Találatok a következő kifejezésre: Ha van de (9725 db)

Lányok, nők! Ti milyen nemű gyereket szeretnétek (ha még nincs, vagy ha van, de még terveztek)? Ha már van gyerkőc, akkor olyan nemű lett, amilyenre számítottatok? Ha nem, nagyot csalódtatok?

Persze tudom, hogy a f?, hogy egészséges legyen, de mégis... :) Kort is írjatok, legyetek szívesek!

Legjobb válasz: 23 éves vagyok, mi elsõre lányt szerettünk volna, és az is lett. Már 3 hónapos, és ha lesz testvére akkor egy kisfiút. Harmadjára jöhetne még egy lány, bár az már mindegy lenne. :) Úgysem én döntöm el. :)

23 éves vagyok, mi elsõre lányt szerettünk volna, és az is lett. Már 3 hónapos, és ha lesz testvére akkor egy kisfiút. Harmadjára jöhetne még egy lány, bár az már mindegy lenne. :) Úgysem én döntöm el. :)
Köszönjük szépen! :) A nevén ritkán szólítjuk, de ha mégis akkor Annácska, Ancsi, Panni, Pannika, Böbi.
Apa mindenképp fiút, egy kis rosszcsontot. Én kislányt akartam, mert megveszek a kislányos ruhákért, annyira édesek, meg nem tudom, valaki végre talán befonná a hajam, meg hasonlók, lányos dolgok. :D De nagyon boldog voltam így is, hogy fiú lett. Igazából nem sokat számított, mert sokat vártunk rá. Másodikra ugyanez a felállás, apa kisfiút, én kislányt szeretnék. De nem fogok kétségbeesni, ha fiú lesz, annak is megvan a jó oldala, hogy két kiskrapek rosszalkodik. 27 vagyok.
Emese Mária
Anna Erzsébetnek hívják.
Szia, 24 évesen szultem meg a fiam akit nagyon lánynak vártam.Fiuk kozott nottem fel:) most meg nagyon szeretnék már terhes lenni és jo lenne ha kisleány lenne.:) Persze a fiut is nagyon szeretném:)
1 gyerekem van, õ 1 éves kislány. Nekem három öcsém van, nekem mindegy volt, vagyis igazából egy szempontból nem. Én elég fiús nõnek tartom magam, már a gyerekkorom miatt is (nagyon szeretem az öcséimet), és inkább fiús anyukaként tudtam volna jobban elképzelni magam, ezért egy hangyányival jobban vágytam kisfiúra. De amint megtudtam, hogy lány onnantól ez a gondolat elillant, és boldog voltam, hogy lány. Azért remélem lesznek majd kistestvérei, és remélem azért egy kisfiam is lesz.:)
23 évesen voltam, mikor terveztük a gyermeket és abban az életévemben szültem is. Igazából mi nem 'terveztük', hogy milyen nemû legyen az elsõ közös gyermekünk. Ahogy kezdett nõni a pocakom, éreztem belül, hogy bizony kislányunk lesz. Hiába utalt minden nép jel a fiúra, beigazolódott: kislányunk lett. Tervezünk még egy babát, de egyenlõre még 4-5 évet várhat. Lehet, akkora már az ország helyzete meg se 'engedi', hogy legyen.. Viszont, ha úgy alakul, akkor kislányt szeretnék megint. Nekem valahogy a fiúk nem jönnek be, nem tudom elképzelni magam fiús anyaként :|
3 vagyunk lánytestvérek. Én mindig is fiús, sportos kislány voltam, úgy gondoltam, hogy fiús anyuka leszek és mindenképpen fiút szerettem volna. A férjemnek mindegy volt. A 16-ik héten azt mondták kisfiú, nagyon boldogok voltunk. Aztán a 18-ik héten a genetikus gratulált nekünk a kislányunkhoz. Azt sem tudtam mi van, teljesen ledöbbentünk. Kb 1 hétig nem nagyon tudtam hova tennia dologt, de aztán hirtelen megtetszett a dolog és amikor megszületett a kislányunk rögtön szerelmes lettem belé. Azóta is imádom és nem is tudom elképzelni, hogy fiú lett volna és fõként mit csinálnék egy kissráccal. Most várom a kistesót, még nem tudjuk a nemét, de én most már nagyon kislányt szeretnék megint. :) A férjem persze kisfiút és a lányom is kisfiút. :D
17-es vagyok.Huuu... Oszkár borzalmas ugye?A kislányunk Gréta Anett lett...
Szerintem van az Oszkárnál rosszabb is. Nálam a 2 biztosítékot kiverõ név: Leokádia (Lány) és Mordeháj (fiú). :D
Volt egy osztálytársam Oszkárnak hívták, õ volt a legmenõbb, mindenki bele volt zúgva... Látta a férjed/párod az Oszkár címû filmet Silvester Stalone-val?
Bocsi, 12:59-es vagyok, a neveket kérdezted, hát írom :Eszter és Márk.
3 lányom van, mindhárom terhességem alatt lányra vágytam :)
Egy 5 éves Danim van, és egy 18 hetes pocaklakóm, aki úgy néz ki Koppány lesz. Imádom õket, de nem tagadom, mindig is lányt szerettünk volna. Talán a harmadik. :) )
Oszkáros vagyok)persze h látta az egyik kedvence:(és százszor látta már és sajnos én is vele.Nekem gondolhatod h nem a kedvencem......
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek. :) Õszintén szólva az Oszkár nekem sem tetszik.. :/
Én elsõre nagyon kislányt szerettem volna és az is lett. Õ (3 éves) Apa kis szerelme, viszont a második babánál, hogy Apa álma is valóra váljon és valaki tovább vigye a nevét, kisfiúnk (6 hónapos) született. Õ pedig az én kis szerelmem. Mindkettõjüket egyformán szeretjük, de mégis másképp. Persze az egészség a legfontosabb, de az ember a szíve mélyén azért szeretne valamilyen nemû gyermeket. 27 éves múltam. :)
Van egy kisalnyunk, 13honapos, Izabella Anna.A kistestver uton van de meg nem tudjuk a nemet.Titkon kisfiut szeretnek, elsore lanyt akartam es bejott.ERmelem most is bejon, bar nem banom ha lany lesz ismet.24evesen szultem az elsot 26leszek a masodiknal.
A kérdező hozzászólása: Neked is! :) És gratulálok! Mi lenne egyébként az a bizonyos név?
A kérdező hozzászólása: Ez aranyos. :) Nekem még van egy-két évem a gyerek gondolatáig, de elsõre én is kislányt szeretnék. :) Mondjuk teljesen mindegy, a fiúnak is örülnék. És hogy hívják a gyerkõceiteket? :)
A kérdező hozzászólása: Én is a lány felé hajlok inkább... Anna Erzsébet... Üdítõen gyönyörû. :) Manapság nagyon ritka az ilyen szép hagyományos névválasztás, én a magam részérõl nagyon szeretem az Erzsébetet. Hogyan becézitek?
1 lányom és 2 fiam van de mindig fiút akartam minden terhességnél. Egyszerûen azért, mert velem jobban jár egy kisfiú mint egy kislány. Én is fiús vagyok, soha életemben nem volt rajtam szoknya vagy magassarkú, utálom a rózsaszín pónikat és a Barbie hercegnõket, és még hajat fonni se tudok. Szegény lányom szív is velem rendesen, a fiúkkal sokkal inkább tudok mit kezdeni.
Mi kisfiut szeretnenk. :) 21/L
20 évesen szültem a kislányomat. Én mindig tudtam, hogy nekem csak lányom lehet, nálunk a családban csupa lány volt, nagyon féltem tõle, hogy "nem tudnék mit kezdeni" egy kisfiúval. De bejött :) Másodjára már mindegy, jó lenne még 1 kislány, de ha fiú lesz, ám legyen :) Apuka nevezte el, a kislányunk Napsugár :)
23 voltam, mikor eltervezünk férjemmel, hogy összehozunk egy tündéri kislányt. Most egy hónapos, elsõre összejött a kis hercegnõnk :) Már tervezzük neki az öcsikét, reméljük, összejön. Mi is hagyományos nevet választottunk, a fiúnak is az lesz, egyszerû, de szép.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a kicsikhez mindenkinek! :) És mi lenne az a hagyományos név?
Két kisfiú anyukája vagyok!Elsõként fiúra "vágytunk", megkaptuk...másodikra kislányra, nem kaptuk!Kb egy percnyi csalódottság után boldogan elneveztük mikor kiderült és elkezdtük élvezni hogy igazi fiús szülõk lettünk, leszünk!Több babát már nem tervezünk(én 35, apa 36)szóval nálunk a kukásautó, barkácskészlet, legó, markoló halom...nem keveredik a rózsaszín ruhás barbik, pónik, és hajcsatocskák halmazával! :D
Mikor terveztük a babát nekem mindegy volt talán picit jobban vágytam a lányra de ha fiú lett volna annak is õrültem volna mindaddig míg a Párom ki nem ejtette a száján ha fia lesz h fogják hívni.Naaa akkor összetörtem h Úristen ugy nem fogják hívni az tuti ha még a szûlõszobán kell is veszekednünk nem érdekel.már a 18 heti Uh-n mondták h lány.nem akartam elhinni vagyis elhittem de féltem mi van ha.Hál Istenek lány lett de ha tesó fiú lesz akkor lesz még harcom Apuval:) de ott még nem tartunk...Boldog Karácsonyt..
3 éves a kisfiam, mostanában fog megszületni a kislányom. Nem terveztük a nemeket, de azt hiszem így tökéletes.:) egyelõre nem tervezünk több babát, talán majd 8-10 év múlva, és mondjuk akkor legyen megint kisfiú. 26 éves vagyok, a férjem 37

Milyen ízben vannak a dmes tejpépek? A régi csomagolásúak, amik mos 279 ftok. Egy ismerősöm megy holnap, venne, ha van, de nem tudom, milyen ízű van, így nem tudom, milyet hozassak

Legjobb válasz: most komolyan ezért kiírtál még egy kérdést?? vigyen az ismerõsöd mobilt és hívjon fel, ha ott van, és elmondja, mibõl lehet választani. ennyire egyszerû.

most komolyan ezért kiírtál még egy kérdést?? vigyen az ismerõsöd mobilt és hívjon fel, ha ott van, és elmondja, mibõl lehet választani. ennyire egyszerû.
Szerintem hozass BÁRMILYET, és örülj ha kap még. HA a babád kora megengedi, akkor mindegy milyen ízû.

Miért van az, hogy nem kell ha van, de megőrülsz nélküle ha nincs?

:S

Legjobb válasz: Most a fanszõrzetrõl van szó?

Most a fanszõrzetrõl van szó?
Vagy a számítógéprõl.
A kérdező hozzászólása: nem ilyenekre értem..:) hanem arra ha szerelmes vagy valakibe :)
azért mert nem is vagy belé szerelmes! ennyi
nos ha egy adott emberrõl van szó - értsd együtt vagytk nemkell, szakítassz vele már kéne -ez elmúlik. szakíts vele, egy hónap, max kettõ és elfelejted. Ha csak általában... mindig midnenkinek az kell amit nem kaphat meg elsõre, mert izgalmasabb. nem fog elmúlni, de átok egy állapot.
A kérdező hozzászólása: én ilyen "általában" vagyok :D
Mert éretlen vagy. A szerelmedet akkor is meg kellene becsülni, ha bottal sem tudnád elkergetni.


Van értelme a ködlámpának? Büntethet a rendőr ha van de nem használom ködös időben?

Azt hallottam hogy vakítja a szemb?l érkez?ket és hogy nem ér semmit mert a köd ellen nem sok mindet tudsz csinálni.

Legjobb válasz: Nem büntethet a rendõr csak ha indokolatlanul használod. Szerintem nagyon is van értelme, ködben sokkal jobban lát a szembejövõ, meg azért többet ér rossz idõben mint egy sima tompított. Én 20.-án hajnalba közlekedtem, kb 10m-es volt a látótávolság és kipróbáltam ködlámpával és anélkül... elég nagy volt a különbség még ilyen rossz látási viszonyok között is. Én lakott területen kívül is szoktam használni rossz utakon, kátyúkeresõ lámpának :) Szerintem nem vakít. Egy rosszul beállított xenon ezerszer zavaróbb este!

Nem büntethet a rendõr csak ha indokolatlanul használod. Szerintem nagyon is van értelme, ködben sokkal jobban lát a szembejövõ, meg azért többet ér rossz idõben mint egy sima tompított. Én 20.-án hajnalba közlekedtem, kb 10m-es volt a látótávolság és kipróbáltam ködlámpával és anélkül... elég nagy volt a különbség még ilyen rossz látási viszonyok között is. Én lakott területen kívül is szoktam használni rossz utakon, kátyúkeresõ lámpának :) Szerintem nem vakít. Egy rosszul beállított xenon ezerszer zavaróbb este!
Rosszul hallottad.Egy jó és jól beállított ködlámpa senkit nem vakít, mivel bõven a tompított "síkja" alatt világít. Egy lapos és széles ugyanakkor rövid(max 15-20m)fényszõnyeget terít az autó elé.Gyorsabban ködlámpával sem fox tudni menni, de az út két szélét sokkal jobban látod és nem csinál a fény "vattacukort" elõtted mivel a köd alá világít.A KRESZ szerint a vezetõ +ítélésére van bízva a használata.
Ugy látszik még nem vezettél ködben de a sok barom gyakran bekapcsolva hagyja mikor már nem kéne na az tényleg zavaró Egyszer mikor mmég friss jogsis voltam megállitott a rendõr h ég a ködlámpám de nem büntetett meg .
Az nincs benne, hogy konkrétan MIKOR HASZNÁLHATOD. :-)
Igen relatív, de attól még benne van :P
"Az viszont benne van, hogy mikor használhatod, " -Téves.Már rég nincs benne. Csak annyit mond 'mikor a látási viszonyok indokoltá teszik..'ez erõsen relatív
És nyílván ha kitalálták van értelme. Mivel a "Látni és látszani" elvet kellene hasznosítani. Nem csak az a lényeg hogy te látsz a nélkül is! Lásd az elsõ köd utáni katasztrófát az utakon!
a vakításhoz én mint motoros szólnék hozzá. a ködlámpa egyáltalán nem vakít a sz*rul beállított lámpákhoz képest! marha idegesítõ tud lenni mikor (fõleg terepjárósok) nem állítják leglentebbre a lámpa fokozatát és alig látok, de ködlámpa eddig még engem sose vakított.
Azért nem büntethet, ha nem használod. Sehol nincs olyan a KRESZ-ben, hogy köteles vagy használni a ködlámpát. Az viszont benne van, hogy mikor használhatod, és ha olyankor is használod, amikor nem lehet, akkor megbüntethet.
"Pár mp után felkapcsolom az ilyenekre a ködzárót, "nesze paraszt, hogy lássál" felkiáltással." -Az ilyenekre szoktam még a refit rátolni, hogy õ is lásson.. :-)
Tök sötétben ha valaki mögé érsz iszonyat zavaró, akárhogy van beállítva. Persze nem szokás lekapcsolni, hiába hogy ÚGYSEM FOGSZ AZ ELÕTTED MENÕ ELÉ LÁTNI. Pár mp után felkapcsolom az ilyenekre a ködzárót, "nesze paraszt, hogy lássál" felkiáltással.
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat, úgy vettem észre hogy akinek van az általában felkapcsolja
Nem tom kinek szólt, én elég sokat vezetek és vezettem is ködben is.Azt továbbra is állítom, hogy egy jó és jól beállított ködlámpa nem zavaró, mondjuk tiszta idõben és bizonyos seb.fölött (70-80 km/h)igazából semmi értelme. Általában a kisebbségi komplexussal rendelkezõ emberkék hóbortja ez. :-)

Mi a jobb szerintetek, ha az embernek nincsenek haverjai egyáltalán, vagy ha vannak de azok csak sajnálatból haverkodnak vele?

Legjobb válasz: Sajnálatból? Akkor tegyen valamit azért, hogy ne csak sajnálatból haverkodjanak vele. :D

Sajnálatból? Akkor tegyen valamit azért, hogy ne csak sajnálatból haverkodjanak vele. :D
Jobb magányos farkasnak lenni, mint társaságban lenni magyányos.
Sokkal jobb, ha az embernek nincsenek barátai, mint szánalomból barátkozni.
Szerintem inkább foglalkozzon velem valaki szánalomból, mint hogy tök egyedül maradjak... Ha valaki valamiért foglalkozik egy másik emberrel, akkor az azt jelenti hogy valamilyen szinten érdekli õt a másik. Mert ha nem érdekelné. akkor nem is foglalkozna vele se szánalomból se másképpen.
szerintem is inkább sajnálatból haverkodjanak velem, mint hogy egyáltalán ne legyen senki akivel jóban vagyok. aki sajnál az legalább foglalkozik a velem, nem feltétlenül lenéz aki megsajnál, lehet csak szimplán jószívû is és akkor meg értékes a barátsága.

Szálkásításkor mennyire gond, ha nincs külön BCAA-m? Persze tudom, nem árt ha van, de rendes étrenddel mennyire elengedhetetlen?

Legjobb válasz: semennyire nem gond... érdekes tiz évvel ezelõtt is tudtak szálkásítani meg azelõtt is bcaa nélkül. Még nagy izomtömeggel is... Kisebb izomtömegnél tényleg mindegy.

semennyire nem gond... érdekes tiz évvel ezelõtt is tudtak szálkásítani meg azelõtt is bcaa nélkül. Még nagy izomtömeggel is... Kisebb izomtömegnél tényleg mindegy.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a választ.
Anti Fitness Club?? :D Mikor játszottak benne?
A kérdező hozzászólása: igen ez az kösz
Akkor b*zi!
a neger pasik kimondottan szeretik oket
Ciki, és homosexuális.
nem kommentálom...
Megint SP-rõl van szó?
Mocskos b*zi! És igen, elég "ciki", vagyis inkább gázkamrába vele.
Ez az SP-dolog már annyira elcsépelt... :\ Amúgy szerintem cuki :) Rólad van szó, kérdezõ? :)
Te vagy az, Szecsõdi Karcsi?
nekem asszem tetszene, nem lenne gáz 21L
Elsõre divatb*zit látnék benned...
képet! akár priviben
jaja képet 21L
Én is kérek képet.. ha ide nem teszel ki, akkor priviben :) 20:17 voltam ;)
A ne legyen emo alatt nem a mentalitását értem, hanem azt hogy egyáltalán köze ne legyen az emogec*ikhez... Se kinézetbe se sehogy. Mit ér vele ha nem emo, de úgy néz ki?
Tinik körében népszerû a dolog, de egy huszonévesnél, már cikinek találnám.

Létezhet olyan hogy valakinek vörös haja van de barna szeme? Genetikailag lehetséges?

Legjobb válasz: csak mert a vörös hajúaknak általában kék vagy zöld szemük van a világos pigmentektõl vagy miktõl, nem?

A kérdező hozzászólása: csak mert a vörös hajúaknak általában kék vagy zöld szemük van a világos pigmentektõl vagy miktõl, nem?
A kérdező hozzászólása: ja értem. :) akk létezik olyan hogy vkinek vörös haja van és barna szeme. oké. Köszönöm a válaszokat!!
Persze, az én osztálytársam is így nézett ki, és lány volt. a Másik volt barna hajú és piros szemû munkatársam a húsiparba.
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat kérek!!!
én normálisat adtam.
Miért ne lenne lehetséges? A hajszín és a szemszín egymástól függetlenül öröklõdik szerintem, nem kapcsoltan.
Létezik. Itthon Magyarországon különösen, hiszen mindenféle haj- és szemszín gyakori.
Világos pigment nincs. Egyféle pigment van. Annak a mennyisége változhat...
Szabad a gazda!
Az ész. :)
A kérdező hozzászólása: tárgyról van szó :)
Mankó...
A kérdező hozzászólása: használat közben nem mozoghat(10fok és 5 centi elmozdulás még belefér) a szine pedig nem lehet akármilyen, csak egy bizonyos
A kérdező hozzászólása: énse tom ezé kérdem, biztonsági övre tippelek
Koporsó?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!