Találatok a következő kifejezésre: Ha van akkor után a (631 db)

A szülés után mennyi ideig jó ha van aki segít a baba körül?

Gondolom ez attól is függ császár vagy sima szülés. Az a problémám hogy az anyukám el?re be jelentette 1 hónapot itt lesz velünk. A párommal össze néztünk és utána megbeszéltük hogy, nem szeretnénk ha ennyi ideig itt lenne. Eléggé olyan típus aki úgy érzi ö nélküle meg áll a világ. Nem akarom bele szóljon hogy fogom meg vagy a párom a gyerekünk. Ráadásul a párom is szeretne a baba körül segíteni. Már volt egy vitánk ö szerinte pólyában adják ki a gyereket kórházból hiába mondtam nem így van hordózóba viszik haza a babákat. Aztán végül egy ismer?se meg értette vele. A másik most amivel ki akasztott ö szerinte a f?tött lakásban is sapka kell a gyerekre. Még a szül? szobára is be akar jönni és a párom is szeretne ott lenni. Én a páromat szeretném magam mellett így is épp elég lesz ott ki tárulkozva.

Legjobb válasz: Húúú, ez kemény. Lesz dolgod úgy látom, ezt mire megérteted anyukáddal... Mindenképpen beszéld meg vele! A szülõszobára elég a párod, végül is, amikor csináltátok a babát, akkor sem volt ott anyukád. Üljön kint a folyosón, ha akar, de amikor megszületik, az az újdonsült anyuka és apuka élménye, nem kell oda más!! Az meg, hogy 1 hónapot veletek akar lenni. Gondolom a párod szabin lesz egy darabig a szülés után, sokkal jobb akkor, ha ti ketten vagytok meg a baba. Kitapasztalni a friss élményeket, nem kell oda a nagymama! Próbáld megbeszélni anyukáddal, hogy csak akkor menjen át, amikor valóban szükséged van rá. HAJRÁ!!!

Húúú, ez kemény. Lesz dolgod úgy látom, ezt mire megérteted anyukáddal... Mindenképpen beszéld meg vele! A szülõszobára elég a párod, végül is, amikor csináltátok a babát, akkor sem volt ott anyukád. Üljön kint a folyosón, ha akar, de amikor megszületik, az az újdonsült anyuka és apuka élménye, nem kell oda más!! Az meg, hogy 1 hónapot veletek akar lenni. Gondolom a párod szabin lesz egy darabig a szülés után, sokkal jobb akkor, ha ti ketten vagytok meg a baba. Kitapasztalni a friss élményeket, nem kell oda a nagymama! Próbáld megbeszélni anyukáddal, hogy csak akkor menjen át, amikor valóban szükséged van rá. HAJRÁ!!!
Szia! Én egy hete szültem és velem is itt van anyu, mondjuk mi együtt lakunk most még a férjemmel velük egy külön lakrészben. Fõz, segít ebben-abban, de vigyáz, hogy ne szóljon bele, azt hiszem elég jól csinálja. Mindenképp próbáld meg lebeszélni a odaköltözésrõl! Én szülés után nagyon gyorsan regenerálódtam, ha te is így éred majd, kaját rendelj inkább néhány hétig a többi meg azért szépen megoldható. Nagyon lassan... Mondjuk ez még mindig jobb, mint egy non-stop okos anyu. VAgy kérd meg, hogy csak délelõtt jöjjön át fõzni stb. Be fogsz dilizni, ha már most így érzel. Komolyan. Azért durva ám az elsõ néhány nap, nagyon friss az élmény, hidd el. NEm is a baba miatt, hanem midneki mást okoskodik, mit hogy csinálj és úgy be fognak kavarni, hogy azt se tudod majd mi a helyes. A szoptatásról, ha tehetném, felvilágosulta, egy elmélet teljes elkötelezett híveként indulnék neki újra a szülésnek. Sok sikert! Szorítok!
Szia! Biztos azért ilyen, mert az elsõ unokája. Meg kell vele értetni, hogy most rajtatok a sor, õ már bebízonyította, hogy feltud nevelni egy gyereket. Nálunk ugyan ez a helyzett csak anyósékkal. Nálunk õ jelentette ki, hogy 1 hónapig nem megy dolgozni. Nemtudom, mit akkar, ha otthon marad. Azt én se nézném jó szemmel ha állandóan körülöttünk legyeskedne. Már most vannak viták, mi lesz késõbb??? A férjednek ilyenkor adnak 1 hét szabit ha jól tudom. Sokat fog segíteni neked.
Szia! Anyud csak jó akar ahogy az én anyósom is. Ha jó a kapcsolatotok annyira hogy leüljetek és óvatosan adagold neki ne várakozz tedd meg. Pl: ha be akar menni a szülésre kérdezd meg tõle hogy milyen érzés és hogy mivel õ már átélte tudnia kell hogy az apa ilyet nem élhet át de meg kell adni neki az esélyt végülis csak õ csinálta. Az én anyósom 2 hónaposan már gyümölcsel akarja etetni a miénket és töltöttkáposztával. Mondtam hogy nem így mûködik és ezt sûrgõsen felejtse el. Mi mondjuk már ott tartunk hogy a gyereket nem fogjuk ráhagyni inkább visszük magunkkal. Néha olyan érzésem van hogy egy második esélyt érez és mintha észre sem venné hogy én vagyok az anyukája ennek a babának és a fia az apukája. Õ is eltervezte hogy majd minden nap jön, de ezt bebukta mert sztem akkor lesz nagy balhé. A férjem is tudja hogy nem volt túl jó anya és szerencsére az én oldalamon áll. Ha összeveszünk de látni akarja az unokát majd átértékeli és megelékszik ritkább látogatással is. Minden esetre sok szerencsét. Sztem te is állj ki az igazadért hogy ninjcs mindig szükség a segítségre mert a fejedre fog nõni és akkor nehezebb lesz kezelni a helyzetet. 30 heteske
Az apukák ilyenkor 5 nap apasági szabadságot kapnak kötlezõen. Ez jár nekik. Erre az idõre inkább csak hármasban legyetek. Sztem a férjed is jobban értékelné. Rendeljetek ebédet vagy ha tud a párod fõzni akkor még jobb. A védõnõd és a gyerekorvos az elsõ napokban úgyis meglátogat az otthonotokban és mindent elmondanak. Sok sikert neked. Mikor jön a manótok? 30 heteske
Nekem is segíteni fog anyukám, de már most tisztáztuk, hogy nem fog beleszólni semmibe, ha kérem segít. Nekem biztos szükségem lesz rá, mert én egyedül várom a babát. Azt én sem szeretném, ha mindenbe beleszólna, pedig nagyon lelkes, elsõ unoka, megbántani sem szeretném, ezért próbáltam úgy átbeszélni vele, hogy nagyon jó, hogy segíteni szeretne, de én fogom felnevelni, én leszek vele, míg fel nem nõ, úgyhogy boldogulnom kell egyedül. Próbáld vele tisztázni, de ne bántsd meg, õ az édesanyád, és biztos nem akar rosszat.
A szülés után anyukám jött segíteni, sajnos csak 4 napra tudott, mert el kellett utaznia.Utána egy hétig volt az anyósom. Hát azt nem kívánom senkinek. Kioktatott, mit hogyan kell csinálni, bebeszélte nekem (szülés után fura idegállapotban van az ember, s így elhittem neki), hogy nincs tejem, ezt a szegény gyereket csak éheztetem(õ már csak tudja, mit hogyan kell csinálni. Egy pillanatig se szoptatta a gyerekeit, mert önmagának is bebeszélte.). Ha neki nem tetszett az a rugdalózó, amit az unokájára adta, fogta, a kérdés nélkül átöltöztette. Szóval alig vártam, hogy elmenjen. Eddig nem ismertem ezt az oldalát. Azóta inkább nem találkozom vele. Jobb hármasban, mégiscsak az a Te családod. Nektek kell összeszoknotok, együtt élnetek. Valahogy értesd meg édesanyáddal, már én is tanultam az esetembõl. Legközelebb ezt nem engedem az anyósnak, az biztos.
A terhestornász nõ azt javasolta, hogy még a látogatást is idézõjelesen tiltsuk meg az elsõ 6 hétben mert ez arra van hogy az új család összeszokjon.Persze ez durva a közeli családtagok jöjjenek el azért megnézni, de ennyi.Az elõttem szólók már leírták hogy fõzést meg egyebeket meg lehet oldani.Biztos ez így is van.Anyukám mondjuk szerencsére nem ilyen, de anyósomba már nem lennék ilyen biztos mert most a terhesség alatt is volt már egy-két beszólása.De itt nem lesz hosszú távon egyik sem, szerencsére 2 szobás lakásunkban nincs is hely arra hogy itt aludjanak.Én úgy gondolom ha valamit nem tudok vagy nem vagyok benne bitos fel tudom hívni anyukámat(nem anyóst, nem védõnõt, mert egyébként nekem anyu az ász) meg még a barátnõmet esetleg.A többi 3munk dolga.Próbálj beszélni vele, leszerelni õt.Lehet hogy lesz sértõdés, de jobb mintha egy hónap alatt minden addigi harmóniát(pl férjeddel)és egyéb jó dolgokat tönkretenne.19 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Még nem beszéltem vele de muszáj lesz! Szeretném ha a párom is ismerkedne össze szokna a babával. Remélem anya nem fog nagyon meg haragudni. Azt mondta azért akar egy hónapot itt lenni velünk nehogy pánikba esek, mert ö is volt így velem. Úgy érzem igyekszek felkészülni nem csak a szülésre hanem a haza térésre is. Szinte állandóan a babával kapcsolatos témákról olvasok.:-)

Ha óvszert használok, szex után ha van következő menet van akkor elég a péniszem megtörölni vagy alaposan meg kell mosnom, hogy a következő menetnél ne legyen semmi gond?

Legjobb válasz: Hááát elsõ menet után még egy jó darabig csõre leszel töltve. Szóval rizikós gumi nélkül. Szóval 100x inkább az elsõ gumi nélkül mint a második 22F

Hááát elsõ menet után még egy jó darabig csõre leszel töltve. Szóval rizikós gumi nélkül. Szóval 100x inkább az elsõ gumi nélkül mint a második 22F
Szerintem a kérdezõ úgy értette hogy a 2. menetnél is használna gumit, de gondolom fél hogy ha úgy rakja fel a péniszére hogy spermás, akkor az veszélyes lehet. Legalábbis nekem így tûnik értelmesnek :) Ha egymás után 2 menet van, szerintem felesleges azért elmenni megmosni, simán elég csak megtörölgetni és ráhúzni a 2. gumit. 22N
A második menetnél miért nem használsz gumit?
hát alapvetõ higiénia a mosdás! pláne ha már telelövellted! :S
A kérdező hozzászólása: Igen úgy értettem. Szóval h szükséges-e megmosakodni az elsõ menet után vagy csak megtörölni a péniszem és úgy felhúzni a gumit?

Válás után mennyit láthatja az apuka a gyermeket? Mondjuk ha nincs megegyezés? Vagy ha van, akkor ez nálatok, akik hasonló cipőben jártok, hogy van?

Milyen sűrűn, mennyi időre milyen módon (hol...) láthatják az apukák a gyermeküket?

Legjobb válasz: Ha nincs megegyezés, akkor a Bíróság általában két hetente ítéli meg a láthatást. De ha normálisak a szülõk, és a gyerek érdekeit nézik, akkor az apa akkor találkozhat a gyerekkel, csinálhat vele közös programot, amikor õ vagy a gyerek akarja.

Ha nincs megegyezés, akkor a Bíróság általában két hetente ítéli meg a láthatást. De ha normálisak a szülõk, és a gyerek érdekeit nézik, akkor az apa akkor találkozhat a gyerekkel, csinálhat vele közös programot, amikor õ vagy a gyerek akarja.
Úgy, hogy mivel hétvégéken néha ügyeletes, elõre megmondja hogy mikor 100% nem viszi el a gyerekeket, és mikor tudja. Ha nincs betegség vagy olyan program ami a gyereknek fontos (szülinapi zsúr meghívás, fellépés ahová hajat kell fonni, stb), akkor tõlem mennek ahová akarnak - na és a lecke legyen kész, ha maradt még. Csak szóljon elõre, hogy mikor-hová-meddig mennek. (a hová azért fontos-mielõtt még egy sértett elvált apuka rámtámad hogy mi közöm hozzá-, hogy ha kirándulni mennek akkor ne balerinacipõt és szoknyácskát adjak rájuk, hanem sportcipõt és farmert)
teljesen egyet értek az elsõvel!!
A bíróság általában úgy szabályozza, h: Külön élõ fél kéthetente hétvégén viheti el a gyereket, ez péntek 17-vasárnap 17 óráig (nálunk).Ezen felül az ünnepnapok, pl húsvét, karácsony második napja jár. A szünetek (nyári, õszi) fele jár. Ettõl mi is eltérünk, hiszen ha a gyerkõc beteg, nem megy, nyáron pedig nem szoktak 1, 5 hónapot apánál tölteni, mennek ha akarnak.Nekünk ebbõl még nem volt probléma, normálisan meg tudjuk beszélni.
Párom elvált van két fia az elsõ feleségétõl. Kéthetente vannak nálunk hétvégén. Plusz hétköznap általában 2 napot, de ilyenkor nem alszanak itt, csak 4-7ig itt vannak, vagy elmegyünk valahová. Nálunk ez jól mûködik. (mikor bemutattam apukámnak (aki gyerekbolond) az volt az elsõ kérdése hozzá, hogy csak vasárnapi apuka? Bevágódott nála azzal hogy nem:) Egyébként nálam is számított - no meg az is, hogy jó a kapcsolata az ex feleséggel)

Ha van gátmetszés, akkor után a közösülésben ez okoz változást?

Ugye, nem leszünk tágabbak vagy ilyesmi? Mit lehet tenni, h szülés után is jó legyen a közösüléses sex a testünket illet?en ( nem arra gondolok, h el?játék meg szeretet....igaziból láttam egy m?sort amiben hüvelysz?kítésr?l volt szó opreációval és ....)

Legjobb válasz: nekem van egy 4 éves kislányom, és nekem is csináltak metszést, mint nagyon sok nõnek.a sexuális életünk olyan mint azelõtt volt.nem hiszem,hogy a párodnak, vagy neked bármilyen gondot okozna.azt sem hiszem, hogy mindjárt szükség lenne hüvelyszûkítésre. ha valaki felgyógyul a szülés után, lehet ugyan olyan jó a sex, mint a baba elõtt.

nekem van egy 4 éves kislányom, és nekem is csináltak metszést, mint nagyon sok nõnek.a sexuális életünk olyan mint azelõtt volt.nem hiszem, hogy a párodnak, vagy neked bármilyen gondot okozna.azt sem hiszem, hogy mindjárt szükség lenne hüvelyszûkítésre. ha valaki felgyógyul a szülés után, lehet ugyan olyan jó a sex, mint a baba elõtt.
szia, nekemis csináltak gátmetszést, de azóta is a szex épp ugyanolyan mint elõtte.Valóban egy kicsivel tágabb vagyok, de az nem okoz gondot, mert az érzés ugyanolyan mint elõtte.Meg függ az orvostol is hogyan var össze.üdv 37 hetes kismama
Szia.Semmi változást nem eredményezett a gátmetszésem.Ugyanolyan jó a szex mint nekem mint a páromnak.
Nem a gátmetszéstõl leszel tágabb, hanem attól hogy egy kisbaba halad át a hüvelyeden. A gátmetszés még segít is, hogy a házaséletben kisebb legyen a változás, mert a baba gyorsabban halad át rajta.

OTP Bank karrier oldalán szeretnék pályázni egy állásra. Betelefonáltam és mondták h pályázat gomb után tovább gombra. De nemtudom én vagyok e a hülye, de olyan lehetőséget én nem látok. Ha van akkor ho találhatom meg? Aki tud segiteni megköszönném!

Legjobb válasz: https://karrierportal.otpbank.hu/sap/bc/webdynpro/sap/hrrcf_.. Rámész ide, elszûkíted a keresési feltételeket. Kidobja a találatokat (már ha van) és ott lesz egy lehetõség felül, hogy pályázat! Arra rányomsz! :)

https://karrierportal.otpbank.hu/sap/bc/webdynpro/sap/hrrcf_.. Rámész ide, elszûkíted a keresési feltételeket. Kidobja a találatokat (már ha van) és ott lesz egy lehetõség felül, hogy pályázat! Arra rányomsz! :)
A kérdező hozzászólása: rákattintottam. de semmi változás.. elvileg vmi tovább gomb jelenik meg, de nekem semmi.
Nincsenek letiltva a felugró ablakok?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat megvan a gond régi explowerrel indult csak el a pályázás. :D

Kisfiamnak, aki egy hónapos az utóbbi egy hétben pöttyös az arca szopizás után. Mitől van ez? A tejem túl erős neki és ha igen akkor mi a teendő?

Azt tudom, hogy nagyon zsíros a tejem.

Legjobb válasz: Semmi teendõ, örülj, hogy jó erõs tejed van:-) Néha megkinálhatod babád folyadékkal (én vízpárti vagyok) A pöttyök szépen el fognak múlni :-)

Semmi teendõ, örülj, hogy jó erõs tejed van:-) Néha megkinálhatod babád folyadékkal (én vízpárti vagyok) A pöttyök szépen el fognak múlni :-)
Az én kisfiam már 4 hónapos, de még mindig pöttyöske. 7100 gramm (3150-nel született) a tejem jó erõs a babám szépen fejlõdik, az a néhány száz patti meg ami idáig leszáradt az arcáról kit érdekel? Babázz boldogan és ne aggasszanak a pattik!
A kérdező hozzászólása: pfúúú köszike szépen megnyugodtam teljesen olyan a fiam mintha kamaszodna :D tiszta pattanásszerû pötty.köszike és jó babázást
Szia! Nem kell semmit csinálni a pöttyökkel. El fognak múlni. Ha esetleg azt látnád, hogy a pöttyök közepe sárga, mintha gyulladt lenne, akkor óvatosan szaliciles alkohollal kezelheted, de csak a közepét, különben kiszárítja a bõrét.

Van aki ismeri a Royal-Life Internationál KFT XI. Bartók. B. ut 35. sz. Alatt? Mennyire megbizhatók a termékei, valaki már vásárolt Tõlük, ha igen mit, mennyiért és elégedett-e vele?

Unyanis voltam náluk egy számitógépes egészségügyi vizsgálaton és felajánlottak 6 ingyen kezelést és természetesen felajánlották pl. a mágneses ágybetét vásárlását.

Ha kövren homokóra formám van, akkor az a fogyás után is meg fog maradni?

Kifejezetten vékony a derekam, viszont a csíp?m nagyon hájas, olyan oldal hájam van... Ha lefogyok, lehetséges, hogy elt?nik az oldal hájam, így a homokóra alakom is?

Legjobb válasz: *oldal háj=oldalháj

A kérdező hozzászólása: *oldal háj=oldalháj
Ezt csak egy fénykép alapján tudnám megmondani.
A derekad mindig vékonyabb, a csípõd szélesebb marad.nA rezgõ sonkák eltûnnek, de az alapvetõ formád nem változik majd. Ez ne legyen kifogás, hogy miért nem állsz neki az életmódváltásnak. ;)
az arányok megmaradnak, de esztétikusabb formában:-)

A 15. kerületben a Báthrory utcában ( a Károlyi Sándor úthoz közel) van lovarda? Ha igen, akkor mi a neve?

Legjobb válasz: Kizárt, hogy a 15. kerületben bárhol lenne lovarda, de még a közelben sem nagyon. Talán pár kerülettel odébb, városszélen.

Kizárt, hogy a 15. kerületben bárhol lenne lovarda, de még a közelben sem nagyon. Talán pár kerülettel odébb, városszélen.
Páskomligetben van egy de nem tudom a nevét kb 10 évvel ezelõtt voltam ott.
A kérdező hozzászólása: http://piacter.lovasok.hu/munkat-kinal/ingyenes-lovaglas-bp-.. Akkor ez hogy lehet?
Ismerem az illetõt és ez nem lovarda, a saját lovaira gondolt, mert van neki egy pár gondolom nincs rájuk ideje.
Én is így gondolom, hogy saját lovak lehetnek, nem lovarda.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm
A kérdező hozzászólása: nem tudjátok véletlen, hogy megbízható az illetõ?
nagyon kedves
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!