Találatok a következő kifejezésre: Ha van igazolványunk, milyen kedvezményekben (1 db)

Ha van magyar igazolványunk, milyen kedvezményekben részesülhetünk a magyarországi tartózkodásunk alatt (szülők és gyermekek)?

Legjobb válasz: Röviden: szinte semmiben... Sajnos. Maximum kicsit olcsóbban mehetsz az állatkertbe. Bár azt hiszem, ha legalább 3 gyerekkel utazol, akkor a Máv ad valamilyen kedvezményt.

Röviden: szinte semmiben... Sajnos. Maximum kicsit olcsóbban mehetsz az állatkertbe. Bár azt hiszem, ha legalább 3 gyerekkel utazol, akkor a Máv ad valamilyen kedvezményt.
Az EU nem is engedi, hogy valki különbséget tegyen túrista és nem túrista között. Inkább úgy lehet belõle elõnyöd, hogy ismered a nyelvet és nem tudnak becsapni.
Jobb ha nem is mutogatod azt az igazolványt, mert még turistának néznek, és átvernek mindenütt!
A MÁV évente kétszer 90%-os kedvezményt ad az országon belüli utazásra egy meghatározott viszonylaton, amit az állomáson be is pecsételnek. Ezen kívül kedvezményes belépõt lehet váltani (szintén évente kétszer) bizonyos múzeumokba, gyógyfürdõkbe, fesztiválokra. Ezt onnan tudom, hogy egy határon túli ismerõsöm folyamatosan ezekre a kedvezményekre utazik, és olyan helyekre jut be pofátlanul olcsón, ahová nekem magyar állampolgárként sokkal többe kerül a jegy.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érdről járok be dolgozni, és a Budapest bérlet Tétényligettől van, akkor most arra a két kmre is meg kell vennem a kiegészítő bérletet (ami 5 kmre szól)?

Köszönöm a válaszokat

1

Valaki tud mondani olyan szegedi kollégiumot, ahol megszállhat szeptember végén egy 20 fős iskolai csoport? és olcsó? Két éjszakáról lenne szó.

1

Sólyom airways hova szállít?

17

BKV bérlettel egész pesten utazhatok?

villamos. busz . metro stb kérdés fent

4

Galerius fürdőről (Siófok) vélemények?

3 éves kisgyerekkel mennék.

Köszönöm!

2

Ez a hely hol lehet?

http://fishingtime.hu/kepek/horgasz-hirek/siker_is_meg_nem_i..

2

Melyek a belvárosi kerületek Budapesten?

3

Hol van ez Debrecenben? Mi a neve?

A plázától lefele a klinika felé a villamosról láttam egy sárga épületet csak nem jut eszembe a neve. Katona dolog lehet csak nem jut eszembe. Érdekelne hogy ez milyen utca is?

3

Melyik budapesti belvárosi kerületben laknál a legszívesebben?

8

Kőbánya-Kispest valójában csak Kispest területén helyezkedik el?

Kőbánya-Kispest területe teljes egészében a XIX. kerület része?

A csomóponthoz tartozik a KÖKI Terminál, az alatta lévő buszvégállomás, a metróvégállomás, valamint a vasútállomás.
Ezek közül melyik Kőbánya és melyik Kispest területe?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!