Találatok a következő kifejezésre: Ha van pár centis (5 db)

Ha van egy pár centis repedés a szélvédő sarkában, az csere nélkül is javítható?

Legjobb válasz: Kérdezd meg szélvédõ javítotól.Biztos láttál már Tesco parkolóban vagy OBI parkolóban szokott ilyen lenni.Ott megcsinálják neked ha csak pár centis a repedés.

Kérdezd meg szélvédõ javítotól.Biztos láttál már Tesco parkolóban vagy OBI parkolóban szokott ilyen lenni.Ott megcsinálják neked ha csak pár centis a repedés.
kozmetikai javítást lehet végezni, azaz láthatatlanná tenni. De az üveg szerkezete megsérült. A repedés elöbb utóbb tovább fog futni bármit is csinálsz. Ráadásul, ha megindul, akkor jó nagy darabot fog haladni egyszerre. Elöbb-utóbb cserélni kell.
A barátom kocsijának is ez volt a problémája és összeolvasztatta, nem tünt el teljesen a repedés de sztem is egy idõ után továbbreped

A laptopomon mostanában néha ha kattintok (új oldalra/ kis méretre) a képernyõ felsõ 2-3 centis csíkja fekete lesz, nem is egy csíkban, hanem van benne egy ilyen szakadás, de ha párat kattintok össze-vissza, akkor megjavul. Mi lehet?

Néha nem is fekete,hanem ugyanabban a felsõ részben a háttér látszódik (a képernyõ többi részén meg ugye amit amit épp megnyitok)

Legjobb válasz: Tegyél fel fotót, lehet, hogy a VGA beállításaival van gond.

Tegyél fel fotót, lehet, hogy a VGA beállításaival van gond.

Mitől lehet, hogy ha leengedem a hűtőt, pár nap múlva ujra fél centis jég van rajta?

Whirpool kombi h?t? és a hátsó fala jegesedik be nagyon gyorsan.Az oldalán a OK jelzés világit,tehát elvileg jó a h?tésfok.Olyan bosszantó,hogy 2 hét után már pár centis a jég rajta.

Legjobb válasz: nekünk már nem tudom milyen hûtõnk van, ezer éves. Nézd meg a direkt hûtõ gomb nincs-e felkapcsolva, nekünk a fagyi része jegesedet folyton emiatt.

nekünk már nem tudom milyen hûtõnk van, ezer éves. Nézd meg a direkt hûtõ gomb nincs-e felkapcsolva, nekünk a fagyi része jegesedet folyton emiatt.
A kérdező hozzászólása: A direkt hûtõ gomb hol van? :)
Szerintem valahol bejut a levegõ máshonnan honnan kapna vizet ami ráfagy, de aszondod h az oldala :S Hát nemtudom.
A hutot ne nyitogassatok sokszor, nem tesz neki egyaltalan jot!!!!!
Szia! Nekem is volt ilyen problémám, nekem Elektrolux kombim van. Akkor jelentkezik a probléma, ha sûrûn nyitogatom az ajtót, vagy pedig egyszerre sok dolgot teszek be hûteni. Viszont az enyém, le is olvasztaj magát néhány órán de legfeljebb egy napon belül. Ha a tiéd nem ezt teszi, és neked kell leszedni az baj, hívd a szervizet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 7en vagyunk igy elég sürün van nyitogatva...:-/ de nem olvasztja le magát.:(
Valahol elöl a többi gombbal együtt szokott lenni a direkt gomb, de nem tudom, hogy az újabb hûtõkön is van-e.
Hat ha 7-en vagytok, akkor egyertelmu hogy a huto ajto nyitogatasatol jegesedik olyan hamar be a huto. Ha ezt is irod a kerdesben, akkor talan valasz sem erkezik, hiszen kerdesedben a valaszod. Vegyel onolvasztosat, es nagyon jo minosegut, pl. Bosch-t!
Talan nem zar legmentesen, nezd meg az ajton levö gumitömitest.
Én most is a Jupiterrõl írok.
Mutasd!
A kérdezõ azt ígérte, hogy bizonyítani tudja. Manapság egy anonim fotó készítése igazán mindenki számára lehetséges, miért nem látjuk a fotót, miért kell "hinnünk" valakinek, amikor bizonyíthatna is?? Nekem van olyan ismerõsöm akin vannak ilyen jelek. Nem lehetetlenség, de az elsõ lépést annak kell megtenni, aki állít valamit.
Persze, a Föld meg lapos...
az idegenek démonok. csak földönkívülinek adják ki magukat. nincs rajtunk kívül más hús-vér technikai civilizáció az univerzumban.
Az utolsó 2 válaszolónak, akik utánam írtak, kívánom, hogy vigyék el õket valamelyik éjjel és ne töröljék ki az emlékezetüket! Az az érzésem, igen hamar átváltoznának õk is szkeptikusból hívõvé. Én elmeháborodottnak, nem normálisnak hívtam azokat, akik ilyen élményrõl meséltek. Lehet, hogy pont azért vittek el, mert hitetlen Tamás voltam. Egyébként attól, hogy valaki nem hisz egy bizonyos dologban, attól az még létezhet...
"Ezért tartom kizárt dolognak egy idegen civilizáció kifejlõdését." ne ezért tartsd kizártnak, hanem mert lehetetlen az élet kialakulása. az élet nem kialakul, hanem teremtési aktus által jön létre.
Evele123! Ha már így megnevezték, hogy Orion, akkor az már nem is lehet földönkívüli. Mert egy idegen civilizáció biztos nem orionnak nevezi el. Annál is inkább, mert a csillagok állása, az Orion csillagkép és a többi is, csak a földrõl nézve mutatja ezt a képet. A világûr más más pontján mind más képet mutat. Ez a csillagállás az egész multiverzumban itt a földrõl nézve egyedi! Ezért tartom kizárt dolognak egy idegen civilizáció kifejlõdését. Aki képzelgéseiben, meséiben ilyent állít, az hazudik!
Én nem hittem a földönkívüliekben, azt is kinevettem, aki errõl beszélt. Néhány évvel ezelõtt elvittek éjszaka. "Magas szõke" idegennek hívták magukat az Orion egyik csillagáról.
http://idokjelei.hu/ Meg itt is :) osszátok õket. Köszi
http://tudatbazis.hu/ Itt mindent megtaláltok :)
Engem gyerekkoromban elraboltak a földönkívüliek azóta kapcsolatban vagyok velük a földönkívüliek egyáltalán nem akarják elfoglalni a földet csak tanulmányozzák az embereket. mint, ahogy mi teszünk az állatokkal.
"Én bizonyítani tudom számtalan háromszög alakú anyajegy van rajtam, ami2-3 centis volt az elsõ pár napban!" Még mindég nem láttuk a háromszögeket...
Mert az USA-ban olyan hírek vannak, hogy történtek Európában és Ázsiában. De idegenek ott se nincsenek.
az idegenek démonok, bukott angyalok, nem más bolygó hús-vér lényei.
Engem is elvittek egy éve, de szerencsére ügyes voltam és megléptem.:P Rosszul tették, hogy elvittek, mert már tudom, hol van a rejtekhelyük. Reszkessetek, ûrlények!
Ne aggódj, és ne görcsölj miatta. Szerintem nem lesz gond!
Ugye azzal tisztában vagy, hogy a nõi hüvely nem feltétlenül több 13 centiméternél? Illetve hogy az átlagosnál 1 centivel nagyobb? 15 centi az átlag méret 3, 8 átmérõvel, bár a kerület a lényeg, ha nem lötyög a farkadon a koton, akkor nincs okod az aggodalomra. Ami pedig a kotonra van írva mm-el az nem az átmérõ, hanem ha egy síkben kifeszíted a kotont, akkor annak a hossza.
Ha kicsinek találod a valamennyivel több mint az átlag méretett akkor növeszd meg egy félmétéres ökörfarokra, de vigyázz nehogy rád is bepöccenjen a pornóipar.. Viccet félretéve. A 16cm teljesen rendben van és simán ki lehet vele elégíteni egy nõt. De köztudott, hogy azon van a hangsúly, hogy hogyan is használod.
Csak hogy megrémítselek:a vastagság többet számít. Amúgy ne parázzál, a 16cm jó, csak tudnod kell használni, de abba majd belejössz.
A kérdező hozzászólása: Lehet hülyén mértem de a vastagság az 14 cm.(spárgával közbemértem és ennyi lett.)
Miért hiszitek, hogy az számít, hogy mekkora hosszra?
A szex hogy mennyire jó nem a hossztól függ hanem hogy mennyire szenvedélyes és hogy mennyire adjátok át magatokat a másiknak
maximum levág belõle!
Biztos, hogy hülyén mérted a 14 cm zsinórral körbetekerve a kerülete, és nem a vastagsága. Matekóráról hiányoztál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!