Találatok a következő kifejezésre: Ha van amit forintra (5 db)

Ha van euróm, amit forintra akarok váltani, az vétel vagy eladás? Melyik oszlopot kell néznem?

Legjobb válasz: a te szemszögedbõl ugyan eladás,de a bankéból meg vétel.szóval a 'vétel' feliratot figyeld a bankban abból tudod meg menyit kapsz érte.

a te szemszögedbõl ugyan eladás, de a bankéból meg vétel.szóval a 'vétel' feliratot figyeld a bankban abból tudod meg menyit kapsz érte.
ha idegen pénzt akarsz forintra váltani, akkor mindig az olcsóbb oszlopot nézd :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
A konverziókor fellépõ esetlegesen árfolyamveszteségtõl eltekintve nincs.
Csak
Csak átváltási költséged lesz, magam is szoktam vásárolni...


Ha svájci frankról van szó, azt hiszem a Svájci Nemzeti Bankban biztos beváltják.
Tehát te már PONTOSAN tudod hogyan fog kinézni jövõre az adórendszer?
Én is közalkalmazott vagyok.A nettó fizetésem 70.000 ft.Munkakeresésben vagyok...
miért ? ki mondta h jó ? én is a közszférában vagyok, több egyetemi diplomával és szintén ilyen siralmas pénzeket látok csak, de hát ez a magyar valóság
A kommunisták nem ott vannak. Az MSzP-ben és a többi, a tõkések által "engedélyezett" parlamenti pártban is csak a karrieristák vannak. Vigyázat ez a megtévesztés. Gyurcsány Ferenc fontosnak tartotta elhatárolna magukat a Kádár rendszertõl.
Nekem az volt az összes "bûnöm", hogy segítettem civil zöld barátaimnak, amikor védett területre akart lakóparkot építeni ez a szoci mutyis banda! Igenis MSZP-s, igenis komcsi, ott rohadjon meg, ahol egy van ezekbõl! És pillantok alatt semmivé lett 32 évi közszolgálati munkám! Leszólt egyik a másiknak, a Hiller kirúgatott! Na és persze a fillérekért megszerzett állami földek, az egész budapesti agglomeráció minden védett területe szabad rablással került a kezükbe, pl. a Hagyóéba! Engem meg nyugdij elõtt rúgattak ki, azonnali hatállyal! Le kellene verni rajtuk mindent.
Bocs, de le kellene már végre szokni a "komcsizásról". Rengeteg volt a párttag, de 90%-ban csak karrieristák voltak, ezek most „bizonyítanak”. Butítják a népet, ’90 óta rohamosan csökken az általános mûveltség, és foggal-körömmel titkolják, hogy a „jóléti kapitalizmusnak” vége. Meg kellene próbálni tiszta forrásból tájékozódni.
A magyar állam a legszara* munkáltató! Írom ezt 30 év után, azután, hogy kirúgatott a nagy komcsi fõnököm háron éve, konvergencia programos spórolás címén.
Vannak köztisztviselõk és közalkalmazottak. Ez utóbbiak sokszor minimálbérért húzzák az igát, az összes törvényben elõírt juttattást már elvették a nyolc év alatt. És vannak a vezetõ köztisztviselõk, akik több százezret vagy milliót is keresnek. De a kis közalkalmazott (tûzoltók, mentõsök, ápolónõk, múzeumiak stb.) filléreket kapnak. És bármikor páros lábbal kirúghatók, ha pl. nem kormánypártiak.
Neked annyi bõven elég mondja a miniszter"nehogy már milliókat fizessek neked is mikor itt a so barom a parlamentben "azoktól is sajnálom a bért"akkor rólad ne is beszéljünk!
Van egy ismerõsöm. Középiskolai tanár. Az egész tanári kar kap bérletet, fedezik az utazás költségeit, csak az ismerõsöm szorult ki a keretbõl... Khmm...... 20l voltam
jó, én egyetemi tanárként elõadásokat tartok INGYEN, mert az egyetem nem tudja kifizetni és tudjátok min megy a veszekedés ami miatt még én érzem magam kellemetlen helyzetben? hogy elvileg a közlekedést kifizetik (vonat akármi), na most minden alkalommal azért kell veszekedni, hogy legalább akkor ne én veszítsek ha már ingyen tartok elõadást és az utazási költségemet térítsék már meg szép, igaz? persze, sajnos nem vagyok rektor, hogy sokmilliót keressek, csak egy mezei egyetemi tanár, de azt gondolom senkinek nem kell részletezni mekkora hatalmas összegem fekszik az eddigi tanulmányaimban
A kérdező hozzászólása: 90% pitsa pénzt kap !! De csak a sok(k)-ról hallani !! Pontosan ezért vannak sokan tévedésben !!
Tegyük hozzá a közszférában dolgozók fizetése is eltérõ. Van, aki - mint te- pitsa pénzt kap, más meg... 20L
Ne haragudjatok, de a Pennybe még kevesebbet keresnek! És mûszak végére nem kívánkoznak moziba. Még ha azt is hozzá veszem (tisztelet a kivételnek, ha van, én nem találkoztam mással) kiélheti vélt felsõbbrendûségi komplexusát, akkor még neki kéne fizetni.
A kérdező hozzászólása: Sokan azt hiszik, hogy a közférában csak több százezres fizetések léteznek, és hogy senki sem dolgozik meg a pénzéért :( Annak idején azért jöttem ide, mert úgy gondoltam jobb becsületesen bejelentve dolgozni... Kár volt...
Szerinted ez a mutyis rablóbanda milyen párt szineiben indult a választásokon? Most új vezetõséget választott az MSZP, ugyanazokkal. Az égadta világon semmi közük semmiféle baloldalhoz, vagy baloldali értékekhez. Millárdos mocskos bûnözõk pártja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!