Találatok a következő kifejezésre: Ha van akkor kik (1577 db)

Szerintetek Magyarországon van e jobb hangú énekes Molnár Ferenc Caramel-től? Ha van akkor ki az?

Bár ez esélytelen mert tuti h ? a legjobb...ezt Mester Tamás is említette a Megasztár egyik adásában!Hülyeségeket ne írjatok!!!!

Legjobb válasz: Ha a kérdésedbe minden énekes beletartozik, még az operaénekesek is, akkor van, nagyon is sok.

Ha a kérdésedbe minden énekes beletartozik, még az operaénekesek is, akkor van, nagyon is sok.
Hidd el, vannak olyanok, akik mellett Caramel elbújhat... jóval elbújhat. Csak nem a mainstream rétegben kell keresni. Bár õket nem hinném, hogy meg fogod találni Ja, és ne erõltesd senkire a dolgot.
Több jobb énekes is van Caramelnél, szerintem tipikus hangja van. Mármint, ezt nem rosszindulatból mondom de ugye Caramel roma és többségüknek jó hangja van meg sok jó zenész van közöttük.Caramelnek is jó hangja van , de szinte az összes roma énekesnek ilyen hangja van. Hasonló , mint a fekete énekesnõk. Nagyon jó hangjuk van, de szinte az összesnek ugyanolyan. Szóval Caramel jó énekes, de nem a legjobb. Én azt szeretem ha egy énekesnek egyedi , különleges hangja van. Neki nincs. DE itt Magyarországon, a mai , fiatal énekeseket nem nevezném tehetségeknek.
Ezerszer jobb énekesek vannak és voltak a magyarok közül is mint Caramel. Nekem személyszerint egyáltalán nem tetszik Caramel hangja. Talán pont azért mert össze-vissza hajlítgatja folyton. Gáspár Laci meg õ számomra ugyanolyan.. Megértem azt hogy neked tetszik a hangja de azért nem kéne olyan kijelentéseket tenned hogy esélytelen tõle jobb énekes találni!
A kérdező hozzászólása: Mármint a hangjával bocs....nem a zenével!
Kovács Ákosnak is szebb hangja van a Caramellnél...
Szerintem nincs jobb énekes Caramelnél itthon.
Caramel alig középszerû énekes. Nem tud rendesen még magyarul énekelni sem. Ne sértsük már meg az igazi énekeseket ilyen kérdésekkel. Egy Demjént, vagy Szolnoki Pétert még összehasonlítani is vicces vele.
ha az operaénekeseket nem vesszük ide, és csak az aktívan zenélõ könnyûzenei arcokat nézzük akkor: Caramelnél nehezen találni jobbat, nekem a kedvenc magyar énekesem, az új albuma a legjobb ;) alig várom a "Vigyél el" klippjét :D
A kérdező hozzászólása: Te mirõl beszélsz???középszerûûû chhh mutassatok olyat aki úgy tud hajlítani mint Caramel...Sem Demjén sem Szolnoki nem tud úgy játszani a zenével mint Caramel!
Mr.Busta
A kérdező hozzászólása: Na jó igaz...kinek mi tetszik...!
A kérdező hozzászólása: Nem tartozik bele :D
20:43-as vagyok, de aki azt írja hogy szereti meg minden arra nem írsz semmit, aki meg megmeri mondani a saját véleményét már duzzogsz...
Ne akard már ráerõltetni az ízlésedet más emberekre. Mindenki botfülû, csak te nem...
A kérdező hozzászólása: Istenem mennyi botfülû ember...XD Ez tény h Magyarországon õ a nyerõ...csodálatos hangja van és azok a hajlítások...csinálja csak utánna valaki emberek!
Bereczki Zoltán. Hallgasd meg a Hangokba Zárva 6 perces, sportarénás verzióját YouTube-on végig. :) Rajta kívül még Mester Tamás hangja is jobb Caramellénél szerintem, bár közülük nehezen tudok választani.

Van itt olyan lány, aki csókolózott már lánnyal? Ha van, akkor ki miért csinálta?

Legjobb válasz: Igen, van. Nem csak csók volt és azért, mert vonzódtunk egymáshoz

Igen, van. Nem csak csók volt és azért, mert vonzódtunk egymáshoz
alapból van egy kis bi hajlamom, és tetszett is a lány. józanul nem tudtam volna elképzelni, de egy közös piálás alkalmával nagyon belejöttünk a dologba :) jó móka volt, egyszeri alkalom. nem a pasik miatt csináltuk, a legidétlenebb dolog szerintem a vilàgon, ha egy csaj ezért dugja le a nyelvét a barátnõje torkán :D pfejj
egy kis pia után én is csókolóztam bnõmmel :D jóó volt :D

A Malazai bukottak regéjében van szerelmi szál? Ha van, akkor ki lesz szerelmes?

Legjobb válasz: Klasszikus, romantikus szerelmi szál az nincs. De vannak olyan szereplõk akik a történet bizonyos pontjain romantikus érzelmeket táplálnak egymás iránt. Közel sem biztos hogy mind eszembe jut de: Paran-Szélfogó Sáfrány-Apsalar Trull Szengár-Szerén Pedak Korlat-Pálinkás

Klasszikus, romantikus szerelmi szál az nincs. De vannak olyan szereplõk akik a történet bizonyos pontjain romantikus érzelmeket táplálnak egymás iránt. Közel sem biztos hogy mind eszembe jut de: Paran-Szélfogó Sáfrány-Apsalar Trull Szengár-Szerén Pedak Korlat-Pálinkás
A kérdező hozzászólása: Kösz.Szélfogó már meg is halt, majdnem elsírtam magam...Pedig tegnap mennyire örültem, hogy szerelmes Paranba! Gondolom , sok romantikus egymásratalálás nem nagyon lesz.Sõt. Lehet, hogy csak én gondolom így, de szerintem Erikson még Martinnál is kegyetlenebb.


Szerinted van olyan jóslás, ami működik? Ha van, akkor ki, hol mennyiért csinálja?

Egyszer voltunk a baratn?mmel jósn?nél és direkt nem mondtunk semmit magunkról, de is nagyon nem kérdezett. egy óra alatt kb. 3x-szor kérdezett. arra is röviden válaszoltam (igen-nemmel), mert eléggé szkeptikus voltam. aztan leesett az allunk meselt a multamrol es nem altalanos dolgokat. illetve amit a jovore josolt az is minden bejott, egy kivetelevel. szoval tenyleg ertett hozza vagy ekkora mazlija volt?

Legjobb válasz: A jóslás az jóslás,egyik jóslást se lehet megkülönböztetni.Ezért a válasz:KAMU. Sose menj jósokhoz,mert õk nemis jósok. Jézus mondja:(Akik varázsolnak ,nem kerülnek a mennybe) Szóval a mágia, bûn.

A jóslás az jóslás, egyik jóslást se lehet megkülönböztetni.Ezért a válasz:KAMU. Sose menj jósokhoz, mert õk nemis jósok. Jézus mondja:(Akik varázsolnak , nem kerülnek a mennybe) Szóval a mágia, bûn.
En tavaly voltam Reusznal (ezos) es nagyon tud a pali. Nem hittem el neki semmit es minden amit idaig mondott pipa.
Szerintem a jóslással kapcsolatban nem az az alapvetõ kérdés, hogy igaz-e. A nagyonn gond az, hogy ha hiszel benne, szerintem könnyebben "önbeteljesítõ jóslat" válhat belõle. Pl. ha azt jósolják, elhagy a párod, és Te ezt nem akarod, már ez a rémkép lebeg a szemed elõtt, és görcsösebben ragaszkodsz hozzá - a párod szemében hisztisebb, nehezebbel elviselhetõ leszel, és gyengülhet a ragaszkodása irántad. Erre még görcsösebb és idegesebb leszel, stb. Nem csoda, ha a végén valóban elhagy. pl. Szerintem jobb, ha nem akarjuk tudni a jövõt, és inább a (reális) terveink megvalósítására fordítjuk a figyelmünket.
Nincs.
Hülyeség! Kamu! Nem ér semmit! Ennyi? Igen! Biztos? Biztos! De most komolyan? Nem! Miért? Mert hülye vagy! Mert? Csak! Miért csak? Mert, hát csak úgy! Mi az az úgy? Anyád!
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy nem olyan dolgok jottek be neki, amit csak ugy reakciokbol ki tudott volna kovetkeztetni. pl. hogy az elettarsam (aki ott sem volt) megcsal egy hozzank kozelalloval. ami sajnos megtortent. illetve azt is mondta, hogy ezen nem fogom tudni tultenni magam 5-10 evig legalabb. es amig nem teszem tul magam, addig nem leszek szerelmes. bar szerintem ebben tevedett, mert soha a budos eletben nem fogok megbizni senkiben es a szerelmet is nagy ivben kerulom, szoval nem 10 ev, hanem soha. de minden mas bejott.
kamu
A jósok se tudják :D
Nelossel, tudod ki vagyok... :D (Pap...)
Szerintem mûködik, én 1-2 fajta jóslást kipróbáltam és bejöttek. Legjobban a számmisztika jött be, ha gondolod itt kitudod próbálni: http://www.feher-magia.eoldal.hu/cikkek/jovendoles/
Ha kell...én is tudok jósolni neked, mivel a jósok nem a jövõdet mondják meg, hanem improznak a te reakcióid szerint. (pl. Azzal kezdõdik, hogy megkérdezik, mi az ami érdekel... Aszerint fognak válaszolni, hogy te miképp kérdezel rá a "jövõdre")
A jóslás kamu. Gondolj bele józan ésszel! Az emberek jövõjét, szerelmi életét nem a kártyák, meg különféle csodakövek mondják meg, ha nem mindenki maga irányítja saját jövõjét. A jóslással az általános iskolás gyerekek szórakoznak, mert akkor még jó buli, de egy komolyabb ember nem hisz ilyenekben.
Én! Magamnak! jósolok teljesen ingyen! :) Ingával! 70% Ban be vált. Igen nem válasszal kell kérdeznem az ingát.
Mi az a teki?
Vidd be az állatkórházba!
Hát konkrétan tekikkel nincsen, de nagyon jó orvos az van. Paál Csaba, Lorászkó Gábor, Hûtõház u. 1.

Van közös fotótok sztárral, celebbel és ha van akkor kivel? és hol készült

Legjobb válasz: A Madame Tussaudsban rengeteg sztárral találkoztam+fényképezkedtem:D

A Madame Tussaudsban rengeteg sztárral találkoztam+fényképezkedtem:D
Nekem Dave Gahannal, 2003-ban Royal szálló elõtt:) )
Avril Lavigne-val :) 2008.07.07 Pecsa M&G :)
Nekem Lolával van közös fotóm:) Újfehértón készült!:D
Ja meg sebestyén balázst láttam milliószor :D vele is van egy képem
Sp-vel és itthon a szobámba meg van egy ami a tesiteremben készült meg városban is meg nemtudom még.egyik legjobb haverom :'D meg van egy képem a BK-s petikével :'D uccán láttam és tök ari volt gondoltam odamegyek hozzá xD lolával a koncija után, eddával agárdon a koncijuk után, irigy hónajmirigyesekkel a városban futottam velük össze, torres daival(bár õ még sztárnak számitt?) Fekete dáviddal koncertje elött, király viktorral koncija után :D aszem ennyi.
Top Cattel, és edITtel van közös képem.
Ganxsta Zolee- val XD tavaly készült a gólyatáborban, elég viccesre sikerült :D
A kérdező hozzászólása: élõ emberekkel.)
Ákossal (Kovács) Eger :)

Ha egy videó cenzúrázva van akkor ki lehet belőle szedni a takarást számítógéppel? Vagy csak az eredetiből lehet? És ha igen akkor milyen programmal?

Legjobb válasz: Semmivel nem tudod kiszedni. Ha egyszer ki van takarva, akkor úgy marad. Eredetibõl sem...

Semmivel nem tudod kiszedni. Ha egyszer ki van takarva, akkor úgy marad. Eredetibõl sem...

A világűrnek van vége? . és ha van akkor mi van utána? Ha nem alakult volna a Földön se élet, akkor mi értelme lenne a világűrnek, és a sok bolygónak csillagnak stb-stb? Ki teremtette a világűrt?

Bocs a sok kérdés miatt,de engem sokkal jobban érdekel a világ?r keletkezése mint az életé!!!!

Legjobb válasz: Miért kéne értelmének lenni? Ez csak egy emberi fogalom, hogy értelem. A dolgok nem azért vannak, hogy a Földön lehessen élet. A dolgok voltak, és lett belõlük az élet, nem fordítva :) És egyáltalán nem kell teremteni. Nézz utána az õsrobbanásnak, esetleg a húrelméletnek. Arrafelé lesznek a válaszok, amiket keresel :)

Miért kéne értelmének lenni? Ez csak egy emberi fogalom, hogy értelem. A dolgok nem azért vannak, hogy a Földön lehessen élet. A dolgok voltak, és lett belõlük az élet, nem fordítva :) És egyáltalán nem kell teremteni. Nézz utána az õsrobbanásnak, esetleg a húrelméletnek. Arrafelé lesznek a válaszok, amiket keresel :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, engem nagyon érdekel! De erre senki nem tudja a válasz, mert el sem lehet képzelni!
"Ha nem alakult volna a Földön se élet, akkor mi értelme lenne a világûrnek, és a sok bolygónak csillagnak stb-stb?" És, ha a nagymamának pötse lenne, õ lenne a nagypapa? Ez egy ilyen értelmes kérdés.
Ha nem lenne élet, akkor senki nem gondolkozna azon, hogy mi értelme a világnak.
A mai ismereteink szerint a világûr végtelen. (Bár ezt az ember nem tudja értelmezni, de attól még nem kizárt, hogy így van, és az sem kizárt, hogy egyszerûen csak nagyon buták vagyunk, és nem tudunk semmit.) 1. Nem biztos, hogy csak a Földön alakult ki élet. (Nem UFO-sztorikra gondolok!!) Egyrészt nem biztos - megint csak a limitált tudásunkkal -, hogy mindenféle életet egyáltalán felismernénk, másrészt meg alig ismerjük az ûr apró részét, ráadásul még azt sem értjük rendesen... 2. Miért kéne, hogy a világûrnek bármi (ember által felfogható) értelme legyen!?!? Ezzel azt mondod, mintha az egész világûr egyetlen értelme a Földön kialakult élet lenne, ami, már ne is haragudj, de iszonyat nagy ostobaság, és beképzeltség. (Tudom, hogy nem ezt akartad sugallni, de gondold át ezt még egyszer.) Hogy ki teremtette, azt nem tudjuk, errõl nyilván minden vallás követõje mást mondana, és mást mondana egy tudós. Engem inkább a tudományos magyarázatok érdekelnek, de hát még abban is csak találgatunk.
A kérdező hozzászólása: 10:26 Hát nem semmi, a kérdésre adott válaszod, köszönöm! Szeretem ha valaki, komolyan veszi a kérdést, és intelligensen képes válaszolni, ehhez csak gratulálni tudok, és nagyon szépen köszönöm! Ok és okozat! Mindennek van kezdete és vége!
Szokjatok le a magabiztos válaszadásokról ilyen témában (fõleg sir butcher)

Ha két kis kandúrcicám van, akik ki-be járnak a kertbe és a házba, akkor ha ivarérettek lesznek, akkor felváltva fognak jelölni a házban?

Legjobb válasz: Így van. Arról nem beszélve, hogy az ivarérett kijárós kandúrok baromi szökõsek. A miénk állandóan agyonverve jött haza, hiányoztak részek a füleibõl, tele volt kulanccsal stb. Mióta ivartalanítattuk, szép egészséges, fényes a szõre, otthon sütteti a hasát, és baromi jól érzi magát. 6 ezer forintomba került, és újra egészséges. Ráadásul nem is jelöl.

Így van. Arról nem beszélve, hogy az ivarérett kijárós kandúrok baromi szökõsek. A miénk állandóan agyonverve jött haza, hiányoztak részek a füleibõl, tele volt kulanccsal stb. Mióta ivartalanítattuk, szép egészséges, fényes a szõre, otthon sütteti a hasát, és baromi jól érzi magát. 6 ezer forintomba került, és újra egészséges. Ráadásul nem is jelöl.
Ez megint olyan, hogy erosen macskafuggo. Lehet, egyaltalan nem fognak jelolni a hazban, lehet, hogy felvaltva, es lehet hogy egyszerre. Mindezt a kerdeskort megkerulheted, ahogy az elso is irta, egy egyszeru rutinmutettel.
Egy idõben volt három kijáró ivaros kandúrunk, és nem jelölgettek a házban, hanem csak kint. Elszöktek? Igen, volt, hogy napokig nem volt itthon egyikük-másikuk. De midig visszajöttek. Nem úgy, mint az ivartalanított kan kutyánk.

Olyan kérdésben szeretnék választ kapni, hogy mi van akkor ha a férjem nevén van több hitel (fedezet nélküli) is, nincs hozzájuk biztosítás. Halál eset esetén ez öröklődik? Ha igen, akkor ki örökli? Én, a gyerekünk vagy az anyósom?

Legjobb válasz: Anyós NEM örököl. Feleség, egyeneságú leszármazott (gyermek). Az örökségrõl le lehet mondani (hivatalosan), így a törlesztés sem örökölhetõ.

Anyós NEM örököl. Feleség, egyeneságú leszármazott (gyermek). Az örökségrõl le lehet mondani (hivatalosan), így a törlesztés sem örökölhetõ.
Így van: Te vagy a gyerekek. Az adósság öröklõdik DE csak az örökül hagyott vagyon értékéig! Vagyis ha több az adósság mint a vagyon akkor le lehet mondani a teljes örökségrõl. Ha kevesebb akkor értelem szerûen érdemes elfogadni adósságostul.
A házasság alatt felvett hitel közös, így ez nem öröklõdik, egyszerûen csak neked kell tovább fizetni.
A kérdező hozzászólása: Házasság elõtt felvett (fedezetlen)hitelrõl van szó! Férjem nevén nincs semmi! A lakásunk pedig az én házasság elõtt szerzett vagyonom. Ha csak és kizárólag hitelt öröklünk (én és a gyerek), vagyont nem, akkor jol értem azt, h arról lemondhatok?
Alapesetben te nem is örökölsz, mert nem vagy egyenesági leszármazott. A gyerekek örökölnek mindent. Az adósságot csak az örökség mértékéig lehet örökölni -pl van egy 10milliós értékû ingatlan meg 15 millió hitel: elviszik a házat és az 5 milliót nem kell kifizetni. Az örökséget vissza lehet utasítani. Kiskorú örökös esetén ehhez kell a Gyámhivatal beleegyezése.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!