Találatok a következő kifejezésre: Ha van folyásom de (89 db)

Baj ha ilyen korban még szinte alig fejlődtem, és 2 éve van folyásom, de még a nemjött meg?

14 éves vagyok, és még nem menstruálok. A melleim épphogy egy kicsit megvannak duzzadva. Igaz hónaljsz?rzetem van, meg ott lennt is sz?rös már vagy 1 éve. Fehér folyásom is már legalább 2 éve van, ha nem több.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Csak próbálok nem foglalkozni a csúfolgatásokkal meg ilyenek,de nem könnyü,mert a mostani világban minden 10 éven fölüli lánynak már nagy mellei vannak. Én tudom, hogy nekem is lesz,csak ki kell várni,csak ne csúfolnának :( Mindegy én kitartó vagyok,szerintem is kb. 1-1.5 év és minden rendben lesz :) mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak próbálok nem foglalkozni a csúfolgatásokkal meg ilyenek, de nem könnyü, mert a mostani világban minden 10 éven fölüli lánynak már nagy mellei vannak. Én tudom, hogy nekem is lesz, csak ki kell várni, csak ne csúfolnának :( Mindegy én kitartó vagyok, szerintem is kb. 1-1.5 év és minden rendben lesz :) mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: És ha szabad kérdezni, kedves válaszolók, emlékeztek rá, hogy nektek mielõtt megjött meddig volt fehér folyásotok? Mert nekem már legalább 2 éve van, és mások szerint ez a nemnormális, bár mindenkinél máshogy van.
16 éves korodig nem baj, ha nem menstruálsz. Ha addig sem jön meg, akkor viszont orvoshoz kell menned.
Elsõ vagyok. A melled mérete miatt se aggódj, mert mindenki más ütemben fejlõdik, és a Te melleid is még évekig nõhetnek.
ne ess kétségbe, 14 évesen én is pont ebben a cipõben jártam... aztán hopp, 15 évesen megjött, és ezzel be is hoztam minden lemaradást! :D :) a folyás jó jel...szerintem hamarosan neked is meg fog jönni, nincs semmi baj, ami miatt aggódnod kéne!
Szia! :) Az elsõ 2 válasz írója vagyok. Ne szégyelld magad, mert nem tehetsz róla, hogy késõbb fejlõdsz. Egy fejlettebb lány se attól értékesebb, mert hamarabb nõ a melle és elõbb menstruál, és Te sem vagy attól kevésbé jó, hogy még nem menstruálsz, és kicsik a melleid!!! :) Ne keseredj el! :) Te ettõl még ugyanolyan jó és értékes ember vagy!!! :)
Kérdezõ... azok, akik most csúfolnak (idióták egyébként), lehet, hogy 2-3 éven belül azért fognak sírni, mert Te leszel a legcsinosabb közöttük... ;) :D nem szabad elkeseredni...lehet, hogy akár már most nyáron elkezdõdik a dolog, és mire visszamész a suliba, minden a "helyére kerül"! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató szavakat! :) )
Van akinek pár hónappal a fehérfolyás kezdete után jön meg a menstruációja, és van akinek csak 3 vagy akár több évvel késõbb. Mindegyik eset normális, de ha 16 éves korodig nem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menni!
máskor van? Csak mert nem mindenkinéll van ez.
A kérdező hozzászólása: Máskor sincs, ez sem feltûnõ, csak figyeltem mert olvastam h ilyenkor nyúlós átlátszó folyás elõ szokott fordulni de nem tapasztaltam...
akkor neked nincs. Ettõl még peteérésed ugyanúgy lehet. Vannak nõk akinek pl szúr nyilal ilyenkor van akinek nem, van akinek még pecsételõ vérzése is van van akinek nem. Semmi sem törvényszerû.

Ha sárga folt van a bugyimon az mi lehet? Egy kis folyás de nem darabos egyből megszárad? Mi ez?

Legjobb válasz: fertõzés, felfázás, gomba....stb! az "egy kis folyás" még teljesen normális is lehetne, ha nem lenne sárga színe! most észlelted ezt elõször?

fertõzés, felfázás, gomba....stb! az "egy kis folyás" még teljesen normális is lehetne, ha nem lenne sárga színe! most észlelted ezt elõször?

Egy hete volt fehér folyásom. Azóta nem. De ma megint. és 17. -ére nem várom. Akkor tuti megfog jönni, hogy megint van folyásom? Jó lenne ha nem

Legjobb válasz: Szerintem ezekbõl a tünetekbõl még semmire nem szabad gondolni.Legalább a 17.-ét várd meg.És ha nem bírod tovább cérnával akkor tesztelj!

Szerintem ezekbõl a tünetekbõl még semmire nem szabad gondolni.Legalább a 17.-ét várd meg.És ha nem bírod tovább cérnával akkor tesztelj!
Szerintem a teherbeesés menü alatt találsz több választ a kérdésedre. Bár ennyibõl semmit nem lehet mondani erre a kérdésre.
esetleg csak annyit , hogy fehér folyás az fertõzésre utal javarészt. Gyanítom , hogy ez nálad nem ritka.
Ja és nem is biztos , hogy te vagy a hibás azért mert nem esel teherbe . Erre még nem gondoltál ? Lehet , hogy a pasidnak nem jó az anyaga.

A barátommal óvszerrel védekeztünk, de nem nem szakdt ki a gumi. Viszont miután levette, a kezén maradhattak spermák. És ha ezután hozzámnyúlt a kezével lehetek terhes? Ha terhes valaki attól még van folyása menstruáció előtt?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-

Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-
Ha terhes vagy attól még lehet folyásod. Ha sperma volt a barátod kezén és úgy benned nyúlkált, akkor lehetsz terhes. Van olyan is, hogy valakinek megjön, de mégis terhes (általában, akkor eltér a vérzés a megszokottól).
A kérdező hozzászólása: Én nem a vérzésre gondoltam, hanem például ha terhes valaki, akkor fehér folyása sincs?
Ez nemigaz!!! Ismerek oan nõt, aki terhesen még 3 hónapig menstruált!!! gyorsan a dokihoz!!!
en nekem is van egy ismerosom aki meg menstrualt amikor 3honapos terhes volt, szal akar mi lehet, menny el dokihoz

37 hetesek vagyunk lehet használni arra vmit ha úgy érzem összeszedtem egy hüvelyi fertőzést, és viszketek emiatt meg van folyásom is de inkább fehéres mint sárga. Valaki tud nekem ebben segíteni?

Legjobb válasz: Cickafarkteával,vagy kamillával külsõ lemosást csinálhatsz,de inkább doki.Tudom azért kérdezed,mert ha lehet inkább így oldanád meg,de mivel közel a szülés úgyis fontos hogy a hüvelyben ne legyen korokozó,hogy a baba ne tudjon fertõzõdni a szülõutakon át.A dokidnak kellene csinálni hüvelytenyésztést,36. hét körül szoktak.Sztem beszélj vele-Zsu

Cickafarkteával, vagy kamillával külsõ lemosást csinálhatsz, de inkább doki.Tudom azért kérdezed, mert ha lehet inkább így oldanád meg, de mivel közel a szülés úgyis fontos hogy a hüvelyben ne legyen korokozó, hogy a baba ne tudjon fertõzõdni a szülõutakon át.A dokidnak kellene csinálni hüvelytenyésztést, 36. hét körül szoktak.Sztem beszélj vele-Zsu
Szerintem is menj el dokihoz! Az a biztos. Én is 37 hetes vagyok, nekem is írt fel kúpot mert hasonló tüneteim voltak mint neked. Szóval szerintem doki mindenféleképp!
Nem tudom, hogy milyen állapotban van a méhszájad, de ha ilyen közel a szüléshez fertõzésre gyanakszol, akkor lehet, hogy jobb lenne inkább az orvosodtól kérni segítséget, akár telefonon, hogy mit használhatsz, akár személyesen, hogy nézzen meg, tényleg fertõzésrõl van-e szó. Fõleg, ha tudsz róla, hogy már nyílik a méhszáj. Bár valamelyik nap elbizonytalanodtam, ugyanis magyar oldalakon folyamatosan azt olvasom, hogy ha nyílik a méhszáj, akkor már nagyon könnyen felkerülhet baktérium, fertõzés a babához, angol és külföldi oldalakon meg azt vallják, hogy ez csak akkor történhet meg, ha már megrepedt a burok, egyébként meg amíg a burok rendben van, addig hiába van nyitva a méhszáj, a babához közvetlenül nem kerülhet be semmi...
Nekem a dokim mondta a genia 92 kúpot.Recept nélkül kapható.Ha gondolod próbáld ki! 29. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: megcsinélta azt a vizsgálatot és jó lett egy pár napja érzem ezt h szerintem összeszedtem valamit.
Én Canesten kúpt használtam terhesség alatt, de tényleg ha így is érzed, olyan közel az idõ inkább a dokival beszéld meg, nehogy gond legyen szülésnél.Csak jót akarok neked láttam egyszer egy babát akinek a szeme megfertõzõdött szülésnél, mert az anyujának valamilyen hüvelyfertõzése volt.Lehet nálad nagyon enyhe valami, de inkább doki lássa. 1. voltam
Szia!! Én ugyanezzel a problémával mentem 2 hete az orvoshoz, és legnagyobb meglepetéséemre RÓZSAMÉZET (Glycerinum Boraxatum) írt fel!! Hozzátette, hogy ha nem lenne jó, akkor a Canesten termékek közül jó a sima is és a kombi is!! Nekem használt a rózsaméz, és mostanra semmi bajom!! (hál' Istennek, és lekopogom) Mielõbbi jobbulást!! Boldog utolsó heteket!! 36 heteske

Miy jelen az ha sarga folyasom volt, meg mostis van de mar csak kicsit latni, ez utalhat terhessegre? Meg 7-8-napom van a menzeszig amit nemvarok! Most lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez olyan kérdés, amire orvos tudna válaszolni, miután megvizsgált. Azt, hogy terhes vagy e, ebbõl nem lehet megtippelni sem. Egyébként bõ hüvelyváladék jellemzõ a terhességre, de nálam pl egyáltalán nem volt sárga.

Ez olyan kérdés, amire orvos tudna válaszolni, miután megvizsgált. Azt, hogy terhes vagy e, ebbõl nem lehet megtippelni sem. Egyébként bõ hüvelyváladék jellemzõ a terhességre, de nálam pl egyáltalán nem volt sárga.

Szeretném megkérdezni, hogy normális-e az, hogy évek óta van fehér folyásom, de a múltkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy ő nem lát semmit sem. Elmúlt volna és ha nem annyira kellemetlen ez az egész utálom hogy van. Hogy szabadulhatok meg tőle ha visszajö

Szeretném megkérdezni, hogy normális-e az, hogy évek óta van fehér folyásom, de a múltkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy ő nem lát semmit sem. Elmúlt volna és ha nem annyira kellemetlen ez az egész utálom hogy van. Hogy szabadulhatok meg tőle ha visszajön?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Így az interneten keresztül sajnos én sem tudok többet mondani, mint kezelőorvosa. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Így az interneten keresztül sajnos én sem tudok többet mondani, mint kezelőorvosa. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Szeretném megkérdezni, hogy normális-e az, hogy évek óta van fehér folyásom, de a múltkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy ő nem lát semmit sem. Elmúlt volna és ha nem annyira kellemetlen ez az egész utálom hogy van. Hogy szabadulhatok meg tőle ha visszajö

Szeretném megkérdezni, hogy normális-e az, hogy évek óta van fehér folyásom, de a múltkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy ő nem lát semmit sem. Elmúlt volna és ha nem annyira kellemetlen ez az egész utálom hogy van. Hogy szabadulhatok meg tőle ha visszajön?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Így az interneten keresztül sajnos én sem tudok többet mondani, mint kezelőorvosa. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Így az interneten keresztül sajnos én sem tudok többet mondani, mint kezelőorvosa. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Nehezíti a teherbeesést, ha nincs tojásfehérjés nyúlós folyásom, de viszont van ovulációm?

Ovulációm az biztosan van/lesz, mert UH-n látták a megérett tüsz?t. Viszont semmi folyásom nincs szinte, most még tojásfehérjés sincs. Így nehezebben fog sikerülni?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, mert hasonló helyzetben vagyok.Azt mondják mindenkinél változó a nyálka menyisége és minõsége, de peteéréskor a legjobb minõségû nyálkának kell lennie.Tehát szerintem egyénfüggõ.

Ez engem is érdekelne, mert hasonló helyzetben vagyok.Azt mondják mindenkinél változó a nyálka menyisége és minõsége, de peteéréskor a legjobb minõségû nyálkának kell lennie.Tehát szerintem egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: és még azt hozzátenném, hogy eddig kivétel nélkül mindig volt ilyenkor nyúlós folyásom (valódi toj.fehérjés, ez az elsõ eset, hogy most nincs! annyi, hogy elõzõ két hónapban ilyen kocsonyaszerû nyúlós volt, ez is más volt már, most meg semmi sincs egyáltalán! néha kis fehér de nagyon minimális és híg az állag.
A kérdező hozzászólása: A toj.fehérjés folyással eddig még nem lettem terhes amúgy. Lehet hogy most az lesz a jó, hogy nincs ilyen? Így lenne a logikus...
Elsõ terhességem elõtt ovukor tojásfehérjés nyákom volt, ahogy a nagy könyvben meg van írva... Szülés óta nincs, helyette van ovus fájdalmam, amirõl elõtte fogalmam nem volt, hogy milyen is lehet. Ovukor vizes vagy szinte semmi a folyásom a szülés óta. És második babámat várom. Szóval szerintem nem feltétlenül kell, hogy legyen. Nekem sem volt, mégis összejött. :)
A kérdező hozzászólása: És nem lehet, hogy most azért változott így meg a folyás, mert valamelyik hónapban nekem is fogant meg babám, csak nem maradt meg??? A görbém is furcsán kezdõdött teljesen másképp, mint általában lenni szokott.
Kedves kérdezõ!Nekem is hasonló gondom van, a vetélésem óta 11 napja kezdõdött el az elsõ ciklusom, és a héten kéne ovulációnak lenni de csak halvány rózsaszínes folyásom volt tegnap este meg ma reggel a wc papíron!Tojásfehérje most nincs pedig eddig volt, úgy mint neked!Most már csak azt nem tudom hogy ez az új fajta ovuláció(véres) tényleg ovuláció e?Már lezajlott vagy ez csak az elõjele hogy pár napon belül megtörténik?
Írtam oda...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!