Találatok a következő kifejezésre: Ha van meg is (2565 db)

A facebook-on sok nyereményjáték van. Nyert már ott valaki? Ha igen meg is kapta a nyereményt? Sokat játszom én is de még sosem nyertem semmit. Léteznek ezek a nyeremények vagy csak azért csinálják hogy legyen reklám hisz elég sokan megosszák .

Legjobb válasz: Nemsokára fog olyan válaszolni, aki kitalálja és elindítja ezeket, hogy a sok gyökbirkából reklámot kapjon, na õ tuti ilyesfélét ír: "Igen létezik nyertem már ájfont meg audit is. Megéri."

Nemsokára fog olyan válaszolni, aki kitalálja és elindítja ezeket, hogy a sok gyökbirkából reklámot kapjon, na õ tuti ilyesfélét ír: "Igen létezik nyertem már ájfont meg audit is. Megéri."
Színtiszta kamu az egész nyereményesdi, semmi más, mint adatszerzés, hogy még több hülyeséggel eláraszthassák az e-mailfiókodat, utána meg az ismerõseid fiókjait.
biztos, hogy nem egy olyan oldal van aki csak a temérdek lájk céljából rak ki ilyet, de vannak kivételek. Én személy szerint már nyertem egyszer, úgyhogy léteznek.
Biztos, hogy sok a kamu, de azért vannak helyek, ahol kisorsolják, és igen, én is nyertem egyszer már a kislányomnak stephen joseph kiscipõt. A facebook oldalon, ahol nyertem, folyamatos a nyereményjáték és a nyertesek mindig beküldik a fotókat a kis lurkókról a nyereménnyel, tehát innen is lehet tudni, hogy valóban kisorsolják.
Hát elõször meg kéne tanulnod helyesen írni...
A kérdező hozzászólása: Tudok helyesen irni csak telefonon nem a legkonnyebb oleg h siet az ember bocsanat es szerintem igy is ertetted de nem hogy valaszolnal hanem csak beszolsz

Van esély rá, hogy felvennének Amerikába dolgozni, ha van itt is tapasztalatom, meg az EU-n belül is és valamelyik munkáltató beajánl Amerikai munkáltatónál?

Legjobb válasz: attól függ mit tudsz. Mivel csak akkor vehetnek fel, ha nem találnak ott megfelelõ embert az állásra (csak akkor tudják elintézni a vízumot) ezért ez csak akkor sanszos, ha valamit nagyon tudsz

attól függ mit tudsz. Mivel csak akkor vehetnek fel, ha nem találnak ott megfelelõ embert az állásra (csak akkor tudják elintézni a vízumot) ezért ez csak akkor sanszos, ha valamit nagyon tudsz
Esély...?? Bakker esély mindenre van. Vagy gondolod valaki itt meg fogja neked modani, hogy "igen, neked 68, 85% esélyed van, hogy felvegyenek "Amerikába" dolgozni" (eleve, Mexikóra, esetleg Uruguay-ra gondoltál?) Te aztán tudod, hogy mit akarsz...


Esküvőkör hogy oldják meg a gyűrű felhúzást ha van templomban is meg hivatalban is? Mikor húzzák fel?

Legjobb válasz: Elõször felhúzzátok egymás ujjára a hivatalban, aztán átmentek a templomba ott a szertartás elején a pap elkéri a gyûrûket (de ezt az utolsó jegyes oktatáson is el fogja mondani). Aztán mikor oda ér a szertartás ismét felhúzzátok egymás ujjára a gyûrût. Bár úgy tudom már lehet elõször egyházi és utána a polgári esküvõ sorrendben is. Szerintem akkor is kb. így zajlik, mert a Hivatalban legalábbis nálunk az anyakönyvvezetõ viszi be a gyûrûket a díszpárnán.

Elõször felhúzzátok egymás ujjára a hivatalban, aztán átmentek a templomba ott a szertartás elején a pap elkéri a gyûrûket (de ezt az utolsó jegyes oktatáson is el fogja mondani). Aztán mikor oda ér a szertartás ismét felhúzzátok egymás ujjára a gyûrût. Bár úgy tudom már lehet elõször egyházi és utána a polgári esküvõ sorrendben is. Szerintem akkor is kb. így zajlik, mert a Hivatalban legalábbis nálunk az anyakönyvvezetõ viszi be a gyûrûket a díszpárnán.

5 honapos babam meg van fazva, kulfoldon elek, itt nem torodnek ugy a babakkal, attol tartok hogy tudo gyulladasa lesz, irnatok nekem gyulladas csokkento gyogyszereket? Hat ha van itt is es tudnam hasznalni?

tylenol adok neki, salinexet, ezt irta ki a hulye orvos, aki mindenre azt mondja hogy: rendben van, egyebkent ha rajta mult volna, a gyerek mar a hasamban is meg halhatott volna, mind 1, jo lenne ha irnatok le nekem egy par gyulladas csokkento gyogyszert , es be jarnam toronto hogy hat ha kapok valamelyik gyogyszerbol, elore is koszi a valaszokat

Legjobb válasz: Mi is 5 hónaposak vagyunk, és megfáztunk. Egyébként nem tudom mitõl van, de a környezetmben is és itt is, sok ilyen kérdést olvasok, hogy 5 hónapos baba megfázott. Bocsi a kérdésedre válasz: Nekünk a doktornéni írt fel Fenistil cseppeket, Ambroxol köptetõt, Curam nevû antibiotikumot és Normaflort.

Mi is 5 hónaposak vagyunk, és megfáztunk. Egyébként nem tudom mitõl van, de a környezetmben is és itt is, sok ilyen kérdést olvasok, hogy 5 hónapos baba megfázott. Bocsi a kérdésedre válasz: Nekünk a doktornéni írt fel Fenistil cseppeket, Ambroxol köptetõt, Curam nevû antibiotikumot és Normaflort.
Szia! Mi is meg voltunk fázva 5 hónaposan. Nekünk a doktornõ Calcimuscot írt fel, fél ampullával kell naponta beadni a gyereknek. Ezen kívül szívni kell az orrát. Ha köhög, Sinecodot kell neki adni (10 csepp este). Ha véletlen belázasodik, lázcsillapító kúpot kell neki adni. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: koszike segitettetek a valaszokkal, fel irom a gyogyszerek nevet, es meg probalom be szerezni, hat ha sikerul, meg egyszer koszike mind kettotoknek

Apám minek kötözködik? Miért tanuljak meg csak az oldalsó tükrökből tolatni, ha van belső is?

Mindig trám szól, hogy ne nézzem a belsőt, az oldalsóból tanuljak meg tolatni, és ne is forduljak hátra. De minek? Nem akarok én kamionos lenni, akkor mi haszna van, ha csak a tükörből tudok tolatni?

Legjobb válasz: Mondd meg apádnak, hogy én azt mondtam, hogy nézheted a belsõ tükröt is!

Mondd meg apádnak, hogy én azt mondtam, hogy nézheted a belsõ tükröt is!
Belsõ tükör nélkül azért jó tudni tolatni, mert elõfordulhat hogy dugigpakoljátok a kocsit és nem látsz ki a középsõvel. De normál esetben mindhárom tükör használata a jó, ne hallgass apádra ebben, nézz bele nyugidtan, fordulj hátra is. És add a kezébe a kresszkönyvet, még abban is benne van hogy tolatáskor kikapcsolt övvel hátranézegetve a legjobb.
Mert azt akarja, hogy RENDESEM megtanulj vezetni.
Apád rögeszmés és ragaszkodik a saját véleményéhez. Ha 3 tükörbõl tolatsz akkor is nagy a holttér nemhogy 2-bõl. 2-bõl a kresz szerint nem is lehetne tolatni, hanem azoknál a kocsiknál ahol nem lehet kilátni a hátsó ablakon ott egy második személytõl segítséget kellene kérni a navigáláshoz (persze a gyakorlatban ez nem nagyon létezik). Cégünknél ütöttek már el biztonsági õrt akit nem is lehetett látni a két szélsõ tükörbõl. Használd mindhárom tükröt, azzal csak elõrébb vagy, apádnak meg mond meg hogy akkor magyarázzon mikor õ vezet.
Mondjuk, hogy ne húzhasd meg az autód oldalát? A széleket bizony csak tükörbõl látod legtöbb esetben. Persze ha cabrio, akkor nem kell tükör :)
Ha viszek valamit akkor természetesen nem látok ki a középsõ tükrön. De ha nem akadályozza semmi a szabad kilátást középen akkor felelõtlenség kizárni a középsõ tükröt, ugyanis olyan helyet látsz vele az autód háta mögött amit a két szélsõ tükörbõl egyszerûen nem lehet látni. Örülök hogy sokan írják hogy a két szélsõ tükör elég, de ez nem igaz. Több méternyi holtered van ha nem használod a középsõ tükröt.
#5-nek teljesen igaza van! Csak tükörbõl tolatni életveszélyes! Sok tragédia történt már miatta. Használd a két oldalsó tükröt padka mellé beállásnál, de csak rövid ideig, a maradék idõben meg NÉZZÉL HÁTRA! Nincs olyan érv amivel ennek elhanyagolását lehetne bizonyítani. Egyetlen kivétel, ha valamilyen okból kifolyólag nem lehet hátrafelé kilátni, de ilyen esetben elvileg nem is végezhetsz egyedül hátramenetet.
#10 Nem is érdekel, hogy van-e valaki mögöttem. Világít a tolatólámpa, villog a vészvillogó, és még ráadásul csipog is, ha hátramenetbe kapcsolok. Ha ennyi mellett nem veszi észre, hogy hátrafelé haladok, megérdemli. Amúgy is 18 méterrel hátrébb a vége, mint ahogy ülök, esélytelen látnom azt, aki 0, 3-1 méterrel a kocsi mögött van.
# 14 És ha egy süket van a kocsid mögött háttal a kocsidnak? Vagy egy 4 éves gyerek? Én nem akarok veled ezen vitatkozni, remélem soha nem tolatsz rá senkire, de ha mégis megtörténik akkor majd biztosan érdekelni fog a dolog. Egyébként bátyám, apám is kamionozik, tudom hogy a gyakorlatban szinte sosincs elõírt navigáló ember a kamion mögött, de jelen kérdésnél személyautóról van szó, ahol lehetõség van arra hogy beáss a kocsi mögé. És elég nagy baromság amit valaki írt hogy beszáll a kocsiba és a középsõ tükörre akasztja a sapkáját mert úgyse használja.
Ha a külsõ tükröket használva tudsz tolatni, akkor a belsõvel is menni fog. Fordítva ez nem igaz. Mit teszel akkor, ha valami olyant viszel majd a kocsiban, ami kitakarja a képet a belsõ tükörben. Vagy ha középen is ül majd utasod?
# 9 Ha valaki áll a kocsi mögött azt te nem fogod látni a külsõ tükörbõl akárhogy mereszted a szemed.
Nekem siheder koromban az oktatóm az autómosókefével verte a térdemet, ha nem használtam a két külsõ tükröt, és folyton a belsõ tükrön lógott a szemem, mondván: "Úgy csak a mazsolák** (**itt azért egy lényegesen rondább szót mondott, de azt nem írnám le) tolatnak, mi pedig profikat képzünk!" És igaza lett, ha nagy ritkán személyautóba ülök, a belsõ tükröt arra használom, hogy ráakasztom a sapkámat, meg ilyenek. Nincs rá szükségem. A két külsõ tükör (helyes) használata ugyanis nagyban segíti a jármû méreteinek korrekt érzékelését.
5-ös vagyok, és ezt azoknak linkelem akik nagyon okosak és azt mondják hogy minek az a középsõ tükör. http://www.delmagyar.hu/csongrad_hirek/halalos_tolatas_csong..
A kérdező hozzászólása: De ha hátra fordulok meggyõzõdni a távolságokró, vagy a belsõben látom, hogy valaki megállt a kocsi mögé, attól miért ne tudnák normálisan vezetni?
A kérdező hozzászólása: De azokkal tolatok értelem szerûen, de néha mikor közel érek az oszlohoz, vagy falhoz, hátra nézek, vagy mikor kitolatok hátra fordulok, hogy mi milyen messze van. És rám szól.
légyszí, mond meg apádnak, van aki vele ért egyet. ezzel együtt nyugodtan használd a belõ tükröt, és gyakran fordulj hátra.Pár év múlva mesélj.. fatert üdvözlöm!

Akinek volt már csoki cisztája annak mit mondott az orvos ez jó vagy rossz ciszta? Lehet ettől még baba? Ha van még másik ciszta is és mind a 2-ő a petefészken van így mi a helyzet?

Legjobb válasz: A csokiciszta egy endometrium darab az ováriumon. A jó hír az, hogy gyakorlatilag minimális az esélye, hogy elrákosodjon, de sajnos gyakran okoz meddõséget...

A csokiciszta egy endometrium darab az ováriumon. A jó hír az, hogy gyakorlatilag minimális az esélye, hogy elrákosodjon, de sajnos gyakran okoz meddõséget...

Koraszülött babámnak hosszúkás a feje, hátrafele. Anyósom szerint ki kellene támasztani 2 oldalt pelenkával, ilyen van? Nem merem, mert ha bukna meg is fulladhatna. Meg szerintem hülyeség.

Legjobb válasz: lehet rosszul írtam, nem egy oldalra, mert szerencsére forgatja a fejét, hanem hátul kis agyánál hosszú, oldalt rendbe van:) de köszi a válaszokat.

A kérdező hozzászólása: lehet rosszul írtam, nem egy oldalra, mert szerencsére forgatja a fejét, hanem hátul kis agyánál hosszú, oldalt rendbe van:) de köszi a válaszokat.
Mit mondjak erre? anyósod hüjjjjje.
nagyon sok baba elfekszi a fejét, de az nem jelenti azt, hogy úgy is marad neki. Én nem támasztottam ki a gyerekeimnek, és nem lettek "csúcsfejek". Szerintem te se tedd, majd alakul.
A kisfiam mindig egy irányba fordította eleinte a fejét, így ha mellette voltam én kitámasztottam, mert féltünk hogy elfog deformálódni neki.
Nem anyósod nem mondd butaságot szerintem felügyelet mellett már most kezd el, nehogy az legyen, hogy csak egyik oldalra fogja a fejét fordítani ami még deformációt okoz, késõbb hipotóniát és költheted inged gatyád dévény tornára!

Pestiek! Tudtok egy olyan boltot mondani (még jobb, ha van telszáma is), ahol lehet Stanwell Vanilla pipadohányt kapni? Ha tudtok ilyet, árat is tudnátok esetleg adni?

Neten nem találtam. A 3 oldal, ahol van esetleg nem élnek, kár belinkelni ?ket. Mindet ismerem. Amelyik mégis m?ködik, ott 6000 Ft a min rendelési összeg. Ezeket nem akarom itt látni, köszi a segítséget! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!