Találatok a következő kifejezésre: Ha van hüvelyi fertőzésem, esetleg (2 db)

Szúrhat, fájhat a behatolás ha van valami fertőzés esetleg gomba a hüvelyben?

Legjobb válasz: igen, de ha fertõzésed van elõtte kezeltesd. Ebbõl csak nagyobb baj lesz. Mielõbb menj el orvoshoz.

igen, de ha fertõzésed van elõtte kezeltesd. Ebbõl csak nagyobb baj lesz. Mielõbb menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: már kezelem.. kúpot használok meg krémet. Köszi a választ
akkor addig várj míg el nem múlik. nekem is nemrég volt fertõzésem.. nyomorult suli wc:S csak 1 szer ültem rá.. Vigyázni kell nagyon. és nincs mit:)
ezt nem vágom..suliklotyoban h kaphatod el? ott csak a combod éri a wcdeszkát..biztos h ettõl lett?
Ne, ne ne ne szeretkezzetek amíg beteg vagy! Nem azért, de megvan a barátodról a véleményem, ha belemegy. Ha megpróbáljátok... na most a betegség, sajnos nem tehetünk róla kellemetlen, sõt néha... taszító hatásokkal jár és ez baromira romboló lehet a nemi életetekre... amúgy meg veszélyes és nem jó és fúj. Addig próbálj uralkodni magadon, kérlek!
ja 19/f
A kérdező hozzászólása: Miután kikezeltettem?
Nem ajánlott orálisan sem együtt lenni, ha gombás fertõzésed van. Amúgy nagyon kellemetlen lenne a barátodnak is, mert nem nevezhetõ a legnagyobb jóindulattal sem kellemesnek az a szag és íz, ami olyankor van "ott"... sztem kezeld ki valamivel, amit a nõgyógyász ad, aztán hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Az a vicces, hogy semmi szaga és íze se... Barátom se olyan stílusban csinálja, h: "Te jó ég de büdös. najó megteszem a kedvéért"
A kérdező hozzászólása: viszont rengeteg folyásom van :S
Mindegy. Ha beteg vagy, a közeledbe ne engedd. És el is kapja, majd szépen visszaadja neked. Akár sokszor is, egymás után.
A kérdező hozzászólása: a szájával?
Az ilyen gombás fertõzéseknél mindig együtt kezelik a párokat, a "ping-pong" effektus miatt! Amikor a feleségemnek kijött a trichomonas-a én is kaptam gyógyszert! Ilyenkor mindig szólni kell a partnernek, és kérni gyógyszert neki, még ha kellemetlen akkor is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!