Találatok a következő kifejezésre: Ha van folyásom (547 db)

Ha van folyásom, attól még teherbe eshetek?

A doki ír fel kúpot, meg gyógyszert nekem is meg a férjemnek is, és egy id? után megint van. Lehet hogy emiatt nem sikerül a baba?

Legjobb válasz: Én úgy olvasgattam itt a kérdések között, hogy a folyás önmagában nem befolyásoló tényezõ. Persze, ha büdös, akkor valamilyen fertõzésed van, az bizonyos szinten kihatással lehet a termékenységedre, de ha teljesen normális folyásod van, akkor természetesen bármikor teherbe eshetsz. Az pedig, hogy a kúp befolyásolná-e a termékenységed? 1. Benne kell lennie a betegtájékoztatóban. 2. Ha nem fogamzásgátló eszközrõl van szó (vannak spermicid, azaz spermaölõ hatású hüvelykúpok, mint fogamzásgátló eszközök), akkor véleményem szerint, nem lehet hatással a termékenységedre. Kivéve, ha ezt feltüntetik a betegtájékoztatóban.

Én úgy olvasgattam itt a kérdések között, hogy a folyás önmagában nem befolyásoló tényezõ. Persze, ha büdös, akkor valamilyen fertõzésed van, az bizonyos szinten kihatással lehet a termékenységedre, de ha teljesen normális folyásod van, akkor természetesen bármikor teherbe eshetsz. Az pedig, hogy a kúp befolyásolná-e a termékenységed? 1. Benne kell lennie a betegtájékoztatóban. 2. Ha nem fogamzásgátló eszközrõl van szó (vannak spermicid, azaz spermaölõ hatású hüvelykúpok, mint fogamzásgátló eszközök), akkor véleményem szerint, nem lehet hatással a termékenységedre. Kivéve, ha ezt feltüntetik a betegtájékoztatóban.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan nem a kúp miatt aggódok. Sokfélét kipróbáltatott már a doki a folyásomra, /ami nem büdös/ de egy idõ után újra elõjön. Nehéz kikezelni belõle. Igazából 3 hónapja próbálkozunk a babával, csak megfordult a fejemben hogy nem-e a folyás miatt nem sikerül. Tudom türelem, más évekig próbálkozik.
Nem mondta meg az orvosod, hogy mi okozza ezt a rendellenes folyást nálad? Lehet, hogy maga a "probléma" a ludas abban, hogy késlekedik a baba.
A kérdező hozzászólása: Végülis nem mondta. Annyit mondott hogy ez gyakori, minden második nõnél elõfordul. Elég flegma, de csak ez az egy doki van itt, magánrendelésre meg sajna nincs pénz. De ha így haladok, muszáj lesz elmenni.
Igen, sajnos nagyon rá vagyunk utalva az orvosainkra, pláne ha nincs lehetõség válogatni. Sajnos ott rontottad el, hogy nem kérdeztél rá, hogy pontosan mi is a bajod. Így, ha az orvos nem válaszolt volna, megkérdezhetted volna a gyógyszerészedtõl, hogy milyen más gyógymódok vannak.

Lehet e gond a babámmal ha van folyásom? 16 hetes kismama vagyok és nem olyan rendes ez a folyás okkersárga és sürü zselé szerü?

valakinek esetleg hasonlo, mit kellene szednem hogy elmuljon??nem viszketek meg semmi egyéb szaga sincs...egyszerüen cska van

Legjobb válasz: Én 27 hetes kismamaként szinte folyamatosan tapasztalom ezt a fajta folyást amit te is írsz a terhességem alatt, természetesen mindig kérek tenyésztést is a dokitól (kb. 3-4 hetente ellenõriz)- de a legutóbbi eredmény szerint sincs benne semmi kóros elváltozás. Egyszerûen a terhesség miatti hormonváltozás okozza. Ezt tanácsolom neked is, amint orvoshoz jutsz kérj egy kenetvételt. Látatlanba én a helyedben nem szednék rá semmit. Ha hosszabb ideig tartózkodsz külföldön, akkor próbálj meg mindenképp találni ott egy dokit akinek mielõbb megmutathatod magad. Jó egészséget és boldog babavárást!

Én 27 hetes kismamaként szinte folyamatosan tapasztalom ezt a fajta folyást amit te is írsz a terhességem alatt, természetesen mindig kérek tenyésztést is a dokitól (kb. 3-4 hetente ellenõriz)- de a legutóbbi eredmény szerint sincs benne semmi kóros elváltozás. Egyszerûen a terhesség miatti hormonváltozás okozza. Ezt tanácsolom neked is, amint orvoshoz jutsz kérj egy kenetvételt. Látatlanba én a helyedben nem szednék rá semmit. Ha hosszabb ideig tartózkodsz külföldön, akkor próbálj meg mindenképp találni ott egy dokit akinek mielõbb megmutathatod magad. Jó egészséget és boldog babavárást!
A terhesség alatt lehetséges bõségesebb hüvelyváladék. Mindenesetre egy kenetvételre érdemes lenne elmenni. Ha esetleg gombára gyanakodsz, akkor Canestent bármikor lehet használni. Gondolom zárt a méhszájad, úgyhogy a baba elméletileg nincs veszélyben, de mindenképp jelezd a dolgod a nõgyógyásznak!
mindneképp menj el nögyógyászhoz mert nagyon gyakori a hüvely gomba és fertõzés terhesség alatt mivel megváltozik a hüvely PH. ha telejsen zárt a méhszáj akkor nem jut fel a babához és semmi baja nem lesz tõle.
Csodálkozom, hogy itt kérdezõsködsz, ahelyett, hogy elmennél az orvoshoz.Mivel vetélhetsz is ha felhúzódik a fertõzésed.
16 hetes terhes nõ ha már volt annyi esze, hogy külföldön legyen terhes, akkor legyen annyi esze, hogy orvoshoz megy ilyen esetben. Egyébként a tüneteid erõteljesen nem gombára, hanem trichomonasz nevû fertõzésre utalnak. Terhesség alatti bõvebb folyás, hófehér, szagtalan, teljesen tiszta. A tiéd bõségeysen nem ilyen.
talán ha az orvosadat kérdeznéd kedves...
A kérdező hozzászólása: csodálkozol?? én azon csodálkozom hogy minek ir olyan akinek nincs normális hozzáfüzni valója....., eggyértelmü hogy van annyi eszem hog orvossal kell beszélnem csak sajnos jelen pillanatban nem áll módom külföldi tartozkodás miatt ..nem olyan egszerü orvoshoz menni mint leirni értelmes tanácsként. azt hittem ez egy olyan oldal ahol fel lehet tenni akár egy ilen jellegü kérdést de látom ...... felesleges volt
na, kaptál értelmes választ, hisztiske?
Az 1./8.-s válaszolóval ne foglalkozz! :) Egy "troll". Értelmes választ nem tud adni, csak piszkálódik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a vàlaszokat ... igen kedves kaptam értelmes vàlaszokat igaz nem tõled .... az inteligencia hànyadosoddal nem itt kellen büszkélkedni !!!!mert pont nem a te haszontalan vàlaszodra voltam kivàncsi !!!képzeld el hogy nem külföldön lettem terhes.nyilvàn otzhon tudom a menetét hiszen nem az elsõ gyermekem vàrom!!!! Arrol nem beszélve a vizsgàlatok sem ugyan azok mint magyaro-n !!!! Tehàt mégegyszer köszönöm .....azért tettem fel a kérdésem mert megvannak az idõpobtjaim természetesen a vizsgàlatokra de nem a közel jövõben.. .....

Milyen az ha szivárog a magzatvíz? Egy-két csepp vízszerű, ha van folyás azzal együtt jön vagy akár külön is jelentkezhet?

Eddig fehér krémes folyásom volt néha abból is nagyobb mennyiség, de ez pár nap alatt átváltott vízszer? inkább nyálkássá, az el?bb pedig csak vizes volt egy csepp. A doki szerint zárt a méhszáj de olvastam itt már ilyet hogy ennek ellenére elfolyt vagy szivárgott.

Legjobb válasz: Igen, zárt méhszájjal is szivároghat. Nekem is úgy volt. Én mondjuk észre sem vettem,egyrészt mert színtelen volt, másrészt mert mindig melegem volt és izzadtam, így azt hittem amiatt vagyok folyton vizes. Aztán köv. vizsgálaton derült ki, hogy már jócskán elfolyt a magzatvíz. Nézesd meg dokival, az a tuti.

Igen, zárt méhszájjal is szivároghat. Nekem is úgy volt. Én mondjuk észre sem vettem, egyrészt mert színtelen volt, másrészt mert mindig melegem volt és izzadtam, így azt hittem amiatt vagyok folyton vizes. Aztán köv. vizsgálaton derült ki, hogy már jócskán elfolyt a magzatvíz. Nézesd meg dokival, az a tuti.
Szia! hát pedig ha teljesen zárt a méhszájad azon nem tud átjönni a magzatvíz. Szerintem csak bõvebb lett a folyásod, nekem is van vízszerû és teljesen zárt vagyok, valamint az összes ultrahangon átlagos mennyiségû magzatvizet állapítottak meg, szóval ha nálad is így van, hogy az ultrahangon normális mennyiségû a magzatvized és még mindig zárva vagy akkor tuti nincs baj, ha nagyon zavar a bõvebb folyás erre tud a doki felírni kúpot.
utolsónak!nekem is ZÁRT méhszáj mellett folyt el a magzatvizem.Ha a burok megreped, akkor a víznek valahol elkell folyni.
menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: nem csíp nem viszket
A kérdező hozzászólása: sajnos állandó
Amennyiben a folyásod nem bûzös és nem viszket ill. csíp nyugodtan élhetsz szexuális életet, ez változó, van akinek több, van akinek kevesebb hüvelyi folyása van. Amennyiben a fentiektõl eltér a folyásod, jobb felkeresni egy nõgyógyász szakértõt ugyan is többféle probléma lehet a háttérben pl.baktérium, gombás fertõzés stb. A kérdés az, hogy milyen gyakran jelentkezik ez a folyás?-vagy állandó ?
Milyen folyás, az a kérdés.
Nem ártana utána járni, mitõl van. Ha normális, egészségesrõl beszélünk, akkor nem lesz baja.
Imádom a szaftos lucskos pinát..nyami nyami..nem lesz semmi.
guszta szeressük a szaftos pinákokat
A kérdező hozzászólása: nem , de a folyás jelent valamilyen problémát a késõbbiekben?
Már csak annyi, hogy bûzös vagy sem ? Amennyiben nincs semmi szaga, akkor kizárt hogy kóros lenne. Amint említettem van akinek több van, akinek kevesebb, tudni illik a hüvely így tisztítja önmagát és védi a kórokozók ellen!Azonban ne feledkezz meg a peteérési idõszakról sem, mert van akinek kimondottan abban a periódusban jelentkezik több mennyiségû folyása, ez menzesz után 14.napon van, de ciklustól függ.

Nagyon fáj a hasam, nem kell sűrűbben wc-re mennem, nem csíp semmi annyi, hogy egy picivel mint ha több folyásom lenne, orvohoz majd csak 1 hét múlva tudok elmenni, szerintetek mitől van és mit csináljak?

volt régebben méhnyak m?tétem,nem is most kell megjönnie,addig van még 2 hét!a kammilás ül? förd? segíthet?

Legjobb válasz: A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei, a méhnyak belsejében levõ mirigyek folyamatosan termelnek váladékot. Ennek szerepe a hüvely falának nedvesen tartása, a hüvely öntisztulásának biztosítása. Az élettanilag termelõdõ váladék távozása során keveredik a lelökõdött nyálkahártya sejtekkel, baktériumokkal. Általában fehér vagy halványsárga színû. A hüvelyi folyás fontos figyelmeztetõjel, nem maga a folyás a betegség, a folyás csak egy tünet. Mindig meg kell keresni és kezelni kell a mögötte meghúzódó okot! A hüvelyi fertõzések típusos tünetei a hüvelyi folyás és a nemi szervek égõ-viszketõ érzése. Minden folyás esetén kötelezõ a nõgyógyászati szakvizsgálat! Még a legártalmatlanabbnak tûnõ folyás mögött is meghúzódhatnak komoly bajok. Nagyon fontos a hüvelyi folyások kezelése,hiszen elhanyagolt esetekben a fertõzés a méhre és a petefészekre is kiterjedhet,idült kismedencei gyulladást, meddõséget okozhat. Sohasem szabad elfelejtkezni arról, hogy hüvelyi folyás esetén – amennyiben azt fertõzés okozta -, kezeltessük partnerünket is, hogy megelõzhessük a visszafertõzõdést. Természetes módszerek igénybevételét javaslom.

A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei, a méhnyak belsejében levõ mirigyek folyamatosan termelnek váladékot. Ennek szerepe a hüvely falának nedvesen tartása, a hüvely öntisztulásának biztosítása. Az élettanilag termelõdõ váladék távozása során keveredik a lelökõdött nyálkahártya sejtekkel, baktériumokkal. Általában fehér vagy halványsárga színû. A hüvelyi folyás fontos figyelmeztetõjel, nem maga a folyás a betegség, a folyás csak egy tünet. Mindig meg kell keresni és kezelni kell a mögötte meghúzódó okot! A hüvelyi fertõzések típusos tünetei a hüvelyi folyás és a nemi szervek égõ-viszketõ érzése. Minden folyás esetén kötelezõ a nõgyógyászati szakvizsgálat! Még a legártalmatlanabbnak tûnõ folyás mögött is meghúzódhatnak komoly bajok. Nagyon fontos a hüvelyi folyások kezelése, hiszen elhanyagolt esetekben a fertõzés a méhre és a petefészekre is kiterjedhet, idült kismedencei gyulladást, meddõséget okozhat. Sohasem szabad elfelejtkezni arról, hogy hüvelyi folyás esetén – amennyiben azt fertõzés okozta -, kezeltessük partnerünket is, hogy megelõzhessük a visszafertõzõdést. Természetes módszerek igénybevételét javaslom.
Ártani nem árt, de a patikában kérj vény nélküli gyógyszert hüvelygombára...

Terhesség legelején van folyás? Vagy egyáltalán van? És ha van milyen?

Legjobb válasz: Van akinek van, van akinek nincs. Ha itt olvasgatsz, akkor láthatod, van akinek a krémes folyás menzit jelez, van akinek babát, van aki teljesen száraz és babát vár. De a vizes folyás mellett is lehet baba pedig a nagykönyvek szerint az menzi elõtt jellemzõ. NINCS terhességre utaló folyás!!!

Van akinek van, van akinek nincs. Ha itt olvasgatsz, akkor láthatod, van akinek a krémes folyás menzit jelez, van akinek babát, van aki teljesen száraz és babát vár. De a vizes folyás mellett is lehet baba pedig a nagykönyvek szerint az menzi elõtt jellemzõ. NINCS terhességre utaló folyás!!!
ha már felteszel egy kérdést, akkor legalább a korodat írd már le, de gondolom nem vagy több 14-nél...

36 hetesen ha van egy kis folyásom akkor hogy tudom megkülönböztetni a folyást a magzatvíztől?

Már annyit olvastam a magzatvíz szivárgásról meg folyásáról hogy már lehet csak én beszélem be magamnak a dolgot. EGyébként a doki ha vizsgál akkor ? észre venné a dolgot? Hétf?n voltam nála, de kúpot kaptam ezenkivül nem mondott semmit.

Legjobb válasz: A doki észrevenné, ne aggódj. És azt mondják, hogy a magzatvízszivárgást is észre lehet venni, amikor már ténylegesen megtörténik, de elõre elképzelni nem lehet. Nekem is gyakran eszembe jutott, hogy mi történik akkor, ha nem veszem észre a szivárgást (merthogy két hete elég sok híg folyásom van), vagy ha nem veszem észre, hogy már rendes fájásaim vannak (szintén gyakoriak és erõsek a jóslóim), de ezidáig mindenki, többek között a szülésznõ is megnyugtatott, hogy ne aggódjak, mert ha szülök, azt észre fogom venni, vagy ha nem veszem észre közvetlenül az elején a vajúdást, akkor rejtett vajúdásról van szó és annak meg nagyon-nagyon örüljek. Rejtett vajúdás az, amikor különösebb fájdalom nélkül kezd el nyílni a méhszáj, az nst-n látszanak magas fokban a méhösszehúzódások, de a kismama mégsem érzi. A rejtett vajúdásnál általában már akkor tudatosul a kismamában, hogy mi is történik vele, amikor már túl van a felén.

A doki észrevenné, ne aggódj. És azt mondják, hogy a magzatvízszivárgást is észre lehet venni, amikor már ténylegesen megtörténik, de elõre elképzelni nem lehet. Nekem is gyakran eszembe jutott, hogy mi történik akkor, ha nem veszem észre a szivárgást (merthogy két hete elég sok híg folyásom van), vagy ha nem veszem észre, hogy már rendes fájásaim vannak (szintén gyakoriak és erõsek a jóslóim), de ezidáig mindenki, többek között a szülésznõ is megnyugtatott, hogy ne aggódjak, mert ha szülök, azt észre fogom venni, vagy ha nem veszem észre közvetlenül az elején a vajúdást, akkor rejtett vajúdásról van szó és annak meg nagyon-nagyon örüljek. Rejtett vajúdás az, amikor különösebb fájdalom nélkül kezd el nyílni a méhszáj, az nst-n látszanak magas fokban a méhösszehúzódások, de a kismama mégsem érzi. A rejtett vajúdásnál általában már akkor tudatosul a kismamában, hogy mi is történik vele, amikor már túl van a felén.
Az elõttem szólohoz csatlakoznék, mert az orvos biztos is, hogy észrevette volna, hogyha valami baj lenne, ugyhogy ne izgulj! Nekem a kisfiamnál pont betöltöttem a 36.-hetet amikor elfojt a magzatvizem, az olyan érzés volt minthogyha bepisiltem volna. Ugyhogy tényleg ne izgulj mert ha nekiáll a magzatvized jobban szívárogni és beindul a szülés akkor azt a fájásokbol észre fogod venni az bíztos!:-) Nekem mondjuk nem voltak fájásaim csak elfojt a magzatvizem, rohantunk be a korházba, este és másnap hajnali fél 5-kor kezdödtek csak a fájásaim, és fél 8 elött már meg is lett a kisfiam, gyönyörü érzés, amikor már ott vagy és jönnek a tolofájások ugy érzed, hogy egy pillanatnál sem bírod tovább a fájdalmat, és akkor megszületik a kisgyermeked, egyik pillanatról a másikra már el is felejted, hogy mit éreztél elötte ennél gyönyörübb érzés nincsen is a világon!:-) Ugyhogy tényleg ne izgulj, mert észre fogod venni, hogy beindul a szülés, vagy a magzatvized elfojna, meg azt szerintem egy anyai ösztön megsúgja az embernek, hogy itt van az idö, menni kell! Szerintem azért minden pillanatban legyél készen arra, hogy indulsz szülni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Ngyobb gyógyszertárban lehet kapni olyan betétet, ami a magzatvízre színezõdik el.

Ha barna folyasom van, majd 2 hettel kesobb pedig megjon a havim, lehetek terhes? Most 2. hete kesik.

Legjobb válasz: Deritsd ki mitõl késik!Teszt vagy nõdoki!Barna folyás mellett lehetsz terhes,de egy kicsit fura a kérdés. Most barna folyásod van,vagy megjött miután 2 hetet késett,vagy késik 2 hete és még mindig nem jött meg? Kicsit át kéne fogalmaznod!

Deritsd ki mitõl késik!Teszt vagy nõdoki!Barna folyás mellett lehetsz terhes, de egy kicsit fura a kérdés. Most barna folyásod van, vagy megjött miután 2 hetet késett, vagy késik 2 hete és még mindig nem jött meg? Kicsit át kéne fogalmaznod!

Nagy baj az ha rószaszín folyásom van?

Tegnap óta nagyon viszketek alul.Már vettem magamnak Canesten Kombit,remélem segít.Viszont aggaszt az,hogy rózsaszínes folyásom van,mintha kicsit véres lenne.Ez lehet a fert?zést?l vagy más baj van?Egész eddig nem volt,csak most hogy elkaptam ezt a hüvelyi fert?zést.

Legjobb válasz: Nekem 2-3 nap alatt segitett a Canesten. Nekem is pont igy volt, nödokihoz féltem elmenni. Olyan rozsaszines volt a folyasom, de almult az is. Szerintem nekem az attol lehetett mert viszketett és vakartam, és lehet felsértettem valamit. Ha nem segit a krém 4-5 nap utan, akkor fordulj dokihoz, mert ez a fertözés komolyodhat, és akkor mar a folyasod is olyan lesz mint a túró, rendesen potyogni fog belöled, azt mar tényleg nagyon kellemetlen.

Nekem 2-3 nap alatt segitett a Canesten. Nekem is pont igy volt, nödokihoz féltem elmenni. Olyan rozsaszines volt a folyasom, de almult az is. Szerintem nekem az attol lehetett mert viszketett és vakartam, és lehet felsértettem valamit. Ha nem segit a krém 4-5 nap utan, akkor fordulj dokihoz, mert ez a fertözés komolyodhat, és akkor mar a folyasod is olyan lesz mint a túró, rendesen potyogni fog belöled, azt mar tényleg nagyon kellemetlen.
A fentit tudom megerõsíteni, én nem vakartam, szerintem a rószaníes, mintha kicsit véres folyásod lenne, az a fertõzéssel jár. Én azért azt tanácsolnám, hogy Canestent használd, s azért menjel dokihoz is, ugyanis lehet, hogy a gyógyszer révén tünet mentes leszel, de mégsem gyógyulsz meg teljesen, ami ha ott lappan hosszú távon nem lehet jó, én elmentem a dokihoz és így volt, õ azt mondta, hogy enyhül, de ott bent látta, hogy még nem múlt el teljesen (már nem viszkettem, nem volt fura folyás, de belül még olyan túros darabos voltam), s akkor kaptam még egy másik gyógyszert.
Teljesen egyetértek. Mindenképp doki!

Mit tegyek, ha fehéres folyásom van, ami valamivel több a megszokottnál, és tegnap viszketett is?

Sejtem, hogy esetleg ez hüvelygomba lehet, tegnap ugye el kezdett viszketni, bekentem Canestennel, ami nagyon jót tett neki, és már nem is viszket, viszont a folyásom még mindig megvan! Nem büdös, nem sárgás, csak egy kicsit több a kelleténél...

Legjobb válasz: Én is voltam hasonló helyzetben. Én azt tanácsolnám, hogy várj 1-2napot, teszteld, hogy elkezd-e újra viszkedni, illetve továbbra is tart-e a több folyás, mert az lehet azért is, hogy épp peteérésed van, persze akkor meg a viszketést a gyanús... ha marad ez az állapot, mindenképp menj a gyógyszertárba kúpért is, ami valószínûleg teljesen tünetmentessé teszet. Fontos, hogy tünetmentessé csak!, ugyanis mikor nekem ez a problámám volt, és úgy láttam hatott a kúp, de mikor legközelebb mentem nõgyógyászhoz megemlítettem neki, s azonnal megvizsgált, s azt mondta háát, a kúp enyhítette, de méhnyakon még mindig sok kis "folyásdarab", s újabb gyógyszert írt. Valamint, ha van párod akivel voltál (nem gumival) akkor sajnos õ is elkaphatja, bepirosodik neki és mintha kopna, õt is a Canestennel be kellett kenünk. Szóval, ha hat a kúp az jó, de a legbiztonságosabb, ha valamikor tudsz majd egy orvos is nézzen meg, mert lehet hogy csak enyhül de a fertõzés ott lappang, ami hosszú távon árthat!

Én is voltam hasonló helyzetben. Én azt tanácsolnám, hogy várj 1-2napot, teszteld, hogy elkezd-e újra viszkedni, illetve továbbra is tart-e a több folyás, mert az lehet azért is, hogy épp peteérésed van, persze akkor meg a viszketést a gyanús... ha marad ez az állapot, mindenképp menj a gyógyszertárba kúpért is, ami valószínûleg teljesen tünetmentessé teszet. Fontos, hogy tünetmentessé csak!, ugyanis mikor nekem ez a problámám volt, és úgy láttam hatott a kúp, de mikor legközelebb mentem nõgyógyászhoz megemlítettem neki, s azonnal megvizsgált, s azt mondta háát, a kúp enyhítette, de méhnyakon még mindig sok kis "folyásdarab", s újabb gyógyszert írt. Valamint, ha van párod akivel voltál (nem gumival) akkor sajnos õ is elkaphatja, bepirosodik neki és mintha kopna, õt is a Canestennel be kellett kenünk. Szóval, ha hat a kúp az jó, de a legbiztonságosabb, ha valamikor tudsz majd egy orvos is nézzen meg, mert lehet hogy csak enyhül de a fertõzés ott lappang, ami hosszú távon árthat!
menj dokihoz azonnal ez nem játék!!! ha elõjön akkor mindig el kell menni mert ezek is okozhatnak rákot. sipirc a nõgyógyászhoz!!! gyógyulást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!