Találatok a következő kifejezésre: Ha van a (43775 db)

Ha plusz hozzáadott glutamin van, akkor elég.

Lányok, melyiket szeretitek? Ha van a csávónak fanszőrzete vagy nincs? Korral ha kérhetném.

A magyarázat is érdekelne.

Legjobb válasz: Szerintem férfias ha van.

Szerintem férfias ha van.
a zacsija legyen sima fent lehet egy kicsi de legyen trimmelve a szõröset nem szeretem kinézetre is gusztustalan és hozzá nem érnék.
nekem egyszerûen úgy higiénikusabb, nem zavar semmiben, és tudom hogy törõdik magával a pasi :) 16/l
mármint ha szõrtelen *
17/L Hát legyen ápolva, ne legyen így elerdõsödve, de igazából mindegy. Ahogy a viselõjének kényelmes.
Férfias ha van neki egy kicsi szõrzet ott :) 17/L
Esztétikusabb a csupasz számomra, de a rövidre nyírttól sem riadok el. A lényeg, hogy ne legyen dzsumbuj, attól eléggé kiábrándulnék... L19
A nagyon szõrös nem jön be. Az, ha olyan fél centisre vagy max centisre meg van hagyva (a lényeg, hogy neki ez még kényelmes legyen és ne szúrjon meg ne pattogjon ki), az még tûrhetõ. Nem zavar orálnál és még izgató is. De igazándiból az sem zavar, ha fullra le van nyírva. 20/L
Hát ha nem olyan sok, akkor okés. (Ollóval érdemes nyírni.) Nem szeretem, ha teljesen csupasz. 21

Ha van a Laptopban wifi, akkor mi kell ahhoz hogy legyen internet?

Egy Lenovo IdeaPad Z585A laptopom van, és nem tudom hogyan tudnék rá netet tenni. Kell hozzá router, vagy mi van?

Legjobb válasz: ha van otthon net, akkor igen egy routerrel tudsz magadnak wifi hálózatot csinálni..

ha van otthon net, akkor igen egy routerrel tudsz magadnak wifi hálózatot csinálni..
Jaja mostmár elég sok a wifi-s router nekem is olyanom van


4D ultrahangon látszik, ha van a babának haja?

Legjobb válasz: Latszik, nalunk meg is mertek:)) 25 hetes uhn: 1cmes hajacskat, majd 33hetesen :1.5 cm-et:))

Latszik, nalunk meg is mertek:) ) 25 hetes uhn: 1cmes hajacskat, majd 33hetesen :1.5 cm-et:) )
Látszik :-):-)
A kérdező hozzászólása: Én nem láttam az én kicsikémnek a haját. Bár meg sem kérdeztem az ultrahangos nõt, hogy látszik-e. 25 hetesen voltam 4D-n :)
Hat magamtol en sem vettem volna eszre, csak mikor a szonografus rafokuszalt es latszodott, hogy lebeg a magzatvizbe:) Ha esetleg mesz meg 4dre akkor kerdezz ra, bar szerintem sima uhn is latszik, ha jo szeme van a nodokidnak:) (Elso) 36hkm
A kérdező hozzászólása: Érdemes 25 hét után még menni 4D-re?
Nekem azt mondtak erdemes, mert hatso fali a mehlepenyem. Nagy lelkesedessel mentunk 33 heten, de sajnos csalodas volt olyan szempontbol, hogy nem sok mindent lattunk mar a pofikajabol:( mar annyira fejvegben van, raadasul a fejet is a mehlepenybe furta, csak alulnezetbol lattuk, akkor se a teljes arcat:(( Szval ha mesz szerintem olyan 30 hetre tervezd, bar lehet neked kesobb is szerencsed lesz. Ilyenkor mar sajnos lutri, hogy megmutatja e magat. A legjobb kepek es felvetelek a 25 heten keszultek:) ) (Elso)
igen, látszik. bár nálunk nem látták, de a rendelõben az elõttem lévõ babánál látták.
de skype eleve van rajta
A kérdező hozzászólása: A slimeken. De én a slim elõtti 1000es alapgépre akarom!

Ha van a kutyádnak cipője, hol vetted, és milyen? Bevált?

Legjobb válasz: Kutyának cipõ? Arra van kitalálva az az állat, hogy mezítláb menjen.

Kutyának cipõ? Arra van kitalálva az az állat, hogy mezítláb menjen.
A kutya nem divatkiegészítõ! Nem kell neki cipõ! De hogy a kérdésedre is válaszoljak: az én kutyám egy keverék kistestû kutya. Egyszer vettünk neki kutya cipõt és kutyaruhát. Mindkettõt UTÁLTA!!! A ruha miatt nehezen mozgott és nem is futkosott ahogy szokott azóta se adtunk rá 6 éve és soha nem fázott meg. A cipõt meg mindig elhagyta + nem tudott benne mozogni. Azóta se vettük elõ és nem is tudom h hol van. Szóval nem vált be és amúgy állatkínzás a kutyának a cipõ!
Úristen neee..... na az ilyen embertõl venném el a kutyáját azonnali hatállyal! Ha tudna beszélni a kutyád el küldene a halál f.szára! normálisak vagytok?? Ne haragudj, de ez.. áhh:S 22L
Elsõ, tudod vannak olyanok, akik az állatra úgy tekintenek mintha egy 2hónapos csecsemõ lenne, nem képesek felfogni hogy fel van építve az állat bundával, tappancsal és neki az a természetes.
Sajnos Divat lett öltöztetni a kutyákat, pedig ez nekik olyan mintha rajtunk nem lenne semmi.Megalázó.kellemetlen, kényelmetlen.
-mind1
Olvasd el hozzá a posztot: http://szamocakutya.blogspot.com/2010/01/kicsit-felrecsuszot.. Ez a csaj nagyo komolyan kutyázik, ÖV-zik, Nyomkövet, magas szinteken engedelmes vizsgázik. 100%-ig biztos vagyok abban, hogy nem azért ad cipõt a kutyájára, mert az vicces, vagy cuki. Mint ahogy a szánhúzó huskykra sem azért adnak. Nem designos, hanem praktikus cipõt. Ez a golden pl. megáll percenként, ahogy a mancsa között lévõ szõrben összeáll a hó, és kéri, hogy piszkálják ki neki. Nem egyszerûbb cipõt adni rá?
jó mondjuk az tényleg látszik, hogy õ nem azért adott rá, mert "cukimuki." De sajnos 90%ban már el fordultak a népek abba az irányba, hogy csak mert édi vele!:S Na meg mikor nyáron látok olyat, hogy trikó van a kutyán és hasonlók.... :S:S:S
Ja, de most nem errõl van szó. Úgyhogy le kéne szállni errõl a témáról már nagyon, b.sszus. Én nem tudok érdemileg hozzászólni, mert én is csak készülök venni cipõt, de akinek már van, az megválaszolhatná végre a Kérdezõt! Bár szerintem írok ki magamnak egy ilyen kérdést, hátha majd ott...
Én azzal a képpel amit Kitti rakott fel egyet értek.. Az a cipõ hasznos én ezeket utálom ha a kutya ilyenbe van: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://pctrs.network.hu/c..
igen, de mint látod a másik 2 kutyán nincs, és gondolom semmi bajuk nem lett!:) de végül is tök mind1 mind1 mit mondok, úgyis rá aggatják ezeket a kutyákra. Az egyik válaszoló írta jól: megalázó, kellemetlen, és kényelmetlen.
Használtam. Onnantól, hogy megvágta a tappancsot a jég, szart se ér. Csak arra jó, hogy ne marja ki a só, kb. hidratálja a kutya tappancsát. Most nézd már meg, szerinted õ viccbõl hord cipõt? http://2.bp.blogspot.com/_dGZsM4Wy9Vg/S2CVg3twFaI/AAAAAAAAAE.. Csak mert cuki? Nem. Sõt a szánhúzók sem viccbõl hordják.
hoppá, tappancs védõ spray;) tényleg!!!! Gondolom, már a kérdezõ is hallott róla, csak azzal nem tudja kínozni, és kényelmetlen helyzetbe hozni a kutyáját, az nem jó:) Az nem cukimuki:D:D:
Én kutyacipõrõl még nemigen hallottam, de télire vettem a kutyámnak tappancsvédõ sprayt: http://allataruhaz.hu/termekek.php?termekid=3440 Minden nagyobb állatáruházban lehet kapni, egy-kétezer forint, megéri nagyon! ;)
Kitti a király :D :)
A kutyának már van egy természetes külsõ takarója, nem hiányzik rá még egy. Gondolkozz már, régen hol adtak ruhákat egy kutyára? Mégsem fagytak meg!
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel a kérdést úgy, hogy ha van a kutyádnak cipõje... Nem vagyok kíváncsi ezekre a kommentekre, mert gondolom ti sem mezítláb mentek ki a hóba és a sózott utakra. De ha igen akkor ezer bocs. És hozzátenném, nem divatból van egy kutya felöltöztetve télen, ugyanis a lakásban van 25 fok kinn a hóban meg mínuszok. egy 4-5-6 kilós kutya aki lakásba szokott egy ekkora hõmérséklet-változásra épp úgy reagál ahogy mi, fázik és reszket. Nem véletlenül ajánlják az állatorvosok is télen a kutyaruhát, mert nem divatból lett kitalálva hanem mert van egy kis haszna. Aki nem ért hozzá vagy nem járt utána a témának az minek válaszol és ossza az észt. Nagyon okosak vagytok gratulálok.
Ja, csak az a cipõ nem tart semeddig se, elkopik pillanatok alatt. Amit meg te raktál fel, kedves utolsó, az kitart tél végig, és nem kell néhány hetente több ezret kifizetni érte.

Milyen hosszú haja van a lányotoknak?

Ki mit dijaz és miért gondolja ugy? Kb.3-4 éves korig érdekelne.

Legjobb válasz: Már 6 éves, de 4 évesen ha egy fonatot készítettem neki, kb. 20 cm-s volt. Akkor levágattuk, most, 2 év után ismét akkora már neki.

Már 6 éves, de 4 évesen ha egy fonatot készítettem neki, kb. 20 cm-s volt. Akkor levágattuk, most, 2 év után ismét akkora már neki.
2éves fölül 1-2 kis copfocska készíthetõ, vagy hátul 1.Frurut már vágtam 4-5x. A többit mostanság tervezem, mert ha fúj a szél a szemébelóg, vagy szájába.Hogy miért nem vágtam még le?:Göndörke a fülénél, és ha levágom nem lesz többet loknicskája...
5éves, még soha sem volt levágva. Mostmár a derekáig ér. Azért döntötten így, mert nekem anyukám kiskoromban mindig levágta rövidre, hogy kevesebb gondja legyen vele. Akkor megfogadtam, hogy én nem teszek ilyet. Ha a lányom szeretné, akkor levágjuk, de addig nem.
2 és fél éves nemsokára és még én sem vágtam még le! Indokaim hasonlók mint az elõttem szólónak! Ha majd õ kéri akkor le fogom. De épp most jutott eszembe, hogy volt egy nagyon rossz álmom, hogy rábíztam anyósra a gyereket és mire hazajöttem a munkából levágatta neki a megkérdezésem nélkül. De ráadásul olyan minire, majdnem nullásra, de voltak benne helyek ahol nagyobb volt, mintha ott nem fogott volna a hajnyíró. Annyira rossz volt! De ezt már pár napja álmodtam, most hogy olvastam a kérdést, most ugrott be. Brrr.. Soha nem engedném, hogy más eldöntse helyettem most, helyette késõbb! Amúgy néha nagyon sajnálom most hogy ilyen meleg van, mert melege van neki, meg viszked, de hát majd jön az õsz, télen milyen jó lesz. :)
Nekem ugyan fiam van, hol rövid, hol hosszabb hajjal, de ha lányom lenne, nem vágnám le neki, csak ha kéri, akkor is megpróbálnám legalább félhosszúra rábeszélni. Össze is lehet fogni, esetlen felcsatolni, hogy ne lógjon a nyakába, és még változatos is.
14 hós a lányom. 2x vágtam neki csak frufrut. A többi vállig ér és még loknis, de nagyon jól áll neki az ilyen rövid kleopátra frizura. Amíg nem tud rendesen megülni egy fodrásznál, nem is lesz vágva neki. Én is utáltam gyerekkoromba, hogy az anyám levágta, de csak azért mert az enyém pont olyan volt mint akinek a fejére borítanak egy bilit és körbevágják. Ettõl függetlenül, ha nem tud vele bánni vagy gondot okoz neki, meg fogom gyõzni, hogy vágjuk le.
4 éves, és a válla alatt, de nem ér még hátközépig. Nem rég ritkíttattam ki neki, mert rettentõ sûrû. Fufrut vágatni járunk, + eddig 2-szer lett neki levágva még kb 1, és másfél évesen. Kb 1 éve indult el neki nõlni. Nagyon szereti, egész nap fésülködik, gumizza, és naponta vagy 30-szor megkérdezi, hogy mikor fog már a földig érni. Szóval nekünk úgy néz ki, mindig is hosszú lesz =)

Ha van a telenortól mobilinternetem, és külföldre utazok, akkor az megmarad?

szoval hogy külföldön is érvényes lesz a magyar mobilnet?

Legjobb válasz: Oda nem szól. Azt külön fizeted.

Oda nem szól. Azt külön fizeted.
Külön kell adatroaming csomagot vegyél : [link]
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!