Találatok a következő kifejezésre: Ha van hüvelyi fertőzésem, (27 db)

Ha a hüvelyemben fertőzés van, akkor az meggátólja a teherbeesést?

Úgy értem,h megöli a kiskatonákat?Most kaptam 3 féle kupot.Ez a fert?zés eddig mindig visszatért,most akarják kikezelni.Lehet egy éve e miatt nem sikerült?

Legjobb válasz: igyekszem:) A keneteredményemben az is benne volt h sok,magas a ph-m.És az utolsó fázisú kup leírásában benne van,hogy helyreállítja a hüvelyi ph-t.

A kérdező hozzászólása: igyekszem:) A keneteredményemben az is benne volt h sok, magas a ph-m.És az utolsó fázisú kup leírásában benne van, hogy helyreállítja a hüvelyi ph-t.
ezzel a problémától én is szenvedek, pár nap mulva megyek vissza a nõdokihoz, nem tudom mit fog javasolni, remélem kapok gyorsan valami gyógyszeres kezelést. P3 a rákszûrõ eredményem.soha nem volt még ilyen..nálam is ez lehet a baj elsõsorban baba szempontjából...
Meglehet, hogy ez miatt nem sikerült eddig! És most kapsz elõször kezelést?
A kérdező hozzászólása: Hát eddig mindíg tüneti kezelést kaptam.MIndig elmult, majd visszajött 1-2hónap mulva.Ez egy évig ment.Most kaptam 3 féle kúpot amit egymás után kell használni, és egy csomó szabályt be kell tartsak.
Próbálj meg mindent betartani..hátha akkor sikerül!
A ph-t is fontos helyreállítani...próbálkozz valami házipraktikával is!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, nekem az utolsó hüvelykúpom vény nélküli és a betegtájékoztatóban van benne, h a hüvely ph-ját helyreállítja.Ha érdekel leírom a nevét.
Köszönöm, kedves vagy! én a múltkor Gynoflort, és betadine kúpot kaptam heveny gyulladásra, elhasználtam valamit hatott majd újra visszajött... most lett az eredményem P3, HPV, CIN II. Erre nem tudom mit kapok, lehet éépen köztük lesz, amilyet te is kaptál. de ha látott ujra az orvos, akkor írok!

Szúrhat, fájhat a behatolás ha van valami fertőzés esetleg gomba a hüvelyben?

Legjobb válasz: igen, de ha fertõzésed van elõtte kezeltesd. Ebbõl csak nagyobb baj lesz. Mielõbb menj el orvoshoz.

igen, de ha fertõzésed van elõtte kezeltesd. Ebbõl csak nagyobb baj lesz. Mielõbb menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: már kezelem.. kúpot használok meg krémet. Köszi a választ
akkor addig várj míg el nem múlik. nekem is nemrég volt fertõzésem.. nyomorult suli wc:S csak 1 szer ültem rá.. Vigyázni kell nagyon. és nincs mit:)
ezt nem vágom..suliklotyoban h kaphatod el? ott csak a combod éri a wcdeszkát..biztos h ettõl lett?
Ne, ne ne ne szeretkezzetek amíg beteg vagy! Nem azért, de megvan a barátodról a véleményem, ha belemegy. Ha megpróbáljátok... na most a betegség, sajnos nem tehetünk róla kellemetlen, sõt néha... taszító hatásokkal jár és ez baromira romboló lehet a nemi életetekre... amúgy meg veszélyes és nem jó és fúj. Addig próbálj uralkodni magadon, kérlek!
ja 19/f

Mit teszel ha van egy fertözésed, ég és viszket a hüvelyed, na meg folyás? Ha hirtelen nem tudok elmenni orvoshoz csak 1 hét mulva?

Legjobb válasz: Azonnal orvoshoz megyek, mert petefészek-gyulladás és meddõség is lehet a vége.

Azonnal orvoshoz megyek, mert petefészek-gyulladás és meddõség is lehet a vége.
Keresek olyan dokit, aki azonnal fogad.
Elmegyek orvoshoz akkor is, ha nem tudok. Ha máshova nem, hát a legközelebbi kórház ügyeletére, ott éjjel-nappal van nõgyógyász.
Ha nem tudok elmenni akkor Canestent használok meg ezüstkolloid oldatot.
Vagy neogranormon kenõcsöt, az is jó!
Mindenképpen menj el, és mondd meg, hogy sürgõs!!! Az egészséged legyen a legfontosabb!!!

Ha állandóan hüvelyi fertőzéseim vannak lehet, hogy lisztérzékenység áll a háttérben?

olvastam egy kérdést melyben egy lány kért segítséget régóta tartó hüvelygomba miatt és 2 válaszoló is azt írta, hogy neki a betegség elleni harc közben derült ki a lisztérzékenység és mióta arra diétáznak, elmúlt.

Legjobb válasz: Fogamzásgátló tablettát/hüvelygyûrût használsz-e?

A kérdező hozzászólása: áprilisban nõgyógyász beutalt horon vérvételre és akkor rendben volt jövõ héten megyek endokrinológushoz aki be fog utalni IR vizsgálatra és gondolom hormonra is
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindkét új választ a diétát újra el fogom kezdeni tablettát, gyûrût nem használok
Fogamzásgátló tablettát/hüvelygyûrût használsz-e?
Én nem a candidára gondoltam, hanem konkrétan a paleora. De ne kövezz meg ezért. :) Ha nem akarsz dokihoz menni, akkor használhatsz Intim Segítséget. Az gátolja a baktériumok és a gomba szaporodását elvileg. Nekem bevált, 1, 5 éve vettem egyet, azóta lekopogom, de nem tért vissza a problémám. :)
Az ir is járhat magas vércukorszinttel... Láttam már olyan értékeket, amik igenis magasak voltak (referenciaértéken belül), de például ugyanilyen magas cukorra nagypapám már gyógyszert szed... Hormonszintjeiddel minden rendben van?
A kérdező hozzászólása: köszi. de hogyan amikor az nem jár magas vércukorszinttel?
sztem igen! IR miatt simán lehet!
A kérdező hozzászólása: nem hiszem mert ahányszor voltam vérvételen mindig rendben volt de pcos-em van és valószínûleg iznulinrezisztenciám..amiatt lehet?
cukros nem lehetsz?
Lehet. De sokkal inkább annak a jele, hogy nem kívánod valójában a szexet vagy azt a pasit, akivel éppen szexuális életet élsz.
Lehet 100 más oka annak, hogy visszatérõ problémáid vannak. Nem azt mondom, hogy zárd ki alapból ennek a lehetõségét, de annak szerintem más tünete is enne, ha lisztérzékeny lennél. Próbálkozhatsz azzal is, hogy nagyjából elhagyod a szénhidrát és a hozzáadott cukros dolgok fogyasztását, illetve mosakodáshoz ph4-es lemosót használsz, ami erõsíti a hüvelyed védekezõképességét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a candida diétát 5 hónapig csináltam, nemsokára újra fogom kezdeni eddig nem hatott nagyon nõgyógyászhoz már nem megyek, eddig 7-nél voltam és nem használt
Ha nem is vagy lisztérzékeny, a cukor és a gyors szénhidrátok elhagyása segíthet, mert ez a legjobb táptalaja a mikroorganizmusoknak. Próbálj ki 3 hétig egy ilyen diétát (sok zöldség és hús) és meglátod. Nincs mit veszítened. (MOndjuk, ha túlsúlyos vagy, akkor ettõl fogysz egy kicsit).
A szegedi nõi klinikán pont most folyik egy ezzel kapcsolatos kutatás, én is most olvastam róla. Nagyon érdekes, hátha segíthet megoldani a visszatérõ problémát. http://szegedma.hu/hir/szeged/2012/08/tudomanyos-attores-huv.. http://hvg.hu/egeszseg/20120829_Es_most_beszeljunk_a_huvelyg..
Sztem menj el nõgyógyászhoz, aki kenetet vesz kitenyésztésre, és az majd eldönti, hogy mi a baj. Látatlanban esetleg candidát tudnék mondani, de inkább fordulj szakemberhez.

Ha valakinek hüvelyi fertőzése vagy gombája van, attól még teherbe eshet?

Legjobb válasz: jobb kikezelni inkább, mert a fertõzés koraterhességben átjuthat az embrióhoz és vetéléshez vezethet.

jobb kikezelni inkább, mert a fertõzés koraterhességben átjuthat az embrióhoz és vetéléshez vezethet.
hát elméletileg igen. A spermiumokra nem hat a fertõzés. Ha a petefészkeiddel és a méheddel minden oké, akkor szerintem eshetsz ettõl még teherbe.(mondjuk, ha elég bõ a folyásod az befolyásolhatja spermiumok feljutását...)
Igen. Szerintem azonnal keresd fel a dokid, hogy biztonság kedvéért olyan szerrel kezeljétek a fertõzést, amit terhesen is lehet. (Mert hogy vannak ilyen szerek, és lehet, hogy amit most használsz, az is ilyen, és akkor meg végképp semmi gáz) Ja és ne abból indulj ki, hogy mi van a dobozra írva, mert szinte mindenre azt írják, hogy tilos a használata, de a doki ezt felülbírálhatja, én is olyat szedtem terhesség alatt, amire rá volt írva, hogy nem lehet...
A kérdező hozzászólása: Persze, természetessen kezelem!Már a ciklus vége felé haladok és kb 1 hete kúpozom!Csak azt kérdezném, hogy sikerülhetett-e elötte a baba?
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi!
Igen teherbe eshet, nem befolyásolja. De a terhességet igen. Ha nem múlik el és kezeletlen marad, veszélyt jelenthet a babára.

37 hetesek vagyunk lehet használni arra vmit ha úgy érzem összeszedtem egy hüvelyi fertőzést, és viszketek emiatt meg van folyásom is de inkább fehéres mint sárga. Valaki tud nekem ebben segíteni?

Legjobb válasz: Cickafarkteával,vagy kamillával külsõ lemosást csinálhatsz,de inkább doki.Tudom azért kérdezed,mert ha lehet inkább így oldanád meg,de mivel közel a szülés úgyis fontos hogy a hüvelyben ne legyen korokozó,hogy a baba ne tudjon fertõzõdni a szülõutakon át.A dokidnak kellene csinálni hüvelytenyésztést,36. hét körül szoktak.Sztem beszélj vele-Zsu

Cickafarkteával, vagy kamillával külsõ lemosást csinálhatsz, de inkább doki.Tudom azért kérdezed, mert ha lehet inkább így oldanád meg, de mivel közel a szülés úgyis fontos hogy a hüvelyben ne legyen korokozó, hogy a baba ne tudjon fertõzõdni a szülõutakon át.A dokidnak kellene csinálni hüvelytenyésztést, 36. hét körül szoktak.Sztem beszélj vele-Zsu
Szerintem is menj el dokihoz! Az a biztos. Én is 37 hetes vagyok, nekem is írt fel kúpot mert hasonló tüneteim voltak mint neked. Szóval szerintem doki mindenféleképp!
Nem tudom, hogy milyen állapotban van a méhszájad, de ha ilyen közel a szüléshez fertõzésre gyanakszol, akkor lehet, hogy jobb lenne inkább az orvosodtól kérni segítséget, akár telefonon, hogy mit használhatsz, akár személyesen, hogy nézzen meg, tényleg fertõzésrõl van-e szó. Fõleg, ha tudsz róla, hogy már nyílik a méhszáj. Bár valamelyik nap elbizonytalanodtam, ugyanis magyar oldalakon folyamatosan azt olvasom, hogy ha nyílik a méhszáj, akkor már nagyon könnyen felkerülhet baktérium, fertõzés a babához, angol és külföldi oldalakon meg azt vallják, hogy ez csak akkor történhet meg, ha már megrepedt a burok, egyébként meg amíg a burok rendben van, addig hiába van nyitva a méhszáj, a babához közvetlenül nem kerülhet be semmi...
Nekem a dokim mondta a genia 92 kúpot.Recept nélkül kapható.Ha gondolod próbáld ki! 29. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: megcsinélta azt a vizsgálatot és jó lett egy pár napja érzem ezt h szerintem összeszedtem valamit.
Én Canesten kúpt használtam terhesség alatt, de tényleg ha így is érzed, olyan közel az idõ inkább a dokival beszéld meg, nehogy gond legyen szülésnél.Csak jót akarok neked láttam egyszer egy babát akinek a szeme megfertõzõdött szülésnél, mert az anyujának valamilyen hüvelyfertõzése volt.Lehet nálad nagyon enyhe valami, de inkább doki lássa. 1. voltam
Szia!! Én ugyanezzel a problémával mentem 2 hete az orvoshoz, és legnagyobb meglepetéséemre RÓZSAMÉZET (Glycerinum Boraxatum) írt fel!! Hozzátette, hogy ha nem lenne jó, akkor a Canesten termékek közül jó a sima is és a kombi is!! Nekem használt a rózsaméz, és mostanra semmi bajom!! (hál' Istennek, és lekopogom) Mielõbbi jobbulást!! Boldog utolsó heteket!! 36 heteske

5 hetes kismama vagyok! Ha hüvelyi fertőzésem van az eljut a babához is? vagy védve van? A baj hogy a doki csak most vette le a kenetet és csak januárban kell vissza mennem hozzá és még nem irt fel semmit sem! Ezért félek egy kicsit

Legjobb válasz: semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama

semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, aranyos vagy!szia

Ha összeszedek valami hüvelyi fertőzést, de még nincs peteérésem akkor is van valamilyen folyás?

Legjobb válasz: Igen, van. Ha nem vagy 14, akkor keress fel egy gyereknõgyógyászt, ha elmúltál, akkor a "sima" nõgyogyit. Ha nincs peteérésed, feltételezem még nem is szexelsz, elég nehéz komoly fertõzést összeszedni, legfeljebb valami ragaszkodó gombáról lehet szó.

Igen, van. Ha nem vagy 14, akkor keress fel egy gyereknõgyógyászt, ha elmúltál, akkor a "sima" nõgyogyit. Ha nincs peteérésed, feltételezem még nem is szexelsz, elég nehéz komoly fertõzést összeszedni, legfeljebb valami ragaszkodó gombáról lehet szó.
A kérdező hozzászólása: Ja nem úgy. Csak a ciklusom még nem abban az idõszakban jár. 18éves vagyok csak még most kaptam el elsõnek ilyet.

Hogy ha gyanúm van arra hogy hüvelyi fertőzésem vagy gombám van akkor használhatok hüvelykúpot? Vagy inkább ne?

Legjobb válasz: Ha furcsa szaga van, akkor irány az orvos. Lehet, hogy súlyosabb fertõzés, mint a gomba (trichomonasra gondolok), és csak antibiotikummal lehet kikezelni (téged meg a párodat egyszerre).

Ha furcsa szaga van, akkor irány az orvos. Lehet, hogy súlyosabb fertõzés, mint a gomba (trichomonasra gondolok), és csak antibiotikummal lehet kikezelni (téged meg a párodat egyszerre).
Nem mindegy, hogy milyen fertõzésre milyen hüvelykúpot használsz. Szóval, ha gyanúd van, orvoshoz kéne elsõsorban menni, hisz õ tudja megmondani, milyen fertõzésed is van pontosan (ha van).
viszket, ég, csíp, piros, túrós sárga vagy fehér folyás, akkor gomba. vehetsz Canesten combit, ha nem akarsz dokihoz menni.
A kérdező hozzászólása: nem ég és nem is csíp pirosabb na se pirosabb az átlagnál de inkább ami aggaszt és gyanút kelt hogy olyan furcsa szaga van. fürdök rendesen este reggel is de mégis vhogy olyan furcsa ami eléggé zavar. :S
A kérdező hozzászólása: trichomonas nem hiszem ez lenne mert olvastam azok tüneteit és nem passzolnak.

Ha valakinek fertőzése van (hüvelyi), ez rámehet a petefészekre? Ettől még hat a fogamzásgátló? Még nem tudok dokihoz menni.

Legjobb válasz: Igen, a fertõzésekkel ez a baj, hogy felszállhat (fõleg ha jó ideig nem kezelik) és akár meddõ is lehetsz emiatt! Ráadásul ha jól tudom a fogamzásgátló elõsegíti a felszálló baktériumok okozta gyulladások kialakulását, szóval szerintem jobb lenne ha orvoshoz fordulnál. (Amúgy a fertõzés a fogigátló hatását nem csökkenti).

Igen, a fertõzésekkel ez a baj, hogy felszállhat (fõleg ha jó ideig nem kezelik) és akár meddõ is lehetsz emiatt! Ráadásul ha jól tudom a fogamzásgátló elõsegíti a felszálló baktériumok okozta gyulladások kialakulását, szóval szerintem jobb lenne ha orvoshoz fordulnál. (Amúgy a fertõzés a fogigátló hatását nem csökkenti).
El kell menni dokihoz mert az egészséged nem játék és hosszútávú következményei is lehetnek!
