Találatok a következő kifejezésre: Ha van kis vérzésem, (13 db)

6 hetes terhes vagyok, de van egy kis vérzésem időnként. Mivel jár a vetélés? És mik a következményei? Kórházi kezelést igényel, ha esetleg így alakul?

Legjobb válasz: Igen, nekem is kezdõdött egy kis barnázással, aztán az abbamaradt. Vérzésem nem volt, de a missed ab lett. Pedig nem is görcsöltem.

Igen, nekem is kezdõdött egy kis barnázással, aztán az abbamaradt. Vérzésem nem volt, de a missed ab lett. Pedig nem is görcsöltem.
Én is ennyi idõs vagyok, nálam is elõfordul vérezgetés. Napi 3x1 Utrogestant kaptam, s feküdnöm kell, amennyit csak lehet. Sokaknál elõfordul vérezgetés, barnázás a terhesség elején, reméljük hamarosan megszûnik - nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Orvos látott már? Ha még nem, akkor irány a doki! Jó egészséget, vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Szia!Holnap megyek hozzá, na meg dolgozni is.Sajnos muszáj, de megpróbálok vigyázni.És mit mondott a doki, mi ez?Nekem telefonon annyit mondott, hogy szedjek 3*1 tbl NoSpat.Azért aggódom.És mostanra elmúlt nálad?Hány hetes korodig tartott?
Nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni. De ha terhes vagy és vérezgetsz akkor miért nem mentél már orvoshoz. Szerintem nem kéne halogatni.
A vérzés lehet pl. hematóma miatt - nekem nem ez van, vagy hormonprobléma miatt is. Több nõnél elõfordul, hogy a szervezet még ilyen korai terhességnél "emlékszik" arra, hogy menstruálnia "kell", még nem állt át teljesen arra, hogy baba készülõdik a pocakban - így a nyálkahártyának azon része, mely nem vesz részt a terhességben közvetlenül - ugyanúgy leválik, mint mensikor, csak ez persze sokkal kevesebb, és inkább barnás színû, semmiképp sem élénkpiros. Biztos te is hallottál már arról, hogy az is elõfordulhat, hogy vki végig menstruál, nem is tudja, hogy babát vár. Én mindenképp azt tanácsolom, hogy most menj dokihoz, a Nospa ilyen esetben nem sokat ér, pláne úgy, hogy meg sem vizsgáltak! Ráadásul ha dolgoznod is kell... Ne várj egy percet sem, nehogy késõbb megbánd!!!! Irány a doki!
Ha fontos a baba (és gondolom az), akkor azonnal menj el az orvoshoz!!! Nem akarlak megijeszteni, de ha halogatod, akkor késõ lehet, és már nem lehet megmenteni a magzatot. A vérzés mindig fenyegetõ vetélés jele. Nekem ezt orvos mondta. És szigorú ágynyugalom kell és házasélet tilalom. Csak a Wc-re kelj fel! Én sajnos a 11. hétig véreztem. Hol erõsebben, hol gyengébben. Duphastont szedtem. 1 hétig kórházban voltam. Menj dokihoz! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Lehetek terhes hogy ha van egy kis élink píros vérzésem? Ha igen akkor mennyi ideig tarthat a vérzés? M

Legjobb válasz: Szerintem inkább a barnás-rózsaszínes menszit mondják gyanúsnak a várandósság szempontjából, de ha úgy érzed, hogy babás lehetsz, csinálj egy tesztet, ha elmúlt ez a menszi.

Szerintem inkább a barnás-rózsaszínes menszit mondják gyanúsnak a várandósság szempontjából, de ha úgy érzed, hogy babás lehetsz, csinálj egy tesztet, ha elmúlt ez a menszi.

Lassan 6 hetes terhes vagyok, lombikkal fogant a gyermekem és kb. most lennék félidőben. Normális ha van egy kis pecsételő vérzésem?

Ez éjjel volt,de nem sok és most is van egy kis barnázás...

Legjobb válasz: Szia! Elöször is nyugodj meg! Mindenképpen keresd fel a dokidat. Nekem is barna "folyásom" lett az 5. héten, akkor még nem láttak az uh-n semmit. Ma voltam ismét uh-on már látták a petezsákot és a szikholyagot. A doki szerint minden rendbben van. Pihennem kell és duphastont irt fel. Azt mondta, hogy pecsételõ vérzéstõl ne ijedjek meg.

Szia! Elöször is nyugodj meg! Mindenképpen keresd fel a dokidat. Nekem is barna "folyásom" lett az 5. héten, akkor még nem láttak az uh-n semmit. Ma voltam ismét uh-on már látták a petezsákot és a szikholyagot. A doki szerint minden rendbben van. Pihennem kell és duphastont irt fel. Azt mondta, hogy pecsételõ vérzéstõl ne ijedjek meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugodtattál egy kicsit.Holnap majd beszélek a dokival.
Szia! Nekem is volt vérzés az elején(nem is kicsi), én is lombikos vagyok, és én is megijedtem, de minden rendben volt. Ne aggódj ez még a lombik "utózöngéje" is lehet, nekem így mondta a doki. Üdv.: 21 hetes kismami :)
utolso vàlaszolo neked mikor volt a vérzésed beülti utàn és milyen?meddig?
Nekem kb. 3 héttel utána volt, és betét kellett ugyan de elég volt a tisztasági. kb.5 napig tartott, de végig a terhességem alatt jelentkeztek olykor-olykor pecsételõ vérzések. pl. 6. hónap táján. Azóta megszületett a kislányom, és most a másodikat várom, aki szintén lombikos. Ezzel nincs semmi vérzésem, és nem is volt eddig. 29+3 vagyok most
köszönöm a vàlaszt!

Ha van egy kis vérzés gyógyszer abbahagyása után 2-3 hónappal jelentheti azt hogy kezdd helyreállni a hormonháztartás?

Legjobb válasz: Szia. Én február végén hagytam abba a gyógyszert 6 évi szedés után. Babatervezés miatt.Március 22.-én megjött rendesen. még több is volt mint a megvonásos vérzés. jövõ héten esedékes megint, de nem várom. Én sem tudom hogy mi a helyzet a hormonjaimmal....Szerintem nálad is rendes menstruáció után kezd helyreállni a dolog.

Szia. Én február végén hagytam abba a gyógyszert 6 évi szedés után. Babatervezés miatt.Március 22.-én megjött rendesen. még több is volt mint a megvonásos vérzés. jövõ héten esedékes megint, de nem várom. Én sem tudom hogy mi a helyzet a hormonjaimmal....Szerintem nálad is rendes menstruáció után kezd helyreállni a dolog.

Csak akkor van beágyazódás ha van egy kis vérzés? És mennyi vérnek kell lenni-e?

Legjobb válasz: Csak pár csepp vagy nem is vér hanem rózsaszines pirosas pecsételés. nem csak akkor kb. a nõk felének van és sokaknak semmi se jelzi a beágyazódást.

Csak pár csepp vagy nem is vér hanem rózsaszines pirosas pecsételés. nem csak akkor kb. a nõk felének van és sokaknak semmi se jelzi a beágyazódást.
A kérdező hozzászólása: Végül is van egy pár dolog amit meg szeretnék kérdezni:)
akkor irok neked!
A kérdező hozzászólása: OKÉS
biztos hogy ez az e-mailed mert visszadobta..
A kérdező hozzászólása: PERSZE akkor le írom megint [email protected] de ha neked nem sikerül akkor írd meg te az msn-ed
priviben
A kérdező hozzászólása: Ezt most nem vágom, van itt privi?
igen ott van fennt a kérdésed alatt jobbra.
Nem gond de a vérzésrõl beszélgessünk?
A kérdező hozzászólása: nálam minden olyan érdekes! de nem tom, hogy miért
A kérdező hozzászólása: Ha nem probléma meg adnám az msn címemet és akkor ott jobban tudnánk beszélgetni. mert itt mindig figyelni kell, hogy mikor írtak. [email protected]
A kérdező hozzászólása: Igazából én nem is tudom, hogy mikor van a beágyazódásom! Ha le írnék egy pár dolgot akkor tudnál rá mondani valamit? meg köszönném
Az elsõ babámnál volt vérzés, a másodiknál nem. Nincs minden alkalommal.
Nekem nem volt vérzés se barna, semmi.
A kérdező hozzászólása: a lányom most lesz 4 éves és nálla ne volt semmi. csak annyi hogy akkor nem jött meg. aztán megint terhes voltam akkor csak késet. és akkor megint de minden hónapban meg volt és akkor is csak két napig tartot. de sajnos nekem ezek a terhességek vetélések voltak:(
elsõ vagyok a lányommal nekem se volt a 2. babával igen és vetélés lett a vége. beágyazódás akkor van amikor peteérésed van szeretkeztek és kb. 7-12 nap között azután.
Szerintem több esetben nincs vérzés, mint igen.
A kérdező hozzászólása: És nálatok milyen tünetek voltak amikor teherbe estetek? Köszönöm az eddigi válaszokat is:)
elsõ és 12.26-os tünetek: állandóan pisilni jártam kb. negyedóránként és volt egy hét amit gyakorlatilag átaludtam. hõmérséklet és az hogy nem jött meg ..
ha irok neked privit akkor kapásból továbbitja a megadott e-mailcimedre. ott nézd!

Ha van egy kis vérzésem, nem fáj a hasam viszont a melleim a szegycsontomnál és alól érzékenyek, no és még a mensi megjövete előtt vagyok pár nappal, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz, nem szokványos, de elõfordul. Az elsõ terhességem elõtt én is vérezgettem egy napot. Ha késik a valódi menzesz, csinálhatnál tesztet.

Lehetsz, nem szokványos, de elõfordul. Az elsõ terhességem elõtt én is vérezgettem egy napot. Ha késik a valódi menzesz, csinálhatnál tesztet.

Ha tnap vesztettem el, ma reggel volt meg egy kis verzesem de mas bajom van. Megy a hasam es gyakran pisilek. /Elorol tette be/ ez normalis?

Legjobb válasz: Gondolom a hasmenés miatt írta,hogy elõlrõl tette be:-) Muszáj itt állandóan csak kötözködni?

Gondolom a hasmenés miatt írta, hogy elõlrõl tette be:-) Muszáj itt állandóan csak kötözködni?
Miért kell kiosztani, azért írta, hogy elölrõl tette be, hogy ne asszociáljon mindenki a hasmenésrõl az anális szexre... Ha nem írta volna, már menne a hadjárat, hogy nem kellett volna s.bedugatnia magát... Kérdezõ! A hasmenés és a gyakoribb pisilés lehet amiatt, hogy az altesti izmaidat szokatlan terhelés érte. Nekem pl. menstruáció idején szokott kicsit menni a hasam, a görcsök miatt. Az is lehet, hogy kicsit stresszes vagy az egésztõl, és az is, hogy picit felfáztál közben és azért pisilsz gyakran. Ne aggódj, egyelõre várj, aztán ha 1-2 napon belül nem javul, vagy a hasmensé romlik, esetleg rosszannul vagy, akkor lehet, hogy dokihoz kéne menned, mert összeszedhettél egy sima vírust is bárhol, és csak véletlen egybeesés a szüzességed elvesztésével.
Elölrõl tette be? Komolyan? Miért, honnan lehet még betenni? Hadd tanuljak valami újat is. Felülrõl is be lehet tenni? Olyan emberek szexelnek, akiknek fogalmuk sincs a szexrõl. Vártál volna még 2 évet. -_- Ha használtatok gumit, akkor nem leszel terhes, kivéve ha kiszakadt, de arról tudnál, ha kiszakad.
Fájhat a hasad az elsõ szextõl, igen.

Ha terhesség alatt barnafolyás és egy kis vérzés van az mit jelent? Vetélést?

Legjobb válasz: Szia görcsölsz is? Szerintem menj orvoshoz lehet semmi komoly de az is lehet hogy vetélés lesz szoritok neked

Szia görcsölsz is? Szerintem menj orvoshoz lehet semmi komoly de az is lehet hogy vetélés lesz szoritok neked
Velem is elõfordult a 20. héten, a védõnõm azt mondta, hogy elõfordul, hogy kicsit kinyílik a méhszáj. Nekem ahogy jött, el is múlt, de javasolták a magnéziumot és a sok pinenést feltett lábbal, illetve a fizikai terhelés és cipekedés kerülését. Ha komolyak a tünetek és görcsölsz is, vagy simán nyugtalan vagy, hívd fel az orvosod, az a legbiztosabb!
Hívd fel az orvosodat! Inkább nézzen meg feleslegesen.
Szia!Biztos megerõltetted magad egy kicsit és attól van.Tessék vigyázni magadra és pihenj sokat!Az elsõ 12 hét tényleg nagyon sérülékeny.
Szia! Nekem 6 hetesen volt pecsételõ vérzésem és akkor mentem elõször a dokimhoz, aki utrogestant és folsavat írt fel. Mivel elõtte már volt egy vetélésem, ezért jobban odafigyelt rám és ezért kaptam hormonpótlást is. Most 11 hetes terhes vagyok és szerencsére mostmár elmerem mondani, hogy rendben vagyunk. Tehát nálam a vérzés nem jelentett vetélést. Nem tudom, hogy hányadik hétben vagy, de mindenképpen keresd fel az orvosodat és csináltass egy uh-ot is! A legjobbakat kívánom!!!
Nekem 12 hetesen jött egy durva vérzés reggel (elõtte barnáztam egy kicsit már), irány a kórház, megállapították, hogy haematomám van, ez egy vérömleny, ez ürült, a baba jól van, de feküdnöm kellett. Most 15, 5 hetes vagyok és 3 napja múlt el a barnázás, szóval szerintem érdemes megnézetni a dolgot. Nekem sem volt görcsölésem, "csak" a barnázás, aztán elöntött a vér, nem hiányzik ez, hidd el, nagyon parás volt :( Amúgy a méhlepény nem tapadt jól, levált egy része, szóval nem játék, ha vérzés volt, szerintem kéne egy UH! De a doki megmondja, hívd fel!
Elõször én is azt hittem, semmiség, normális a kis barna, aztán kis vér (nem várt mensi táján). Az elsõ pozitív teszt után gyorsan bejelentkeztem elsõ UH-ra (a 6. hét végére, hogy mutasson is valamit). Aztán az UH elõtti nap görcsökkel és vérzéssel kórház. Kiderült hogy kb. egy hete elhalt a baba, de nem tud kiürülni.... És emlékszem most már görcsös hasfájásra kb. akkorról, csak azt hittem a beleim... utánaolvastam és állítólag össze is lehet keverni. Hát nekem valószínûleg akkor ment el a baba. :( :( Mindenképpen az elsõ gyanús jelnél hívd fel az orvost!!! Hátha tud segíteni. Vagy legalább megnyugtat.
soha nem lehet tudni barnazas altalaban nem jelenti a legrosszabbat meg ha gorcsolsz is.de mindenkepp egy ultrahang es nyugalom szukseges.lehet hormonalis alapon stressz mehlepeny melyen tapadasa es meg 1000dolog de idegeskedni nem szabad ha a baba jol van.tapasztalatbol mondom raadasul ahol elek 12het alatt nem is foglalkoznak ilyennel max egy uh es varhatod hogy mi lesz avege nekem majdnem 2hetet kell varjak uhra mar ugy vok lesz ami lesz persze abban bizom semmi baj csak velem volt vmi

Milyen a beágyazódásos vérzés? HA egyáltalán van ilyen? Most kéne megjönnie, de nem akar csak ilyen kevés kis folyásom van 1 hete. Lehet beágyazódás? Vagy valami más?

Legjobb válasz: Létezik a beágyazódásos vérzés én megtapasztaltam, de nem mindenkinél jelentkezik, nem szükségszerû. Nem is igazi vérzés, de nem is szimpla folyás. Egy kis halvány barna maszatolás volt. Nem sok, egyszer-egyszer észleltem. Nálam egymás utáni két nap volt tapasztalható. Aztán elmúlt.

Létezik a beágyazódásos vérzés én megtapasztaltam, de nem mindenkinél jelentkezik, nem szükségszerû. Nem is igazi vérzés, de nem is szimpla folyás. Egy kis halvány barna maszatolás volt. Nem sok, egyszer-egyszer észleltem. Nálam egymás utáni két nap volt tapasztalható. Aztán elmúlt.
Az elsõ babámnál semmi nem volt. Most a másodiknál napra pontosan tudom, hogy mikor ágyazódott be. Amikor pisilni mentem tényleg csak egy pötty vér volt a wc papíron elõtte se, utána se semmi. És igazam lett. 13 hetes babám itt van a pocimba. És nem törvényszerû, hogy van, de nem folyás vagy ilyesmi, tényleg csak egy pötty. Piros. És ennyi.
Nekem a nemvárt napján törléskor volt pici rózsaszínes a papíron és nem több, másnap már pozit teszteltem.
nekem 4 nap mulva (nem)kellene megjönni és tegnap én is észletem ilyet máskor soha!wc papiron nyálkás barnás pötty, mint mikor megjön csak egészen pici.
Sziasztok! A ciklus 24. napján járok és ma reggel pisiléskor a wc papíron kis rózsaszines maszat volt! Többeknél látom, hogy ez a beágyazódás jele lehet! Szerintetek?

Az ovu mikroszkop akkor is páfrányt mutat ha teherbe estem? Mellesleg elöre haladott terhességem van! Van egy kis méretü be vérzés a méhembe és meg jött a bajom is! Mit tegyek?

Szerdán megyek dokihoz! Most 7hetes lehetek és ultrahanggal vizsgált meg!

Legjobb válasz: Igen!Terhesség alatt végig páfrányosat mutat a mikroszkóp.Nem igazán értem,de szerintem nem mensi,hanem a méhed bevérzésed miatt vérzel.De különben ezzel a vérzéssel miért nem csinálnak valamit?Mondj el mindent a dokinak,és írd meg,hogy mit mondott.Sok szerencsét!18 hetes kismami

Igen!Terhesség alatt végig páfrányosat mutat a mikroszkóp.Nem igazán értem, de szerintem nem mensi, hanem a méhed bevérzésed miatt vérzel.De különben ezzel a vérzéssel miért nem csinálnak valamit?Mondj el mindent a dokinak, és írd meg, hogy mit mondott.Sok szerencsét!18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ rendi vagy!de van még egy olyan bibi amitöl meg ilyedtem hogy csináltam már két terhességi tesztet csak kiváncsiságból és mind a kettö azt mutatta hogy nem vagyok terhes!és ettöl rgy kicsit meg ilyedtem!vagy lehet hogy csak rossz volt mind a kettö?
Megjött, két teszt neg! Akkor miért lennél terhes??? Szerintem ez egyértelmû, h nem terhesség!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!