Találatok a következő kifejezésre: Ha van Half-Life (5 db)

Ha ts-en fentvagyok, és elindíttok vmi játékot (aoe, half life, stb) akkor elkezdek búgni (a velem beszélő mondta hogy búgok, és nem hallja amit mondok). Miért van ez? Rosz a hang kártya?

Legjobb válasz: Próbáld a hangerõ csúszkákat a maximumról kicsit visszahúzni, valamint a mikrofon erõsítését kikapcsolni. Mivel a játék futása közben jön csak elõ, ezért a videokártya okozhatja az interferenciát. Egyébként külön hangkártyád van vagy alaplapi?

Próbáld a hangerõ csúszkákat a maximumról kicsit visszahúzni, valamint a mikrofon erõsítését kikapcsolni. Mivel a játék futása közben jön csak elõ, ezért a videokártya okozhatja az interferenciát. Egyébként külön hangkártyád van vagy alaplapi?
Ja és a játék videobeállításaiban próbáld ki, ha ablakban futtatod (windowed), akkor megszûnik-e a búgás.
A kérdező hozzászólása: 1 játék volt amit lehet window módba futtatni, és akkor nem búgtam, szóval lehet ez volt a gond. Laptop, integrált hangkártya
Stargate TC2
A kérdező hozzászólása: Ez a TC 2 biztos ? Mert a tc 1 nem indul
A kérdező hozzászólása: Jah és jó lenne ojan is amiben van single player is
A kérdező hozzászólása: A TC 1 nekem is megvan de nem tudom hova kell rakni mert a half life 2 nem az eredeti helyén és mappályában van
A kérdező hozzászólása: Leszedtem a tc 2 és a steam be telepíti magát és nincs indító ikonja így semmire sem jó

Ha felrakom a cs:source-t akkor lesz half life is a gépen, vagy az csak az 1.6-nál van?

Legjobb válasz: Az igyeknél sincs... Teljesen külön van a kettõ,egyik nem jön a másikkal

Az igyeknél sincs... Teljesen külön van a kettõ, egyik nem jön a másikkal
nekem a cs:s eredetiben van meg, és van hozzád day of defeat source+half life: DM, meg még1 half life mod csak nem tom meik, de ez csak akk van ha eredeti és ugy veszed meg a játékot...


Ha van origi Half-Life 1-em, akkor ha steam-on keresztül leszedem a CS1.6-ot akkor menni fog neten?

Legjobb válasz: igen... persze nem tudom, hogy még mûködnek-e a jó öreg (még nem antology néven futó) fajta serialok.. de elméletben, ha beregelsz steam-re és ott aktiválod az accountot akkor megy a cs... :)

igen... persze nem tudom, hogy még mûködnek-e a jó öreg (még nem antology néven futó) fajta serialok.. de elméletben, ha beregelsz steam-re és ott aktiválod az accountot akkor megy a cs... :)
Igen. A régi verzióhoz adott kódok is mennek a Steamen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!