Találatok a következő kifejezésre: Ha van akkor elég egyszer (8 db)

Ha van pém akkor elég egyszer 1-ütt lenni ha szerencsés vagyok vagy az nem elég?

Legjobb válasz: igen elég,csak egy ondósejt fog megtermékenyiteni.a sperma 24-36 oráig életképes.általában 24 ora mulva termelödik a megfelelö mennyiség ahhoz h megtudj termékenyülni,tehát 1-2 naponta szükséges csak eggyütt lennetek

igen elég, csak egy ondósejt fog megtermékenyiteni.a sperma 24-36 oráig életképes.általában 24 ora mulva termelödik a megfelelö mennyiség ahhoz h megtudj termékenyülni, tehát 1-2 naponta szükséges csak eggyütt lennetek
Statisztika szerint ha 1x vagyuink együtt jó idõben a párunkkal, 2% esélye van csak a babának. Gondolom az a 2% is a sok hülye kis lányka aki nem védekezik és megy abortudzra miután pozitívat tesztelt. :(
én is csatlakoznák az elõttem szolokhoz tényleg nemelég 1 szex. és szerintem is nem csak babához kell az együttlét hanem a szerelmet jelképezük bele egy kapcsolatban. mert a gyerek a szerelem gyümölcse. persze normális esetben. de lehet hogy a kérdezõ azért kérdezte mert nemtudnak többet együtt lenni. vagy mert eljár a férj dolgozni vagy ilyenek.
Köszi:-)
Öreg róka vagyok. Utánam válaszadónak köszönet.Végre egy olyan NÕ, aki tényleg szereti a párjával az élet szexesebb oldalait.:) ))Persze elég egy alkalom PÉ-kor, de a mai világban ultra ritka, hogy egy elég.Ezért is javasolják a 2 napi rendszeres együttlétet.(Amit mi is nagyon szeretünk!!!:) )) )Neked is sok sikert a 2.babuhoz.
A harmadik valaszadonak. Igen neked is igazat adok, a szex nem csak akkor fontos egy kapcsolatban, ha az ember babat akar.E azt hogy ket naponta, azt ugyalltalban ertettem, ez nalunk normalis, ezt nevezem rendszeres szexualis kapcsolatnak.Az viszont megleht, hogy pe alatt, az az egy alkalom is eleg volt ahoz, hogy baba legyen belöle.Az elsö nekünk, is ilyen könnyen összejött, a masodik...az mar kemenyebb dio.Neked pedig kitartast, es sok sikert kivanok, remelem hamarosan babas leszel nagyon szurkolok.
Szia!Célszerû ciklus 10.napjától 2 naponta együtt lenni, hogy legyen elég Ondósejt.Bár ez relatív, mert nálunk ok minden, és 30 hónapja semmi, 3 vetélésen kívül. Egyszer semmiképp nem elég szeretkezni, márcsak a kapcsolatotok miatt sem, mert a párod a végén tenyészcsõdörnek fogja magát érezni, amit sztem Te sem akarsz.A szex az élet legjobb és legfontosabb dolga.Ha csak gyerekcsinálásra használjuk, aztán napokig, sõt hetekig semmi, akkor egyedül maradunk a gyerekkel, apuci meg lelép egy szexbombával.Egy öreg róka
a második válaszadónak üzenem :igen , ne stresszelj , az már félsiker.az elsö válaszadó vok
Szerintem is eleg, es en is ugy hallottam, hogy ha minden masodik nap eggyütt vagyunk akkor elöbb utobb jön az a golya.Sok sikert nektek, mi a masodikat akarjuk összehozni, megprobalok nem stresszelni rajta, mert ugy hamarabb összejön...megprobalok:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!! Jajj de félre ne értsétek nem azért kérdeztem persze szeretkezünk imádok a párommal úgy 1-ütt lenni csak érdekelt a dolog mert a peteérésem napján (elvileg az nap volt) voltunk 1-ütt és csak azért érdekelt hogy attól az egy naptól is sikerülhetett-e.
Mindkétszer.
Nem kell kétszer pecsételtetni, a második buszon is odaadod a papírt, de szólsz, hogy ma már utaztál vele, most csak átszállsz, és a sofõr nem fog újat pecsételni. Mindenesetre az elsõ jegyet is õrizd meg, mert a sofõr vagy az ellenõr elkérheti.
A kérdező hozzászólása: Így utólag, köszönöm szépen!:) Még annyi, hogy felesnél is igaz? (busz és vonat)
Fuuuuu! Az élet nagy kérdései... Mióta felfedezték a billentyûzetet, azóta keresik ezekre a kérdésekre a választ..
Alap billentyüzeten nagy az enter kivéve a numerikusnál kiseb kicsit de az is elég nagy két oldali vezérlö gombok azért vanak hogy egy kézel is tud használni illetve sokszor á jobb és a bal más funkciókal s birhat egyes programokban caps clock viszonylag nem nagy könyebb megkülönböztetés véget lehet nagy ne keverd a karakterekel meg egy gépiró egész sok mindent használ vagy egy programozó nem ugy használja mint egy átlag felhasználó gondolom te talán a tab ot se használod sokan (én legalábis nem nagyon) pedig akinek olyan a munkája bizony sokat használja
Ha jól tudom, a Ctrl és Alt duplázása azért jött szokásba, hogy a különbözõ billentyûkombinációkat könnyebb legyen leütni. Mondjuk egy Ctrl+K a bal oldali Ctrl-lal két kézzel kényelmes, de a jobb oldalival már tekergetni kell a csuklódat, hogy vakírásból meg tudd nyomni. Vagyis ezeket a funkcióbillentyûket úgy alakították ki, hogy bármelyik kezeddel le tudd nyomni. Az Altnál kicsit más a helyzet: a bal Alt a funkcióbillentyû, azzal tudsz menüket, programfunkciókat elérni, a jobb oldali, Alt Gr nevû gomb a magyar billentyûzeten a különleges karakterek elérésére szolgál. Ugyanis ott, ahol a mi ékezetes betûink vannak, az angol számítógép-billentyûzeten mindenféle különleges karakterek voltak. Nem akarták, hogy új kiosztást kelljen gyártani, ezért azoknak a helyére telepítették az ékezetes karaktereket, a speciális karaktereket meg összezsúfolták kevesebb billentyûre, viszont így egy billentyû akár három karaktert is jelölhet. Éppen ezért az egyszerû Shift mellett kellett egy másik "váltó" is, amivel a harmadik karaktert tudod elõcsalogatni. A többi billentyûrõl nem tudok szebbet, jobbat írni, mint az elõzõ válaszadók.
A jobb oldali ALT-nak meg tök más a funkciója mint a bal oldalinak.
A kérdező hozzászólása: A shift-bõl megértem, hogy érdemes kettõ, de alt és ctrl-bõl szerintem 1 is elég lenne. És egyébként létezik balkezes billentyûzet?
Ha tanultál volna gépírást tudnád, hogy jobb- és balkezesség nincs értelmezve ebben - mert ha így lenne, akkor létezne külön billentyûzet, illetve külön tananyag a számukra, de nincs. Sok billyentyû már csak hagyományból van meg, pl. Pause/Break, SysRq, Scroll Lock, Insert, eredeti funkciójukat más kombinációk töltik ki (Pl. az elsõ helyett Ctrl+Alt+Del, vagy Alt+F4, a másodikat nem ismerem, a scroll lock az régi programokban átváltotta a kurzorokat, görgetted vele a szöveget vagy beleírtál, az Insert helyett Ctrl+C/Ctrl+V, stb.). Emellett megjegyzem, hogy gépírásban pl. a jobbkezes nagybetûket bal shifttel, a jobbkezeseket bal shifttel kell ütni, mert így a legkényelmesebb, nem baszod el az ujjaidat (Aki nem tud gépírni annak lehetnek komoly ízületi problémái, mert sok fölösleges mozdulatot tesz, és nagy sebességû hibás írásnál ez megerõlteti az ujjakat, viszont van egy rossz hírem, heti 2x45 percben 2 tanév kell, hogy elsajátítsd a gépírást 300 leütés/perc sebességgel - az a minimum). Mellesleg a bal Alt nagyon nem arra való amire a jobb, elõttem már leírták, mégegyszer nem fogom. Emellett kevés is ez a néhány gomb, mert a laptopokon van egy Fn feliratú gomb is, ami további funkciókat tesz elérhetõvé, pl. a laptop képernyõ fényerejének állítása az Fn+F5, Fn+F6, vagy a hang ki-be kapcsolása Fn+F9 (modellenként eltérõ kiosztás!).


Az nem baj ha a szoptatások után a következőig nem keményednek be a melleim? 13 napos a babám és 2 óránként eszik. Csak éjjel kel egyszer, akkor reggelre olyanok a melleim mint a kő. Ugye ettől még van elég tejem? Ha eszik a szája mellett folyik ki.

Bocsi ha buta kérdés, de els? babás kezd? anyuka vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, mindenet jól csinálsz, erre utal az is, hogy ilyen szépen alszik éjjel. Én a Suttogó "beosztása", napirendje alapján kezdtem el, és minden rendben van a mai napig is (ha érdekel, olvasd el te is). Már négy hónapos a pici, szépen szopik, úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Csak így tovább, egyél-igyál rendesen, ne hagyd, hogy begyulladjon a melled, ezért epdig annyit tehetsz, hogy sokat szoptatsz és ha kell, fejsz. Utóbbival szaporíthatod is a tejed, de arra még millió más módszer is van :)

Szia! Nem baj, mindenet jól csinálsz, erre utal az is, hogy ilyen szépen alszik éjjel. Én a Suttogó "beosztása", napirendje alapján kezdtem el, és minden rendben van a mai napig is (ha érdekel, olvasd el te is). Már négy hónapos a pici, szépen szopik, úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Csak így tovább, egyél-igyál rendesen, ne hagyd, hogy begyulladjon a melled, ezért epdig annyit tehetsz, hogy sokat szoptatsz és ha kell, fejsz. Utóbbival szaporíthatod is a tejed, de arra még millió más módszer is van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, megnyugodtam hogy nincs gond. :)

Sokszor megírtátok már itt, mégis megteszem még egyszer: miért van az, hogy aki nagyon szeretne babát, annak nem jön össze, aki meg nem is gondol baba projectre, annak elég, ha ránéznek? !

Lassan kezdem sajnálni magam, ami miatt a tesztgyártókat gazdagítom, h?mér?zök, a testem minden apró rezdülésére figyelek már....és mégsincs eredmény. Tudom, a remény hal meg utoljára!De mégis....Nem lenne jobb egész másfelé terelni a gondolataimat, ahelyett, hogy minden áldott nap ezzel kelek és fekszem? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Lehet, tényleg jobb, ha terelsz. Amit feltettél kérdésként, én is nagyon sokat gondolkodtam rajta. Az elsõ házasságomnál fiatal voltam, nem is akartam még gyereket. Elváltam, tragédiák sora jött a családban, én mentem elõre a korral. Anyagilag ott tartottam, hogy akár egyedül is bevállalhattam volna. Volt egy szép kapcsolatom, nagyon szerettem volna babát. Másfél évig nem jött össze. Pedig már fejen állva is csináltuk :-) Meg voltam gyõzõdve róla: nekem biztos nem is lehet gyerekem: ott álltam 32 évesen ezzel a tudattal. A kapcsolat - több okból, de emiatt is - megromlott, szakítottunk. Éltem tovább egyedül. Gyerek? már nem is gondoltam rá. Aztán két évvel ezelõtt tavasszal fellobbant a szerelem egy olyan fickóval, akit már nagyon rég ismertem..de csak barátként. Védekezés? nem is gondoltam rá. Úgyse esek teherbe...... 2007 õszén két hetet késett a mensim. Semmi egyéb tünet. Teszt? minek, csak ideges vagyok. Aztán vettem egyet, és két olyan kék csíkom lett, hogy csak nnnaa... én sírtam, a párom nevetett. Pici fiam meg most odaát alszik a másik szobában. Már 8 hónapos. Négy és fél kilóval született. Tündéri. Életemben még soha senkit így nem szerettem, mint ezt a kis tücsköt. úgyhogy: ne gondolj oda. élj, dolgozz, szórakozz. Engedd el magad. Összejön. Sok szerencsét.

Lehet, tényleg jobb, ha terelsz. Amit feltettél kérdésként, én is nagyon sokat gondolkodtam rajta. Az elsõ házasságomnál fiatal voltam, nem is akartam még gyereket. Elváltam, tragédiák sora jött a családban, én mentem elõre a korral. Anyagilag ott tartottam, hogy akár egyedül is bevállalhattam volna. Volt egy szép kapcsolatom, nagyon szerettem volna babát. Másfél évig nem jött össze. Pedig már fejen állva is csináltuk :-) Meg voltam gyõzõdve róla: nekem biztos nem is lehet gyerekem: ott álltam 32 évesen ezzel a tudattal. A kapcsolat - több okból, de emiatt is - megromlott, szakítottunk. Éltem tovább egyedül. Gyerek? már nem is gondoltam rá. Aztán két évvel ezelõtt tavasszal fellobbant a szerelem egy olyan fickóval, akit már nagyon rég ismertem..de csak barátként. Védekezés? nem is gondoltam rá. Úgyse esek teherbe...... 2007 õszén két hetet késett a mensim. Semmi egyéb tünet. Teszt? minek, csak ideges vagyok. Aztán vettem egyet, és két olyan kék csíkom lett, hogy csak nnnaa... én sírtam, a párom nevetett. Pici fiam meg most odaát alszik a másik szobában. Már 8 hónapos. Négy és fél kilóval született. Tündéri. Életemben még soha senkit így nem szerettem, mint ezt a kis tücsköt. úgyhogy: ne gondolj oda. élj, dolgozz, szórakozz. Engedd el magad. Összejön. Sok szerencsét.
azért vagyunk egy páran akik babát akarunk és egybõl terhesek leszünk. nem tudom mi az oka hogy van akikek nem sikerül. (kismillió dolog az oka gondolom)

A teszkóban lévő tömegnövelők azok jók? Ha veszek egy adagot 2000 ft ért és tegyük fel hogy használ akkor utána azt mindig szednem kell életem végéig? Vagy ez most hogy van egyszer elég venni?

vagy havonta meg kell vennem utána? meddig tart egy tömegnövelő hatása? ha már nem szedem ujra vékony leszek?

Legjobb válasz: http://ortometapara.blog.hu/2013/04/18/orto_gyakra_ismetelt_..

megfözni a húslevest, meg a babfõzeléket az egész családnak, meg testépítés címszóval tömegnövelõ étrendet kialakítani két teljesen külön dolog...
Ki mondta, hogy étteremben lakik jól, a fehérje már rámászott az agyadra:D 1150-bõl egy 4 tagú családnak lazán megfõzök egész napra, nem egy embernek bakker! A csirke-rizs irdatlan drága a változatos vegyes táplálkozáshoz képest, maradjunk ennyiben. Az, hogy valaki csak a saját kajájára költ havi 40et, az sok.
arról nem is beszélve, hogy 1150 maximum 1 menü 1 fõre egy étteremben, mutathatnál nekem olyan éttermet, ahol 1150 bõl egy család jól lakik, esküszöm ezentúl oda fogok járni...
1150 és ez napi 5 étkezés, nem egy ebég egy proli étteremben.
1150 ft az éttermi kaja ember, abból jól lakik egy 4 fõs család:D ÁÁ, nem drága tényleg...
csirke rizs drága? 1.5kg csirke 1500ft 1kg barna rizs 800ft ez kb 2napi kaja 2300ft... az napi 1150ft ha ez drága akkor ti mit esztek ami olcsó? tény, hogy 4zsemle, meg 10dkg párizsi olcsóbb, de attól eredmény, sem lesz...
Az azért barokkos túlzás, hogy el se kezdd. Amikor nem hús lesz otthon a kaja, akkor kicsit több fehérjét eszel porból, de az 50%-ot akkor se lépd túl, és legyen mellette szilárd kaja, akár egy fõzelék is jó, így legalább hasmenésed nem lesz. Lesz eredménye, max így hamarabb eléred azt a határt, amit így el tudsz érni, de az is sok idõ lesz, csináld nyugodtan. A csirke-rizs étrend baromi drága.
Ha ekkora áldozatot nem tudsz hozni ezért a sportért, akkor jobb ha el se kezded. Minden testépítõ magára fõz!
A kérdező hozzászólása: hát jó de most akkor mi legyen? tényleg nem tudok magamra fõzni
megfelelõ kaja nélkül pedig elfelejtheted a tömegnövelést.
A kérdező hozzászólása: a fõzés tõlem távol áll, én még egy rántottát sem tudok elkésziteni. szoval ez h én fõzzek magamra ez esélytelen.
bátyám 15 éves kora óta gyúr, és azóta is fõz magára. sõtt miután õ áttért a rizs csirke brokkoli karfiol étrendre, anyâmék költségei is csökkentek. beszéld rá õket, fõzni meg meglehet tanulni.
A kérdező hozzászólása: de az a baj h én nem tudok jó étrendet kialakitani mert itthon nem mindig azt fõzik amit én akarok szval hiába számolom ki h pl mennyi hust kéne ennem vagy rizst ha éppen nem is azt fõz a mutter.
A tömegnövelõ is csak kaja. Azzal csak kiegészíted a napi beviteled, nem csodaszer. Eheted egész életedben, de nem muszáj, anélkül is lehet fejlõdni jó étrenddel. Viszont ha azzal lesz meg a napi tápanyagbeviteled és abba hagyod, akkor szilárd kajával kell pótolnod, mert kiesik egy bizonyos kalóriamennyiség.
Ezt magyarázom! Ettõl függetlenül mondom azt, hogy ez így rohadt drága egy átlag kajához képest. Lehet te mást nem eszel és pont [email protected], mennyibe kerül, megszoktad, de attól ez még drága. "Engem nem érint a benzin-áremelés..eddig is 10 000-ért tankoltam, meg ezután is 10 000-ért fogok tankolni. "
Elõbb utóbb igen...
Szia! Ugyan ebben a cipõben járok én is. Kb 3 hete egyre kevesebb, már csak 1x tud szopizni a lánykám, de az is nagyon kevés. Inkább csak "nasi". a védõnõm mondta, hogy szerinte elfog apadni szép lassan:( (Bár így is 7 hónapos koráig szopizott)

Már lassan 2 hete a székletem hasmenésszerű. Napi egyszer van székletem de az elég híg. Ez nagy baj? Ha virus fertőzés lenne akkor naponta többször járnék.27 hetes vagyok

Legjobb válasz: Azt mondják, vírusfertõzésnél a székelés görcsös, hasmenéses,esetleg habos,és naponta többszöri, de én azért ha nem múlik, tanácsot kérnék akár a védõnõtõl is.Bár a terhesség sok érdekességet produkál.

Azt mondják, vírusfertõzésnél a székelés görcsös, hasmenéses, esetleg habos, és naponta többszöri, de én azért ha nem múlik, tanácsot kérnék akár a védõnõtõl is.Bár a terhesség sok érdekességet produkál.
Szia. Érdekes, mert velem is ugyanez van, kb 1 hete. Én sem tudom mitõl van, lehet, hogy ez a nagy meleg viseli meg a szervezetünket.
Nekem is kb a 25. héttõl nagyon híg lett a székletem, sõt naponta néha 3-szor is van. Megemlítettem az orvosomnak, voltam vérvételen is, de nem találtak semmit. Azt mondta a doki, örüljek inkább, mert a kismamák többségére a szorulás a jellemzõ. 35 hetes kismami
Szia. Nálam is ez van, kb 1 hete. Csak annyi különbséggel, hogy nekem naponta többször van, elõfordul hogy hajnali 3. kor. :( 20 hetes kismama
Sziasztok!! Igen a meleg meg ha vírusos lenne akkor 3-nál többször lenne egy nap és vízszerû. Ne aggódjatok ez a meleg kicsit felgyorsítja a bélrendszerûnket de legalább megy!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!