Találatok a következő kifejezésre: Ha van igény (118 db)

Németországban van igény magyar nyelv oktatásra? És ha igen, akkor kb mennyit kér el ott egy magántanár egy óráért?

Én egy olyan 14-15eurora gondoltam...

Legjobb válasz: Igény az van, de az már erõsen kérdéses hogy a kínálat miképp találkozik a kereslettel. Igény ugye minden országban van minden nyelvre, itthon is van aki mondjuk aki szuahéliül tanulna.

Igény az van, de az már erõsen kérdéses hogy a kínálat miképp találkozik a kereslettel. Igény ugye minden országban van minden nyelvre, itthon is van aki mondjuk aki szuahéliül tanulna.

Mik az igények csajok, de komolyan? Ha van már, az ok? Ha nincs, csak az igénynek megfelelő jöhet szóba?

Vedd figyelembe a saját hibáid is.Szóval???

Legjobb válasz: Röviden: az a kérdés, hogy milyen igények vannak a fiúk felé. Õszinte, hûséges, türelmes, megbízható és beszél velem. Külsõre nem lehet mondani, hogy ilyen, meg olyan. Valami megfog benne és kész.

Röviden: az a kérdés, hogy milyen igények vannak a fiúk felé. Õszinte, hûséges, türelmes, megbízható és beszél velem. Külsõre nem lehet mondani, hogy ilyen, meg olyan. Valami megfog benne és kész.

Mit tehet egy egészséges férfi ember ha nem kell neki barátnő, de a szexre viszont van igénye?

Jobb-bal kéz, kutya, macska, tyúk, szomszédnéni, önszopás jelleg? "tippeket" hagyjuk, köszi.

Legjobb válasz: Második, te valamit nagyon félre olvastál... Nem kell neki barátnõ, de szexre van igénye = prosti.

Második, te valamit nagyon félre olvastál... Nem kell neki barátnõ, de szexre van igénye = prosti.
Erre valók a prostituáltak.
Te most csak önigazolsz. Ha akarsz, menj prostihoz, de ne itt kérj rá engedélyt, és ne akard elõadni, mennyire egészséges, természetes dolog. Sok ku.rva van. Biztos sokan járnak ku.rvákhoz, ebbõl következõen. De a többség ettõl még az egészséges, kanos, és erkölcsi normával és tartással is rendelkezõ pasiktól azt várja, hogy rárántsanak.
Tarts egy olyan barátnõt aki ugyan így gondolkodik mint te. Angolok ezt a friendship with benefits kategóriával illeti, kb. arról szól a dolog, hogy van egy kedves lány aki a barátod is egyben és néha könnyítetek egymáson, de nincs köztetek párkapcsolat. Nehéz jót találni.
Ha valódi húsvér nõvel akarod, nagyon nehéz lesz partnert találni, mert a nõk a szexet általában szolgáltatásnak tartják és fizetned kell érte. (Persze ezt így nyíltan nem szabad kimondani, de errõl van szó.) Ha nincsenek nagy igényeid, akkor viszont szerencsével járhatsz, a csúnyábbak, öregebbek, valamilyen csúf hibával rendelkezõk körébõl.
Nézd meg a Barátság extrákkal címû filmet. Pacsi :)
prosti! van elég.
A kérdező hozzászólása: Prostihoz majd maximum egyszer fogok elmenni, az is valami 18 éves fiatal egyetemista csaj lesz. :D Költöttem már más hülyeségre is sok pénzt, ez még belefér, de hülye nem vagyok, illetve heti 100-110 ezer forintom sincs prostikra. " Tarts egy olyan barátnõt aki ugyan így gondolkodik mint te. Angolok ezt a friendship with benefits kategóriával illeti, kb. arról szól a dolog, hogy van egy kedves lány aki a barátod is egyben és néha könnyítetek egymáson, de nincs köztetek párkapcsolat. " Ilyenen vagyok egyébként most is, de tényleg nagyon nehéz találni, fõleg a távolságok miatt. :( Amúgy lehet kicsit furán hangzik ebben a korosztályban, de engem ugyan úgy felizgat egy szépen megöregedett nõ, mint egy fiatal szép lány, szóval ebben is benne lennék, de nem vagyok olyan beállítottságú, hogy elkezdjem fûzni anyum barátnõit. :) Illetve nem is olyan stílusban öltözködõk mint ahogy az idõsebb nõk "elvárják", így nehéz dolog ez is. Azért próbálkozom, a filmet megnézem, és köszi a válaszokat. :C
Majd jönnek a szokásos értelmes válaszok, hogy akkor menjél el prostihoz és majd találsz egy olyan lányt, akibe szerelmes leszel és akkor...stb.
A kérdező hozzászólása: Utolsó te mirõl beszélsz? Szóval nem írtam azt, hogy én prostihoz szeretnék menni. A fenti felsorolásból is csak azért hagytam ki, mert annyira taszítanak a qrvák. Ha kíváncsi vagy rá, azért nem akarok barátnõt, mert mint kiderült, sajnálatos módon a tapasztalataimból, hogy a nõk nagyon nagy százaléka aljas hazug qrva, így pont ezért nem kell barátnõ, mert a vége úgyis az lesz, hogy kiderülnek a hazugságaik. Õszintén szólva semmi bajom nem lenne azzal ha egy nõ több férfival lefekszik, ott szokott a gond lenni, hogy a legkevésbé sem férfival csinálják ezt. Hanem buta, nyomorék, balfsz mûmájer köcsögökkel. Ráadásul õk maguk is buták. Egy nõ nekem attól nõ, hogy okos, intelligens, mûvelt, és ugyan ilyen férfiakkal fekszik össze csak. A mennyiség már teljesen mindegy, ha nem más kárára teszi. A fizetõs qrvák is ugyan ez a helyzet, csak ráadásul még pénzt is kérnek érte. Én ha menni fogok valaha is egy ilyen "nõhöz", akkor tárgyként fogok vele viselkedni, mert abban a szituációban csak annyit jelent nekem, így legkevésbé sem érdekel az, hogy õ más férfiakkal is kefél. A rárántás dolog kicsit elavult szemléletmód számomra, nem csak a kielégülés a fontos, hanem az is, hogy boldoggá tegyek egy nõt, hogy megkapjak egy nõt, és érzelmileg is adjon valamit a szex, szóval mondhatni inkább szeretkezésre vágyom.
Szerintem vanak olyan hülgyek is akiknek szintén ilyen igényei vannak, biztosan talász olyan ismerkedõs oldalt is ami pont ilyen jellegû párkapocsolatokkal foglalkozik.


3 gyermekük vér szerinti gyermekünk van, én és a feleségem is dolgozik. Hogy járunk jobban, ha mindketten igénybe vesszük vagy ha csak az egyikünk veszi igénybe a családi adókedvezmény?

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy melyikõtöknek mennyi a fizetése, amúgy meg meg is lehet osztani, pl. hogy az egyik után te, a másik kettõ után meg õ.

Az attól függ, hogy melyikõtöknek mennyi a fizetése, amúgy meg meg is lehet osztani, pl. hogy az egyik után te, a másik kettõ után meg õ.
Add meg a bruttó fizetéseteket és válaszolunk.
Ha egyikõtöknek van bruttó 500.000 Ft-os bére, akkor elég annak igénybe venni, teljes mértékben ki tudja használni a kedvezményt. Ha nincs egyikõtöknek ekkora bruttója, akkor meg kell osztnai a kedvezményt.
Akkor, ha egyikõtök sem veszi igénybe.

Ha van egy egy éves gyermekem és várhatóan 2009 februárjában, vagy márciusában születik egy újabb gyermekem, akkor tudok igénybe venni családi adókedvezményt?

Most tölteném ki az APEH-nek a 0853NY számú adónyilatkozatot, és van ilyen kérdés. Én úgy tudtam, hogy csak három és többgyermekes családok vehetik ezt igénybe, de azért gondoltam rákérdezek, biztos vannak a témában sokkal járatosabb emberek is.

Legjobb válasz: Három vagy több gyerek után csak jár kedvezmény. Korábban egy illet kettõ gyerek után is igénybe lehetett venni, de ez jó pár éve megszûnt. http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyed-gyes/csaladi_adokedvez..

Három vagy több gyerek után csak jár kedvezmény. Korábban egy illet kettõ gyerek után is igénybe lehetett venni, de ez jó pár éve megszûnt. http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyed-gyes/csaladi_adokedvez..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megerõsítést!

JÁr-e új szoc pol ha? Van 2 gyermekem 1családi házam. Korábbi kapcs-ban 17 éve igénybe vettük, exemmel a szocpolt. Jelenlegi kapcsban páromnak nincs gyermeke nem vett igénybe szocpolt. Szeretnénk egy közös babát azonban ehez lakásbővítés szükséges.

Legjobb válasz: Csak új lakás vásárlásra és építésre jár és csak a majd megszületendõ baba után. Ehez el kell adni a meglévõ házat, hiszen nem lehet más lakástulajdonotok a meglévõ szocpolt meg a Kincstárral meg kell beszélni hogy terheljék át a másik házra vagy lakásra. Egy szóval bõvítésre nem jár.

Csak új lakás vásárlásra és építésre jár és csak a majd megszületendõ baba után. Ehez el kell adni a meglévõ házat, hiszen nem lehet más lakástulajdonotok a meglévõ szocpolt meg a Kincstárral meg kell beszélni hogy terheljék át a másik házra vagy lakásra. Egy szóval bõvítésre nem jár.
De, bõvítésre is adnak már, fél szocpolt. A bibi az, hogy nem lehet a neveden ingatlan, de mivel van, így nem jár.
Már évek óta nincs félszocpol...
2009.07.01 el megszûnt a félszocpol. Bõvítésre nem jár.
Mert rájuk csatlakozol...
A kérdező hozzászólása: Bõvebben?..
Mit nem értesz? Tudod mi az a wifi egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: De én a saját hálózatunkra csatlakozok mindig
Akkor kapcsold ki a telefonodon a mobiladatforgalmat, mert amikor nem vagy otthon a telefon akkor is szinkronizál és akkor már nem vagy a wifiden.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi

Szerintetek jogosult vagyok igénybe venni az állami támogatást LTP esetén, ha van már régebben volt egy megtakarításom, ami lejárt, felhasználtam és felvettem kamattámogatott ft hitelt rá, amit még jelenleg is fizetek?

Azt tudom, hogy 2 lakástakarék-pénztáram egyszerre nem lehet, mert csak egy után jár állami támogatás. Na de ha már lezártam a lakástakarékpénztáram és most nyitnék másikat, akkor erre kapok állami támogatást, ha az el?z? megtakarításom után igénybe vettem a kamattámogatott hitelrészt és ezt még fizetem?

Legjobb válasz: Igen, jogosult vagy az állami támogatásra. A már lejárt szerzõdésed - ha jól értelek - már hitelszámla, tehát másik megtakarítási (lakás-takarék) számlát bátran köthetsz. Ha van még kérdések ltp-vel kapcsolatban ne kímélj, már 7 éve ezzel foglalkozom.

Igen, jogosult vagy az állami támogatásra. A már lejárt szerzõdésed - ha jól értelek - már hitelszámla, tehát másik megtakarítási (lakás-takarék) számlát bátran köthetsz. Ha van még kérdések ltp-vel kapcsolatban ne kímélj, már 7 éve ezzel foglalkozom.
Ha pl. ma lejár egy megtakarításod, más holnaptól egy új számla égisze alatt jogosult vagy újra az állami támogatásra. Lehet egyébként több szerzõdésed, ha kedvezményezettet adsz meg rajtuk. Kedvezményezett csak egyenesági hozzátartozó lehet.
Akkor ebben az esetben az Utolsótól kérdeznék!:) Lehet több lakástakarékom csak családtag nevén.Ezt késõbb hogyan tudom Én felhasználni?Vagy csak olyan családtag nevére érdemes kötni saját részre ltp-t, akivel együtt fogok élni a lakáscélban?:) Remélem érthetõ a dilemmám.
Ha minden igaz, akkor értem a kérdést. Mivel családon belül (nem háztartáson) a szerzõdések összevonhatók, nem feltétlenül szükséges, hogy olyan személyek legyenek bevonva, akikkel együtt fogsz lakni. De mindenképpen az a legjobb, ha a szerzõdõ te vagy és szerzõdésenként mást adsz meg kedvezményezettnek.
Ilyen esetben (tehát ahogy javasoltad, hogy a szerzõdõ Én legyek) a kedvezményezettnek milyen jogai vannak? Továbbá olyan infód van, hogy LTP kötésénél mennyit keres kb. "rajtam" egy ügyitézõ? Köszönöm!
Ja és egyébként köszönöm, értetted a kérdést!:)
A kedvezményezettnek joga van igénybe venni az állami támogatást, illetve a szerzõdés lejártakor joga van nyilatkozatban lemondani róla a szerzõdõ javára. A személyi bankár rajtad nem keres, hiszen tõled egy fillért sem fogadhat el, (csak a számlanyitási díjat, illetve maximum két havi megtakarítást vehet át elismervény ellenében) az elvégzett munkáért a Fundamenta fizeti.

Amikor megyek iskolába és a 7-9kg-s táska rajtam van, sokszor már eléggé letenném, és a buszon állok és tartom, már inkább leveszem, meg leülök, ha van hely, de ez igénybe veszi a gerincet? És még mi terheli meg?

15/F. 173cm és 62kg. Olvastam a itt az oldalon, hogy a növést gátolja a gerincoszlopot megterhel? gyakorlatok.

Legjobb válasz: ha terhelné a súlyzózás,meg a fekvõ,meg stb. akkor már régóta nem lehetne az iskolákban testnevelés órákat tartani =)

ha terhelné a súlyzózás, meg a fekvõ, meg stb. akkor már régóta nem lehetne az iskolákban testnevelés órákat tartani =)
jó nehéz a táskád....:) hát ezért szoktam én csak füzetet vinni...meg néha nagyon ritkán könyvet is...:) így max 2kg a táskám asszem:) és nem nehéz:) 16/L
nekem is olyan nehéz hogy azt hiszem leszakad a hátam! nekem 5-7 kg-s szokott lenni! 14/l
elsõ vok: sokszor nekem is olyan nehéz a táska, hogy sokszor énis kispórolom belõle a könyvet.Persze mindíg akkor kéri a tanár amikor nekem pont nincs ott. :D
A kérdező hozzászólása: De akkor, nem hat táska a gerincre nagyon? Nem gátol a növésben?

Valaki írna véleményt a Szt. János Kórházi szülészettel kapcsolatban, aki mostanság ott szült? Hány ágyas szobák vannak, tényleg bármikor bárki meglátogathat a kórteremben? Ha van egy/két ágyas szoba, azt mennyiért lehet igénybe venni?

Legjobb válasz: Köszi a választ. Szülésfelkészítõre már járok, ott ahol lakom, vagy váltsak inkább, vagy addig még van idõm végigjárni mint a kettõt is. Bár már a mostanit is unom, mert csak azt mondják el, amit már többször is olvastam, de végül is van idõm, rá érek. :)

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Szülésfelkészítõre már járok, ott ahol lakom, vagy váltsak inkább, vagy addig még van idõm végigjárni mint a kettõt is. Bár már a mostanit is unom, mert csak azt mondják el, amit már többször is olvastam, de végül is van idõm, rá érek. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!