kellesz neki, akkor jelezni fogja, ha nem, akkor bármit teszel, nem fogsz kelleni neki.
Mi a fa*z? Talán a pasi tulajdona a lány? Vagy mit pampogtok itt, ba*omarcúak... 1) a lány egy k**va, és belemegy veled a dologba. 2) A lány nem szereti a barátját, belemegy veled a dologba. 3) A lány jobbnak talál téged, mint a barátját, belemegy a dologba. 4) Nem jön veled össze, marad a barátjánál. Felejtsük már el, hogy széttúrni egy kapcsolatot ilyen meg olyan dolog. Ha egy kapcsolat egy harmadik fél miatt szétszakad, annak oka van. A fent felvázolt okok mégpedig... Mindig az erõsebb kutya ba**ik. Sok sikert.
Nem szép dolog más kapcsolatát szétúrni már bocsi :$
Nem kell feltétlenül megcsalnia, ki is léphet a kapcsolatból, aztán összejöhet a kérdezõvel. Egyébként meg hogy mennyire etikus szétzúzni egy kapcsolatot... Az ember társas lény, jár ide-oda, gyakran egyedül is, beszélget stb. Így elvileg bárki megismerhet egy olyan embert, aki megtetszik neki, még akkor is, ha van valakije. Oké, hogy ne avatkozzunk bele más kapcsolatába, de mi van pl. ezekkel a spontán ismeretségekkel? Kössük drótra a másikat vagy önmagunkat, nehogy másokkal beszélhessen/beszélhessünk? Amúgy meg olyan szempontból ne legyünk álszentek, hogy ha egy pár "önmagától" szakít, akkor annak nincs oka, és hogy sokkal bûnösebb dolog elmondani valakinek, hogy többet érzünk iránta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat! :) annyit mondanék még itt pár hozzászólónak, hogy 1. nem házasak 2. nincs gyerekük 3. a kapcsolatuk kihûlõ félben van 4. a csajon múlik minden! Köszönöm nektek is a választ, azért elgondolkodtam rajta nyugodjatok meg :)
#12: Szerintem az érzelmek kialakulhatnak akkor is, ha az ember nem szeretné. (És egyébként nem hinném, hogy bárkinek is van joga bárki fölött ítélkezni, szerintem mindenki csinált már olyat, amit esetleg nem kellett volna, vagy olyanokra lenne képes adott esetben, amit korábban nem is gondolt volna magáról.) Hogy valakinek semmi sem szent-e, azt talán csak õ maga tudná megmondani. Egyébként meg az ilyen ügyekhez mindig két fél kell, és lehet, hogy ebben a kapcsolatban nem érzi jól magát a lány, és szeretne kilépni belõle, de nem meri megtenni. Másrészt meg nem a kérdezõt akarom mentegetni, de a lánynak is komoly felelõssége van az ügyben, és erre nem feltétlenül mentség az, hogy fiatal. Ha azt mondja, hogy bocs, de én szeretem a barátomat, hagyj nekem békét, én se keresem a társaságodat, akkor oké. De itt a jelek szerint nem errõl van szó. Amúgy azt hiszem, az érzéseit mindenkinek joga van elmondani, még akkor is, ha a másik félnek van valakije. Nem kell letámadni a másik embert, de szerintem el lehet mondani, hogy õ esetleg többet érez. Aztán ha elég stabil a kapcsolat, akkor úgyis kibírja az ilyesmit, ha meg nem, akkor hamarabb bekövetkezik az, amire elõbb-utóbb sor került volna (vagy éltek volna pl. egy csapnivaló kapcsolatban, amit már csak a megszokás tart össze, és ez se lenne jó dolog). Még egyszer mondom: nagyon könnyû azt mondani, hogy ez vagy az a helyes, csak amikor saját magad kerülsz valamilyen nehéz helyzetbe, akkor már rögtön nem ilyen egyértelmû a dolog.
A kérdező hozzászólása: 15# Nagyon jól leírtad! Köszönöm :) Annyi probléma van velem, hogy én nem tudom ezt így megmondani neki.. ha a szemébe nézek beszélni sem tudok normálisan :S :$ a másik dolog, hogy én inkább cselekszem, mint hogy mondjam neki.... :/
Nincs mit. Amúgy tudom, min mész keresztül, én is hasonló helyzetben vagyok, csak titkolni próbálom elõle, bár fogalmam sincs, lehet, hogy õ is másképp gondol rám.
Nagyon figyelj arra amit írok! Ugyanijen helyzetben voltam. Lány vagyok, megismertem egy fiút és bele is szerettem. De mire megtudtam hogy van barátnõje már késõ volt. 1 hét után õ is belém szeretett és zsakított a barátnõjével. 4 hónapig jártunk, de úgymond maradtak elvarratlan szálak közte és az exe között. Nem mondta hogy miatta, de szakított velem és visszament hozzá. Azt javaslom várd meg amíg szakítanak. Ne furakod közéjük mert úgy járhatsz mint én.
15ös, szerintem aki együtt van valakivel, azért van vele, mert vele akar lenni. Erre jön valaki, aki el akarja venni, ( lényegtelen a körülmény) a párjától, mert úgy érzi, neki jobban kell, õ jobban értékelné, stb. A semmi se szent dolgot szerintem abból is látszik, hogy valaki egy ilyen esethez hogy áll hozzá. Nem konkrétan a kérdezõrõl van szó, és az õ esetérõl, hanem úgy általánosságban. Az õ esetében a csaj hajlandóságot mutat a dologra, de attól függetlenül nem tisztességes az ügy, legalább a 3. féllel szemben.
11es, szerintem egy sokat eláruló dolog, hogy ha valakinek kell egy foglalt csaj. Pl hogy neki semmi se szent, csak a saját haszna. És ez egy olyan dolog, ami miatt épp eszû csaj nem foglalkozna vele. Persze a felszín alatti dolgokkal kevesebben foglalkoznak. Szerintem igaza van valamennyire a 9esnek.
9-es úgy csinálsz, mintha a srácon múlna a dolog. Itt a lány van döntéshelyzetben, hogy megcsalja e a pasiját vagy nem.
addig*
Sürgõsen felejtsd el! Mocskos, undorító dolog belemászni két ember kapcsolatába! Hagyd õket békén. Ha meg nem olyan jó a kapcsolatuk, akkor majd szakítanak vagy nem. De akkig maradj ki belõle.
Nézz ki jobban mint a pasija!
Ugyan ebben vagyok én is :) A csávója egy lúzer és meg sem érdemli a lányt, nem foglalkozik vele, ha õ nem, akkor majd én. Ha nem én "nyúlom le" a lányt, le fogja más, akkor már miért ne én? Amúgy biztos nem szereti annyira, ha hajlandó volt találkozni veled.
Derítsd ki, hogy mit érez a barátja iránt. Ha már nem a régi a lángolás, és esetleg õ is kifelé kacsintgat, akkor van esélyed. Mondd meg neki, hogy kellene neked, de amíg együtt vannak, addig tiszteletben tartod a kapcsolatukat. Egyébként szerintem (bár ezért meg fognak kövezni) csak olyan kapcsolatot lehet szétrombolni, ami eleve nem stabil, és ha a lány nem akar tõled semmit (márpedig valószínûleg tudja, hogy te többet szeretnél tõle), akkor mégis mi a francért találkozik veled? Finoman közölheted vele, hogy többet szeretnél tõle alkalomadtán, de csak akkor tisztességes, ha már szakítottak, elmondani meg jogod van, hogy többet érzel iránta barátságnál.
A kérdező hozzászólása: azt mondta a csaj, hogy õ nem szerelmes belé, és mivel egész nyáron vagy 4-5-ször találkoztak.... csak ezért is jutott eszembe ez az egész... ha "normális párkapcsolatban" élne egyértelmû, hogy nem tennék semmit... :) (szerintem így azért nem olyan "durva")
Az elsonek igaza van a csavo helyeben nagyon elkapnalak
Véleményem szerint nem feltétlenül igaz, hogy ha valaki együtt van valakivel, azért van vele, mert vele akar lenni. Van, aki nem akar, mégis vele van, mert pl. anyagi biztonságot nyújt, vagy kapcsolatfüggõ, és tök mindegy neki, kivel van, még akkor is, ha esetleg egy rakás sz*r a kapcsolat. Egyébként az is lehet, hogy aki kifelé tekintget egy kapcsolatból, az többet lát a "betolakodóban", mint a saját párjában, még akkor is, ha a párjával van. És az a véleményem, hogy ha a kapcsolat "tökéletes" lenne, akkor a "betolakodónak" semmi esélye sem lenne, hiszen ha egy kapcsolat jól mûködik, akkor szerintem bolond lenne valaki kifelé kacsintgatni. Plusz a kulturált véleménynyilvánításhoz mindenkinek joga van, adott esetben azt is be lehet vallani, ha valakinek tetszik egy kapcsolatban lévõ személy, ettõl még nem dõl össze a világ.
Akkor most lehet nyomulni???:D
Murphy törvénye
A kérdező hozzászólása: Kettes, esküszöm nem láttam. Ráadásul õ srác én meg lány vagyok.
hé, ez a fiuknál szokott lenni, fiukra igaz!
Kettes vagyok, nem azért írtam, mert baj, hogy hasonló kérdést tettél fel. :) Csak mutattam, hogy volt egy ilyen. És függetlenül attól, hogy õ srác volt, te pedig lány vagy, pontosan ugyanazt a választ adnám a te esetedben, mint az övében (az övénél a hármas válasz az enyém), csak nyilván a te szituációdra átfogalmazva. Egy lányra ez ugyanúgy érvényes, mint egy srácra.
amikor boldog vagy, elvileg a kisugárzásod is más, ebböl kifolyólag több embernek tetszhetsz legalábbis nekem ezt mondták :)
egészségedre
Annyiszor vagy egy nap felizgulva? Hogy oldod meg suli/meló mellett? O.O
Amúgy addig nincs is vele semmi gond, amíg fel nem sérted vagy ki nem dörzsölöd a nunikádat.
Te vagy az Anita?
Jó szórakozást mai adagodhoz!
Szerintem nincs ezzel gond. Örülnék egy ilyen túlfûtött leányzónak :) 23F
én 14 évesen nem tudom élvezni a masztizást.."nem találtam meg azt ami ehhez kell hogy élvezzem" - hát lehet de akkor se megy. ha kívül mozgatom a bõrt akkor viszont ha elérek odáig akkor élvezem de csak max 4-5 mp-ig tart . :/ (márciusba 15 leszek)

Az meg csalásnak számit ha van pasim és lefekszem mással?

Legjobb válasz: ha velem fekszel le akkor nem, ha mással akkor igen...

ha velem fekszel le akkor nem, ha mással akkor igen...
Nem, az nem.
nem
ha szájba váglak bal kézzel pedig jobb kezes vagyok akkor megse ütöttelek ? gondolkozz el rajta
Ha csak aludni, akkor nem!
Ez kamu ugye? :)
Te mit éreznél ha a pasid lefeküdne más csajokkal?
Kamu.
Csak akkor számít megcsalásnak, ha éppen szingli vagy, ilyeneket nem tudsz? :O
megpróbálok komolyan válaszolni erre a komolytalan kérdésre. Igen, pont az számít a leginkább megcsalásnak, ha mással lefekszel.
Csak akkor, hogyha alszotok kefélés helyett
Ez csak apró bakik az élet poén tengerében. Említésre se méltó.
De jó neked, h ennyi idöd van a hülyeségre. Irigyellek :)
Ha állva csináljátok akkor nem...
szerinted??? igen...-.-
ha telihold van NEM
Nem dehogy. Ha lélekben hû maradsz a párodhoz, akárkivel szexelhetsz.
Á, dehogyis! Hogy juthatott ilyen az eszedbe?!
Á csak ha hátulról!
Nem, dehogy.
Ugyan, hova gondolsz. Ez a hûség bizonyítéka.
Attól függ:D
Ez meg mégis hogyan merülhetett fel benned???
igen, valószinûleg
korod?
Nem! XD
Nem, az sakk.
Hiszen ez tök természetes. Az a gáz, ha nem fekszel le mással közben. Na jó. most erre mit mondjuk? Így próbálod már mindenbe belemagyarázni, hogy belefér. idõvel az is természetesnek tûnne neked, ha kettõ férjed lenne.
erõsen határeset
Ha nyitott a kapcsolat akkor nem egyébként igen.
A nap állásától és a kõolaj világpiaci árától függ...
Rájöttem, mi a gond, rosszul értelmeztük a kérdés! "Az meg csalásnak számít..." ezt írta, nem pedig "Az megcsalásnak számít..." Nem, az meg nem számít csalásnak.

Mit csináljak, ha van pasim (sokat veszekszünk, és mostanában nem is beszélünk, mert elutazott) és közben az egyik haverom szerekmet vallott nekem?

azzal a haverommal rengeteget beszélgetünk, minden nap és nekem is nagyon bejön...és nem tom mit csináljak...am a pasim mindig csak utánna ír facebookon is miután leléptem és utánna még anyukámnak elkezd irogatni, hogy tán eltitottak tőle vagy mi van...

Legjobb válasz: Ha tényleg szeretnéd a párod és meglenne benne minden ami neked kéne, akkor ez a kérdés fel sem merülne benned.

Ha tényleg szeretnéd a párod és meglenne benne minden ami neked kéne, akkor ez a kérdés fel sem merülne benned.
Ha nem érzed jól magadat ebben a kapcsolatban akkor lépj ki belõle. Nyilván nem vagy szerelmes a mostani fiúdba ha ez a kérdés felmerült benned.
Szerintem te a haverodat szereted. Halgass a szívedre.
Attól függ... összegezd, hogy a haverodban és a párodban mennyi olyan dolog van, amit szeretsz, aztán ebbõl majd kiderül, hogy ki értékesebb számodra. Mióta vagy együtt a barátoddal? És egyáltalán haverod mennyire szeret téged?
A kérdező hozzászólása: lasan 3 hónapja és állítólag nagyon
3 hónap semmi, már bocs. De az igazán komoly kapcsolatok, amik akár több éven át is vannak, na az már valami. Ha már most sokat vitatkozol a pasiddal, akkor már rég rossz. Nem csodálom, hogy a haverod felé kezdesz vonzódni. 3 hónapi kapcsolat után simán megy a szakítás, nem úgy mint 1-2 év után.
A kérdező hozzászólása: állítólag nagyon szeret meg minden, de mindig baja van valamelyik barátommal/barátnômmel
Szerintem döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, mert elõbb vagy utóbb meg kell történjen. Ha állandóan csak marjátok egymást, akkor hagyd ott a pasidat a francba, ha meg a haverodat kedveled, õ meg szerelmet vallott neked, akkor fogadd el. Lehet, hogy akkor már nem fogjátok annyit marni egymást.

Ha egy lány webcamon maszturbál egy idegenel akor megcsalásnak számit ha van pasija kőzben?

Legjobb válasz: Az én csajom nekem maszturbáljon ha akar, ne másnak.

Az én csajom nekem maszturbáljon ha akar, ne másnak.
A tudat más egy élõ emberrel maszturbálni akár kamerán keresztül akár élõben. És ez elég nagy különbség. A pornó egy felvett jelenet, ha azt veszed egy egyirányú folyamat. Pornófilmben a pasi nem kezdi el stírölni a barátnõmet masztizás közben. De mikor az én csajomat más pasi izgatja, a pasi meg õrá veri, na az már gáz. Meg szerinted ha nincsen különbség a pornó és a kamerázás között, akkor miért nem pornóra maszturbál? Azért mert ez más "mûfaj" , és a kapcsolatok nagy részében nem megengedett.
Miért nem, a pornóban bábuk vannak? Lehet olyan pornó amelyikben ismert személy, -ek vannak, a webcam szex pedig lehet egy vadidegen, akár más kontinensen élõ fickó is, stb., stb., ...
dehogy is :D
Jó a kérdés, nincs fizikai kontaktus... Olyasmi ez amikor egy fickó pornóra veri, közben van barátnõje... :) ))
Pont nem olyan mintha pornóra csinálná, mert a pornó nem egy másik személy. Legtöbb ember azt sem hagyja hogy a barátnõje mással flörtöljön, nemhogymég neki maszturbáljon.
persze, hogy. ha megtudnám hogy a barátnõm ilyet csinálna, penderíteném kifelé.
nem :) van kedved webcamozni? :)
egy lány még akkor se webcamozik ha nincs csávója, ha lenne mér akarna webcamsexelni....
ha a lány pasija ezt megtudja, biztosan dobja N
sztem nem megcsalás, de nem esik jól senkinek se
Szerintem izgató az ilyen nõ! Amirõl nem tud a párja, az nem fáj. :-) Bár én izgatónak tartom azt is, ha párom csinálna ilyet. De hozzá kell tennem, nem kamasz vagyok. Számtalan izgalmas kapcsolat áll mögöttem. Mindig is az ilyen típusú tüzes, fantáziával megáldott nõket kerestem. Az unalmas frigid lányokat, asszonyokat meghagytam másnak. :-) Kedves kérdezõ! Tanácsom, tedd, ami jól esik! Ez a Te életed! Ne mások véleménye után menj, mert egész életedben bánni fogod! Jó példa a pasik gondolkodására: A férfiak nagy része álmodozik, milyen lenne két nõvel. Mikor viszont barátnõjük, feleségük szervez be harmadiknak egy csajt, a pasik többsége felháborodik, leszólja, netán kiabál, dühöng. Kis részük az, aki elég laza, hogy kiélvezze a helyzetet, mondhatni, aki nagybetûs férfi.
Az hogy egy pasi álmodozik hogy milyen lenne két nõvel, de nem teszi meg, az nem azt jelenti hogy elnézné a barátnõjének hogy másnak maszturbál. Abban igazad van hogy az õ élete, azt csinál amit akar, de nem ez volt a kérdés. Az volt a kérdés hogy megcsalás-e, és ez már így a kapcsolatról szól, és ez nem csak az õ kapcsolata, hanem a párjá-é is, és azzal már nem csinálhat azt amit akar.
szerintem nem megcsalás. Nem jó ez a tulajdonosi szemlélet: az én pasim, az én csajom... Miért is csinálja a csaj? Azért mert nincs kedve a saját pasijával? Nem. Azért mert meg akarja csalni? Nem, mert akkor élõben bújna más ágyába... Játszik a tûzzel, de a távolság biztos tudatában! Szórakozik, és flörtöl - igen intenzíven!:) És vélhetõen önbizalma is lesz - ha eddig nem lett volna... Tehát: nem megcsalás, mert sem érzelmi, sem fizikai kontaktus nincs köztük - szerintem.
Nem hinném, hogy ez megcsalás. De az internet érdekes kérdéseket vet fel. De szerintem nem az. Inkább csak egy fantázia kibõvítése. Az meg nem ciki. Nem?

Hogy nevezhető az a csaj, aki ha van pasija azt nem csalja meg, de ha nincs, mindenkivel le. Fekszik?

Az egyik làny ismer?söm ilyen.

Legjobb válasz: Volt tanárom szavaimmal élve: extrémen barátságos. :D

Volt tanárom szavaimmal élve: extrémen barátságos. :D
hûséges ribanc
Nem, ez nem ribanc, a ribanc még párja mellett is fûvel fával. Õ csak éli az életét, az élvezeteket halmozza.
Ribanc.
Miért ne lenne nevezhetõ? Nekem nem kéne olyan csaj, akin átment a falu...
attól még senki nem lesz léhûtõ, hogyha egyedül van akkor találkozgat fiúkkal/lányokkal. egyébként a kérdezõ talán minden egyes alkalommal tartotta a gyertyát, amikor "az a csaj" szexelt? biztos úgyvan, ahogy írták? ti mindent elhisztek? mert akkor én vagyok Zimány Linda :DDD jézusom a sok álszent....
Kotorászhatsz ^.- Miért olyan nehéz elhinni, hogy nem mindenki léhûtõ?
Éli az életét típus.
mióta mondom, hogy tele van ez az oldal tökéletes fiúkkal meg lányokkal.... azért kotorásznék én a ti múltatokban, mielõtt kijelentitek, hogy ti soha nem csináltatok semmi "rosszat" :DDD
Jók ezek az alaptalan feltételezések: nem, egyrészt én férfi létemre sem fekszek le senkivel kapcsolaton kívül, másrészt (ebbõl kifolyólag is), ha velem akarna, elhajtanám a halálba. Nem vagyok álszent, amit úgymond elvárok mástól, azt magam is betartom. Felõlem csinálhatja, csak hadd ne tapsoljak hozzá.
A kérdező hozzászólása: Zimàny Lindànak és másoknak a félreértéseivel meg feltételezéseivel:Pasi vagyok és tulajdonképp egy barâti tàrsaság tagjai vagyunk mindketten, épp ezért tudhatok mindenki dolgairòl, ahogy õk is az enyémekrõl.Nem irigykedem a sok alkalmi kapcsolatra hisz én is meg tehetném csak értelemszerûen nõkkel.Egyszerûen azért tettem ki a kérdést, mert nem tudom hova tenni a viselkedését és.hât ha valaki épp talàlkozott hasonlòval.
akkor úgy válaszolok neked, mint egy pasinak: talán hímsoviniszta vagy? zavar téged, hogy ez a lány szingliként "éli az életét"? vagy az inkább az zavar, hogy nem veled teszi? ha ennyire ellenszenves amit ez a lány csinál, akkor nem kötelezõ vele egy társaságba lenned :) vagy egyszerûen ne foglalkozz vele.
Tipikus rib.nc.
ha ez a csaj tipikus r.banc, akkor az a csaj mi, aki még a pasija mellett is összefekszik mindenkivel? ne legyetek már ilyen vaskalapos álszent prûd szemellenzõs hímsoviniszták! :DDD
Én is ilyen csaj vagyok na jó nem fekszek le mindenkivel, én azért válogatok, de aki iagzán bejön mért ne?Volt több éves kapcsolatom is és eszembe se jutott megcsalni soha. Szerintem ez nem gáz. 22/L
A kérdező hozzászólása: 24esnek: Nem ez életem legnagyobb problémája, és nem zavar, csak ilyen kettõsség van a dologban, mint ha 2 külön csaj lenne... Nem tudom, nevezhetem-e ribinek, nem akarok vele össze jönni egyébként.
nem kell senkit kitüntetni azért mert úgy éli azéletét ahogy akarja. nem is értem, hogy kinek mi a f.sz köze van ahhoz, hogy ki-hányszor és kivel fekszik le. a kérdést sem értem, hogy miért írták ki más nevében? talán a kérdezõ irigy, mert a másik lány meg meri tenni amit akar? nektek sem jó ám semmi....aki jókislány és nem pasizik, aki frigid fap.na. aki pedig éli az életét az meg r.banc. hát ennyit arról, hogy kinek mi a véleménye! tartsátok meg magatoknak, és ne ítélkezzetek senki felett! nehogymár majd ti mondjátok meg, hogy ki a [email protected] és ki nem! megáll az eszem :DDD
Ha egy pasi csinálja ugyanezt akkor az egybõl [email protected] jófej, meg menõ csávó lesz. Ha meg nõ akkor már egybõl ribanc. Szép világ ez.
szabadság, szingliség, jól érzi magát
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor nem nevezhetõ jogosan ribinek?
A 8. válaszon besírtam. :'D
A kérdező hozzászólása: Ezért is estem gondolkodòba, mert nem csal meg senkit és nem is bànt ezzel senkit, ugyanakkor mégiscsak sok pasival volt màr...A testvére mondta nekem hogy csak akkor megy szét valakitõl, ha parancsolgatni akarnak neki, soha nem egy másik pasiért.De tõle nem lehet az ilyet meg tudnihisz ki vallana be olyat, ami rà nézve kompromittàlò?
talán probléma, ha egy lány éli az életét amikor épp nincs senkije? vagy talán neki tilos kipróbálni amit csak akar? nem! akkor had tegye, minden jót! ha meg van kapcsolata és hûséges is, akkor nem értem mi a probléma??? ez így normális, ahogy csinálja! vagy talán barát nélkül zárdába kéne vonulnia? :D
Tüntessük is ki mindjárt.
Tényleg az a normális, ha egy nõ fûvel fával összefekszik?
Mit zavar titeket, hogy mással lefekszik? Ha veletek feküdne le, akkor nem bánnátok:)
A kérdező hozzászólása: Látom nem csak bennem okoz.kételyeket...Most sehogy se lehet senkinek jàrni vele, épp terhes(a most màr volt pasijátòl, aki azért hagyta ott, mert nem akarja elkapartatni az elsõ gyerekét), de attòl még érdekes èletet élt eddig a csaj.
15:51 Én se bánnám természetesen, de attól még ribancnak tartanám ;)
Ezek a válaszok nekem nagyon furák. Kotorászhattok az én múltamban is, csak azt ne felejtsük el, hogy ha a gyilkos azt mondja a tyúktolvajra, hogy "Te tyúktolvaj", akkor a gyilkos igazat mond. És szerintem nem álszenteskedés, ha leribancoztok egy csajt, aki fûvel fával csinálja. Miért, Ti mire használjátok ezt a szót? És igazatok van, senkinek semmi köze hozzá, ki kivel hányszor, de hadd ítéljem már el ezért, ha nem úgy gondolom. A szex az mára már komolyan csak ennyi lett? "Unalomûzés"?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!