Találatok a következő kifejezésre: Ha van de nem ment be (4 db)

Ha van előfolyásom, de nem ment be a barátnőmbe teljesen a péniszem, csak egy egész kicsit, akkor is eshet teherbe?

Legjobb válasz: Igen, és ezt tapasztalatból mondom. Nem nagy esélye van amúgy de megtörténhet, velem megtörtént.

Igen, és ezt tapasztalatból mondom. Nem nagy esélye van amúgy de megtörténhet, velem megtörtént.
igen én is tapasztalatból mondom, és nekem ráadásul meg is volt.ugyhogy ha nem akartok babát és most nem terhes akkor védekezzetek mindig, nem tudhatod, hogy milyenek a spermáid.örülök, hogy férfi létedre ezen az oldalon érdeklõdsz.menjetek el dokihoz.te is menj vele, hogy tudja, hogy számithat rád.
igen foleg ha ovus idoszakba is beletrafaltatok, noha kisebb az eselye mint "rendesen"
talán kínaiban vannak még.
decathlon, hervis, ilyesmi nincs a közelben?
Pedig erre áldozni kell! Olcsó húsnak híg a leve, mint azt a közmondás is bizonyítja! Nálunk az uszoda mellett közvetlen vagy egy sportbolt, vannak elég drága ruhák is de vannak 15-20ezres ruhák leárazva 5-6-7-8-ra is és nem gagyik, hanem Speedo-k meg Arena-k, közép- és felsõkategóriássak! Esetleg még webshop, de akkor jársz a legjobban ha inkább mégis bemész ezért pestre ;)

Koncentrációs problémáim vannak, de az alap gyakorlatok sem mennek pl:képzelj el egy tárgyat 5-10 percig. Másfél percnél egyszerűen nem tudok tovább jutni, mi lehet az oka? Régen pedig simán ment. Most ha koncentrálok folyamatosan képek villannak be.

Régen elég jól ment sok gyakorlat(gondolatüresség,szagra,ízre koncentrálni..stb). De a munkám miatt el kellett hanyagolnom,mert fáradtan nem volt er?m, és mindíg bealudtam. Most mit csináljak kezdhetek mindent az alapoktól vagy mi?

Legjobb válasz: Ez olyasmi lehet, mint a meditáció, de nem könnyû, az ember agya csapong. Valószínûleg azóta felgyorsult az életed, talán stresszesebb is vagy. Igen, sajnos újra gyakorolnod kell. :(

Ez olyasmi lehet, mint a meditáció, de nem könnyû, az ember agya csapong. Valószínûleg azóta felgyorsult az életed, talán stresszesebb is vagy. Igen, sajnos újra gyakorolnod kell. :(
nem tudod kiüríteni az elméd. sok a gondod vagy a friss élményed, és egyszerûen lelkileg nem vagy olyan állapotban, hogy sikerüljön. Nyugi, menni fog újra, ha rendbe jössz.
Az ilyesmi gyakorlatoknál egy nap szünet is visszaesést jelenthet, ezt tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, én meg hónapokat hagytam ki, akkor nem is csoda hogy nem megy.Azt hittem amit egyszer elérsz az megmarad, de ezek szerint folyamatosan gyakorolni kell. Köszi a segítséget mindenkinek.
Ezzel nem mondasz újat, az ember EGOja, a tudatos ÉN szinte 2-3 másodpercenként ugrál gondolatról gondolatra. Én azt javaslom, azt gyakorold, hogy önmagadra és gondolataidra nézz kívülrõl. Nem baj, ha beugrik valami, de hagyd is továbbfolyni, mint egy darab fát egy folyóban. Észreveszed, megszemléled, de tovaúszik, és ettõl Te még ugyanúgy észleled a folyót, és az nem szûnik meg létezni. Sok sikert, kitartást!
a stressz miatt van...ismerõs...undorító ez a stressz dolog...én meditálok...és lassan javul a dolog...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!