Találatok a következő kifejezésre: Ha van akkor elég (419 db)

Ha hüvelyi candidám van, akkor elég a doki által felírt gyógyszer, vagy diétázni is kell?

Legjobb válasz: ha elmúlik tõle, elég ha kiújul, akkor kell a diéta, amit minimum fél évig kell csinálni

ha elmúlik tõle, elég ha kiújul, akkor kell a diéta, amit minimum fél évig kell csinálni

Ha van a videókártyámon tv out és az átalakítón amit adtak hozzá RCA és S-Video csatlakozó is van akkor elég csak az egyiket vagy mind a kettőt rá kell kötni a tvre?

Abit Siluro GeForce 3 TI200DVI (128 MB) videókarim van!

Legjobb válasz: S-videót kösd be elég az, de a hangot külön kell audió kábellel bekötni (ha az is kell).

S-videót kösd be elég az, de a hangot külön kell audió kábellel bekötni (ha az is kell).
Nem akarok beleszólni, de egy jótanács: összekötés elõtt, mindkét eszközt (TV-számítógép) húzd ki a 220-ból, nem biztos, hogy van védelem a videokártyád tv kivezetésén.
A kérdező hozzászólása: Azt tom h elég az s-video de csak simán az rca-s video is elég? Kihúzom õket azért annyira balek nem vok :D
Az S-Video jobb minõségû, de videokártya-tv összekötésnél nem veszed észre a különbséget. Nyugodtan kösd csak az RCA-t rá.

Ha anyukám 1/3 részt örökölt egy ingatlanból, oda általa felhatalmazott személy bemehet-e? Valamint ha igen, akkor elég egy meghatalmazás? Mert nincs oda bejelentve sem az anyukám, sem a felhatalmazott. Csak egy papír van a jegyzõtõl hogy mi jár neki

Legjobb válasz: Földingatlanra könnyen bejuthat, lakásingatlanba nehezebben. Kérdés, hogy ki a haszonélvezõ, mert az überel mindent és mindenkit. Ha meg üres lakóingatlanról van szó és csak tulajdonosok vannak haszonélvezõ nélkül, akkor a tulajdonoaoknak kell egymás között személyesen megegyezni a további vitás ügyekrõl. Bejelentettségi kötelezettség nem áll fenn.

Földingatlanra könnyen bejuthat, lakásingatlanba nehezebben. Kérdés, hogy ki a haszonélvezõ, mert az überel mindent és mindenkit. Ha meg üres lakóingatlanról van szó és csak tulajdonosok vannak haszonélvezõ nélkül, akkor a tulajdonoaoknak kell egymás között személyesen megegyezni a további vitás ügyekrõl. Bejelentettségi kötelezettség nem áll fenn.

Ha egy bögrére akarok rányomtattatni egy képet, és a kép a telefonomon van, akkor elég egy pendrive-ra rátenni és úgy elvinni vagy elő kell hivatni?

Legjobb válasz: Vannak erre szakosodott oldalak (Google --> egyedi bögre), ahol csak feltöltöd a képet nekik, kiválasztod a bögrét és megcsinálják, majd postázzák. Amúgy elég pendrive-on.

Vannak erre szakosodott oldalak (Google --> egyedi bögre), ahol csak feltöltöd a képet nekik, kiválasztod a bögrét és megcsinálják, majd postázzák. Amúgy elég pendrive-on.

Ha a babánál 54-56% a páratartalom, kell párásító készülék? Vagy ha beteg, mindenképpen jó ha van? Akkor nem elég ez a páratartalom?

Legjobb válasz: Az egészséges páratartalom 40-60% között van, ugyhogy ez az érték teljesen jó. Ha 40- tõl kevesebb, akkor párásíts, ha több, páramegkötõ tabletta. Betegség esetén nem jó a magas páratartalom, akkor is ezt a 40-60-as értéket kell tartani.

Az egészséges páratartalom 40-60% között van, ugyhogy ez az érték teljesen jó. Ha 40- tõl kevesebb, akkor párásíts, ha több, páramegkötõ tabletta. Betegség esetén nem jó a magas páratartalom, akkor is ezt a 40-60-as értéket kell tartani.
Teljesen jó, az elõshöz csak annyit fûznék hozzá, hogy az alsóbb tartomány a nappali légtérben, a felsõ tartomány a hálószobákban javasolt, tehát a tiétek ideális.
Fogalmam sincs mennyi a páratartalom a lakásban, és a kisfiam köszöni szépen jól van :)

Ha 2 mellből szoptatok akkor bal-jobb majd a köv. Jobb -bal? és ha van, hogy elég neki csak az egyik pl. bal-jobb, majd köv csak jobb akkor melyik a köv? Jobb-bal?

Legjobb válasz: bal-jobb, legközelebb jobb-bal (mivel valószínû kevesebbet evett a jobból) ha csak bal, legközelebb jobb De én szoktam úgy is, hogy azt adom, amelyikben több van (bár ebben önzés is, hogy nekem ne fájjon, neki meg úgyis mindegy, melyikbõl eszik).

bal-jobb, legközelebb jobb-bal (mivel valószínû kevesebbet evett a jobból) ha csak bal, legközelebb jobb De én szoktam úgy is, hogy azt adom, amelyikben több van (bár ebben önzés is, hogy nekem ne fájjon, neki meg úgyis mindegy, melyikbõl eszik).
Én is úgy csinálnám, ahogy az 1. v. írta
A kérdező hozzászólása: köszönöm
lényeg h gyantáztasd le elõtte, nagyon rossz szõrös nõi mellet szopni. :(
A kérdező hozzászólása: eleve nem szõrös. miért te tehenet szoktál?
Szórakozás és ott van olyan, hogy videólejátszó. Ez álló és elforgatott videónál is mûködik.
A kérdező hozzászólása: A VideoDJ-re gondolsz? Mert nekem csak annyi kéne, hogy bárhol van videó, tudjak bele tekerni, nekem 8, hogy állóba vagy fekvõbe van a képernyõ.

Pcosként ha van menstruáció elég erõs darabos akkor van esély a teherbeesésre ugye?

9 hónapja próbálkozunk... Most kezdek majd el hõmérõzni... Hátha nagyobb lesz az esély...

Legjobb válasz: sajnos nem jelenti,hogy van peteérés is. :( 3-as kezelés kell és spontán összejön.

sajnos nem jelenti, hogy van peteérés is. :( 3-as kezelés kell és spontán összejön.
Az aviva torna hormontorna, segíti a ciszták felszivódását, segít kompenzálni a rossz étrendet, beállítja a ciklust, elõsegíti a peteérést, ezáltal a teherbeesést. Van egy ciklust rendbehozó 18 alapgyakorlatból álló része, ezt heti kétszer 30 percig javasolják intenzíven csináni. Már ez is elõsegíti nagy mértékben a teherbeesést helyen végzett gyakorlatok esetén, de van egy kifejezetten ovulációt serkentõ gyakorlatsor, amit általában az alapgyakorlatok elvégzése után/kiegészítése képpen kell végezni. A menstruáció kimaradása azt mutatja, hogy a hormonjaid nincsenek teljesen rendben, vagy 1. túl nagy aányban eszel cukros, lisztes, krumplis, rizses, tejtermékbõl készült dolgokat 2. és/vagy nem mozogsz eleget, vagy nem mozgatod át az alhasadat kellõképpen. A darabos, kimaradozó menstruáció erre utal. Itt egy részletesebb leírás a tornáról [link]
A kérdező hozzászólása: Õ... nem ismerem! Hallottam már róla de nem igazán tudom mi az!
Aviva tornát csinálod a diéta mellett?
A kérdező hozzászólása: Na nem azért mert nincs tb-m hanem mert olyan csöves az SZTK-nk hogy még egy alap vérvételt is csak akkor csinálnak ha halálodon vagy...
A kérdező hozzászólása: És ha SZTK alapon nem csinálnak nekem semmit meg?:(
Szia! Én régóta járok az MM-be, de még sosem kellett ennyit fizetnem. :-) Egyébként a PCOS nem csak a peteérést akadályozhatja meg, hanem a beágyazódást is, szóval sajnos az sem elég, ha tutira van ovu. :-( És a mozgás fontos!
A kérdező hozzászólása: Próbálom a paleót tartani, figyelek hogy 3 óránként egyek számolgatom a szénhidrátot is... mozgás ... hát... Ez nehéz dió:) Most fogunk kapni ismerõstõl futópadot, illetve szereztem egy lestrapált oto chilit is:) Már csak a gyógyszer/orvos kérdés van de az még várat magára. Nem birtunk igy télen egyenlõre kifizetni 50-60 ezret az MM-be! :(
keress egy jó endokrinológust! a nõgyógyászok (némi kivételtõl eltekintve) nem nagyon értenek ehhez a betegséghez. a 3-as kezeléstõl spontán is lehet babád. Attól, hogy van menstruációd, nem feltétlen van peteérésed, nekem például mindig nagyon szép, szabályos ciklusaim voltak, tankönyvi 28 nappal, mégsem volt peteérésem. Az meg, hogy vannak hónapok, amikor kimarad a menstruációd, azt jelenti, hogy nem vagy rendben. Diéta, sport (esetleg gyógyszer) oké nálad?
A kérdező hozzászólása: Rendben van! Nagyon köszi! Remélem sikerül mihamarabb eljutni mert nagyon szeretnénk már azt a babát!:)
2. vagyok. Egyáltalán nem biztos, nekem is pé nélküli mensiim vannak... Ovulációs teszttel lecsekkolhatod, vagy UH követéssel a nõdokid. De ahogy rázódsz helyre a PCOS-sel, ez megoldódik, csak ügyesnek kell lenni :)
A kérdező hozzászólása: Tervezzük már meg is van a klinika csak a pénztárcánkat kell még rá felkésziteni:( Tehát attól mert van menzeszem nem biztos a peteérés? Azt hittem ez a kettõ egymásból következik...!:( Még mindig nem egyértelmû:(
Ha tartod a 3-as kezelést, és stabilak az értékeid, akkor igen. Egyébként nehézkes és veszélyesebb. Az semmiképp nem tetszik, hogy "vannak hónapok, amikor kimaradnak". Ennek oka van. Én személy szerint utánajárnék.
Jónás-módszerrel próbálkoztatok?

Ha óvszert használok, szex után ha van következő menet van akkor elég a péniszem megtörölni vagy alaposan meg kell mosnom, hogy a következő menetnél ne legyen semmi gond?

Legjobb válasz: Hááát elsõ menet után még egy jó darabig csõre leszel töltve. Szóval rizikós gumi nélkül. Szóval 100x inkább az elsõ gumi nélkül mint a második 22F

Hááát elsõ menet után még egy jó darabig csõre leszel töltve. Szóval rizikós gumi nélkül. Szóval 100x inkább az elsõ gumi nélkül mint a második 22F
Szerintem a kérdezõ úgy értette hogy a 2. menetnél is használna gumit, de gondolom fél hogy ha úgy rakja fel a péniszére hogy spermás, akkor az veszélyes lehet. Legalábbis nekem így tûnik értelmesnek :) Ha egymás után 2 menet van, szerintem felesleges azért elmenni megmosni, simán elég csak megtörölgetni és ráhúzni a 2. gumit. 22N
A második menetnél miért nem használsz gumit?
hát alapvetõ higiénia a mosdás! pláne ha már telelövellted! :S
A kérdező hozzászólása: Igen úgy értettem. Szóval h szükséges-e megmosakodni az elsõ menet után vagy csak megtörölni a péniszem és úgy felhúzni a gumit?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!