Találatok a következő kifejezésre: Ha van igazolványunk, milyen kedvezményekben részesülhetünk (1 db)

Ha van magyar igazolványunk, milyen kedvezményekben részesülhetünk a magyarországi tartózkodásunk alatt (szülők és gyermekek)?

Legjobb válasz: Röviden: szinte semmiben... Sajnos. Maximum kicsit olcsóbban mehetsz az állatkertbe. Bár azt hiszem, ha legalább 3 gyerekkel utazol, akkor a Máv ad valamilyen kedvezményt.

Röviden: szinte semmiben... Sajnos. Maximum kicsit olcsóbban mehetsz az állatkertbe. Bár azt hiszem, ha legalább 3 gyerekkel utazol, akkor a Máv ad valamilyen kedvezményt.
Az EU nem is engedi, hogy valki különbséget tegyen túrista és nem túrista között. Inkább úgy lehet belõle elõnyöd, hogy ismered a nyelvet és nem tudnak becsapni.
Jobb ha nem is mutogatod azt az igazolványt, mert még turistának néznek, és átvernek mindenütt!
A MÁV évente kétszer 90%-os kedvezményt ad az országon belüli utazásra egy meghatározott viszonylaton, amit az állomáson be is pecsételnek. Ezen kívül kedvezményes belépõt lehet váltani (szintén évente kétszer) bizonyos múzeumokba, gyógyfürdõkbe, fesztiválokra. Ezt onnan tudom, hogy egy határon túli ismerõsöm folyamatosan ezekre a kedvezményekre utazik, és olyan helyekre jut be pofátlanul olcsón, ahová nekem magyar állampolgárként sokkal többe kerül a jegy.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudok leutazni Ceglédre vonattal?

Pontosabban Budai út a megálló neve! 22 éves lány vagyok. Nem szeretek utazni. Hogyan tehetném jobbá, komfortosabbá az utazást? Hogy jutok le Budai út megállóba? Kérlek segítsetek!!! NAGYON FONTOS!!!!

3

Érdemes a jövő héten menni nyaralni a Balatonra?

Meleg lesz, a víz persze még hideg, de inkább az miatt aggódik, hogy még nem lesznek nyitva az éttermek, boltok, szórakozó helyek. Lesznek már ott ilyenkor nyaralók? vagy még korán van?

4

Ismer valaki egy jó kempinghelyet a Balatonnál? Lehetőleg olyat, ami olcsó és nem kell korábban helyet foglalni.

1

Jó helyek Budapesten, amik érdekesek egy középsulis osztálykiránduláson?

2

Szerintetek vad kempingezésnél megbüntetnének, illetve minden esetben elzavarnak?

Arra gondoltam Velencei tónál vad kempingeznénk, de elvileg ugye ez tilos. Nem mintha olyan drága lenne egy kemping, nem erről van szó.
Csak találni olyat részt, ahol a madár se jár, és nyugodtan ott aludhatnánk... és talán el se zavarnak...
Szerintetek? Valaki vadkempingezett mostanság?

3

A pesti rakpartot is ki lehetne alakítani úgy, hogy az utat leviszik a föld alá, s a felszíni tereket sétáló korzókká alakítják (mint pl. Düsseldorfban)?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f5/NRW%2C_Du..
Ilyenre gondoltam. Felül zajlik a folyó mellett az élet, s ezalatt az autósforgalom halad.
Budapest gyönyörű, de a Duna nincs eléggé kihasználva ilyen szempontból.

13

A Ferihegyi vasútállomáson vagy annak környékén hol lehet BKV járatokra érvényes buszjegyet venni?

2

Hévízen és közelében milyen látnivalók vannak?

2

Tudtok nekem mondani szép kirándulós helyet? Mondjuk olyasmire gondolok mint Szilvásvárad.

1

Kedves Balaton déli partján élők!?

Tudnátok írni konkrét településeket a déli parton, ahol gyönyörű a naplemente? Mert hát arra gondoltam, hogy ki szeretnék menni beszélgetni valakivel, de ehhez nekem feltétlen kell a naplemente. Szerintetek örülni fog majd neki??, mert meglepetésnek szánom :DD

Először Fonyódra gondoltam, mert ugye este látszik a Badacsony is a lámpáktól kivilágítva, de most Balatonszárszó, ill. Lelle is szóba jöhet szóval, fog. sincs hova

köszönöm a segítséget

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!