Találatok a következő kifejezésre: Ha van a babának azt a (474 db)

3 hónapos a kislányom, tápszeres! Jelenleg a Beba Sensitivet eszi, de 4-5 naponta van csak széklete! Váltani szeretnék Milumil HA-ra, de azt hallottam felfújja a babát! Azok a babák, akik ezt kapták, ízlett nekik? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Nekem az a véleményem hogy a tápszerek egy recept szerint készülnek és ugyan azt tartalmazzák. vagy is egyiktöl sem lesz jobb. nekünk azt mondta az orvos ha eldöntöttük melyik tápszert adjuka annál mardjunk végig és ne váltogassunk. Mi amúgy milumilt adtunk végig és semmi baja nem volt, de mást ki sem próbáltunk.

Nekem az a véleményem hogy a tápszerek egy recept szerint készülnek és ugyan azt tartalmazzák. vagy is egyiktöl sem lesz jobb. nekünk azt mondta az orvos ha eldöntöttük melyik tápszert adjuka annál mardjunk végig és ne váltogassunk. Mi amúgy milumilt adtunk végig és semmi baja nem volt, de mást ki sem próbáltunk.
Egyeztess a dokitokkal, hogy van e valami javaslata. Tápszeres babának minden nap kell székletnek lennie, mert nem mindent használ fel a tápszerbõl a szervezete, szemben az anyatejjel. Mi kezdettõl fogva Beba Pro1-et használunk. Nekünk azt mondta az orvosunk, hogy ha használtunk sima tápszert, utána már ne próbálkozzunk más HA-s tápszerrel, mert nem fogja megenni, mert még annyi íze sincs, mint a sima tápszernek.
Nekünk is volt ilyen problémánk, mi a milumil komfort 1-et próbáltuk ki, és nagyon bevált. A hasfájása is csökkent, a kaki is szépen beállt. 2000körül van receptre 600g. Meleg szívvel ajánlom.
Mindkét fiam Milupa Milumil HAt kapott, soha semmi bajuk nem volt tõle, és nem is fújta fel õket. Egy biztos, baromi jó immunrendszerük van, hogy ez a tápszernek köszönhetõ e vagy nem, nem tudom. Tápszerváltást mindenképp egyeztesd a dokival, úgyis neki kell kiírnia és még úgy olcsóbb is:)
Az én kislányom 3 hónapos. Még félig anyatejes, pótlásként kap Milumil HA1-et. Nincs vele semmi baj, sajnos úgy nyeli, mintha anyatej lenne. Viszont széklete csak minden 3.nap van. De anyatejeseknél természetes, ha egy hétig sincs, nálunk viszont nem tudom jó-e így. Majd jövõhéten megmondja a gyerekorvos.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!

Hallottatok már ilyet? Anyósom foyamatosan ha átjön a babához azt monjda neki, hogy:szia itt van anya! Persze utánna kapcsol, hogy bocsánat mama?

El?ször azzt hittem nyelvbotlás,de ennyiszer?Ja és még megse született szinte tervezte,hogy majd ? neveli én meg megyek melózni.Mit tegyek?mert nem szeretném ha a kicsi nem nekem mondaná,hogy anya!

Legjobb válasz: Abszolút megértelek, nálam az veri ki a biztosítékot, amikor azt mondja a babámnak, hogy kisfiam. Én azzal védeném ki, hogy mielõtt megszólal, mondanám a gyermekemnek, hogy: nézd csak, itt a mama!

Abszolút megértelek, nálam az veri ki a biztosítékot, amikor azt mondja a babámnak, hogy kisfiam. Én azzal védeném ki, hogy mielõtt megszólal, mondanám a gyermekemnek, hogy: nézd csak, itt a mama!
Nálunk is van ilyen "nyelvbotlás"... Nem tetszik, de most minek csináljak belõle ügyet. Ettõl semmi nem változik. Egyébként meg a neveléssel kapcsolatban vagy az lesz, amit valaki írt, hogy késõbb már nem nagyon akarja "nevelgetni" vagy éppenséggel örülsz annak, hogy pár órára rábízhatod, amíg te elszabadulsz otthonról. Hidd el nem érdemes az ilyeneken összeveszni, mert még nem tudhatod, mikor jön jól a segítsége. Azt meg konkrétan megmondhatod, hogy eszed ágában sincs egyenlõre visszamenni dolgozni, örülsz, hogy a gyereked mellett lehetsz. Mindezt meg lehet emberi módon is tenni.
Nyakon vágnám... :) Én a helyedben leülnék vele elbeszélgetni. Azért álljon már meg a menet, Te vagy a gyerek anyja, Te szülted!!!
Én viszont tutira kiakadnék anyámra is, anyósomra is. A gyerek az ÉN gyerekem. De hála az égnek eszükbe sem jutna egyiknek sem ilyet mondani, még véletlenül sem. Legalábbis ha 1 évig nem fordult elõ, akkor ezután sem fog.
Ha az anyukád mondaná ugyanezt nem biztos, hogy akkor is kiakadnál.
Szépen megmondod neki, hogy "legközelebb már a köszönés elõtt figyelj oda, mert elhiszem, hogy véletlen, de ez csak egyszer-kétszer hihetõ, MINDIG már nem." Semmi ciki nincs neked ebben, bátran, de finoman szólj neki ezügyben. Szégyelje magát õ, hogy lyen primitiv dolgokat mûvel.
Mindegyik ezt csinálja az elején, aztán eltelik az elsõ év, majd a második, ráhagyod egy esetleg két órára, és rájönnek, hogy nem fiatalok, és jobb nekik ha csak nézegetik és nem nevelik! Úgynailyen problémáim voltak nekem is mint neked. Ráadás, hogy a mama velünk él. Most ott tartunk, ha kell viszi a gyereket a bölcsibe, de vigyázni már nem akar rá 20 percnél tovább (meg mondjuk én mindent tudok és szeretek is együtt csinálni a fiammal, úgyhogy igény sincs rá), mert belefárad. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy anyósom már 74 éves (bár nem a bottal járó fajta, csak a nyafogós mindét fájlaló fajta :) ). Úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy téged fog anyának hívni, és te fogod nevelni. :) Üdv: 2 éves fiú anyuja
mond utána rögtön te is, hogy vagyis itt a nagymama, hátha észreveszi magát.egyébként nekem is rosszul esne, de nem gondolom, hogy ettõl még neki mondaná, hogy anya.azért ahhoz több kell, picik ezek a babák de nem hülyék.
Én is helyesbíteném, mikor "véletlenül" megbotlik a nyelve. Direkt csinálja, a fiús anyukák ilyenek. Ne aggódj, ha tudod kezelni, akkor abba hagyja. Csak szóljál neki, h mi az, ami neked nem tetszik. Hangsúlyozd ki, hogy a TE/TI gyereketek, és milyen elveket, nézeteket vallotok. Tiszteletben kell tartania. Akár meg is kérdezhetnéd, hogy az õ anyósa is belekotnyeleskedett-e mindenbe; vagy õ hogyan fogadta a jobbnál-jobb gyereknevelési ötleteket.. Szerintem nem sokan szeretik, ha beleszólnak a gyereknevelésükbe..

Milyen hatása van a babára, ha a terhesség során az anyuka majdnem elvetél?

Anyukám mesélte, hogy 3 hetes terhes volt velem, amikor elöntötte a vér és majdnem elvetélt. Ezután veszélyeztetett terhesként egy hónapig kórházban volt, és végig attól rettegett, hogy elveszít engem. 22 éves lány vagyok, óvodás koromban nagyon félénk, visszahúzódó voltam. Ma is sokat szorongok, stresszelek. Lehetséges, hogy e miatt van? Ettől meg lehet valahogy szabadulni, vagy mindig ilyen leszek?

Legjobb válasz: Helló! Én úgy gondolom hogy lehet ettõl, de egyáltalán nem biztos hogy ettõl van és javítani is lehet rajta. Kineziológiával foglalkozom és a helyedben tennék egy próbát ezzel a módszerrel, esetleg pszichológussal.

Helló! Én úgy gondolom hogy lehet ettõl, de egyáltalán nem biztos hogy ettõl van és javítani is lehet rajta. Kineziológiával foglalkozom és a helyedben tennék egy próbát ezzel a módszerrel, esetleg pszichológussal.
Így van, ne nézd az idõt! Amíg jól esik neki, addig egyen, ne maradjon éhes!!! Üdv, 3fiús anyuka.
Le leszek pontozva, de nem érdekel. Milliószor írtam ki hasonló kérdést különbözõ fórumokon. Babám 1.5, de inkább 2, volt hogy 3 órán keresztül FOLYAMATOSAN a mellemen volt. Azt sem tudtam mi fán terem a szoptatás, így hagytam. De gyûlöltem szoptatni, mert fájt és ugye 2 órán keresztül semmit nem tudtam csinálni. Háromszor hívtam szoptatási tanácsadót, hogy nézze meg, jól van-e mellen. Végre a harmadik alkalommal egy hozzáértõ jött, aki kiakadt, hogy egy 2 hónapos baba ne legyen mellen ilyen sokáig. Fél óra max. Utána tegyem be a cumit vagy vonjam el a figyelmét mással, mert csak komfortszopizik. MEgfogadtam a tanácsát, bár nem fél óra, hanem 40-45 perc után vettem le mellrõl. Utána nagyon jól beálltak a rövid szopik. Nekem is mindenki azt mondta, hogy majd idõvel csökken az idõ, gyorsabban fog szopni. Nálunk szerintem ez soha nem jött volna el, mert a lányom imád szopizni. Mivel nem szerettem szoptatni, meg állandóan aggódtam a tej mennyisége miatt, így 4 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást. 8 hónapos korában már csak napi egyzer szopizott, de az sem volt elég egy evésre. Aztán most 1 hete kipróbáltam, hogy mit csinál, ha egy nap többször szoptatom meg. Hát kész volt tõle. Tiszta zizi lett, amikor levettem mellrõl. Próbáltam cumit beadni neki, de megfogta és jó messzire elhajította és visszafodrult a mellemhez. Na, csak annyit akartam kihozni ebbõl, hogy ha már az elején úgy csinálom, hogy nem hagyom órákon keresztül a mellemen, akkor talán élveztem is volna a szoptatást és nem kellett volna táppal sem pótolni.
A kérdező hozzászólása: ja, kb egy szopinál 130at eszik, a napi 600 megvan neki!
Ugyan már. Kisfiam volt hogy 1 órát is szopizott, közben szunyókáltunk is:-) Nem kell ezzel foglalkozni, nem gond ha lassabban eszik. Ez nem lóverseny. A mennyiség meg teljesen jó. Addig szoptasd, amíg õ akar, ne az órát nézd.
Az én fiam ennyi idõsen kb 1 órán át szopott, mire tele lett a pocija, és még néha el is aludt közben. Ezt bízd a kicsire, õ tudja a legjobban mennyi idõ kell neki.
Eleinte nálunk is sok idõ volt a szopizás, volt egy óra, az biztos. Aztán fokozatosan megerõsödött, egyre intenzívebb lett az evése, és egyre csökkent az idõ. Már nem emlékszem, hogy mikor ment fél óra alá, szerintem lehetett 2-3 hónapos. A véleményekkel nem kell minden esetben foglalkozni, minden gyerek más és más. Inkább tartson 1 órát, és lakjon jól, mint fél óra szopi után hozzátáplálásra legyen szükség.
így van, ahogy elõttem írják! Ne nézd az idõt, ilyen kicsi babának a cicid a "minden": étkezés, élvezet, melegség, puhaság, nyugalom, "anyával egyek vagyunk". Ettõl ne foszd meg , és nincs olyan mennyiség, hogy "KELL". Van hogy egyik szopinál többet, aztán kevesebbet szopizik.
A rövid szopi min. fél órát jelent. Az enyém soha nem végzett 5perc alatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Most a reggeli szopit már úgy csináltuk, hogy 1 cici, és ameddig kell neki!

Valóban úgy van, hogy ha nappal kicsit többet ébren tartom a babámat azzal a céllal, hogy éjszaka jobban aludjon, akkor nem fog jobban aludni, hanem csak még nygösebb lesz éjjel?

Már nagyon nehezen viseli a család, hogy 1 hónapos kisfiam nappal szinte végig alszik, (mindössze kétszer van fent hosszabb időt, ami körülbelül 1-1 óra), éjszaka viszont szeretne többször ébren lenni. Ilyenkor sokat nyűgösködik, sírdogál, és nehéz lekötni, ráadásul én sem vagyok olyankor a topon, nem is tudok úgy foglalkozni vele mint nappal. Ráadásul próbálom (vagyis próbálnám) viszonylag csendben tartani, mert van egy 2,5 éves lányom is, akinek ki kell pihennie magát éjszaka, és az sem ártana ha apa is tudna aludni. Igazából nem lenne olyan nagy baj,hogy a fiam nappal sokat alszik,mert így jut időm a "nagy" lányomra is, de az nem jó hogy (cserébe??) éjjel van ébren többet.

Legjobb válasz: Nekünk ez 5 hónapja folyik így. Éjjel nem beszélek hozzá, nem játszunk, mégis sír és szórakoztatni kellene, hagytam már sírni is, nem vált be. Türelem a megoldás, majd megváltozik.

Nekünk ez 5 hónapja folyik így. Éjjel nem beszélek hozzá, nem játszunk, mégis sír és szórakoztatni kellene, hagytam már sírni is, nem vált be. Türelem a megoldás, majd megváltozik.
nekem is 1 hónapos a kisfiam, korábban én is hagytam aludni nappal, de akkor éjszaka nem aludt. Így én nappal felébresztem és estére így nyilván álmosabb. A vilásosba lehet jobban elvan magába is. Nekem 20-30percet nézelõdik magába. Amúgy nem kevés az 2szeri fentlét? Csak 2 szer eszik? Tápszeres? Mert nekem cicin megnyugszik.
Éjjel ne vedd fel, hagyd egy kicsit sírni. Megszokja, és nem fog felkelni éjjel. Akkor nappal is kevesebbet alszik majd. Nappal se szoptasd óránként, és szopi után játssz vele egy kicsit, akkor nem alszik olyan sokat.
Még kicsi, összekeveri az éjszakát a nappallal. Ne tegyél semmit. Vagyis de, éjszaka ha felkel ne szórakoztasd, ne játsz vele, mert megszokja. Dédelgesd, etesd meg, tedd az ágyába és simogasd, húzd fel neki a körforgót, a zenéje nyugtató hatású.
A kérdező hozzászólása: Éjjel nem szoktam felvenni, csak ha nagyon sír. Pelust is csak egyszer cserélek, félhomályban. Az a baj, hoyg ha õ ébren van, nem érdekli semmilyen körforgó, vagy ilyesmi, csak az hogy én szórakoztassam. Ha leteszem kézbõl, akkor sír, üvölt, és ébred az egész család. Van hintánk is azt sem szereti. Igaz a körforgó nappal sem annyira érdekli csak néha. De éjszaka semmi más nem válik be, amit nappal amúgy szeret, csak én tudom szórakoztatni. Csak hát így nappal használhatatlan vagyok. :-(
A kérdező hozzászólása: Jaaa, enni többször felkel, kb 3 óránként. A kétszeri ébrenlétet úgy értettem, hogy akkor van ébren úgy hogy nem eszik, hanem csak úgy elvan. Egyébként általában elalszik szopi után hamar.
Az elõzõ vagyok. Este nekem úgy alszik el, hogy 2szer szopizik 1 óra alatt s utána a vállamon alszik el büfiztetés közben. Ha 10 perc után leteszem sír, kb 20 percig tartom a vállamon és úgy tudom betenni az ágyába, de ha ekkor is felébred, akkor együtt alszunk el a kanapén úgy hogy közbe érezze ott vagyok, s ha felébredek teszem át az ágyába. Valahogy próbáld ébren tartani nappal. Szopi után tedd tisztába, ne elõtte.
Nem olvastam végig, talán már írta valaki, hogy nappalra olyan helyen hagyd aludni, ahol fény van és természetes zaj körülötte. Akkor nem tud olyan mély álomba kerülni, és estére fáradtabb lesz. Ha viszont kipróbálod, de úgy látod 2-3 nap után, hogy nem javul a helyzet, akkor ne csináld tovább.

Érdekes kérdés: ha valakinek babák vannak a bögréjén, az utalhat arra, hogy babát szeretne?

Még nincs gyereke egyébként ennek az illetőnek...

Legjobb válasz: Nekem az egyiken kenguru van a másikon télapó. Egyiket sem szeretnék itthonra. Nem hiszem, hogy ennyire nagyon bele kell ebbe merülni. Rá kell kérdezni, ha a párod: Akarsz babát?

Nekem az egyiken kenguru van a másikon télapó. Egyiket sem szeretnék itthonra. Nem hiszem, hogy ennyire nagyon bele kell ebbe merülni. Rá kell kérdezni, ha a párod: Akarsz babát?
Ez leginkább arra utal, hogy szomjas.
Ez tényleg érdekes kérdés, további kérdéseket is felvet...
Nekem meg macik vannak rajta, akkor maci akarok lenni ? Lehet nem is õ vette hanem kapta.

Most olvastam az egyik válaszba, hogy ha már uton van a babó és még iszol cickafarkfü teát akkor az vetéléshez vezethet? Ezt nem tudom elhinni ez lehetséges?

Legjobb válasz: így van! ha babát tervezel-vársz,bármilyen gyógynövény,homeopátia,gyógyszer elõtt mindig kérd ki a dokid véleményét!!!

így van! ha babát tervezel-vársz, bármilyen gyógynövény, homeopátia, gyógyszer elõtt mindig kérd ki a dokid véleményét!!!
Én úgy tudom hogy a cickafark vérbõséget okoz, azért nem ajánlott peteérés után inni, mert ha véletlen ott a bébi, akkor akár vetéléshez vezethet, de nem feltétlen.
Igaz!Ha már megfogantál csak a palástfû teát szabad innod.

Ha nincs vérzésem, barnásom. Egyáltalán nincs semmi ilyenem az jó ugye? Nem érzek semmi rosszat nagyon jól érzem magam. Eszek, iszik, alszok . Ezért agaszt, hogy remélem minden rendben van a babával

Legjobb válasz: szia, Ne aggódj, minden okés! Az jelentene valamit ha lenne vérzés, vagy barnázás.. Nekem sincs se hányinger se rosszullét. Az elsõ babóval sem volt. Õ mát 16 hós.

szia, Ne aggódj, minden okés! Az jelentene valamit ha lenne vérzés, vagy barnázás.. Nekem sincs se hányinger se rosszullét. Az elsõ babóval sem volt. Õ mát 16 hós.
Ne aggódj! Nekem sincs tünetem, és minden rendben van. Inkább örülj neki, hogy nem vagy rosszul.
Gondolom voltál orvosnál és õ is megnyugtatott... Nekem legalábbis sokat jelentett, hogy kb. hat hetesen elmentem hozzá és mindent rendben talált. Volt szívhang, megfelelõ helyen tapadt meg stb.
Szia, hányadik héten vagy? Természetesen, ha nincs vérzés, barnázás az nagyon-nagyon jó. Én azon aggódtam, hogy semmi émelygés, aztán pár napja barnázás jött, jól meg is ijedtem, de szerencsére elmúlt. Le is kopogom valahol. Aztán most a 6. héten kezdõdik a hányinger is, de még ígysem vészes. Nem mindenki van rosszul a terhesség elején. Örülj neki, de azért ne erõltesd meg magad! Pihenj is. :o) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugszom egy kicsit.egyébként 15-hetes vagyok.köszönöm a válaszokat puszi és boldog karácsonyt nektek

Hogyan Szoktassam le a babát az éjszakai evésrõl? Ha van itt olyan aki leszoktatta a babáját ossz meg velem Legyen szíves!

Lassan 7 hónapos a kislányom (tápszeres)és éjszaka még mindig egyszer kelünk enni. De én szerintem ez csak berögzõdése mert egy mozgalmas nap után végig alussza az éjszakát nem rég például este fél 9-tõl reggel negyed 8- ig aludt és meg se nyikkant éjszaka , én mentem oda ,hogy vesz e levegõt.Sok helyen olvastam is ,hogy fél éves kortól már csak berögzült dolog a kelés. Nem mellesleg az orvosom is azt mondta ,hogy ne adjak neki enni mert csak ráfogom szoktatni adjak helyette neki vizet vagy teát cukor nélkül. 2 napja ki is próbáltam szokásos 3órakkor kelt ivott 80ml teát, aludt fél 7 ig. de ma éjjel nem akart vissza aludni nem sírt csak nyûglõdött én megsajnáltam megetettem és aludt. (bár szerintem már nem sok kellett volna ,hogy vissza aludjon lehet kitartobbnak kellett volna lennem és nem megsajnálni a férjemet is aki már nagyon nem bírta a nyöszörgést...) HOgy csináljam inkább a tápszeradagját csökkentsem ha igen akkor mennyi idõnként adjak neki kevesebbet? Vagy próbálkozzak tovább ezzel a teás dologgal? Nem akarom ,hagyni sírni ezt már most szögezzük le szóval baba barát módszert szeretnék alkalmazni! JAh és mindegy ,hogy 9-10-vagy 11 kor etetem akkor is 3kor kel mint a kakukkos óra, pocakban is mindig ekkor ébred! Nem érdekelne az etetés akármit mond az orvos és az internet ,ha nem kéne márciusba visszamennem dolgozni! A válaszokat elõre is köszönöm és bcsánat ,hogy hosszúra sikerült!

Legjobb válasz: Ha leakarod szoktatni, akkor hagyd nyöszörögni és sírni! Néhány nap után átalussza majd az éjszakákat. Egy kis sírás még egyetlen babának sem ártott meg.

Ha leakarod szoktatni, akkor hagyd nyöszörögni és sírni! Néhány nap után átalussza majd az éjszakákat. Egy kis sírás még egyetlen babának sem ártott meg.
Ha nagyon fáradt és nem kel fel éjszaka, az nem azt mutatja, hogy máskor nem éhes, csak megszokásból ébred. Ha kimerült az ember, nem ébred fel olyan könnyen, ha kellemetlensége van is. Napközben próbáld többször etetni. Kicsit hízik, és akkor nem lesz szüksége az éjszakai evésre, lesz tartaléka. Emellett fáraszd le jobban napközben, hogy mélyebben aludjon. Ha ezek nem segítenek, akkor kénytelen leszel kivárni, amíg magától elhagyja. Mert el fogja, mindenféle erõszak nélkül is, ha már nincs szüksége rá. Nem egyformák a babák, más az igényük. A tiéd ilyen, fogadd el így:) , és kitartást!
Én sem szoktattam le róla.Igazából egyetlen okom volt rá, pedig másfél éves koráig kelt, igaz, akkor már nem minden éjjel.Ugye nekik azért még nem olyan az alvókájuk, mint egy felnõttnek(bioritmus pl....)Én magamon megfigyeltem, hogyha 2-3 óra között ébredek fel, bizony iszonyatos éhséget szoktam érezni(ugye álmunkban is emésztünk)szerintem addigra pont kiürül a gyomrom.De én meg tudom állni, h ne egyek és elég nehezen, de visszaalszom.El tudom képzelni, h náluk is ez megy végbe és lehet, h tényleg éhesek, jól jön egy kis meleg tejecske a gyomrukba.Szóval én nem szoktattam le róla, szépen eljött az az idõ, amikor már végigaludta az éjszakát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) ohh nem kell aggódni jó súlyban van ezért is mondják , hogy át kéne már aludnia:) megpróbálom jobban lefárasztani, de ha nem fog menni nem erõltetem nem minden áron akarom leszoktatni, Sírni hagyással meg pláne nem, csak hát jó lenne :) További szép estét és jó hétvégét mindenkinek.mindenkinek megy a zöld kéz
Atyaúristen, mindig elképedek itt, hogy milyen barbár gyerekorvosok vannak, és ilyenkor mindig hálát adok magamban a saját gyerekdokinkért. Egyáltalán nem kell leszoktatni ilyen pici korban az éjszakai evésrõl. Még a szigorúbb elvek szerint is 1 éves kor körül "illik" róla leszokni, de én ezzel sem értek egyet. Nekem 2 évesem van, és néhány hete kezdi elhagyni az éjszakai tápszerét. Sosem erõltettem semmire és nem vontam meg tõle semmit, amire igényt tartott. Ha kért éjszaka enni, akkor megetettem, nagyon kegyetlen dolognak tartom a sírni hagyást, pláne ha azért sír, mert éhes. Én is eszek/iszok, ha esetleg éjszaka éhes/szomjas lennék, és akkor egy pici babától vonjam meg ezt? Tényleg barbár dolognak tartom. Szóval szerintem nem kell ezt túlbonyolítani, ha kér enni éjszaka, akkor etesd meg szépen. Ha meg nem igényli, akkor úgysem fogja kérni. Az sem indok a kajamegvonásra, hogy vissza kell menned dolgozni. Sajnos egy baba mellett bele kell kalkulálni hogy éjszaka néha kelni kell hozzá, és akkor még nagyon szerencsésnek mondhatod magad, ha csak egyszer ébred éjszaka és csak az evés erejéig.

Miért van az, hogy ha megeszi a babám a tejpépet rá kb 1-2 órára ki is kakilja?

5 hónapos múlt és Milupa vaníliás és banános jó éjszakát tejpépet kap.

Legjobb válasz: Nem azt kakilja ki a babád, hanem ami amúgy is átment már az emésztésén, csak a tejpép indukálja a kakilást. Ha nem zöld hasmenéses és nem 5x kakil naponta az 5 hónapos babád, addig ne aggódj. Örülj neki, hogy erõlködés nélkül megoldja a dolgot valamivel.

Nem azt kakilja ki a babád, hanem ami amúgy is átment már az emésztésén, csak a tejpép indukálja a kakilást. Ha nem zöld hasmenéses és nem 5x kakil naponta az 5 hónapos babád, addig ne aggódj. Örülj neki, hogy erõlködés nélkül megoldja a dolgot valamivel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!