Találatok a következő kifejezésre: Ha van hüvelyi (257 db)

Ha van nyákom, azaz hüvelyi váladékom, jelentheti azt hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Dehogy...minden nõnek van hüvelyi váladéka. De terhes lehetsz, ha nem védekezel aktus közben. :S De ha sok ez a hüvelyi váladék és érdekes szaga (erõsen érzõdik) vagy erõsebb színû mint, az átlag vagy darabos akkor, az fertõzésre utalhat. De ha nem vagy ebben biztos keress fel egy tiniambulanciát ott válaszolnak. :)

Dehogy...minden nõnek van hüvelyi váladéka. De terhes lehetsz, ha nem védekezel aktus közben. :S De ha sok ez a hüvelyi váladék és érdekes szaga (erõsen érzõdik) vagy erõsebb színû mint, az átlag vagy darabos akkor, az fertõzésre utalhat. De ha nem vagy ebben biztos keress fel egy tiniambulanciát ott válaszolnak. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:) sokat segítettél;) ezt fogom tenni!

A MÁV kórházban minden orvos szobájában van hüvelyi ultrahang? Vagy ha szerencsém van, akkor van, ha nincs, adnak külön időpontot, és vissza kell menni? Vagy esetleg van olyan, hogy rögtön átküldenek, ha nincs a szobában?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem vagyok benne biztos hogy jól értem a kérdést, de az uh gépen megvan mind a két eszköz.. ha kell hasi, ha kell hüvelyi. (tehát egy gépen megvan mind a két kimenet, bocsi, ennél hülyébben nem tudtam leírni, de remélem erre gondoltál)

Nem vagyok benne biztos hogy jól értem a kérdést, de az uh gépen megvan mind a két eszköz.. ha kell hasi, ha kell hüvelyi. (tehát egy gépen megvan mind a két kimenet, bocsi, ennél hülyébben nem tudtam leírni, de remélem erre gondoltál)
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm, de nem erre gondoltam. :) Én is hihetetlen bonyolultam írtam le a kérdést... :S :) Szóval úgy értem, hogy ha bemegyek egy orvoshoz, akkor rögtön meg tudja csinálni az ultrahangot, tehát nem kell új idõpontot kérnem arra külön? Vagy nincs minden nõgyógyászati szobában ultrahang?
Bocsi, akkor nagyon félreértettem :) Meg tudja csinálni, külön nem kell érte idõpontot kérni. (legalábbis én még nem találkoztam ilyen szituval) Van olyan "kezelõ" vagy "vizsgáló" vagy nem is tudom minek hívjam, ahol nincs uh.. de ott nekem max csak varratot szedtek. Ha eleve úgy mész hogy vizsgálatra, nem fognak küldözgetni meg csak azért visszahívni mert kell uh. Fel vannak rá készülve, hogy bármikor kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Kislányommal szakrendelõben voltam, ahol mázlim volt, hogy annál az orvosnál, akihez mentem, volt UH, de sok másik szobában nem volt, és akkor idõpontot kellett kérniük külön. Most a MÁV kórházba fogok menni (még kicsit késõbb, mert csak 4+3 vagyok... :) ), ezek szerint akkor ott egybõl megcsinálják. Még egyszer köszönöm a választ! :)
Igazából több oldalról is megtapasztaltam ott a dolgokat. Voltam már "utcáról beesõs", feküdtem is bent 2 hétig, mentem oda vissza kontrollra, de most onnan van az orvosom is ahova magánba járok. Mindig kéznél volt minden. Remélem nálad is így lesz és nem vezettelek félre! Jó kezekben leszel, jó dokik vannak ott! Gratulálok a babához! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és a biztatást! Még csak 3 hét múlva megyek, mert még pici a baba, de remélem én is, akkor már majd rögtön meg tudják nézni UH-val, hogy hogy dobog a szíve... :) Jó babavárást!
Hogyne lenne. 16F
Hogy lehet élni? Ne viccelj már tudod hány nõ nem éli át egyáltalán az orgazmust se így se úgy? Köztük én sem. Még csak a csiklóit csak-csak érezni szoktam hogy mindjárt, de eljutni sosem tudok, de a másikat... szerencsés nõk azok akik átélik mégha csak az egyiket is.
Nekem csak csikló orgazmusom volt/van, de még ezért nem akartam "öngyi" lenni XD Igazából xarok rá milyen a hüvelyi, így is élvezek akkorát, mint atom.
Egy felmérés szerint a nõk 75%-a soha életében nem él át orgazmust. Egyáltalán. Még nem haltunk ki.
akkor én szerencsés vagyok mert nem vagyok benne abban a 75%-ban :D
nekem sose volt hüvelyi orgazmusom csak csiklói.még élek, nélküle is.
Nekem sincs hüvelyi, csak csiklói. Bár az sokkal erõteljesebb, ha a hüvelyemben is van vmi (nyilván péniszre vagy ujjra gondolok, nem szoktam traktort vagy egyéb okosságot magamba dugdosni:D). Érdekes, hogy most mindenki bevallja. Pedig már kezdtem azt hinni, gyakorin mindenkinek van hüvelyi orgazmusa...
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom, csak csiklói. De régebben még ez sem jött össze ha pasival voltam, úgyhogy én nagyon örülök hogy így el tudok menni. A hüvelyi kicsit sem érdekel, én úgy érzem már elértem a gyönyörök csúcsát, elképzelni sem tudom, hogy ennél bármi is jobb lenne (beleértve a hüvelyi orgazmust), szóval nem érdekel a téma. Szerintem amúgyis nagyon kevés nõ képes rá.
Nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom, sõt pasival még csiklói sem. Mondjuk nincs is még túl sok tapasztalatom, remélhetõleg idõvel rájövök hogyan engedhetem el magam ha nem vagyok egyedül :(

Mi a különbség a hüvelyi és a csikló orgazmus között? És ha van G pont? Akkor van több pont is?

Legjobb válasz: Ezt a dolgot nagytudású emberek választották ketté, azért, hogy sok tudományos cikket írhassanak :) Komolyan: a csikló a fiú makkjának megfelelõen mûködik, így bármilyen behatolással vagy nem behatolással járó szex fõleg a csikló izgatására irányul. Ha jó mélyen sikerül eltalálni a hólyag alapját (ha a lány hüvelyében a hasa felé tapintasz, és ott simogatod) akkor másfajta örömöt lehet csiholni, nagyjából itt a G-pont-a lányok úgy írják le, hogy mélyebben élveztek... Néhány lánynak nagyon bejön, ha a méhszáját meglökdösi a fiú, elég sok lánynak viszont komoly fájdalmat okoz, szóval óvatosan próbálkozni...

Ezt a dolgot nagytudású emberek választották ketté, azért, hogy sok tudományos cikket írhassanak :) Komolyan: a csikló a fiú makkjának megfelelõen mûködik, így bármilyen behatolással vagy nem behatolással járó szex fõleg a csikló izgatására irányul. Ha jó mélyen sikerül eltalálni a hólyag alapját (ha a lány hüvelyében a hasa felé tapintasz, és ott simogatod) akkor másfajta örömöt lehet csiholni, nagyjából itt a G-pont-a lányok úgy írják le, hogy mélyebben élveztek... Néhány lánynak nagyon bejön, ha a méhszáját meglökdösi a fiú, elég sok lánynak viszont komoly fájdalmat okoz, szóval óvatosan próbálkozni...
Érzésben más nagyobb a hüvelyi orgazmus.Van G-pont bizonyitott a hüvely hasi oldalán elvileg 4-9centi mélyen.Ha a nö izgatott állapotban van tapintani lehet, borsó nagyságú, kicsit érdes.Van U és A pont is;)
A kérdező hozzászólása: És mindkét orgazmusnál spriccel a nõ? vagy van egyáltalán olyan aki nem spriccel? És igaz, hogy egy kis pisi is belekerülhet a spriccelésbe?
Elvileg csak a G-pontinál van spricc.Én is igyekszem a spriccre, de nem akar összejönni, de a g-ponti orgazmus megvan irto nagyokat élvezek, de a spricc még sajna nem jött össze:(
Az esetek nagy-nagy százalékában nincsen spricc ez egy ritka dolog.nOlyankor nem tudsz bepisilni mert a felizgatottság miatt el van zárva a hugycsö.
Nálunk a páromat érdekelte nagyon a g pontos dolog, és meg is találtuk, de nekem nem volt jó, olyan érzésem volt, hogy mindjárt bepisilek, amikor izgatta... Hüvelyi orgazmust még nem éltem át.
Csak megnyugtatlak titeket, hogy 10 az 1hez arányban spriccelnek a nõk. Lehet próbálkozni, de ez nem egy tanulandó dolog :)

Ha a hüvelyemben fertőzés van, akkor az meggátólja a teherbeesést?

Úgy értem,h megöli a kiskatonákat?Most kaptam 3 féle kupot.Ez a fert?zés eddig mindig visszatért,most akarják kikezelni.Lehet egy éve e miatt nem sikerült?

Legjobb válasz: igyekszem:) A keneteredményemben az is benne volt h sok,magas a ph-m.És az utolsó fázisú kup leírásában benne van,hogy helyreállítja a hüvelyi ph-t.

A kérdező hozzászólása: igyekszem:) A keneteredményemben az is benne volt h sok, magas a ph-m.És az utolsó fázisú kup leírásában benne van, hogy helyreállítja a hüvelyi ph-t.
ezzel a problémától én is szenvedek, pár nap mulva megyek vissza a nõdokihoz, nem tudom mit fog javasolni, remélem kapok gyorsan valami gyógyszeres kezelést. P3 a rákszûrõ eredményem.soha nem volt még ilyen..nálam is ez lehet a baj elsõsorban baba szempontjából...
Meglehet, hogy ez miatt nem sikerült eddig! És most kapsz elõször kezelést?
A kérdező hozzászólása: Hát eddig mindíg tüneti kezelést kaptam.MIndig elmult, majd visszajött 1-2hónap mulva.Ez egy évig ment.Most kaptam 3 féle kúpot amit egymás után kell használni, és egy csomó szabályt be kell tartsak.
Próbálj meg mindent betartani..hátha akkor sikerül!
A ph-t is fontos helyreállítani...próbálkozz valami házipraktikával is!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, nekem az utolsó hüvelykúpom vény nélküli és a betegtájékoztatóban van benne, h a hüvely ph-ját helyreállítja.Ha érdekel leírom a nevét.
Köszönöm, kedves vagy! én a múltkor Gynoflort, és betadine kúpot kaptam heveny gyulladásra, elhasználtam valamit hatott majd újra visszajött... most lett az eredményem P3, HPV, CIN II. Erre nem tudom mit kapok, lehet éépen köztük lesz, amilyet te is kaptál. de ha látott ujra az orvos, akkor írok!

Hogyan hallgatják az elso szívhangot? Huvelyi uh. -gal is lehet, vagy csak a hasival? Vagy esetleg a védono is meg tudja hallgatni, ha van hozzá megfelelo készuléke, és hány hetes kortól?

Legjobb válasz: Nekem nem volt huvelyi ultrahang egyaltalan :) Nem tudom a szerkentyu nevet, de ugy nez ki mint egy miniradio, es van egy kis vastag tollszeru resze, amit a pocimon mozgatva az orvos megkereste a baba szivhangjat.

Nekem nem volt huvelyi ultrahang egyaltalan :) Nem tudom a szerkentyu nevet, de ugy nez ki mint egy miniradio, es van egy kis vastag tollszeru resze, amit a pocimon mozgatva az orvos megkereste a baba szivhangjat.
elozo vagyok, nekem mar a 8. heten hallatszott ezzel a szerkentyuvel
Az elsõt mindenképp hüvelyivel. Nálam 6 hetesen hüvelyivel néztük, 7 hetesen hasival. A védõnõ csak sokkal késõbb tudja meghallgatni!
A kérdező hozzászólása: Én 9+1 vagyok. Tehát a védono sehogy sem tudná hallani?
szívhangot kb. félidõtõl 18-20 hetes kor hallgatnak. de egy másik módszerrel (doppler) akár 6 hetes kortól érzékelik a szívdobogását, ha erre gondoltok. (ti hallani fogjátok, mert a gép hanggá alakítja át, de valójában fizikailag még nem hallani) az elsõ vizsgálat szinte minden esetben hüvelyi ultrahanggal történik
Szia! Nekem 12. hétig hüvelyivel, majd hasival UH-al figyelték a szívhangot! Szerintem a védõnõ csak 15-16 hetes kortól hallja a mûszerével a szívhangot, persze, ha valami hiper - szuper érzékeny cucca van, akkor elöbb!
A kérdező hozzászólása: 13:33-as akkor te mennyi idos voltál?
Egyáltalán nem igaz, hogy csak hüvelyivel lehet szívhangot hallgatni! Engem az orvosom az elejétõl fogva hasi uh-val nézett, 8 hetesen azzal nézte a szívhangot. A védõnõ sokkal késõbb tud már szívhangot nézni, nekem elõször 18 hetesen ajánlotta föl.
13:33-as vagyok 7 hetesen nezte eloszor a haziorvos (ahol en elek, ott a haziorvoshoz kell jarni kismamagondozasra, ultrahangot es egyebb vizsgalatokat a korhazban csinalnak)

Normális ha állandóan hüvelyi folyásom van?

Olvastam, hogy a nőknél ez természetes, de nem tudom, hogy az is normális e ha már 13 éves korom óta ez van (most 18 vagyok). Fehéres-átlátszó színű, nincs semmi viszketés vagy hasonlók... A legnagyobb problémám az vele, hogy elég zavaró, amikor a barátom előtt leveszem a bugyimat és látszik, hogy oda van száradva :S Csak nem használhatok egész életemben tisztasági betétet... El kéne mennem dokihoz?

Legjobb válasz: Ha semmi panaszt nem okoz, és nincs rossz szaga, akkor normális. A folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertõzésektõl!

Ha semmi panaszt nem okoz, és nincs rossz szaga, akkor normális. A folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertõzésektõl!
Elsõ vagyok. Ha ez zavarja a barátodat, akkor komoly gondok vannak a kapcsolatotokkal! Ja, egyébként fiú vagyok!
A kérdező hozzászólása: Õt nem zavarja, engem zavar. Cikinek érzem.
Nincs ebben semmi ciki! Hozzátartozik a nõiességhez. Megint az elsõ válaszoló voltam, aki fiú!
Nem kell elmenned dokihoz. Ez teljesen természetes. Nekem sajnos már 9 éves korom óta van fehér folyásom.
A kérdező hozzászólása: És téged nem zavar, hogy mindig olyan a bugyid? Nekem van olyan, hogy már fázik odalent, és el kell mennem megtörölgetni... :/

Ha valakinek hüvely orgazmusa van akkor valamilyen folyadék távozik ki a hüvelyből?

Nekem volt ilyen csak fogalmam nincs mi lehet szerintetek én hüvely orgazmust éltem át?

Legjobb válasz: Ha csak simán felizgulsz már akkor is távozik a hüvelyedbõl nedû szerû folyadék. Akkor mondják hogy benedvesedsz. Orgazmuskor bõvebb mennyiségben távozik, mindegy hogy hüvelyi vagy csiklós orgazmus e. A nõ is el tud élvezni láthatóan, mint egy férfi. Belõle is távozik folyadék, csak általában ez szintelen és közösüléskor nem látszik a férfiétól, vagy a gumi sikosságától. Önkielégítéskor lehet leginkább észrevenni.

Ha csak simán felizgulsz már akkor is távozik a hüvelyedbõl nedû szerû folyadék. Akkor mondják hogy benedvesedsz. Orgazmuskor bõvebb mennyiségben távozik, mindegy hogy hüvelyi vagy csiklós orgazmus e. A nõ is el tud élvezni láthatóan, mint egy férfi. Belõle is távozik folyadék, csak általában ez szintelen és közösüléskor nem látszik a férfiétól, vagy a gumi sikosságától. Önkielégítéskor lehet leginkább észrevenni.
vagy ha meg "g-pontozott" a párod vagy saját magadta..nem tudom hogy hogy történt mert azt nem írtad le...akkor spriccel vagyis nem folyik..

Lehet valami olyan eszközt venni gyógyszertárban ami alkalmas a hüvely ecsetelésre? Ha van mi a neve? Hogy kell kérni?

Legjobb válasz: Ecsetelésére??:O Nem öblítésére??? Mert ha öblítésére akkor megmondod, hogy hüvelyöblítéshez szeretnél irrigátort kérni. De ha valami betegséged van pl. gomba és ahhoz kell ecsetelni, bár ilyenrõl még nem hallotam :S akkor inkább kúpot szoktak adni..

Ecsetelésére??:O Nem öblítésére??? Mert ha öblítésére akkor megmondod, hogy hüvelyöblítéshez szeretnél irrigátort kérni. De ha valami betegséged van pl. gomba és ahhoz kell ecsetelni, bár ilyenrõl még nem hallotam :S akkor inkább kúpot szoktak adni..
Én se hallottam még hüvely ecsetelést otthon... biztosan lehet, de ezt általában az orvos szokta végezni.
Szia! Talaltal azota ilyen eszkozt? En is ilyet keresek.

A nőgyógyász megnézte hüvelyi ultrahangon, hogy minden rendben van-e. Ilyenkor ha van az embernek cisztája, azt látta volna?

Illetve bármiféle gyulladást is láttott volna-e?Nekem azt mondta,hogy minden rendben van,de azt egyébként nem tudom,hogy ezeket a betegségeket amúgy mivel,hogyan szokták látni? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Igen látnia kellett volna, ha van cisztád. Én 6 hónapig szedtem a clostyt, ami cisztásodást okozhat ezért nekem mindig mennem kellet uh-ra, de hál istennek megúsztam.

Igen látnia kellett volna, ha van cisztád. Én 6 hónapig szedtem a clostyt, ami cisztásodást okozhat ezért nekem mindig mennem kellet uh-ra, de hál istennek megúsztam.
Igen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!