Találatok a következő kifejezésre: Ha van millió (60 db)

Lakást szeretnénk vásárolni és az interneten körbenéztem, hogy ha 20 milliót felveszünk hitelbe, akkor mennyi lenne a havi törlesztőrészlet. Van ezzel kapcs. Tapasztalatotok?

Az létezik, hogy 35 éves futamid?nél kb. 160 ezer a havi részlet? Mert akkor 420 hónappal felszorozva 60x millió forint, ami mégiscsak felháborító. Mi forint hitelt szeretnénk felvenni, ami nyilván drágább, de a deviza is 100e felett van...

Legjobb válasz: Nézd hitelt felvenni manapság nagyon veszélyes a magas törlesztés miatt a gatyátok is rámehet ha meg nem lesz munkahelyetek és nem tudjátok fizetni akkor a banké lesz a kéró. A mai világban nem lehet tudni mikor vágnak ki titeket, én is vehetnék saját lakást sõt ott a nagyapám háza is amit csak felkéne újítani mert nem annyira lakható jelenleg, fel is újítanám de még nincs rá annyi pénz hogy belevágjak hitelt meg eszemben sincs felvenni inkább még élünk 1-2 évet barátnõmmel a szüleimnél így jelentõsen tudunk spórolni. Barátnõm akar hitelt de én mondtam hogy felejtse el mert veszélyes belevágni. A szomszédunk is 2004 ben vett fel hitelt mondjuk csak 5 millió körül és csak 15 évet írt alá de már most nem tudja fizetni pedig õ az egyetlen ismerõsöm aki még mindig ott dolgozik ahol kezdett 2000-be persze szûkösebb lett a fizetése meg már nem dolgozik annyit mert nincs munkája de mondta hogy a magas kamatok miatt meg ugye havi 70 et kell fizetnie már a gatyája is rámegy és még 7 éve van hátra, a munkahelye most kezd el csõdbe menni és fél attól hogy elveszik a házát mert az autóra vett fel hitelt de azt összetörte így az értéke 0. Na ebbe ne vágjatok bele hatalmasat buknátok vele mert nem lehet tudni mi lesz 5 év múlva az is lehet hogy a teljes pénzügyi dolog összeomlik akkor brutálisan leértéktelenedhet a forint az euro is tönkremehet és még sorolhatnám nem érdemes belevágni hitelbe én mondom inkább húzzátok ki vagy spóroljatok és vegyetek kisebb lakást.

Nézd hitelt felvenni manapság nagyon veszélyes a magas törlesztés miatt a gatyátok is rámehet ha meg nem lesz munkahelyetek és nem tudjátok fizetni akkor a banké lesz a kéró. A mai világban nem lehet tudni mikor vágnak ki titeket, én is vehetnék saját lakást sõt ott a nagyapám háza is amit csak felkéne újítani mert nem annyira lakható jelenleg, fel is újítanám de még nincs rá annyi pénz hogy belevágjak hitelt meg eszemben sincs felvenni inkább még élünk 1-2 évet barátnõmmel a szüleimnél így jelentõsen tudunk spórolni. Barátnõm akar hitelt de én mondtam hogy felejtse el mert veszélyes belevágni. A szomszédunk is 2004 ben vett fel hitelt mondjuk csak 5 millió körül és csak 15 évet írt alá de már most nem tudja fizetni pedig õ az egyetlen ismerõsöm aki még mindig ott dolgozik ahol kezdett 2000-be persze szûkösebb lett a fizetése meg már nem dolgozik annyit mert nincs munkája de mondta hogy a magas kamatok miatt meg ugye havi 70 et kell fizetnie már a gatyája is rámegy és még 7 éve van hátra, a munkahelye most kezd el csõdbe menni és fél attól hogy elveszik a házát mert az autóra vett fel hitelt de azt összetörte így az értéke 0. Na ebbe ne vágjatok bele hatalmasat buknátok vele mert nem lehet tudni mi lesz 5 év múlva az is lehet hogy a teljes pénzügyi dolog összeomlik akkor brutálisan leértéktelenedhet a forint az euro is tönkremehet és még sorolhatnám nem érdemes belevágni hitelbe én mondom inkább húzzátok ki vagy spóroljatok és vegyetek kisebb lakást.
Minnél több idõre, minnél nagyobb összeget veszel fel, annál többet kell visszafizetned. Ez a 35 év és 20 millió reális. Inkább spóroljatok pár évig, és vegyetek egy kisebb lakást, akkor nem ilyen borzasztó a visszafizetendõ összeg nagysága.
Tanult kollégámat kiegészíteném: a törvény minimum 25 % önrészt ír elõ, de ha a banki gyakorlatot is nézzük, akkor jó ha megvan a 30 %. Ésszerû futamidõ a jelenlegi kamatok mellett ilyen nagyobb hiteleknél 15-25 év, kisebbeknél 10-15 év. Ha ez olyan havi törlesztést eredményez amit nem tud az ügyfél bevállalni, akkor vagy az igényét kell lejjebb vinnie vagy le kell beszélni a hitelrõl.
A tõkerész pont ugyan úgy inflálódik, ahogy a bank profitrésze inflálódik. Nem látom a különbséget ilyen megközelítésben.
A kérdező hozzászólása: De ha a tõkerészt idõarányosan folyamatosan fizeted vissza, nem pedig a 35. évben, akkor nem azt kellene figyelembe venni, hogy 35 évben mennyit ér a 20 millió reálértéken. na, mind1 köszi azért utánanézek, hogy mik a lehetõségek.
" de én kb. 1, 5x összegre gondoltam, nem 5x annyira." Kölcsön adsz nekem 20M forintot 35 évre? Nagyvonalú vagyok, a dupláját vagyok hajlandó visszafizetni (vagyis havonta 95.000 FT-ot) Picit gondolkodj. Ha "csak" az évi 7-8% körüli reálinflációt számoljuk akkor a 20M forint 35 év múlva akkor is 100M forint körül lesz! Sokra megy a bank vele, ha te a 1, 5x-esét szeretnéd visszafizetni...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönömk a tanácsokat. Nyilván nem fogok olyan hitelt felvenni, ami nem tetszik, csak az érdekelt, hogy létezik-e, hogy 5-ször annyit kell visszafizetnem, mint a hitel összege, és nem azért mert devizában veszem fel és borul az árfolyam, hanem mert csak. Devizában egyedül akkor vennék fel hitelt ha az adott pénznemben kapnám a fizetésem. Az meg hogy ki hogyan mer belevágni egy ilyen hosszútávú bizniszbe, mindenkinek a magánügye, kérlek ne a hitelrõl próbáljatok lebeszélni, engem a törlesztõrészletek érdekeltek, kérlek ezzel kapcsolatban írjátok le a tapasztalataitokat. Egyértelmû, hogy többet fizetek vissza, mint amennyit felvettem, de én kb. 1, 5x összegre gondoltam, nem 5x annyira.
20 millióra 35 évre a 166 ezres törlesztés nagyon jó ajánlat. Ha fel vagy háborodva, akkor ne köss üzletet. A hitel ugyanis egy üzleti szerzõdés közted és egy bank közt. Jelenleg a forinthitel kamata 11-14 % közt van, a devizaalapú 7-9 % körül. Általában, az annuitásos (egyenlõ részletû) törlesztésnél a futamidõ ilyen extrém megnövelésével alig csökken a fizetendõ havi törlesztés. Ez tiszta matematika.
A hitel nem ajándék, üzlet neked és a banknak is. 35 év múlva tudod mennyit fog inflálódni a forint? Egy ma 20M forintot érõ ingatlan 35 év múlva 80M-t fog érni (persze nem az értéke nõ meg, hanem ennyit romlik a forint....). Ezért fizetsz ilyen sokat.
Kedves okoskatörp, a kötelezõ önerõ több banknál lakáshitel esetén már 25% helyett 20%, tehát jól írtam. A jogszabály lehetõvé teszi ezt idéntõl. üdv, Évi

Lakásfelújításra szeretnék felvenni hitelt! Szerintetek ha van több mint 2 millió önrészem arra adnak 4 millió forint hitelt?

Legjobb válasz: tudom ezt pontosan senki nem tudja nekem megmondani,csak mégis hátha tudna valaki ebben segíteni?

A kérdező hozzászólása: tudom ezt pontosan senki nem tudja nekem megmondani, csak mégis hátha tudna valaki ebben segíteni?
Miért nem négy be a bankba, és kérdezed meg? 6 millából valaki lakást vesz, nem felújít...
Tyu, felujitasra jo sok penz. 2 millio onresszel mar adnak negyet, es visszafizetsz hetet. Jo sokba fog kerulni a felujitas.
A kérdező hozzászólása: a felújítás annyiból állna hogy tetõtér beépítés!
Mekkora a tetõ tér 300 m2?
A kérdező hozzászólása: nem 300 nm, de új tetõvel berendezésekkel együtt kb6 millió!ahogy mi számoltuk
ha van 300 ezres fizetésetek együtt, akkor 5 évre simán adnak
A kérdező hozzászólása: bocsi a kérdésért de miért pont 300 ezer?

Ha van 2 millió forintom, vehetek fel lakás hitelt? Mekkora összeget? Mekkora kamattal? Hány évre?

Legjobb válasz: Elvileg a ház árának a 30%-val kell rendelkezned mint önerõ.Ennek függvényében adják a hiteleket,de ezen kívül még sok mindent figyelembe vesznek.. 2 milliónál a max.felvehetõ hitel talán 6 millió lenne. De hogy mennyi idõre,és havonta mennyit kéne fizetned ez sok mindentõl függ..Az ilyen kérdést nem itt hanem a bankokban kéne megkérdezned.Ingyenes a felvilágosítás,és a banki dolgozók pontosabb választ fognak adni.

Elvileg a ház árának a 30%-val kell rendelkezned mint önerõ.Ennek függvényében adják a hiteleket, de ezen kívül még sok mindent figyelembe vesznek.. 2 milliónál a max.felvehetõ hitel talán 6 millió lenne. De hogy mennyi idõre, és havonta mennyit kéne fizetned ez sok mindentõl függ..Az ilyen kérdést nem itt hanem a bankokban kéne megkérdezned.Ingyenes a felvilágosítás, és a banki dolgozók pontosabb választ fognak adni.
ha van 2 millád minek veszel fel pénzt??
inkáb add ide nekem jól jönne az a pénz..
A kérdező hozzászólása: Azért kell felvennem pénzt, mert 2 milláért nem adnak lakást! Vagy, ha tudsz ilyenrõl, légyszi szólj, mert érdekel...Köszööm a válaszokat, fõleg az uccsót!
Meglehet oldani, de nem egyszerû. Ha gondolod segíthetek csak vedd fel velem a kapcsolatot. Látatlanban pár mondattal ezt nem lehet megoldani, nekem meg egy egész csapatom van aki ezzel foglalkozik, de ha van idõm szívesen segítek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Ha van 1 millió forintom akkor én már milliomosnak számítok?

Legjobb válasz: Nem. Nem számítasz milliomosnak. Legalábbis a leírásod alapján nem. Ugyanis az számít milliomosnak, aki az ún. "szükségszerû luxussal" rendelkezik, és EMELETT tud egymilliót felmutatni, vagyis ha van házad (nem lakásod!), van autód, esetleg több autód, rendelkezel legalább felsõközépkategóriás berendezési tárgyakkal és alapvetõ luxuscikkekkel, valamint a hitelállományod és betéti állományod különbsége több, mint egymillió, akkor vagy milliomos. Amennyiben csak egymillió forintod van, akkor van egy kis költõpénzed, de MESSZE állsz a milliomos megnevezéstõl.

Nem. Nem számítasz milliomosnak. Legalábbis a leírásod alapján nem. Ugyanis az számít milliomosnak, aki az ún. "szükségszerû luxussal" rendelkezik, és EMELETT tud egymilliót felmutatni, vagyis ha van házad (nem lakásod!), van autód, esetleg több autód, rendelkezel legalább felsõközépkategóriás berendezési tárgyakkal és alapvetõ luxuscikkekkel, valamint a hitelállományod és betéti állományod különbsége több, mint egymillió, akkor vagy milliomos. Amennyiben csak egymillió forintod van, akkor van egy kis költõpénzed, de MESSZE állsz a milliomos megnevezéstõl.
GRATULÁLUNK ! Ön milliomos!
Szerintem igen. Végülis a milliomos épp azt jelenti, hogy van 1 milliónyi pénze. Sanos ez manapság már nem számít olyan nagy vagyonnak mint mondjuk 20 éve. De szép pénz még most is.
Elvileg igen!

Arra vagyok kiváncsi, hogy van egy Szlovák cégem és mennyit kell adóznom mármint ha 3 millió az áru és 4 millióért adom el akkor mennyit kell adózni?

Ugye Magyarországon nem kell adóznóm a nyereségből??????

Legjobb válasz: Céged van, könyvelõd nincs? Ez így nagy bukta lesz! ;) Sok mindentõl függ, szerencsés esetben semennyit.

Céged van, könyvelõd nincs? Ez így nagy bukta lesz! ;) Sok mindentõl függ, szerencsés esetben semennyit.
Miért adóznál Mo-on, ha szlovákiai cégrõl van szó? Rosszul tetted össze a kamut haver!

Ha van egy 3 millió forintra felbecsült telkem alappal rajta, attól megkaphatom az aktív korúak ellátásának segélyét?

20 éves vagyok már leérettségiztem és még 1 évig tanulok de augusztusba lejár a családi pótlék és semmit nem kapok ma azt mondták az önkormányzatnál hogy töltsem ki az aktív korúak ellátásáról szolló kérelmet. De pont ezért az otthonteremtési támogatást nem kaptam meg mert 3 millió Ft-ra becsülték fel a telkemet mikor 900000(kilencszázezer) Ft-ért vettük. Tudna valaki segíteni??Előre is nagyon szépen köszönöm :)

Legjobb válasz: Igen, megítélik. A tulajdonjog más segélyeknél mint pl. a lakásfenntartási támogatásnál vagy albérlet támogatsánál jelenthet gondot. De ha nem lakóépület és nincs belõle szerzett jövedelmed, akkor ott sem kifogásolnák tudtommal.

Igen, megítélik. A tulajdonjog más segélyeknél mint pl. a lakásfenntartási támogatásnál vagy albérlet támogatsánál jelenthet gondot. De ha nem lakóépület és nincs belõle szerzett jövedelmed, akkor ott sem kifogásolnák tudtommal.

Akkor is van értelme Bajnai visszatérésének ha a Milla oldalán lép fel?

Nos, én nem szeretem Bajnait, sokan igen (ez legyen magánügy most), de a legtöbben ezen az oldalon egyet értettek abban, hogy a Milla már régen lejáratta magát. Érdemes Bajnainak beállni egy ilyen szervezet mögé?

Legjobb válasz: És ha az mszpbe, netán a dkba fog belépni Gordon, akkor oda fogsz szavazni??? (elmebeteg egy ötlet)

És ha az mszpbe, netán a dkba fog belépni Gordon, akkor oda fogsz szavazni??? (elmebeteg egy ötlet)
Bajnai lopós, csak ez a probléma bele.
Bajnai = Gyurcsány Ugyanaz, csak pepitában. Háttérben úgyis megegyeznek és Bajnai lesz a közös jelöltje az mszp-dk-lmp kolaíciónak.
szipósok gyülekezete a Milla
Hát elég indulatos/szélsõséges válaszok jöttek eddig. Õszintén szólva nem tudom, van-e értelme Bajnainak meg a millának, de elég elkeserítõ ez az egész bénázás és széthúzás a nem fideszes oldalon. Így nagyon nehéz lesz leváltani Orbánt, bár ahogy látom, 10 emberbõl 9 le szeretné váltani. Amúgy nekem az a teóriám, hogy Bajnait Washingtonban már kijelölték Orbán utódjának, az õ alapítványa kapott egy csomó pénzt amerikai kormányzati forrásokból. Ahhoz, hogy valakit felépítsenek, hogy meg tudjon jelenni a nyilvánosságban, pénz kell, és én úgy látom, hogy ez most csak Bajnainál van, tehát más nem is fog tudni alternatívaként megjelenni. A DJ karakterû Mesterházy, vagy más, úgy-ahogy ma ismert figura meg fel se merül. Én nem csíptem Bajnait, különösen az ingatlanadó bevezetése miatt, meg amúgy is, ahogy látom õ majd egy dologban lesz kiváló, a megrendelt megszorítások mosolygós, készséges bevezetésében. Tehát sok jót nem várok tõle, de Orbán diktatúrájával szemben, ha más nem lesz, elképzelhetõ, hogy rászavazok.
Amelyik pártba belép Bajnai, arra fogok szavazni. Nem azért mert Bajnai fanatikus vagyok, de másra egyszerûen nem tudok szavazni...
Bajnai visszatérésének mindenképpen lenne értelme, de nem hiszem, hogy bármelyik párthoz beállna.
Nem sõt. Bajnainak létre kéne hoznia egy liberális/libertariánus pártot, nem a veszett baloldallal jópofiznia.
Oda szavazok ahol Bajnai lesz a Miniszterelnök jelölt, bármilyen társulat is legyen mögötte én maximálisan megbízok benne. Nincs más alternatíva Magyarország elõtt ez mára bebizonyosodott! Unortodoxék leszerepeltek. Vagy Bajnai vagy a további leépülés, ismétlem sajnos nincs más lehetõség Magyarország elõtt.
A kérdező hozzászólása: Bizonyíték: http://www.metropol.hu/itthon/cikk/948584
Szerintem nincs, de senki nem is állította, hogy így lesz, még is sokan készpénznek veszik. A Milla egy elég töketlen, mondhatni ma már hullaszagú valami ... Értelme annyi lenne, hogy a jelen hatalom elfilózhatna rajta mit csinált ENNYIRE szarul, ha már B.G.-t is alternatívának fogadnák el sokan. Ami viszont látszik az a beindult Fidesz agitprop gépezet, magyarán félnek B:G.-tõl nem kicsit. És ez tetszik. A nagy arcukból visszavehetnének millió becsõdölt terv után.
Félnek Bajnaitól Orbánék ezt misem bizonyítja jobban hogy nekikezdtek osztogatni a pénzt számolatlanul a nyugdíjasoknak a vasutasoknak, a kisembereknek ígérgetnek fût fát, ezzel próbálják magukhoz édesgetni a szavazókat, közeleg a választás és érzik a vesztüket.
Tényleg beindult a hivatalos lejárató gépezet. Az MTV híradóban tegnap azt rótták fel Bajnainak, hogy az MSZP kongresszusán internacionálét énekelt, tehát bolsi. Ami nem igaz, mert jól látható volt, hogy még csak nem is tátogott, miközben az internacionálé ment.
Bajnai Gordon és az egész felmenõi bolsik voltak, történelembõl pedig megbukott a ferenceseknél. Ha jól tudom történelem és matek a felvételi tantárgy a közgázra, akkor vajon hogyan juthatott be? Mert az apja bolsi pártfunkcionárius volt azért, szemét ávós, aki magyarokat ölt.
A kérdező hozzászólása: Látom, a többség nem szeretné Bajnait újra látni. Azért elég sok rosszat fel lehet neki róni, és aligha lenne olyan jó, mint egyesek hiszik. Akik meg azt írják, akármire szavaznának, ha ott lenne Bajnai... nos az eszetlen rajongásnak is vannak határai.

Ha van valakinek pl.2 millió Ft Diákhitele, attól még lehetséges, hogy törleszteni tudjon egy házat, ha munkát talál? Nem veszélyes ez? Meg fog tudni élni?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mennyit fog keresni. A férjem speciel így csinálta. Ugye a diákhitel max törlesztõje a nettó fizud 10%-a. A férjem mondjuk egy picivel többet törlesztett, hogy hamarabb lejárjon. A lakáshitelünk már az egekben, én még gyeden, de azért bírjuk fizetni. Szerintem nem lehetetlen. Jövõ januárban jár le a diákhitel, kb. 5 év alatt fizeti vissza.

Attól függ, hogy mennyit fog keresni. A férjem speciel így csinálta. Ugye a diákhitel max törlesztõje a nettó fizud 10%-a. A férjem mondjuk egy picivel többet törlesztett, hogy hamarabb lejárjon. A lakáshitelünk már az egekben, én még gyeden, de azért bírjuk fizetni. Szerintem nem lehetetlen. Jövõ januárban jár le a diákhitel, kb. 5 év alatt fizeti vissza.
Lehetséges, de ehhez az kell, hogy jó állást találjon jó fizetéssel, valamint jól mérje fel a helyzetét és annak függvényében vegyen fel lakáshitelt. De leginkább nem kellene felvenni két milla diákhitelt.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Várok még válaszokat!
Miért a 2 millió diákhitel? Inkább dolgozni a tanévek alatt. Simán lehet dolgozni egyetem mellett. Nem jó ám úgy indítani az életet, hogy többmilliós adóssága van valakinek. Fõleg, hogy nem is biztos, hogy talál munkát. Mai Magyarország... Amúgy ha a fizetés nagyon magas, akkor persze lehet úgy lakáshitelt felvenni, sõt törleszteni is. Ehhez olyan szakma kell, és gyorsan egy nagyon jó munkahely a diploma után. Igen lehet. De tök hülyeség. Az ilyen dolgoktól robbant ki a válság 2008-ban.

Ha van mondjuk másfél millió forintom, azt szerintetek megéri lakástakarékba adnom?

Nem szeretnék itthon élni, viszont a jelenlegi és kés?bbi megtakarításaimból vennék egy lakást itthon és kiadnám albérletbe (nyugati országrész, itt ez nem rossz üzlet). Szerintetek megéri 20 évesen elkezdenem befizetni lakástakarékba?

Legjobb válasz: Lakástakarékba mindig megéri befizetni, viszont fundamentába évi 300 ezer ft maximumot lehet.

Lakástakarékba mindig megéri befizetni, viszont fundamentába évi 300 ezer ft maximumot lehet.
Lakástakarékba havi max 20e lehet befizetni.
A kérdező hozzászólása: Az nem sok. :(
A kérdező hozzászólása: És külföldi lakásfelújításra, lakásvásárlásra nem lehet fordítani? (Bár ki nézi, hogy azt a bútort Ausztriában használom-e vagy itthon?!)
A lakásfelújításba nem fér bele a bútor vásárlás. Hanem festés, fûtésrendszer korszerûsítés, szigetelés, stb. Ezekrõl pedig számlát kell kérni, amin pontosan rajta van, hogy hol, milyen munkát végeztek el rajta. A lakásvásárlás is hasonlóan lebukós. Ha ennyire külföldre akarsz menni, akkor menj, és költsd el ott a pénzedet.
Mostmár vannak olyan megtakarítási formák is, hogy nem csak lakásvsárlása használhatod fel, hanem egyéb dologra is költheted. Ellenben ha lakásvásrlásra költöd ugyanúgy kapsz állami támogatást. Én havi 30 ezret fizetek.
Kedves kérdezõ! Külföldi gyarapodásra nem kapsz magyar állami támogatást és ez szerintem jól is van így. Tehát, amennyiben te külföldi ingatlanba szeretnéd a pénzedet beleforgatni, akkor a lakástakarékot nem neked találták ki. Itthon a legjobb lakáscélú megtakarítási forma és -eloszlatok egy közkeletû félreértést- eddig sem csak lakásvásárlásra lehetett felhasználni. Egy személy egyszerre egy számlához igényelheti az állami támogatást, havi maximum 20 ezer forint után, ez azonban megtöbbszörözhetõ, hiszen ahány családtagod van, annyi számlán, annyiszor havi max. 20 ezer forint után igényelhetõ az állami támogatás. Lehetsz mindegyik számlán te a szerzõdõ, de kedvezményezettként mindegyik számlán más egyenesági hozzátartozót kell megjelölnöd.

Ha van elég pénzem, kérhetem hogy hasplasztikánál ne katétert, hanem pelenkát viselhessek műtét alatt? Elvégre én fizetek egy millió forintot, sztem joggal várom el hogy kinyalják a seggemet is érte.

most lenne ez a Refit eljárás. ugyanis megereszkedett petyhüdt a b?r a hasamon. hatalmas fogyás után. ez segítene. tessék egy kép:

Legjobb válasz: miért nem a plasztikai sebészeten teszed fel a kérdésed, az orvosnak? nem gondolnám, hogy itt bárki is tudna válaszolni. pláne nem a mûtéti beavatkozásról. De azért hajrá....

miért nem a plasztikai sebészeten teszed fel a kérdésed, az orvosnak? nem gondolnám, hogy itt bárki is tudna válaszolni. pláne nem a mûtéti beavatkozásról. De azért hajrá....
Megkérdezhetem miért ellenzed ennyire a katétert? Ha nem válaszolsz sem gond, csak érdekel.
Nem hiszem, hogy sok értelmes választ fogsz kapni, de szerintem ezt az orvossal, vagy az ápolóval, vagy nem tudom hogy kivel kell megbeszélned.
Ha van elég pénzed, akkor tuti. Viszont nem hiszem, hogy belemennek, mivel az alhasi vágásod pont az ágyékrész felsõ vonalában lesz, és nem szerencsés, ha hozzáér bármi, adott esetben egy vizeletes pelus.
A kérdező hozzászólása: értem. akkor ne alhasi vágást csináljanak... meglehet csinálni máshogy is, felhúzni is lehet azt a bõrt... mellesleg csak akkor vagyok hajlandó belemenni a mûtétbe, ha nem kell katétert viselnem....
ha van elég pénzed ahhoz, hogy kinyalják a s eggedet, akkor lehetne annyi eszed is hogy ezt az orvosodtól kérdezed meg, akár telefonon is....no comment.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!